Çfarë bën Samurai Tregut Më në thellësi Keyword Research Software dispozicion?

Share Button

Dje, ne mori një vështrim në modulin e Keyword hulumtim të tregut samurai-së - dhe se si Samurai Tregut ju jep më shumë të dhëna të papërpunuara fjalen, rezultate më të sakta, dhe analiza më të hollësishme dhe mjetet filtrim se ndonjë softuer tjetër fjalen - dhe e bën atë në një kosto më të ulët.

Sot, kam marrë një email duke thënë: ". Por [XYZ mjet më të shtrenjta fjalen] mund të bëjë 100% të asaj që mund të bëjë Samurai Tregut"

Nuk është e vërtetë ...

... Por kjo më bëri të mendoj - ndoshta ata thjesht nuk e di se çfarë në të vërtetë bëri Samurai Tregut?

A Ju Getting gjithçka që ju mund Out Of Samurai Tregut?

Ka kaq shumë karakteristika në dispozicion në "veglën Samurai Tregut" se ajo është aq e lehtë të humbasë ose të harrojmë për një ose dy - dhe humbas në përfitimet që ata mund t'ju japin me.

Kështu që sot, unë dua të ndaj me ju disa nga karakteristikat e veçanta që ju keni qasje në brenda Samurai Tregut - në vetëm modulin e Keyword Research - dhe se si ju mund t'i përdorë ato.

E quajti atë një Samurai Tregut "Sigurisht përmendore" - duke kërkuar në të gjitha tiparet që janë në dispozicion për ju tani për tani, dhe duke ndihmuar ju të merrni vlerën nga karakteristikat që ju mund të keni harruar ndryshe në lidhje me ose neglizhohet.

Por, para se unë të fillojë - vetëm një paralajmërim të shpejtë ...

Sepse Samurai Tregut ju jep të dhëna më të papërpunuara fjalen, rezultate më të sakta, dhe analiza më të hollësishme dhe mjetet filtrim se ndonjë softuer tjetër fjalen - kjo do të jetë një post BIG! ... Kështu që unë do të bëj atë që unë mund të për të mbajtur këtë të shkurtër.

A jeni gati?

Le të shkojë!

Fjalë kyçe gjenerimin

Kur vjen puna për të gjeneruar listat fjalen, Samurai Tregut jep të përqëndruar, listat me cilësi të lartë fjalen bazuar në fjalë kyçe motorë kërkimi duan të shohin.

Për shkak se ju jeni duke marrë fjalë kyçe që motorë kërkimi duan të shohin, jo fjalë kyçe që mund të shkëpusin algoritme search engine kur punojnë se çfarë faqja e juaj është gati (dëmton renditjen tuaj), ju merrni rezultate më të mira. (BIG koncept - Unë do të shkoj në atë më shumë në një blog post më vonë.)

Dhe për shkak se ju nuk jeni ka për të hidhem me dhe të filtruar nga mijëra fjalë kyçe afat-bisht hedhurinë (pa trafik), keni shpenzuar pak kohë në hulumtim fjalen për të marrë të njëjtin rezultat në fund.

- # 1-2: Keyword Burimet -

Dy burimet kryesore për gjenerimin e fjalen janë Keyword Tool Google, dhe Kërkim-Bazuar kyçe mjet Google.

1. Keyword Tool Google

Tool Google Sinonim (i njohur nga shumica e marketers si "Keyword Tool Google") është veçanërisht e dobishme për të gjeneruar listat e fjalë kyçe sinonim dhe të lidhura semantike.

2. Tool Google Search-Bazuar kyçe

Kërkimi-Bazuar Keyword Tool është e vlefshme për gjetjen e më fitimprurëse, më të njohura fjalë kyçe bisht të gjatë (dhe Samurai Tregut është softuer i parë fjalen për të shfrytëzuar këtë burim të të dhënave).

Së bashku, nuk ka shumë që këto dy mjete të humbasë - me një përjashtim duke qenë ekstreme fjalë kyçe gjatë-bisht (fjalë kyçe me nivelet e trafikut shumë i ulët për të siguruar ndonjë përfitim të konsiderueshëm për SEO ose reklamat PPC).

Dhe për shkak se ju jeni duke kërkuar motorë kërkimi atë që ata duan të shohin, që ju të merrni një up-to-date listë të në shënjestër shumë, fjalë kyçe të trafikut të lartë se Google "dëshiron" për të parë kur ajo është renditur një web-site (në vend të një Lista untargeted fjalen që përfshin fjalë kyçe që mund të dëmtojë renditjen tuaj) - që do të thotë që ju të shpenzojnë më pak kohë duke bërë kërkime fjalen, dhe për të marrë rezultate më të mira me më pak kohë dhe përpjekje.

- # 3-4: Filtrat e trafikut -

Sepse i synimeve të dhënësit fjalë kyçe kërkon një investim prej kohë, përpjekje, para dhe aftësi - është e rëndësishme që të përqëndrohet vetëm në fjalë kyçe me të trafikut të mjaftueshme për të bërë investime tuaj të këtyre mallrave të vlefshme.

