FALAS: Loja me e më të përparuar Keyword Research Software

Share Button

Kur kemi lëshuar Samurai Tregut për publikun, për herë të parë në gusht të vitit të kaluar, ne kemi ofruar një tipar BIG unik se asnjë tjetër cutting-edge kërkimore fjalen software ka ofruar ndonjëherë.

Ky tipar unik nuk ishin shumë të sakta vlerësimet fjalen trafikut (në dispozicion për herë të parë), SEO sakta dhe AdWords klikoni vlerësime (ende unike për Samurai Tregut), vlera shumë të saktë të tregut të vlerësimeve të trafikut, ose "IKO" mjete për të matur fjalë kyçe të cilat janë duke u përdorur nga blerësit (përsëri, një tjetër i parë).

Dhe kjo nuk ishte më të reja jo-kosto që përdoruesit Samurai Tregut vazhdojnë të gëzojnë - praktikisht çdo herë që hapur software.

(Sure, Samurai Tregut përfshinte një grumbull të "botës-firsts" dhe "risitë". Dhe po, Samurai Tregu vazhdon të ofrojë më në thellësi kërkime fjalen në dispozicion kudo.)

Por tipar më revolucionare të mjeteve Keyword hulumtim të tregut samurai ishte çmimi tag:

"Lirë".

(Plotësisht të lirë -. Nuk "e kufizuar të lirë", jo "pa gjyq" ... Plotësisht funksional software fjalen hulumtim, falas)

Kjo është e drejtë - Keyword Research Mjete Tregut Samurai janë Lirë

Unë nuk jam kidding.

(Shumë njerëz ende nuk na besojnë, kur ata gjejnë jashtë - ata email mbështetje të na thoni në lidhje me një "typo" ose një "bug", - ata nuk mund të besojnë se ata janë duke marrë diçka në mënyrë të pabesueshme falas!)

Nëse ju jeni duke e lexuar këtë dhe nuk më besoni - dhe ju keni një kopje gjyqin e Samurai Tregut instaluar (madje edhe një gjyq skaduar) - hapur atë të drejtë tani.

Vini re se nuk ka "versionin e paguar" ose "gjyqi" ikonë tjetër për modulin e Keyword Research?

Nuk ka qenë kurrë.

Ajo ka qenë gjithmonë i lirë.

Qasje gjyq për modulet e tjera të përparuara brenda e Samurai Tregut do të përfundojë (në qoftë se periudha juaj gjyq ka përfunduar tashmë, atëherë ajo do të ketë skaduar) - por ju gjithmonë do të jetë në gjendje të përdorin modulin Keyword Research falas.

E përdorin atë! Ju keni qasje të plotë, të pakufizuar në mjet më të avancuara Keyword Research në dispozicion - duke sjellë së bashku të dhënat e më shumë papërpunuara fjalen se çdo mjet tjetër fjalen!

(Nëse ju nuk keni qasje në Samurai Tregut ende, dhe doni të merrni qasje në mjetet e Keyword Research (dhe gjykim karakteristika të tjera të avancuara për 12 ditë) ju mund të merrni qasje në Samurai Tregut për të lira, këtu .)

Pse të dhuroj Keyword Research Mjete Tregut Samurai për pagesë?

Në sipërfaqe, kjo mund të duket i çmendur ...

Fjalen mjete treg samurai e hulumtimit janë larg më të madhe në thellësi mjetet për kërkime fjalen në dispozicion kudo - dhe ne jemi duke i bërë ato në dispozicion për të lira, pa kufizime?

Por arsyeja është e thjeshtë ...

Fjalë kyçe Dëshironi të jetë Lirë

Në librin e fundit revolucionare Chris Anderson, " Lirë: E ardhmja e një Çmimi Radikale ", ai shpjegon se si interneti është kthyer më parë kushtueshme dhe vështirë të marrë informacion në mallra të bollshme - në dispozicion në një kosto shumë të lirë për metër.

Një nga këto më parë të kushtueshme, është vështirë të fitojnë mallrave është Keyword dhënave.

Çdo vit, shpenzimet e energjisë përpunimi kompjuterik, magazinimit dhe bandwidth e nevojshme për të korra, analizuar dhe shpërndarë fjalë kyçe është bërë më e vogël - në një pikë ku kostoja e sigurimit të të dhënave fjalen është tani pothuajse zero.

