Çfarë bën Samurai Tregu më i In-Depth Keyword Research Software në dispozicion?

Share Button

Dje, ne kemi marrë një vështrim në modulin e Keyword Research Tregut Samurai-së - dhe se si Samurai Tregut ju jep më shumë të dhëna të papërpunuara fjalen, rezultate më të sakta, si dhe analiza më të detajuara dhe mjete filtrim se ndonjë softuer tjetër fjalen - dhe e bën atë në një kosto më të ulët.

Sot, kam marrë një email duke thënë: ". Por [XYZ mjet më të shtrenjtë keyword] mund të bëjë 100% të asaj që mund të bëjë Samurai Tregut"

Nuk është e vërtetë ...

... Por kjo më bëri të mendoj - ndoshta ata thjesht nuk e di se çfarë në të vërtetë ka Samurai Tregut?

A Ju Getting gjithçka që ju mund Out Of Samurai Tregut?

Ka kaq shumë karakteristika në dispozicion në "veglën Samurai Tregut", se kjo është aq e lehtë të humbasë, ose harrojnë rreth një ose dy - dhe humbas në përfitimet që ata mund t'ju japin me.

Kështu që sot, unë dua të ndaj me ju disa nga karakteristikat e veçanta që ju keni qasje në brenda Samurai Tregut - vetëm në modulin e Keyword Research - dhe se si ju mund të përdorni ato.

E quajti atë një Samurai Tregut "Sigurisht përmendore", - duke kërkuar në të gjitha tiparet që janë në dispozicion për ju tani, dhe duke ndihmuar ju të merrni vlerën nga karakteristikat që ju mund të keni harruar ndryshe në lidhje me ose neglizhohet.

Por, para se unë të fillojë - vetëm një paralajmërim të shpejtë ...

Sepse Samurai Tregut ju jep më shumë të dhëna të papërpunuara fjalen, rezultate më të sakta, si dhe analiza më të detajuara dhe mjetet filtrim se ndonjë softuer tjetër fjalen - kjo do të jetë një post BIG! ... Kështu që unë do të bëj atë që unë mund ta mbajë këtë të shkurtër.

A jeni gati?

Le të shkojë!

Fjalë kyçe gjenerimin

Kur vjen puna për të gjeneruar listat fjalen, Samurai Tregut jep të përqëndruar, listat me cilësi të lartë fjalen bazuar në fjalë kyçe motorë kërkimi duan të shohin.

Sepse ju jeni duke marrë fjalë kyçe që motorë kërkimi duan të shohin, jo fjalë kyçe që mund të shkëpusin algoritme search engine kur punojnë se çfarë faqja e juaj është rreth (dëmton renditjen tuaj), ju merrni rezultate më të mira. (BIG Koncepti - Unë do të shkoj në atë më shumë në një blog post më vonë.)

Dhe për shkak se ju nuk jeni të paturit të hidhem nëpër dhe të filtruar nga mijëra fjalë kyçe bisht të gjatë junk (pa trafik), keni shpenzuar pak kohë në hulumtim fjalen për të marrë të njëjtin rezultat në fund.

- # 1-2: Keyword Burimet -

Dy burimet kryesore për gjenerimin e fjalen janë Keyword Tool Google, dhe Kërkim-Bazuar Keyword mjet Google.

1. Keyword Tool Google

Tool Google Sinonim (i njohur nga shumica e marketers si "Tool Keyword Google") është veçanërisht e dobishme për të gjeneruar listat e fjalë kyçe sinonim dhe të lidhura semantike.

2. Tool Google Search-Bazuar Keyword

Kërko Keyword Tool-Bazuar është e vlefshme për të gjetur më fitimprurëse, më popullor fjalë kyçe bisht të gjatë (dhe Samurai Tregut është software i pari fjalen për të shfrytëzuar këtë burim të dhënave).

Së bashku, nuk ka shumë që këto dy mjete të humbasë - me një përjashtim duke qenë ekstreme fjalë kyçe të gjatë-bisht (keywords me nivelet e trafikut shumë të ulëta për të siguruar ndonjë dobi të konsiderueshme për SEO ose reklamat PPC).

Dhe për shkak se ju jeni duke kërkuar në motorët e kërkimit se çfarë ata duan të shohin, që ju të merrni një up-to-date listë të në shënjestër shumë, fjalë kyçe të trafikut të lartë se Google "dëshiron", për të parë se kur është i rangut të një web-faqe (në vend të një Lista untargeted fjalen që përfshin fjalë kyçe që mund të dëmtojë renditjen tuaj) - do të thotë që ju të shpenzojnë më pak kohë duke bërë kërkime fjalen, dhe për të marrë rezultate më të mira me më pak kohë dhe përpjekje.

- # 3-4: Filtrat e trafikut -

Sepse i synimeve të dhënësit fjalë kyçe kërkon një investim të kohës, përpjekje, para dhe aftësi - është e rëndësishme që të përqëndrohet vetëm në fjalë kyçe me trafik të mjaftueshme për të bërë investime tuaj të këtyre mallrave të vlefshme.