Samurai Tregut ju lejon të filtruar nga fjalë kyçe me nivele të ulëta të trafikut, gjatë në fazën e gjeneratës fjalen, kështu që ju të shpenzojnë më pak kohë duke bërë kërkime fjalen, dhe kanë mbetur me një listë shumë më të përqendruar dhe në shënjestër të fjalë kyçe për nevojat tuaja.

3. SEO Traffic Filter

Ky opsion ju lejon të filtruar nga fjalë kyçe me nivele të ulëta të trafikut për faqet e SEO-optimizuar, dhe shpejt të përqëndrohet vëmendjen tuaj në vetëm fjalë kyçe më të larta me vlerë - ju kursyer kohë në hulumtim fjalen.

4. AdWords Trafiku Filter

Gjithashtu, filtri Traffic Google AdWords shpejt filtrat nga fjalë kyçe që kanë nivele shumë të ulëta të trafikut AdWords, dhe nuk ka gjasa që të ju jap një kthim të konsiderueshme për kohën që ju të investojë krijuar reklama dhe synimeve të dhënësit fjalen.

- # 5: filtra Phrase-Length -

Ju gjithashtu mund të filtruar nga fjalë kyçe që kanë shumë pak, ose shumë fjalë.

Kjo është e dobishme për të shpejt synimeve të dhënësit, apo shmangur, as fjalë kyçe afat-bisht fjalë kyçe ose afat-bisht.

- # 6, 7, 8: pozitiv / negativ Keyword Filtrim -

Samurai Tregut ka edhe më në thellësi pozitive dhe negative filtrim fjalen në çdo mjet fjalen.

6. Fjalë kyçe pozitive

Brenda Samurai Tregut, ju keni mundësinë për të filtruar fjalë kyçe bazuar në fjalë kyçe pozitive.

Ndërsa Keywords negative janë fjalë kyçe (ose pjesë të fjalë kyçe) që ju dëshironi për të shmangur, Keywords pozitive janë fjalë kyçe (ose pjesë të fjalë kyçe), që ju doni të përqëndrohet në vetëm në listën tuaj fjalen.

Brenda Samurai Tregut, ju mund të hiqni të gjitha fjalë kyçe me përjashtim të zgjedhura Keywords Pozitive duke klikuar mbi ikonën tik-tak pranë fjalë kyçe që ju doni të përqëndrohet në.

Ju gjithashtu mund të përqëndrohen në fjalët ose frazat specifike duke klikuar mbi ato fjalët ose frazat dhe pastaj goditi butonin shënoni - ose duke shtypur fjalët që ju doni të shihni brenda të gjitha fjalë kyçe tuaj në kutinë Keywords pozitive para se të goditur "Update".

7. Keywords negative

Heqja individuale fjalë kyçe të zgjedhura negative mund të bëhet duke klikuar "X" ikonë pranë fjalen ju dëshironi të hiqni.

Ju gjithashtu mund të hiqni çdo fjalen që përmban një fjalë të veçantë apo fraza - duke klikuar në fjalë (ose fjalë) brenda fjalen që ju doni të shmangur, dhe pastaj klikoni "X" ikonë.

Ose thjesht shkruani një fjalë apo fraza në "Keyword Negativ" kutinë lista dhe e goditi "Update".

8. Shfaq Removed

Nëse ju ndonjëherë të dëshironi të shikoni listën tuaj të tërë fjalen (duke përjashtuar ndonjë filtrim negative apo pozitive fjalen), ju mund të klikoni "Trego hequr" button.

- # 9: shtoni fjalë kyçe -

Ky është një mjet i dobishëm në qoftë se ju dëshironi për të analizuar disa fjalë kyçe në mënyrë specifike, dhe injorojnë fjalë kyçe të tjera të lidhura ...

Ose, në qoftë se ju doni të shtoni një fjalen specifik në listën tuaj të krijuara fjalen për krahasim.

- # 10: Shto permutations -

Ky është një mjet i veçantë për Samurai Tregut - dhe diçka që ju lejon për të gjetur kombinimin optimal fjalen për t'u përdorur.

Kur është fjala për fjalen dhënat, Kompjuter shpesh bela deri ...

Ata vënë fjalë kyçe në mënyrë të gabuar fjala - kështu që në vend të parë "lures peshkimit troftë", ju mund të shihni "lures peshkimit troftë".

Dallimi në mënyrë që fjala mund të bëjë një ndryshim të madh për rezultatet tuaja - nëse faqja juaj është e optimizuar për kombinimin e gabuar fjalen, ju nuk jeni optimizuar në të gjitha!

Mjet "Shto permutations" ju lejon të kontrolloni që fjala mënyrë është më e mirë për një fjalen duke krahasuar të gjitha opsionet e mundshme. Kjo është veçanërisht i dobishëm për zhbllokimin e vlerës shpesh neglizhohet e fjalë kyçe PBR ulët (unë do të merrni për këtë në një minutë.)

