Reja "Fresh" Backlinks tani në dispozicion në Samurai Tregut

Share Button

Pershendetje te gjitheve,

Unë kam marrë disa lajme emocionuese për të ndarë me ju sot.

Siç e dini, backlinks janë faktori më i rëndësishëm në marrjen faqen tuaj të rangut të lartë në motorët e kërkimit. Dështimi për të ndërtuar backlinks është # 1 arsye pse njerëzit nuk arrijnë të rangut.

Që nga viti kemi filluar lëvizje tonë nga Yahoo Site Explorer për më të besueshme burimit të të dhënave backlink, Majestic SEO, disa përdorues ka shprehur shqetësime në lidhje me të dhënat e Majestic nuk përditësimin si shpesh si të dhëna Yahoo backlink.

Me të dhënat e Majestic-së duke u freskuar dy javë, ai shpesh mori më të gjatë për të parë backlinks të reja për të treguar deri në Tracker Rank tonë dhe SEO Konkurrencës Module.

Cili sjell mua për lajme emocionuese e sotme!

Samurai Tregut tani mbështet Majestic SEO "indeksi Fresh"

Indeksi i freskët është një bazë të dhënash backlink, i cili shkon së bashku me standarde Majestic SEO backlinks dhënave ("indeksi historike").

Indeksi Majestic Fresh përdor një teknologji të ngjashme me Google "Fresh zvarritje". Kjo është një bazë të dhënash të vogël të backlinks se indeksi kryesor historike, por ajo mund të rifreskohet shumë më shpejt dhe shpesh - çdo ditë, në fakt.

Indeksi i freskët do të përmbajë vetëm backlinks të reja, ato vërtiten në 30 ditët e fundit, kështu që numri i përgjithshëm shfaqet do të jetë më e ulët se që nga indeksi historike.

Por me të rejat e përditshme, indeksi Fresh bëhet një mjet i rëndësishëm benchmarking - duke ju ndjekur rritjen e backlinks për një vend sa më shpejt dhe më saktë që të Yahoo Site Explorer ndonjëherë e bëri.

Për të lexuar më shumë rreth asaj se si të ftohtë Majestic SEO Indeksi i freskët është, ju mund të lexoni këtë blog post që shkon në specifikat më në detaje.

Ne kemi tëri indeksi Fresh në Samurai Tregut, në të dy Rank Tracker dhe SEO moduleve konkurrenca, duke ju dhënë qasje të dhënave të shpejt dhe me lehtësi.

Të dhënat e reja mund të arrihen nëpërmjet drop down menu në këto module. Së pari ju do të duhet për të zgjedhur "Majestic SEO" si burim backlink, atëherë ju do të shihni një tjetër rënie poshtë ju ofron zgjedhjen mes "të freskët" dhe "historike" backlinks.

SEO Options Konkurrenca backlink

Rank Tracker Options backlink

Me qasje në potencialisht më deri në datën e dhëna backlink në internet, duke vlerësuar konkurrencën dhe ndjekja dy domains tuaj dhe ato të të tjerëve tani do të jetë më e lehtë dhe më efektive se kurrë më parë. Në fakt, indeksi i ri do të ju lejojnë të ndjekur rritjen backlink një vend në pothuajse në kohë reale.

Ky funksionalitet i ri është në dispozicion vetëm në versionin e fundit të Samurai Tregut, dhe ju do të duhet për të rinovuar një kopje në mënyrë për të hyrë atë.

Për të rinovuar, shkoni në File Menu, pastaj tek Settings (ose e menu Samurai Tregut, atëherë Parapëlqime qoftë se ju përdorni një Mac), pastaj në "Updates" tab, dhe goditi butonin shënuar "Kontrollo për Përditësime".

Regards ngrohtë,

Alex gjelbër

PS Për të testuar nga Indeksi i freskët dhe për t'u siguruar që ju të qëndroni në dijeni me karakteristika të fundit Samurai Tregut, të nënshkruajë për një gjykim të lirë.