Samurai Tregut ju lejon të filtruar nga fjalë kyçe me nivele të ulëta të trafikut, gjatë në fazën e gjenerimit fjalen, në mënyrë që ju të shpenzojnë më pak kohë duke bërë kërkime fjalen, dhe kanë mbetur me një listë shumë më të fokusuara dhe të synuar fjalë kyçe për nevojat tuaja.

3. SEO Traffic Filter

Ky opsion ju lejon të filtruar nga fjalë kyçe me nivele të ulëta të trafikut për faqet e SEO-optimizuar, dhe shpejt të përqëndrohet vëmendjen tuaj në vetëm fjalë kyçe më të larta me vlerë - ju kursyer kohë në hulumtim fjalen.

4. AdWords Trafiku Filter

Gjithashtu, filter Traffic Google AdWords shpejt filtrat nga fjalë kyçe që kanë nivele shumë të ulëta të trafikut AdWords, dhe nuk kanë gjasa për të ju jap një kthim të konsiderueshme për kohën që ju të investojë krijuar reklama dhe synimeve të dhënësit fjalen.

- # 5: filtra Phrase-Length -

Ju gjithashtu mund të filtruar nga fjalë kyçe që kanë shumë pak, ose shumë fjalë.

Kjo është e dobishme për të shpejt të shënjestruar, apo shmangur, as fjalë kyçe bisht të gjatë ose fjalë kyçe bisht të shkurtër.

- # 6, 7, 8: pozitiv / negativ Keyword Filtrim -

Samurai Tregut ka edhe më në thellësi pozitive dhe negative filtrimin fjalen në çdo mjet fjalen.

6. Keywords pozitive

Brenda Samurai Tregut, ju keni mundësinë për të filtruar fjalë kyçe bazuar në fjalë kyçe pozitive.

Ndërsa Keywords negative janë fjalë kyçe (ose pjesët e fjalë kyçe) që ju doni të shmangur, Keywords pozitive janë fjalë kyçe (ose pjesët e fjalë kyçe) që ju doni të përqëndrohet në vetëm në listën tuaj fjalen.

Brenda Samurai Tregut, ju mund të hiqni të gjitha fjalë kyçe përveç për të zgjedhur Keywords pozitive duke klikuar mbi ikonën shënoni pranë fjalë kyçe që ju doni të përqëndrohet në.

Ju gjithashtu mund të përqëndrohen në fjalët ose frazat specifike duke klikuar mbi ato fjalë apo fraza dhe pastaj goditi butonin tik - ose nga shtypja fjalët që dëshironi të shihni brenda të gjitha fjalë kyçe tuaj në kutinë Keywords pozitive para se të goditur "Update".

7. Keywords negative

Heqja individuale fjalë kyçe të zgjedhura negative mund të bëhet duke klikuar tek "x" ikonë pranë fjalen që ju dëshironi të hiqni.

Ju gjithashtu mund të hiqni çdo fjalen që përmban një fjalë të veçantë apo fraza - duke klikuar në fjalë (ose fjalë) brenda fjalen që ju doni të shmangur, dhe pastaj duke klikuar në "x" icon.

OSE vetëm shkruani një fjalë apo fraza në "Keyword Negative" kutinë lista dhe e goditi "Update".

8. Trego Removed

Nëse ju ndonjëherë të dëshironi të shikoni listën tuaj të tërë fjalen (duke përjashtuar ndonjë filtrim negative ose pozitive fjalen), ju mund të klikoni "Trego hequr" button.

- # 9: Shto Keywords -

Ky është një mjet i dobishëm në qoftë se ju doni për të analizuar disa fjalë kyçe specifike dhe injorojnë fjalë kyçe të tjera të ngjashme ...

Ose, në qoftë se ju doni të shtoni një fjalen specifik në listën tuaj të krijuara fjalen për krahasim.

- # 10: Shto permutations -

Ky është një mjet i veçantë për Samurai Tregut - dhe diçka që ju lejon të gjeni kombinimin optimal fjalen për t'u përdorur.

Kur është fjala për fjalen e të dhënave, Kompjuter shpesh mess up ...

Ata vënë fjalë kyçe në mënyrë të gabuar fjala - kështu që në vend të parë "lures peshkimit troftë", ju mund të shihni "lures peshkimit troftë".

Dallimi në mënyrë që teksti mund të bëjë një ndryshim të madh në rezultatet tuaja - nëse faqja e juaj është e optimizuar për kombinimin e gabuar fjalen, ju nuk jeni optimizuar në të gjitha!

Mjet "Shto permutations" ju lejon të kontrolloni që fjala mënyrë që është më e mira për një fjalen duke i krahasuar të gjitha opsionet e mundshme. Kjo është veçanërisht i dobishëm për zhbllokimin e vlerës anashkaluar shpesh fjalë kyçe të ulët (PBR unë do të merrni në këtë në një minutë.)