- # 11-16: Import / Export Keyword Listat -

Nëse ju keni një listë ekzistuese fjalen (nga web site tuaj shkrimet, një fushatë të vjetër AdWords, ose edhe nga një tjetër mjet fjalen kërkimore) dhe ju dëshironi për të hyrë në thellësi hulumtim të tregut Samurai e fjalen për ato fjalë kyçe - ka disa mënyra që ju mund të importojë këto fjalë kyçe në Samurai Tregut.

11-12. Lists Studim Import / Export Keyword

Në qoftë se kjo është vetëm një fjalë kyçe pak - shtypja në "shtoni fjalë kyçe" kuti, dhe goditur "Shto" është një mënyrë e shpejtë për të shkuar. Por, për listat e më të gjatë, ju mund të përdorni "Import" butona për të importuar listat fjalen nga dosjet ruajtur tekst.

Ju gjithashtu mund të eksportojë fjalë kyçe të krijuara në Samurai Tregut për fotografi tekst.

13-14. Import / Export Negativ Keyword Lists

A jeni duke planifikuar për të drejtuar një fushatë AdWords? Tashmë e njohin vlerën e fjalë kyçe negativ?

E madhe! - Vetëm eksportit listën tuaj (ose kopje atë nga "fjalë kyçe negativ" kuti) dhe ngjitur atë në llogarinë Google AdWords tuaj për të klikimeve të cilësisë më të mirë, dhe për të shmangur humbur paratë në padobishëm, trafik untargeted.

15-16. Import / Export pozitiv Keyword Lists

Në mënyrë të ngjashme, ju mund të importojë dhe listat eksportit fjalen pozitive për të ju ndihmojë për të synuar dhe të përqëndrohet kërkimin tuaj fjalen vonë.

Fjalë kyçe analizuar

Ajo merr vetëm një shikim në Samurai Tregut për të parë thellësinë e hulumtimit që ajo ofron në fjalë kyçe.

Për shumicën e njerëzve, shumë lehtë e të dhënave në dispozicion për ju për fjalë kyçe tuaj nuk do të përshtaten në një ekran të vetme. (Në screenshot më poshtë, unë e nevojshme për të përdorur një monitor me ekran të gjerë.)

- LLOJET dhënave -

- # 17-19: Broad, Phrase, e saktë -

Gjerë, Phrase dhe fjalen e saktë-ndeshje të dhënave është në dispozicion brenda Samurai Tregut për të gjitha fjalë kyçe.

Kjo tregon se ju saktësisht se si shumë njerëz janë të shtypur në fjalen tuaj - pikërisht, në fraza-mënyrë, ose në ndonjë mënyrë.

Samurai Tregut ishte software pari fjalen për të siguruar Broad-Match dhënat fjalen bazuar në kërkime aktuale Google - para se të shkojnë një të mirë, dhe duke inkorporuar dy Phrase-Match dhe të dhëna fjalen e saktë ndeshje shumë.

17. Broad Match

Të dhënat Broad ndeshje ju tregon se sa shumë njerëz janë në kërkim për fjalë brenda fjalen - në asnjë mënyrë, të përzier me ndonjë fjalë të tjera shtesë. Kjo është një tregues i mirë i trafikut afat më të gjatë për një fjalen - llojin e trafikut që një vend i themeluar do të marr.

18. Phrase Match

Phrase dhënat ndeshje ju tregon se si shumë njerëz janë në kërkim për fraza fjalen në mënyrë që ju të shihni të duket në - potencialisht me fjalë të tjera në fillim ose në fund.

Kjo është një tregues i trafikut afatmesme, dhe ndihmon që ju të merrni urdhër të drejtë fjalë për fjalë kyçe tuaj.

19. ndeshje e saktë

Të dhënat e saktë ndeshje është numri i kërkimeve për fjalen e saktë. Është gjithashtu një tregues i trafikut afat të shkurtër që ju mund të presin për fjalen, nëse ju jeni i synimeve të dhënësit atë nëpërmjet SEO.

- DHËNAVE ORGANIKE -

Samurai Tregut mat vlerën potenciale të trafikut "të lirë" nga motorët e kërkimit - duke ndihmuar ju për të gjetur fjalë kyçe më fitimprurëse për të synuar për SEO, dhe duke e lejuar ju që të përqëndrohet në fjalë kyçe që ju japin përfitime më të madh të mundshëm.

Llojet e të dhënave të trafikut organike që Samurai Tregut sjell së bashku për ju përfshin:

- # 20: Totali i Kërkimet -

Kjo është thjesht se sa shumë njerëz kërkoni për fjalë kyçe në ditë në Google.com, dhe partnerët e kërkimit të Google-it (p.sh. bashkë-quajtur Google search engine AOL).

Ashtu si të gjitha shifrat e trafikut brenda modulit Keyword hulumtim të tregut Samurai-së, këto statistika janë më të sakta në dispozicion, dhe ekzistojnë për të gjerë, Phrase dhe ndeshje e saktë dhe janë në shënjestër në rajonin tuaj të zgjedhur apo të gjuhës - duke e lejuar ju që të bëni kërkime fjalen për çdo treg fjalen ne bota.