Kjo ka parë industria fjalen hulumtim i ndarë në dy pjesë:

  • Lojtarët e Vjetër tags çmimeve, software të shtrenjta dhe pagesat mujore të dhënave të mëdha e të cilëve kishte kuptim në një epokë ku të dhënat fjalen ishte pakta, të shtrenjta, të besueshme dhe të vështirë për të hyrë.
  • Dhe një brez i ri i mjeteve fjalen kërkimore (si Samurai Tregut mjetet Keyword Research 's, Google Wonder Wheel , Keyword Tool dhe Google Vështrime dhe mjete Wordtracker së Lab ) të gjithë duke u ofruar me një çmim tag e "Lirë".

Njëra është fundosje - dhe shtrëngon të mbajë për një model biznesi që nuk është e justifikuar, duke dhënë vlerë më pak dhe më pak të krahasueshme për përdoruesit çdo ditë.

Tjetër është në rritje me një normë eksponenciale - sigurimin e të dhënave fjalen mijëra të konvertuarve të rinj me joshja e vlerës më të mirë.

Dhe kjo nuk është vetëm më e mirë e vlerës së për-para (pas të gjitha, ju nuk mund të merrni vlerën më të mirë për paratë se "të lirë").

Është gjithashtu një thellësi më të mirë dhe cilësi të mjeteve të ofruara, me shumë opsione të lira lënë pas edhe më të shtrenjtë të paguar mjete fjalen kërkimore - udhëheqëse në të dy risi të reja dhe thellësinë absolut të hulumtimit fjalen - dhe duke e lënë rivalët e tyre të shtrenjtë për të luajtur catch-up.

Duke pasur parasysh këtë zgjedhje, ajo ishte një vendim i qartë ...

Një tregu ishte duke vdekur, njëri është në rritje ...

Ajo kishte kuptim për Samurai Tregut për të ndjekur në treg në rritje, dhe të bëjnë mjetet e saj kërkimore fjalen e lirë.

Në fjalët e pavdekshme e legjendës hokej mbi akull Wayne Gretzky - ". Skate ku top hokeji do të jetë atje ku nuk ka qenë"

Nëse përdoruesit kanë qenë duke lëvizur në drejtim të mjeteve të lirë kërkimore fjalen, thotë herët-a-vonë të gjitha mjetet më të mira fjalen kërkimore do të (në mënyrë të pashmangshme) të bëhet pa pagesë, kjo kishte kuptim për ne për të marrë përpara të tregut, dhe të bëhet e lirë - më shpejt se sa më vonë .

Pra, kjo është pikërisht ajo që ndodhi ...

Samurai Tregut mblodhi së bashku më të mira, të cilësisë më të lartë, burimet më të vlefshme e të dhënave fjalen - falas. Dhe ajo vazhdon të lëvizë shpejt për të punuar së bashku më të lirë burimet e të dhënave fjalen si ato bëhen të disponueshme, duke e mbajtur përdoruesit në hap me kohën e në thellësi hulumtim fjalen.

Nga larg duke i dhënë diçka me vlerë të vërtetë, pa pagesë - Samurai Tregut shkoi nga të qenit një pjesë krejtësisht të panjohura e software, zhvilluar dhe përdorur privatisht nga një grusht anonime geeks internet marketing (US) - për të qenë një nga më të përdorur gjerësisht dhe të respektuar internet mjete të marketingut sot.

Pra, çfarë paguan faturat për Samurai Tregut?

Mënyra Samurai Tregut bën të holla - dhe arsyeja njerëzit të blejnë - është në anën tjetër të këtij ekuacioni ...

... Në fakt duke bërë diçka me fjalë kyçe - dhe duke i kthyer ata nga diçka që është e pavlefshme dhe e paprekshme - në diçka të vlefshme.

Keyword janë së bashku pa asnjë vlerë, dhe shtrenjtë:

Një fjalen, nga-në vetvete, është i pavlefshëm ...

Ruajtur në hard drive tuaj, ose shfaqet në ekranin tuaj - kjo nuk ka asnjë vlerë. Kjo është vetëm disa impulse të vogël elektrike - ndoshta vetëm disa bytes të të dhënave, ose një pixels pak në ekranin tuaj - dhe nuk është më shumë ose më e vlefshme se çdo piksel ose bajt tjetër në kompjuterin tuaj.

Me fjalë të tjera - një fjalen, në vetvete, është krejtësisht i pavlefshëm.

Një fjalen vetëm bëhet e vlefshme kur ju vënë atë në punë.

Deri sa ju vendosni fjalen për të punuar - duke e përdorur atë për të synuar klientët potencial përmes Google AdWords, SEO, ose disa mjete të tjera - ajo nuk mund të bëjë një përqind të vetme, ose ju sjell një vizitor të vetme website.