- # 11-16: Import / Export Keyword Lists -

Nëse ju keni një listë ekzistuese fjalen (nga web faqen tuaj shkrimet, një fushatë të vjetër AdWords, ose edhe nga një tjetër mjet fjalen hulumtim) dhe ju dëshironi për të hyrë në thellësi hulumtim të tregut Samurai e fjalen për ato fjalë kyçe - ka disa mënyra që ju mund të importojë ato fjalë kyçe Në Samurai Tregut.

11-12. Listat e Kërkimit Import / Export Keyword

Në qoftë se kjo është vetëm një fjalë kyçe pak - shtypja në "të shtoni fjalë kyçe" kuti, dhe goditur "Shto" është një mënyrë e shpejtë për të shkuar. Por, për listat e gjata, ju mund të përdorni "Import" butona për të importuar listat fjalen nga dosjet ruajtur tekst.

Ju gjithashtu mund të eksportojë fjalë kyçe të krijuara në Samurai Tregut për fotografi tekst.

13-14. Import / Export Negativ Keyword Lists

A jeni duke planifikuar për të drejtuar një fushatë AdWords? Tashmë e njohin vlerën e fjalë kyçe negativ?

Great! - Vetëm eksportojmë listën tuaj (ose kopje atë nga "Keywords negative" kuti) dhe ngjitur atë në llogarinë Google AdWords tuaj për të klikimeve të cilësisë më të mirë, dhe për të shmangur humbur paratë në humbje, trafikut të padëshiruar.

15-16. Import / Export pozitiv Keyword Lists

Në mënyrë të ngjashme, ju mund të importojë dhe listat e eksportit fjalen pozitive për të ju ndihmojë për të synuar dhe të përqëndrohet kërkimin tuaj fjalen vonë.

Fjalë kyçe analizuar

Ajo merr vetëm një shikim në Samurai Tregut për të parë thellësinë e hulumtimit që ajo ofron në fjalë kyçe.

Për shumicën e njerëzve, shumë lehtë e të dhënave në dispozicion për ju për fjalë kyçe tuaj nuk do të përshtaten në një ekran të vetme. (Në screenshot më poshtë, unë e nevojshme për të përdorur një monitor me ekran të gjerë.)

- llojet e të dhënave -

- # 17-19: Broad, Shprehje, e saktë -

Broad, Shprehje dhe fjalen e saktë ndeshje të dhënave është në dispozicion brenda Samurai Tregut për të gjitha fjalë kyçe.

Kjo ju tregon saktësisht se sa shumë njerëz janë të shtypur në fjalen tuaj - pikërisht, me fraza-qëllim, ose në ndonjë mënyrë.

Samurai Tregut është software i pari fjalen për të siguruar Broad-Match dhënat fjalen bazuar në kërkime aktuale Google - para se të shkojnë një të mirë, dhe duke inkorporuar dy Phrase-Match dhe të dhënave fjalen Exact Match-too.

17. Broad Match

Të dhënat Broad ndeshje ju tregon se sa shumë njerëz janë në kërkim për fjalë brenda fjalen - në çdo mënyrë, të përzier me ndonjë fjalë të tjera shtesë. Kjo është një tregues i mirë i trafikut afatgjatë për një fjalen - llojin e trafikut që një vend i themeluar do të marr.

18. Phrase Match

Phrase dhënat ndeshje të ju tregojnë se sa shumë njerëz janë në kërkim për fraza fjalen në mënyrë që ju të shihni se duket në - potencialisht me fjalë të tjera në fillim ose në fund.

Kjo është një tregues i trafikut afatmesme, dhe ndihmon që ju të merrni urdhër të drejtë fjalën për fjalë kyçe tuaj.

19. Match Exact

Të dhënat e saktë ndeshje është numri i kërkimeve për fjalen e saktë. Është gjithashtu një tregues i trafikut afat të shkurtër që ju mund të presin për fjalen, nëse ju jeni i synimeve të dhënësit atë nëpërmjet SEO.

- DATA ORGANIKE -

Samurai Tregut mat vlerën potenciale të trafikut "të lirë" nga motorët e kërkimit - duke ndihmuar ju për të gjetur fjalë kyçe më fitimprurëse për të synuar për SEO, dhe duke i lejuar ju që të përqëndrohet në fjalë kyçe që ju japin përfitimin më të madh të mundshëm.

Llojet e të dhënave të trafikut organike që Samurai Tregut sjell së bashku për ju që përfshin:

- # 20: Totali i Searches -

Kjo është thjesht se sa shumë njerëz kërkoni për fjalë kyçe në ditë për Google.com, dhe partnerët e kërkimit të Google-it (p.sh. bashkë-quajtur Google search engine AOL).

Ashtu si të gjitha shifrat e trafikut brenda modulit Keyword Research Tregut Samurai, këto statistika janë më të sakta në dispozicion, dhe ekzistojnë për Broad, fraza dhe ndeshje e saktë dhe janë në shënjestër në rajonin tuaj të zgjedhur apo të gjuhës - duke e lejuar ju që të bëni kërkime fjalen për çdo treg fjalen ne bota.