Për herë të parë me Samurai Tregut, ju jeni në gjendje për të marrë informacione të sakta fjalen për çdo fjalen, gjuhës ose rajonit - hapjen e tregjeve të reja për ju, dhe duke larguar nevojën për çdo fjalen "me mend-pune".

- # 21: SEO Traffic -

Kjo është mashtruese duke kërkuar në kërkimet totale për një fjalen. Është e lehtë për të menduar për sa e madhe do të ishte që të ketë të gjitha kërkimeve në tokë ditë në faqen tuaj - kur në realitet, vetëm një përqindje e atyre njerëzve ndonjëherë do të vizitojë çdo vend.

Rezultati i Tregut Samurai e Trafikut unike SEO (SEOT) është unik në atë që ju jep shuma maksimale e trafikut që i synimeve të dhënësit një fjalen është të ngjarë të ju jap.

Kjo është e bazuar në analizën e miliona pyetjeve aktuale search engine, duke treguar 42% e të gjitha klikimeve të shkojnë në rezultatin e parë e listuara.

Përdorimi i këtyre të dhënave është mënyra më e thjeshtë që ju mund të merrni rezultate më të mira nga fjalen tuaj cak - më e lartë një shifër SEOT është për një fjalen, trafiku më shumë potencial që ju mund të kapur nga SEO për faqen tuaj. Thjeshtë.

- # 22: Phrase-to-Broad Match Raporti (PBR) -

Ky mjet kursen shumë kohë tretur dhe përpjekje optimizuar për fjalë kyçe të keqe - një rrezik të përdorur ndonjë softuer tjetër fjalen dispozicion, si statistikat PBR janë vetëm në dispozicion brenda Samurai Tregut.

Kompjuter nuk e kuptojnë gjuhën si njerëzit bëjnë, dhe shpesh do të bela deri rendin fjalën e fjalë kyçe. Pra, në vend të duke ju dhënë fjalen "troftë lures peshkimit" (të cilat shumica e njerëzve kërkojnë), ata mund të sugjerojnë "lures troftë peshkimit".

Nëse jeni duke optimizuar për fjalë kyçe të drejtë në mënyrë të gabuar të fjalës - ju nuk jeni optimizuar në të gjitha.

Ju mund të merrni renditjen, por ju nuk do të merrni të trafikut maksimale për atë fjalë.

Një rezultat të ulët PBR është një shenjë paralajmëruese se fjalen juaj nuk mund të jetë në mënyrë të drejtë të fjalës. (Mjet "Shto permutations" mund të ju ndihmojë për të punuar jashtë mënyrë të drejtë fjalën. Shih më sipër për hollësi)

- # 23: Trendet -

Disa fjalë kyçe janë sezonale - "lule" është popullor rreth Ditën e Shën Valentinit, "ski" është më popullor gjatë sezonit të skive hemisferën veriore, por ka një kulm të vogël të dytë gjatë Australian sezonit të skive / Zelanda e Re.

Me Samurai Tregut të ju treguar vlerësimet e përditshme të trafikut nga muajin e kaluar, kjo shifër mund të luhatet.

Duke shfaqur tendencat e trafikut sezonale për fjalen, ju mund të parashikojë saktësisht kërkesën e kërkimit të ngjarë në të ardhmen për fjalen në Google .

Edit: Për hir të konsistencës së, në Samurai Tregut grafikët prirje janë shfaqur si janari deri Listat dhjetor.

Ne kemi gjetur se Google shpesh do të shfaqin Listat me korniza kohore (në kundërshtim me fillimin e chart qenë asgjë nga 12-15 muaj para) kështu që shpesh ishte konfuze shikuar në Listat. Pra, ri-urdhërimin ato si janari deri në dhjetor Listat siguruar qëndrueshmëri për përdoruesit Samurai Tregut, dhe ka ndihmuar për të përmirësuar në punën tashmë të mirë të Google.

Në qoftë se ju mbani miun mbi një nga baret në tabelë, një Tooltip do të shfaqet shfaqjeje cilin muaj bar përfaqëson.

Thank-you për Frank Dobner për të vënë në dukje se kemi harruar të përmend këtë. Faleminderit Frank!

- DHËNAVE AdWords -

Këto të dhëna përfaqëson paguar, kosto-per-klikim të trafikut që është në dispozicion nga Google AdWords, dhe përfshin:

- # 24: AdWords Trafiku -

Një vlerësim shumë të saktë të shumës së trafikut të një reklamues mund të presin për një ad top-renditet në Google AdWords (parë për herë të parë në Samurai Tregut).

Duke përdorur këto të dhëna, ju mund të përqëndrohen Google AdWords reklamat tuaja në fjalë kyçe që janë më shumë gjasa për të ju jap numrin maksimal të konsumatorëve.

