Analiza turbo-ngarkuar Backlink

Share Button

Hi Ekipi,

Unë kam marrë diçka emocionuese për të ndarë me ju në lidhje me Samurai Tregut.

Ne vetëm lëshuar një përmirësim të modulit të Konkurrencës SEO që e bën analizën e tekstit të web-faqet që kanë një shumë të lidhjeve mbrapa shumë më të shpejtë spirancë backlink, dhe më të lehtë për të përfunduar.

Ky përditësim i fundit ka rezultuar në një rritje masive shpejtësi për përfundimin backlink analizë tekst spirancë.

Në një provë, ne kemi gjetur një rritje 9,400% shpejtësi. Kjo është një shpejtësi deri të gati një faktor prej 100. Në fakt, përmirësimi është edhe më mirë se kaq: më parë, aq më shumë backlinks të analizuara, më ngadalë procesi shkoi - dy herë më shumë backlinks mund të marrë gati katër herë më të gjatë për të analizuar. Tani disa faqe do të marrë më shumë se 10 minuta për të analizuar.

Ulët poshtë në analizën backlink

Funksionalitetin Analiza backlink në Samurai Tregut ju lejon të kontrolloni dy artikuj:

  • PageRank e faqeve që lidhen tek një URL; dhe
  • teksti përmbante brenda këtyre lidhjeve - për shembull, lidhja në pikën e mëparshme për Wikipedia ka tekstin "PageRank".

Teksti është e rëndësishme - kjo është faktori më i fuqishëm Google merr parasysh kur të rangut faqen tuaj për një fjalen. Pra, duke e ditur llojet e fjalë kyçe duke u përdorur në lidhje me një faqe është thelbësore për të kuptuar se si Google do të rangut atë faqe.

Si mund të bëj analizën backlink me Samurai Tregut?

Së pari të hapur një projekt në Samurai Tregut dhe të hyjë në modul Konkurrencës SEO. Pastaj të gjeneruar rezultatet e lartë për fjalen tuaj ose të hyjë tuaj doganore URL.

Tani vetëm klikoni në poshtë-grup për të drejtën e lidhjes.

Tjetra, shtypni butonin Anchor Analiza Tekst për të parë një analizë të detajuar lidhje me frazë për atë faqe. Përndryshe, ju mund të analizuar PageRanks e backlinks.

Një dritare e re do të pop-up ju tregon informacionin që ju kërkuar.

Sa kohë do të shpëtojë këtë mua?

E pra, në qoftë se ju ishin duke u përpjekur për të analizuar një faqe me, thonë:

  • 300 backlinks, të cilat në disa raste mund të ketë marrë mbi 10 minuta, tani mund të marrë rreth 1 minutë;
  • 600 backlinks, të cilat mund të ketë marrë mbi 40 minuta, duhet të marrë rreth 2 minuta;
  • 1000 backlinks, më parë duke marrë më shumë se 90 minuta, duhet të marrë 3 ose 4 minuta.

Sigurisht, numrat e saktë varet në faqe, lidhjen tuaj te internetit, shpejtësinë e kompjuterit tuaj, dhe shumë faktorë të tjerë.

Pra, fat i mirë hetuar niches tuaj - dhe ju lutem të lënë një koment në qoftë se ju të gëzojnë këtë update të ri ose në qoftë se ju keni disa mendime mbi analizën backlink ju dëshironi për të ndarë!

Mike

PS - Nëse ju nuk bëni vet Samurai Tregut ende, ose gjykimi juaj Samurai Tregut ka skaduar, ju do të keni qasje të humbur në mjetet e analizës Konkurrencës SEO. Kjo do të thotë që ju nuk do të shohin të mirën e këtij përmirësimi derisa ju të përmirësuar kopje të Samurai Tregut për të versionin e plotë .

Nëse ju tashmë vetë Samurai Tregut, ju mund të hapur software tani dhe të fillojnë të përfitojnë nga ky përmirësim.