Për herë të parë me Samurai Tregut, ju jeni në gjendje për të marrë informacion të saktë për çdo fjalen fjalen, gjuhë ose rajonit - hapjen e tregjeve të reja për ju, dhe duke larguar nevojën për çdo fjalen "guess-punë".

- # 21: SEO Traffic -

Kjo është mashtruese shikuar në kërkimet totale për një fjalen. Është e lehtë të mendosh se si e madhe do të ishte që të ketë të gjitha kërkimet për tokën ditë në faqen tuaj - kur në realitet, vetëm një përqindje e atyre njerëzve ndonjëherë do të vizitojë çdo vend.

Rezultati Tregut Samurai e Trafikut unike SEO (SEOT) është unik në atë që ju jep shuma maksimale e trafikut që i synimeve të një fjalen është të ngjarë të ju jap.

Kjo është e bazuar në analizën e miliona pyetjeve aktuale search engine, duke treguar 42% të të gjitha klikimeve shkojnë në rezultatin e parë e listuara.

Përdorimi i këtyre të dhënave është mënyra më e thjeshtë që ju mund të merrni rezultate më të mira nga fjalen tuaj cak - të lartë një shifër SEOT është për një fjalen, trafiku më shumë potencial që ju mund të kapur nga SEO për faqen tuaj. Simple.

- # 22: Phrase-to-Broad Match Ratio (PBR) -

Ky mjet kursen shumë kohë tretur dhe përpjekje optimizuar për fjalë kyçe të keqe - një rrezik për përdorimin e çdosoftueri të tjera fjalen në dispozicion, pasi statistikat PBR janë në dispozicion vetëm brenda Samurai Tregut.

Kompjuter nuk e kuptojnë gjuhën si njerëzit bëjnë, dhe shpesh do të mess up rendin fjalën e fjalë kyçe. Pra, në vend të duke ju dhënë fjalen "troftë lures peshkimit" (të cilat shumica e njerëzve të kërkoni për të), ata mund të sugjerojnë "lures troftë peshkimit".

Nëse ju jeni optimizuar për fjalen e duhur, në mënyrë të gabuar fjalë - ju nuk jeni optimizuar fare.

Ju mund të merrni renditjen, por ju nuk do të merrni të trafikut maksimale për atë fjalë.

Një rezultat të ulët PBR është një shenjë paralajmëruese se fjalen juaj nuk mund të jetë në mënyrë të drejtë fjalë. (Mjet "Shto permutations" mund të ju ndihmojë për të punuar jashtë rendit të drejtë fjalën. Shihni më sipër për hollësi)

- # 23: Tendencat -

Disa fjalë kyçe janë sezonale - "lule" është popullor rreth Ditën e Shën Valentinit, "ski" është më popullor gjatë sezonit të skive hemisferën veriore, por ka një kulm të vogël të dytë gjatë Australian sezonin e skive / Zelanda e Re.

Me Samurai Tregut të ju tregojnë vlerësimet e përditshme të trafikut nga muajin e kaluar, kjo shifër mund të luhatet.

Duke shfaqur tendencat e trafikut sezonal për fjalen, ju mund të parashikojë saktësisht kërkesën kërkimi mundshme në të ardhmen për fjalen në Google .

Edit: Për hir të konsistencës së, në Samurai Tregut grafiku tendenca janë shfaqur në janar të Listat dhjetorit.

Ne kemi gjetur se Google shpesh do të shfaqë Listat me korniza kohore (në kundërshtim me fillimin e chart qenë asgjë nga 12-15 muaj mëparshme), kështu që shpesh është konfuz shikuar në Listat. Pra, ri-urdhërimin e tyre në janar të Listat Dhjetor siguruar qëndrueshmëri për përdoruesit Samurai Tregut, dhe ka ndihmuar për të përmirësuar punën tashmë të mirë të Google-it.

Në qoftë se ju mbani miun mbi një nga baret në tabelë, një propozimi do të shfaqet shfaqjeje cilin muaj bar përfaqëson.

Thank-you për Frank Dobner për të vënë në dukje se kemi harruar ta përmend këtë. Thanks Frank!

- DATA AdWords -

Këto të dhëna përfaqëson paguar, kosto-per-klikim trafikut që është në dispozicion nga Google AdWords, dhe përfshin:

- # 24: AdWords Traffic -

Një vlerësim shumë të saktë të shumës së trafikut një reklamues mund të presin për një ad lartë-renditet në Google AdWords (shihet për herë të parë në Samurai Tregut).

Duke përdorur këto të dhëna, ju mund të përqëndrohen Google AdWords reklamat tuaj në fjalë kyçe që janë më shumë gjasa për të ju jap numrin maksimal të konsumatorëve.

- # 25: Kosto AdWords Per Click -

Kjo shifër është edhe përfaqëson "vlerën e tregut" e një vizitori të vetme fjalen-në shënjestër, dhe sa ju mund të presin që të konkurrojnë për të vazhdimisht të arritur vendin e parë në Google AdWords (nuk pozicionohet 1-3, por pozita # 1).