- # 25: Kosto AdWords Per Click -

Kjo shifër është edhe përfaqëson "vlerën e tregut" e një vizitori të vetme fjalen-në shënjestër, dhe se sa ju mund të presin për të konkurruar për të vazhdimisht të arritur vendin e parë në Google AdWords (jo pozicionin 1-3, por pozita # 1).

Ndërsa mjete të tjera të ofrojnë kosto për vlerësimet Kliko, Samurai Tregu është i vetmi mjet në gjendje të sigurojë këto të dhëna në shënjestër shumë.

- # 26: AdWords click-nëpërmjet normave -

Çfarë nëse ju mund të parashikojnë norma e pritur klikoni-nëpërmjet për reklama juaj, para se të ishte edhe drejtimin, dhe e përdorin këtë shifër si një pikë referimi për të ju tregojnë nëse reklama juaj është kryer mirë apo keq.

Ky informacion mund të ju ndihmojë për të ulur shpenzimet tuaja per klikim dhe për të përmirësuar rezultatin tuaj të cilësisë - që do të thotë që ju mund të merrni më shumë trafik vizitor nga AdWords, me më pak kosto.

Duke sjellë së bashku të saktë vlerësim trafikut të dhëna nga disa burime, Samurai Tregu është i pari (dhe vetëm) fjalen kërkimore software në gjendje të bëjë këtë për ju.

- KONKURS -

Shumë njerëz të humbim shumë kohë dhe përpjekje synimeve të dhënësit fjalë kyçe shumë konkurruese për SEO apo AdWords.

Duke matur konkurrencën që ekziston për një fjalen, dhe synimeve të dhënësit të lartë të trafikut fjalë kyçe-konkurrencës të ulët, ju mund të merrni rezultate më të mira me shumë më pak kohë, përpjekje, kostos dhe aftësi.

- # 27: SEO Konkurrenca (SEOC) -

Ky është numri i faqeve të internetit që përmend fraza tuaj të zgjedhur fjalen. Në përgjithësi, më pak faqet web që përmend fraza fjalen, aq më shpejt ju mund të merrni renditjen.

- # 28: Titulli Konkurrenca (SEOTC) -

Përdoruesit Samurai Tregut kërkuar këtë funksion, dhe ne dorëzuar. Kjo shifër tregon numrin e faqeve web që përmbajnë fjalen në tags titullin e tyre (në asnjë mënyrë fjalë).

Me fjalë kyçe që ju vënë në tag titullin e një web faqe duke qenë një kërkimi HEAVY faktor rangut motor, shpesh ju mund të merrni shumë të shpejtë renditjen front-faqe duke i synimeve të dhënësit fjalë kyçe me shumë të ulëta rezultatet konkurrencës titull.

- # 29: Titulli Konkurrenca për SEO Konkurrencës Ratio (SEOTCR) -

Ky është raporti i numrit të vendeve që përmend një frazë fjalen, me numrin e vendeve që kanë fjalen në tags titullin e faqes - dhe mund të përdoret për të gjetur tregje të nën-optimizuar fjalen.

Tregjet fjalen që kanë nivele shumë të ulëta të optimization fjalen do të ketë rezultate të ulëta SEOTCR.

- # 30: AdWords reklamuesit Pika (AWA) -

Ky është numri i reklamave që do të vrapojnë për një frazë fjalen.

Ndërsa disa mjete të tjera fjalen japin akuza AdWords reklamuesit, ato nuk ofrojnë të dhëna për numrin e përgjithshëm të reklamuesit - në vend të kësaj, ata llogarisin numrin e reklamuesit në faqen e parë të Google (i cili është zakonisht në mes të 8 dhe 11 rezultatet).

Sepse Samurai Tregut ofron të dhëna më të sakta në këtë fushë, ju mund të merrni një pasqyrë më të mirë në mënyrën se si konkurrues fjalen në Google AdWords, dhe të përqëndrohen përpjekjet tuaja në fjalë kyçe më pak konkurruese dhe më fitimprurëse.

- # 31: AdWords Konkurrenca (QAG) -

Kjo masë e konkurrencës është dhënë nga Google, dhe ofron një ndjenjë të shkallës tregon se sa reklamuesit janë ofruar në një fjalen, kur në krahasim me të gjitha fjalë kyçe të tjera.

Ky udhëzues i përgjithshëm është një tjetër mënyrë për të punuar jashtë nëse një fjalen është do të jetë konkurrenca e lartë, të mesëm ose të ulët - dhe të përqëndrohen përpjekjet tuaja në konkurrencën më të ulët, fjalë kyçe të vlerave më të larta.

VLERA TREGTARE

Jo të gjithë trafiku është krijuar të barabartë.

Disa fjalë kyçe të sjellë në më shumë konsumatorë, apo njerëzit që duan të shpenzojnë më shumë para.

Nëse ju e dini fjalë kyçe të cilat janë përdorur nga "shfletues", dhe fjalë kyçe të cilat janë përdorur nga "blerës", ju mund të synuar vlerën më të lartë, fjalë kyçe më fitimprurëse të parë - dhe të bëjnë më shumë para me më pak përpjekje.

