7 Arsyet për të bërë Day Challenge 30

Dita Challenge 30 fillon më 1 gusht (në më pak se 2 ditë!) Dhe ne jemi duke hedhur mbështetjen tonë të plotë pas saj përsëri këtë vit.

Nëse ju nuk e keni tashmë nënshkruar , këtu janë 7 arsye pse ju duhet tani.

-

1. Sepse ajo ndryshon jetën e njerëzve

Njerëz të panumërt kanë marrë shijen e tyre të parë të marketingut në internet nëpërmjet Day Challenge 30, dhe me të vërtetë kuptojnë se si punon në internet marketing.

Ndërsa jo të gjithë e bën atë në fund të plotë 30 ditë, dhjetra e kanë përdorur 30 strategji Dita Sfida për të bërë dollar e tyre të parë në internet - dhe unë jam i tha se ka disa 30 Day Challenge multi-milionerë sot.

-

2. Sepse Kjo Tregon New Marketing Strategjitë e parë

  • Twitter,
  • Facebook,
  • Squidoo,
  • Hubpages,
  • Bookmarking Social,
  • Ballistët,
  • Tregut Samurai ...

Para se vetëm rreth dikush tjetër është edhe duke folur për ta, Dita Challenge 30 tashmë po mësonte marketers si t'i përdorin ato në biznesin e tyre.

-

3. Sepse Marketers Top Rekomando It

Është e rekomanduar nga marketers të lartë në mbarë botën - të cilët nuk e bëjnë një qind nga rekomandimin e tyre.

Ja vetëm disa nga rekomandimet së rëndë nga ditët e fundit ...

John Reese - Internet Marketing Legjenda (dhe Man shpejtë më 4 rrota)

"Ed bën një punë fantastike me këtë program dhe kjo ka
ndryshuar shumë jetën.

I highly ju rekomandojmë që të kontrolloni atë në qoftë se ju nuk e keni
tashmë të parë atë. Përsëri, është e lirë ... "

Frank Kern - Internet Marketing Legjenda (& Semi-Pro Surfer)

"Kjo është gjithmonë e tmerrshëm ....

Nëse ju jeni të dashur për të "prerë kar dhe vetëm GET FILLUAR
me * diçka * ", atëherë kjo është për ju."

Jason Moffatt - "Big Lebowski" të Internet Marketing (dhe Shpikës i Ditës Weekend 6)

Ray Edwards - "obscenely Fitim" Copywriter To The Stars

Suzi Dafnis - Australiane internet marketing jam i pari dhe TV-së "Dragons Den" sipërmarrje kapitaliste

-

4. Sepse Është e lirë

Çfarë më shumë mund të ju them këtu ... tërë muajin gusht është "Pitch Lirë" për Day Challenge 30.

-

5. Për shkak se të gjithë merr mundësi e plotë përdorimi Samurai Tregut

Nëse jeni duke shkuar për të përfunduar Dita Challenge 30, ju do të duhet qasje në të gjitha veçoritë Tregut Samurai-së - duke përfshirë të avancuara "versioni i paguar" karakteristika që ne ofrojmë kohë të kufizuar qasjen në gjyq.

Por çfarë ndodh me njerëzit gjyqi i të cilëve ka skaduar?

E pra, të gjithë përdoruesit Samurai Tregut të cilët janë të përfundojnë Dita Challenge tridhjetë do të jetë në gjendje për të hyrë në këto karakteristika në gusht (përsëri, falas) - kështu që ju ende mund të merrni vlerën e plotë nga Day Challenge 30.

Plus, ne do të jetë lëshimi i disa tipare të reja (për herë të parë) brenda Day Challenge 30.

-

6. Për shkak se ne mendojmë se është awesome

Ne nuk do të mbështesim atë, ose të rekomandojë atë, në qoftë se ajo nuk ishte "e vërtetë-marrëveshje".

Ku tjetër do të gjeni një grup të njerëzve që do të kushtojnë një muaj të tërë të jetës së tyre për të mësuar më të fundit strategjive internet marketing për masat - për të lira?

-

7. Sepse Mijëra pjesëmarrësve Mos gënjej

Kontrolloni Twitter, forume, komente mbi blog posts ose komente rreth Day Challenge 30 gati kudo në internet dhe për të dëgjuar atë që thonë njerëzit e tjerë)

(A keni marrë pjesë në Ditën e Challenge 30? Lini komentet tuaja më poshtë. Ç'është Dita Challenge 30 të vërtetë si? A ju rekomandojmë atë?)

Nëse ju nuk e kanë nënshkruar - ju keni më pak se 2 ditë për të marrë në para se të fillojë veprimi:

http://www.thirtydaychallenge.com

Është një vendim i lehtë për të nënshkruar - nuk e le të jetë diçka që ju vjen keq të humbur në.

Brent