Ndërsa mjete të tjera të ofrojnë Kosto Per Kliko vlerësimeve, Samurai Tregut është i vetmi mjet në gjendje të sigurojë këto të dhëna në shënjestër shumë.

- # 26: AdWords Klikoni-Nëpërmjet Çmimet -

Çfarë nëse ju mund të parashikojnë norma e pritur klikoni-nëpërmjet për ad tuaj, para se ajo ishte edhe drejtimin, dhe e përdorin këtë shifër si një pikë referimi për të ju tregojnë nëse ad juaj është kryer mirë apo keq.

Ky informacion mund të ju ndihmojë për të ulur shpenzimet tuaja për klikim dhe për të përmirësuar rezultatin tuaj të cilësisë - që do të thotë që ju mund të merrni më shumë trafik vizitor nga AdWords, me më pak kosto.

Duke sjellë së bashku të saktë vlerësim trafikut të dhëna nga disa burime, Samurai Tregut është i pari (dhe vetëm) software fjalen hulumtim në gjendje ta bëjë këtë për ju.

- KONKURS -

Shumë njerëz të humbim shumë kohë dhe përpjekje të shënjestruar fjalë kyçe shumë konkurruese për SEO apo AdWords.

Duke matur konkurrencën që ekziston për një fjalen, dhe të synimeve të dhënësit të lartë të trafikut fjalë kyçe-konkurrence të ulët, ju mund të merrni rezultate më të mira me shumë më pak kohë, përpjekje, kostos dhe aftësi.

- # 27: SEO Konkurrencës (SEOC) -

Ky është numri i faqeve të internetit që përmend fraza tuaj të zgjedhur fjalen. Në përgjithësi, pak faqet web që përmend fraza fjalen, më shpejt që ju mund të merrni renditjen.

- # 28: Titulli i Konkurrencës (SEOTC) -

Përdoruesit Samurai Tregut kërkuar këtë funksion, dhe ne kemi dorëzuar. Kjo shifër tregon numrin e faqeve web që përmbajnë fjalen në tags titullin e tyre (në çdo mënyrë fjalës).

Me fjalë kyçe që ju bëhen në tag titullin e një faqeje web qenë një kërkimi HEAVY faktor të rangut motor, shpesh ju mund të merrni shumë të shpejtë renditjen front-faqe nga i synimeve të dhënësit fjalë kyçe me shumë të ulëta rezultatet konkurrencës titullin.

- # 29: Titulli i Konkurrencës për SEO Konkurrencës Ratio (SEOTCR) -

Ky është raporti i numrit të vendeve që përmend një frazë fjalen, me numrin e vendeve që kanë fjalen në tags titullin e faqes - dhe mund të përdoret për të gjetur tregje të nën-optimizuar fjalen.

Tregjet fjalen që kanë nivele shumë të ulëta të optimization fjalen do të ketë rezultate të ulëta SEOTCR.

- # 30: AdWords reklamuesit mirat (AWA) -

Ky është numri i reklama që do të vrapojnë për një frazë fjalen.

Ndërsa disa mjete të tjera fjalen japin akuza AdWords reklamuesit, ato nuk ofrojnë të dhëna për numrin e përgjithshëm të reklamuesit - në vend të kësaj, ata e llogarisin numrin e reklamuesit në faqen e parë të Google (i cili është zakonisht në mes të 8 dhe 11 rezultatet).

Sepse Samurai Tregut jep të dhëna më të sakta në këtë fushë, ju mund të merrni një pasqyrë më të mirë se si konkurrues fjalen në Google AdWords, dhe të përqëndrohen përpjekjet tuaja për fjalë kyçe më pak konkurruese dhe më fitimprurëse.

- # 31: AdWords Konkurrencës (AWC) -

Kjo masë e konkurrencës është dhënë nga Google, dhe ofron një ndjenjë të shkallës tregon se sa reklamuesit janë ofruar në një fjalen, kur në krahasim me të gjitha fjalë kyçe të tjera.

Ky udhëzues i përgjithshëm është një tjetër mënyrë për të punuar jashtë nëse një fjalen është do të jetë konkurrenca e lartë, të mesëm ose të ulët - dhe të përqëndrohen përpjekjet tuaja në konkurrencën më të ulët, me fjalë kyçe me vlerë më të lartë.

VLERA TREGTARE

Jo të gjithë trafiku është krijuar të barabartë.

Disa fjalë kyçe të sjellë në më shumë konsumatorë, apo njerëz të cilët duan të shpenzojnë më shumë para.

Nëse ju e dini fjalë kyçe të cilat janë përdorur nga "shfletues", dhe fjalë kyçe të cilat janë përdorur nga "blerës", ju mund të synuar vlerën më të lartë, fjalë kyçe më fitimprurëse të parë - dhe të bëjnë më shumë para me pak përpjekje.