- # 32: Online qëllim komercial (IKO) -

Samurai Tregut ishte mjet i parë për të siguruar të dhëna të IKO
mat e mundshme blerja e zakonet e njerëzve duke fjalen

në qoftë se rezultati është i lartë (mbi 50%), ka gjasë të jetë një fjalen përdoret nga njerëzit që duan të blejnë
në qoftë se rezultati është i ulët (nën 50%), është e mundshme për të sjellë në më shumë shfletues se blerësit.

Duke përdorur këtë mjet, ju mund të përqëndrohen në fjalë kyçe më fitimprurëse.

- # 33: AdWords Vlera (AWV) -

Kërkuar ndonjëherë të dini se cilat fjalë kyçe do të jetë më fitimprurëse për të synuar?

AWV ju jep vlera maksimale e trafikut (në ditë), që ju mund të merrni duke synuar fjalen - për AdWords.

Dy AWV dhe SEOV janë unike për Samurai Tregut - dhe të ju ndihmojë për të synuar fjalë kyçe më fitimprurëse, dhe për të shmangur fjalë kyçe pavlefshëm.

- # 34: Vlera SEO (SEOV) -

Kërkuar ndonjëherë të dini se cilat fjalë kyçe do të jetë më fitimprurëse për të synuar?

Ashtu si AWV - SEOV është vlera e përgjithshme maksimale e trafikut (në ditë), që ju mund të merrni duke synuar kete fjalen përmes SEO, në vend se AdWords

Mënyra se si është llogaritur është thjesht vlera e tregut e trafikut për një fjalen, shumëzuar me sasinë e trafikut që një vend i vetëm potencialisht mund të marrin. Si rezultat, kjo shifër merr parasysh edhe vlerën e fjalen, dhe sasinë e trafikut - kështu që kjo është një mënyrë e mirë për të përqëndruar në më të vlefshme, fjalë kyçe fitimprurës.

Fjalë kyçe KËRKIMIT

- # 35-47: Kolumne dhe gjykimit -

35. Kolumne llojllojshme

Kolona Samurai Tregut janë me të vogla - kështu që, duke klikuar në një nga titujt kolonë, ju mund të lloj të gjitha fjalë kyçe tuaj me atë pjesë të të dhënave.

Duan të shohin fjalë kyçe të cilat kanë nivelet më të larta të trafikut, vlerën, ose nivelet e konkurrencës? - Vetëm kliko titullin përkatës kolonë, dhe fjalë kyçe do të zgjidhet në këtë mënyrë - të lartë të ulët.

Dëshironi të ndryshojë rendin dhe shikoni fjalë kyçe të renditura nga më të ulët në më të lartë? - Vetëm klikoni atë përsëri.

36. Tooltips

Duke mbajtur treguesin tuaj të mausit mbi një kre kolonë, ju gjithashtu mund të shihni një përshkrim të të dhënave në atë kolonë.

37. Headers fikse Kolona

... Dhe si ju lëvizni poshtë, të gjitha shtyllat fjalen mbeten të dukshme - si kjo (fjalë kyçe shënim) ...

Këto janë të gjitha karakteristika të vogla që të ju ndihmojë për të analizuar fjalë kyçe më të shpejtë dhe më lehtë.

- # 38: Filtrim -

Gjetja fjalë kyçe të mirë për të synuar të përdorura për të marrë kohë dhe përpjekje.

Nga njëra anë, ju doni fjalë kyçe të lartë të trafikut.

Nga ana tjetër, ju doni fjalë kyçe-konkurrencës ulët.

PLUS - ju doni të bëni të sigurtë që fjalë kyçe tuaj janë të vlefshme - se njerëzit janë duke përdorur ato për të gjetur gjëra për të blerë.

Sorting fjalë kyçe nuk është e mjaftueshme. Cila është arsyeja pse e krijuar Samurai Tregut 14 filtra fjalen - duke e lejuar ju që të filtruar nga-vlerë të ulët, të ulët të trafikut, fjalë kyçe të lartë të konkurrencës dhe të ketë një listë të fokusuar të fjalë kyçe të cilësisë më të mirë për të synuar.

Analizë më të thellë

- # 39: I lehtë Keyword Tabs -

Samurai Tregut përdor kyçe Tabs - duke e lejuar ju që të mbani kërkime për fjalë kyçe të shumta së bashku në një projekt për referencë të lehtë.

Kjo gjithashtu do të thotë fjalë kyçe janë grupuar në grupe të fjalë kyçe të rëndësishme - të gjitha prej tyre në të njëjtat grupe marrëdhënie që Google dëshiron të shohë.

- # 40: "Quick Tab" Icon Key -

Përveç çdo fjalen është një ikonë kyç. Duke klikuar këtë ikonë do të ju lejojnë të hapur një fjalen në një skedë të re - në mënyrë që ju mund të "gërmoj më thellë" në fjalë kyçe interesante, dhe për të gjetur fjalë kyçe të tjera relevante.