- # 32: Online qëllim Commercial (IKO) -

Samurai Tregut ishte mjet i parë për të siguruar të dhëna IKO
mat e mundshme blerja e zakonet e njerëzve duke fjalen

nëse rezultati është i lartë (mbi 50%), ka gjasë të jetë një fjalen përdoret nga njerëzit që duan të blejnë
nëse rezultati është i ulët (nën 50%), është e mundshme për të sjellë në më shumë shfletues se blerësit.

Duke përdorur këtë mjet, ju mund të përqëndrohen në fjalë kyçe më fitimprurëse.

- # 33: AdWords Vlera (AWV) -

Kurrë të kërkuar të dini se cilat fjalë kyçe do të jetë më fitimprurëse për të synuar?

AWV ju jep vlera maksimale e trafikut (në ditë), që ju mund të merrni duke synuar fjalen - për AdWords.

Si AWV dhe SEOV janë unike për Samurai Tregut - dhe të ju ndihmojë për të synuar fjalë kyçe më fitimprurëse, dhe për të shmangur fjalë kyçe pavlefshëm.

- # 34: Vlera SEO (SEOV) -

Kurrë të kërkuar të dini se cilat fjalë kyçe do të jetë më fitimprurëse për të synuar?

Ashtu si AWV - SEOV është vlera e përgjithshme maksimale e trafikut (në ditë), që ju mund të merrni duke u përqendruar në këtë fjalen përmes SEO, në vend se AdWords

Mënyra se si është llogaritur është thjesht vlera e tregut e trafikut për një fjalen, shumëzuar me sasinë e trafikut që një vend i vetëm potencialisht mund të marrë. Si rezultat, kjo shifër merr parasysh edhe vlerën e fjalen, si dhe sasinë e trafikut - kështu që kjo është një mënyrë e mirë për të përqëndruar në më të vlefshme, fjalë kyçe fitimprurës.

Fjalët kyçe E KËRKIMIT

- # 35-47: Kolumne dhe gjykimit -

35. Columns me të vogla

Kolona Samurai Tregut janë me të vogla - kështu që, duke klikuar në një nga titujt kolona, ​​ju mund të lloj të gjitha fjalë kyçe tuaj nga ajo pjesë e të dhënave.

Dëshironi të parë se cilat fjalë kyçe kanë nivelet më të larta të trafikut, vlera, ose nivelet e konkurrencës? - Vetëm kliko titullin përkatës kolonë, dhe fjalë kyçe do të zgjidhet në këtë mënyrë - të lartë të ulët.

Dëshironi të ndryshojë rendin, dhe shikoni fjalë kyçe të renditura nga më të ulët në më të lartë? - Vetëm klikoni atë përsëri.

36. Tooltips

Duke mbajtur treguesin tuaj të mausit mbi një titull kolonë, ju gjithashtu mund të shihni një përshkrim të të dhënave në atë kolonë.

37. Headers fikse Kolona

... Dhe si ju lëvizni poshtë, të gjitha kolonat fjalen mbeten të dukshme - si kjo (fjalë kyçe shënim) ...

Këto janë të gjitha karakteristika të vogla që të ju ndihmojë për të analizuar fjalë kyçe më të shpejtë dhe më të lehtë.

- # 38: Filtrimi -

Gjetja fjalë kyçe të mirë për të synuar të përdorura për të marrë kohë dhe përpjekje.

Nga njëra anë, ju doni fjalë kyçe të lartë të trafikut.

Nga ana tjetër, ju doni fjalë kyçe-konkurrencës të ulët.

PLUS - ju doni të bëni të sigurtë që fjalë kyçe tuaja janë të vlefshme - që njerëzit janë duke përdorur ato për të gjetur gjëra për të blerë.

Sorting fjalë kyçe nuk është e mjaftueshme. Cila është arsyeja pse krijohet Samurai Tregut 14 filtra fjalen - e lejuar ju që të filtruar nga-vlerë të ulët, të ulët-trafikut, fjalë kyçe të lartë të konkurrencës dhe të ketë një listë të fokusuar të fjalë kyçe të cilësisë më të mirë për të synuar.

Analizë më të thellë

- # 39: Easy Keyword Tabs -

Samurai Tregut përdor Keyword Tabs - duke e lejuar ju që të mbani kërkime për fjalë kyçe të shumta së bashku në një projekt për referencë të lehtë.

Kjo gjithashtu do të thotë fjalë kyçe janë grupuar në grupe të fjalë kyçe relevante - të gjitha prej tyre në të njëjtat grupe marrëdhënie që Google dëshiron të shohë.

- # 40: "Quick Tab" Icon Key -

Përveç çdo fjalen është një ikonë kyç. Duke klikuar këtë ikonë do të ju lejojnë të hapur një fjalen në një skedë të re - kështu që ju mund të "gërmoj më thellë" në fjalë kyçe interesante, dhe për të gjetur fjalë kyçe të tjera relevante.

- # 41-43: Color koduar Keywords -

Ju gjithashtu do të vëreni se Samurai Tregut ka ngjyra të ndryshme për të rreshtave të ndryshme të fjalë kyçe.