- # 41-43: Color koduar Fjalë kyçe -

Ju gjithashtu do të vëreni se Samurai Tregut ka ngjyra të ndryshme për rreshtat e ndryshme të fjalë kyçe.

41. Keyword Aktiv

Portokalli fjalen është fjalen kryesor në skedën e tanishme, dhe gjithmonë do të jetë i dukshëm (edhe pas filtra aplikohen) për ju që të krahasoni fjalë kyçe të tjera kundër.

42. Open kyçe

Fjalë kyçe gjelbër janë fjalë kyçe që janë të hapura në tabs të tjera, tregon se ju keni tashmë "delved thellë" në atë fjalë.

43. Zebra Striping

Rreshtave janë gjithashtu "Zebra-shirita" - me rotacion ngjyrat e sfondit në rreshta (gri të lehta / të bardhë). Kjo ju ndihmon për të lexuar të dhënat e fjalen më lehtë.

- # 44: Rezultatet klikueshme -

Përveç pjesëve përkatëse të të dhënave fjalen, ju do të shihni një shigjetë të vogël të gjelbër (që kthehet portokalli kur treguesin tuaj të mausit rri pezull mbi të).

Arrow Sinjalet që klikuar në këtë rezultat do të hapë burimin e të dhënave të para në një dritare të re, duke e lejuar ju që të gatuash faqet e internetit aktuale dhe reklamuesit që ju mund të konkurrojnë kundër në atë treg.

Ju gjithashtu mund të klikoni mbi grafikun Tendencat për të parë trendet historike për fjalen.

Tagging

- # 45-46: Keyword Tagging -

A keni qenë ndonjëherë kërkuar fjalë kyçe ose tags për një video YouTube, dorëzimin social bookmarking apo blog post?

Brenda sekonda, ju mund të ketë një listë me fjalë kyçe në shënjestër shumë për këtë qëllim duke përdorur Samurai Tregut.

Vetëm të zgjidhni fjalë kyçe të mirë për punë (duke vendosur një shënoni në tickbox në të majtë të fjalen) dhe pastaj kliko "Kopje Tags"

Ju keni dy opsione për tags ...

45. Copy Etiketat (Comma Separated)

E para është presje ndarë - për blogs dhe shumicën e faqeruajtur sociale. Ata zakonisht duket si ky:

mësimet kitarë, libër mësim kitarë, mësime bluegrass, mësime të çojë kitarë, rrëshqitje mësime, të mësojnë mësimet kitarë, kitarë mësime shkarko, filluar mësime

46. ​​Copy Etiketat (te ndara)

Këto janë përdorur nga disa faqeruajtur sociale dhe video sites, duke përfshirë Delicious.com, dhe ata të duket si ky:

kitarë-mësime-mësim-libër Bluegrass-guitar-mësime të çojë-kitarë-mësime rrëshqitje-guitar-mësime të mësojnë kitarë--mësimet shkarko-kitarë-Mësimet fillojnë-kitarë-mësime

Eksportimi

- # 47: Eksporti për CSV -

Samurai Tregut ju mundëson të eksportoni të dhënat kërkimin tuaj fjalen e plotë në një spreadsheet CSV, të arkivit, ndajnë me të tjerët apo edhe të japin klientëve - thjesht duke klikuar butonin "Eksport".

- # 48: Eksporti në Tekst Skedar -

Siç e përmenda më parë, ju gjithashtu mund të eksportit listat fjalen për fotografi tekst nga faqja kyçe Gjenerimit. Kjo nuk është e kufizuar në listën tuaj të hulumtuar - ju gjithashtu mund të eksportojë fjalë kyçe tuaj pozitive, ose listat tuaja negative fjalen për përdorim në AdWords ose diku tjetër.

(Shënim: Duke iu rikthyer tek faqja kyçe Gjenerimit dhe eksport listën tuaj fjalen si një skedar teksti është i ndryshëm pasi ju keni aplikuar filtra - si ju do të shihni vetëm fjalë kyçe që plotësojnë kriteret tuaja filtër)

Synimeve të dhënësit RAJONAL

- # 49: Rajoni & Language Targeting-

A keni menduar ndonjëherë potencialin për të fituar para në tregjet e mëdha e kërkimit jashtë të Shteteve të Bashkuara, kryesisht injoruar nga marketers internetit?

Këtu ju mund të gjeni të trafikut të lartë, me vlerë të lartë "niches" me zor një konkurrent në horizont - dhe mbizotërojnë industrinë veten.

Samurai Tregut ju lejon për të bërë kërkime fjalen në 234 vende, rajone dhe territore - duke ju dhënë qasje në më shumë tregje fjalen se kurrë më parë - duke e bërë Samurai Tregut mjaft ndoshta vetem fjalen globale kërkimore software në gjendje për të synuar ndonjë gjuhë të mëdha, vend apo rajon në bota.

- # 50: Gjuha -

Gjithashtu, Samurai Tregut është në gjendje të ju japin të saktë e të dhënave kërkimore fjalen për ndonjë gjuhë të mëdha - duke lejuar ju që të trokitje e lehtë në praktikisht çdo treg që ekziston në internet.