41. Keyword Active

Portokalli fjalen është fjalen kryesor në skedën e tanishme, dhe gjithmonë do të jetë i dukshëm (edhe pas filtra aplikohen) për ju që të krahasoni fjalë kyçe të tjera kundër.

42. Open Keyword

Fjalë kyçe gjelbër janë fjalë kyçe që janë të hapura në tabs të tjera, tregon se ju keni tashmë "delved thellë" në atë fjalë.

43. Zebra Striping

Rreshtave janë gjithashtu "zebra-shirita" - me rotacion ngjyrat e sfondit në rreshta (dritë gri / e bardhë). Kjo ju ndihmon për të lexuar të dhënat fjalen më lehtë.

- # 44: Rezultatet klikueshme -

Përveç pjesëve përkatëse të të dhënave fjalen, ju do të shihni një shigjetë të vogël të gjelbër (që kthehet portokalli kur treguesin tuaj të mausit rri pezull mbi të).

Arrow Sinjalet që klikuar mbi këtë rezultat do të hapë burimin e të dhënave të para në një dritare të re, duke e lejuar ju që të gatuash faqet e internetit aktuale dhe reklamuesit që ju mund të konkurrojnë kundër në atë treg.

Ju gjithashtu mund të klikoni mbi grafikun Tendencat për të parë tendencat historike për fjalen.

Tagging

- # 45-46: Keyword Tagging -

A keni qenë ndonjëherë kërkuar për fjalë kyçe ose tags për një video të YouTube, nënshtrim social bookmarking apo blog post?

Brenda sekonda, ju mund të ketë një listë me fjalë kyçe në shënjestër shumë për këtë qëllim duke përdorur Samurai Tregut.

Vetëm zgjidhni fjalë kyçe të mirë për punë (duke vendosur një shënoni në tickbox në të majtë të fjalen) dhe pastaj kliko "Copy Tags"

Ju keni dy opsione për të etiketave ...

45. Copy Tags (Comma Separated)

E para është e ndarë me presje - për blogs dhe faqet më të social bookmarking. Ata zakonisht duket si ky:

mësimet kitarë, libër mësim kitarë, kitarë mësime bluegrass, mësimet të çojë kitarë, rrëshqitje mësimet kitarë, të mësojnë mësime, mësime shkarko kitarë, duke filluar mësime

46. ​​Copy Tags (Space ndarë)

Këto janë përdorur nga disa vende social bookmarking dhe video sites, duke përfshirë Delicious.com, dhe ata duken si kjo:

guitar-mësime guitar-mësim-libër Bluegrass-guitar-mësime të çojë kitarë-mësime rrëshqitje-kitarë-mësime të mësojnë kitarë--mësimet shkarko, kitarë-Mësimet fillojnë-kitarë-mësime

Eksportuese

- # 47: Eksporti në CSV -

Samurai Tregut ju lejon të eksportit të dhënave kërkimin tuaj fjalen plotë në një spreadsheet CSV, të arkivojnë, ndajnë me të tjerët apo edhe të japë për klientët - thjesht duke klikuar butonin "Eksport".

- # 48: Eksporti në Tekst Skedar -

Siç e përmenda më parë, ju gjithashtu mund të eksportit listat fjalen për fotografi tekst nga faqja Keyword Generation. Kjo nuk është e kufizuar në listën tuaj të hulumtuar - ju gjithashtu mund të eksportojë fjalë kyçe tuaja pozitive, apo listat tuaja negative fjalen për përdorim në AdWords ose diku tjetër.

(Shënim: Duke iu rikthyer në faqen Keyword Gjenerimit dhe eksport listën tuaj fjalen si një skedar teksti është i ndryshëm, pasi ju keni aplikuar filtra - si ju do të shihni vetëm fjalë kyçe që plotësojnë kriteret tuaja filtër)

I synimeve të dhënësit RAJONAL

- # 49: Rajoni & Language Targeting-

A keni menduar ndonjëherë potencial për të fituar para në tregjet e mëdha e kërkimit jashtë të Shteteve të Bashkuara, kryesisht injoruar nga marketers internetit?

Këtu ju mund të gjeni të trafikut të lartë, me vlerë të lartë "niches" me zor një konkurrent në shikim - dhe të dominojnë të industrisë veten.

Samurai Tregut ju lejon për të bërë kërkime fjalen në 234 vende, rajone dhe territore - jep juve akses në më shumë tregje fjalen se kurrë më parë - duke e bërë Samurai Tregut mjaft ndoshta vetem fjalen globale kërkimore software në gjendje për të synuar ndonjë gjuhë të mëdha, vendin ose rajonin në bota.

- # 50: Gjuha -

Gjithashtu, Samurai Tregut është në gjendje të ju japin të saktë e të dhënave kërkimore fjalen për çdo gjuhë të mëdha - duke lejuar ju që të trokitje e lehtë në praktikisht çdo treg që ekziston në internet.

Për përdoruesit e multi-gjuhësor të Samurai Tregut, ky hap botën e tërë e mundësive të pashfrytëzuara online.

- # 51: Adult Filtrim -

Samurai Tregut gjithashtu ju lejon për të shmangur, apo të përfshijnë, fjalë kyçe të rritur të lidhura ndërmjet rezultatet e kërkimeve tuaja fjalen.

(Këto opsione janë në dispozicion për ju, kur ju filloni një skedë të re të projektit Samurai Tregut.)

VËNIA Keywords në veprim

- # 51-52: Shto në Rank Tracker -

Nëse keni ndërmend për të zgjedh faqen tuaj të renditet edhe për një fjalen, ju mund të thoni gradën tracker Tregut Samurai për të ndjekur renditjen tuaj për fjalen nga brenda zonës Keyword Research.

Të dy opsionet që ju duhet për këtë punë në mënyra të ndryshme:

51. Rank Tracker Tickbox

Duke kurdisur këtë kuti, ju shtoni fjalen kryesore për tab ju duhet të hapur për Rank Tracker.

Ju do të pyeteni nëse dëshironi të kategorizoj fjalen (për të mbajtur fjalë kyçe tuaj në një strukturë treelike në Rank Tracker), dhe në qoftë se ju doni të caktojë një faqe të veçantë të synuar që ju keni optimizuar për atë fjalë.

52. Rank Tracker Drop-Down

Duke përdorur këtë opsion, ju mund të zgjidhni disa fjalë kyçe që ju planifikoni të synimeve të dhënësit (duke vendosur një shënoni në tickboxes pranë këto fjalë kyçe), dhe pastaj shtoni të gjithë ata që Rank Tracker në të njëjtën kohë.

Ky proces i 2-dytë ju kursen kohë dhe përpjekje, dhe ju lejon të ndjekur renditjen tuaj më të lehtë.

- # 53: Filloni Duke përdorur një fjalë kyç Menjëherë -

Samurai Tregut ka të bëjë më shumë se vetëm hulumtime fjalen - kjo është në lidhje me marrjen e shumës maksimale e vlerës nga një fjalen, duke përdorur sasi minimale të kohës, përpjekje dhe shpenzime.

Mos harroni - hulumtim fjalen është vetëm hapi i parë në procesin e ...

Nëse ju doni të zhbllokuar vlerën e mundshëm të një fjalen, ju duhet të vërtetë të bëjë diçka me fjalen.

Me Samurai Tregut - një herë ju keni gjetur fjalen tuaj, ju nuk jeni "lënë në të ftohtë", të përpiqet dhe të bëjë punën e fjalen me veten.

Ju mund të filloni duke përdorur mjete të Tregut Samurai-së menjëherë - për të shkuar në analizë më të thellë SEO, tema kërkimore për të shkruar në lidhje me, gjeni dhe të të promovuar produktet Filialin, të publikojë përmbajtjen në web-faqen tuaj, të ndërtuar backlinks me cilësi të lartë, dhe të ndjekur renditjen faqen tuaj te internetit - të gjitha me klik e një butoni.

...

... Por unë do të ndalet këtu - sepse sot unë jam vetëm për ndarjen tiparet në dispozicion për ju brenda një modul në kuadër të Tregut Samurai - vetëm modul Keyword Research.

Kjo është fjalë për fjalë 1/8 e asaj që Samurai Tregut mund të bëjë për ju (vetëm 1 nga 8 module Samurai Tregut) - ne nuk kemi prekur as e tjera 7 module (SEO Analiza Konkurrencës, Rank Tracker, Gjej përmbajtjen, Promovimi / Link Building , Monetization, AdWords, ose të publikojë përmbajtjen!)

Dhe kjo është e qartë vetëm duke shikuar në këtë që ju keni qasje në të dhëna më të hollësishme kërkimore fjalen se në ndonjë tjetër software fjalen hulumtim në dispozicion sot.

Unë shpresoj se ju kam zbuluar diçka të re sot që ju mund të filloni duke përdorur të drejtën tani.

Brent

PS - Kjo është pak e ku unë të shpjegojë se si lexuesit të ri mund të merrni qasje në Samurai Tregut ...

Nëse ju doni të provoni Samurai Tregut për veten tuaj, ju mund të merrni qasje të lirë në modulin e Keyword hulumtim (dhe të gjitha karakteristikat e mësipërme) - plus gjykimit edhe karakteristika të tjera të përparuara brenda Samurai Tregut - ju mund të merrni një kopje tuaj këtu .

Nëse ju tashmë vetë Samurai Tregut dhe do të donte për të përmirësuar në versionin e paguar (dhe për të marrë qasje të jetës në të gjitha 8 modulet brenda Samurai Tregut) vendin për të përmirësuar kopje është këtu .

PPS - Disa njerëz kanë pyetur për një version PDF i këtij blog post.

Scott Harvey obliguar helpfully - dhe tani ju mund të shkarkoni PDF e këtij blog post këtu . Thanks Scott!