Për përdoruesit e shumë-gjuhësor e Samurai Tregut, ky hap botën e tërë të mundësive të pashfrytëzuar në internet.

- # 51: Adult Filtrim -

Samurai Tregut gjithashtu ju lejon për të shmangur, apo të përfshijë, fjalë kyçe të rritur të lidhura ndërmjet rezultatet tuaja kërkimore fjalen.

(Këto opsione janë në dispozicion për ju, kur ju filloni një skedë të re të projektit Samurai Tregut.)

Vënien fjalë kyçe në veprim

- # 51-52: Shtoje tek Rank Tracker -

Nëse keni ndërmend për të zgjedh faqen tuaj të renditet edhe për një fjalen, ju mund të thoni radhë tracker Tregut Samurai për të ndjekur renditjen tuaj për fjalen nga brenda zonës Keyword Research.

Të dy opsionet që ju duhet për këtë punë në mënyra të ndryshme:

51. Rank Tracker Tickbox

Duke kurdisur këtë kuti, ju shtoni fjalen kryesore per tab ju duhet të hapur për Rank Tracker.

Ju do të pyeteni nëse dëshironi ta kategorizojnë fjalen (për të mbajtur fjalë kyçe tuaj në një strukturë treelike në Rank Tracker), dhe në qoftë se ju doni të caktojë një faqe të veçantë të synuar që ju keni optimizuar për atë fjalë.

52. Rank Tracker drop-down

Duke përdorur këtë opsion, ju mund të zgjidhni disa fjalë kyçe që keni ndërmend të synimeve të dhënësit (duke vendosur një shënoni në tickboxes pranë këto fjalë kyçe) dhe pastaj shtoni të gjithë ata që Rank Tracker në të njëjtën kohë.

Ky proces i 2-dytë ju kursen kohë dhe përpjekje, dhe ju lejon për të ndjekur renditjen tuaj më të lehtë.

- # 53: Filloni Duke përdorur një fjalë kyç Menjëherë -

Samurai i tregut është në lidhje me më shumë se vetëm hulumtime fjalen - kjo është në lidhje me marrjen shuma maksimale e vlerës nga një fjalen, duke përdorur sasi minimale të kohë, përpjekje dhe shpenzime.

Mos harroni - hulumtim fjalen është vetëm hapi i parë në procesin e ...

Nëse ju doni të zhbllokuar vlerën potenciale të një fjalen, ju duhet të vërtetë të bëjë diçka me fjalen.

Me Samurai Tregut - një herë ju keni gjetur fjalen tuaj, ju nuk jeni "lënë në të ftohtë" për të përpiqen dhe të bëjë punën e fjalen me veten.

Ju mund të filloni duke përdorur mjete të Tregut Samurai-së menjëherë - për të shkuar në analizë më të thellë SEO, tema kërkimore të shkruani në lidhje, të gjeni dhe për të promovuar produktet Filialin, të publikojë përmbajtjen në faqen tuaj, të ndërtuar backlinks me cilësi të lartë, dhe udhë renditjen faqen tuaj te internetit - të gjithë në një klik të një buton.

...

... Por unë do të ndalet këtu - sepse sot unë jam vetëm për ndarjen tiparet në dispozicion për ju brenda një modul brenda Tregut Samurai - vetëm modul Keyword Research.

Kjo është fjalë për fjalë 1/8 e asaj që Samurai Tregut mund të bëjë për ju (vetëm 1 nga 8 module Samurai Tregut) - ne nuk të kemi prekur edhe të tjera 7 module (SEO Analiza e Konkurrencës, Rank Tracker, gjeni Content, Promovimi / Link Building , monetization, AdWords, ose të publikojë përmbajtjen!)

Dhe kjo është e qartë vetëm duke shikuar në këtë që ju keni qasje në të dhënat e më shumë në thellësi kërkimore fjalen se në ndonjë tjetër software fjalen hulumtim në dispozicion sot.

Unë shpresoj se ju kam zbuluar diçka të re sot që ju mund të filloni duke përdorur të drejtën tani.

Brent

PS - Kjo është pak e ku kam shpjeguar se si lexuesit e re mund të merrni qasje në Samurai Tregut ...

Nëse ju doni të provoni Samurai Tregut për veten tuaj, ju mund të merrni qasje të lirë në modulin e Keyword hulumtim (dhe të gjitha karakteristikat e mësipërme) - plus gjykimit karakteristika të tjera të përparuara brenda Samurai Tregut - ju mund të merrni kopjen tuaj këtu .

Nëse ju tashmë vetë Samurai Tregut dhe do të donte për të përmirësuar në versionin e paguar (dhe për të marrë qasje të jetës në të gjitha 8 moduleve brenda Samurai Tregut) vendin për të përmirësuar një kopje është këtu .

PPS - Disa njerëz kanë pyetur për një version PDF i këtij blog post.

Scott Harvey detyruar helpfully - dhe tani ju mund të shkarkoni PDF e këtij blog post këtu . Thanks Scott!