Ja ku fjalë kyçe janë të shtrenjta ...

Në mënyrë që të bëjë fjalen vlefshme, ju keni nevojë për të vënë atë në punë.

Dhe në mënyrë që të vënë fjalen për të punuar, ju duhet të bëni diçka për të.

Ju duhet për të ngritur një fushatë në shënjestër AdWords, ose të krijojnë disa përmbajtje SEO-në shënjestër, ose të bëjë diçka që unlocks vlerën brenda fjalen.

Kostoja e vërtetë e Keywords

Kostoja e vërtetë e fjalë kyçe - faktor që ju kufizon, apo ju ndalon të shfrytëzuar mijëra prej tyre tani, kjo shumë e dyta, për përfitime të veta personale tuaja - nuk është kostoja për të gjetur ata.

(Ne të gjithë e dimë se fjalë kyçe janë të bollshme, dhe të lirë - dhe ne mund të gjeni mijëra fjalë kyçe të mëdha të cilësisë në vetëm disa momente duke përdorur modul Tregut Samurai e Keyword Research -. E cila, përsëri, është e lirë)

Kostoja e vërtetë e fjalë kyçe është koha, Paraja, përpjekje dhe aftësi.

Për të synuar një fjalen, ju keni nevojë për të investuar (pjesë zakonisht un-barabarta) të secilit prej këtyre mallrave në qoftë se ju doni të zhbllokuar vlerën potenciale të fjalen.

  • I synimeve të dhënësit një fjalen nëpërmjet diçka si Google AdWords do të kushtojë të holla (për të paguar shpenzimet per-click) dhe do t'ju japë një rezultat pothuajse të menjëhershme, por merr përpjekje për të ngritur.
  • I synimeve të dhënësit një fjalen me Search Engine Optimization mund të jetë e lirë, por kjo kërkon kohë derisa ta shohin një rezultat, dhe ka një shumë përpjekje të nevojshme për të shkruar artikuj dhe për të ndërtuar shumë lidhje.

Dhe të dyja këto kërkojnë një nivel të aftësive (njohuri dhe ekspertizë), në qoftë se ju presin që të jetë i suksesshëm.

Kohë, të holla, përpjekje dhe aftësi janë pothuajse të pashmangshme në internet marketing.

(I thonë "pothuajse" sepse ka alternativa për të bërë para online që kërkojnë nivele shumë të ulëta të kohës, parave, përpjekje dhe aftësi - por këto janë quajtur "Spam", dhe në shumë vende ky model biznesi gjasë do të keni tokë në burg. )

Kjo është se si dikush i synimeve të dhënësit 1 ose 10 fjalë kyçe me cilësi të lartë shpesh do të bëjë më shumë para se sa dikush me 100.000 ose 1.000.000 fjalë kyçe - apo pse disa njerëz e bëjnë fatin nga një fjalen, ndërsa të tjerët në të njëjtin treg të humbasin para (mendoj "trajnimin qen") .

Kjo është për shkak se ajo nuk është vetë fjalë kyçe që e bëjnë para. Përkundrazi, kjo është se si dikush investon kohën e tyre, të holla, përpjekje dhe aftësi të vënë fjalë kyçe për të punuar.

Samurai Tregut Vë Fjalë kyçe tuaj për të punuar

Samurai Tregut nuk e përcaktuar për të konkuruar kundër mjeteve të tjera fjalen që janë atje - ju do të shihni se mjete të tjera fjalen janë ato të konkurrojnë kundër Samurai Tregut.

Samurai Tregut gjithmonë ka pasur një qëllim.

Për Kick shembur pengesat që kufizojnë Popullore Suksesi linjë: burimet e pakta të kohës, parave, përpjekje dhe aftësi.

Duke zvogëluar kohë, përpjekje, me kosto dhe ekspertizë që duhet të bëjë asgjë me fjalë kyçe - Samurai Tregu i ndihmon njerëzit për të marrë rezultate më të shpejta, me më pak përpjekje - që do të thotë renditjen më të mirë, më shumë trafik vizitor faqen e internetit dhe fitime të mëdha.

Nëse ju shikoni në çdo funksion brenda Samurai Tregut - dhe çdo një nga dhjetra e risive të lëshuar për përdoruesit që Samurai Tregut ka nisur për herë të parë - që ju të shihni këtë temë:

- Rank Tracker -

Monitoron dhe gjurmët renditjen faqen tuaj të shpejtë një më të lehtë se më parë, duke ju dhënë njohuri më të sakta në renditjen tuaj të vërtetë në të gjitha motorë kërkimi të mëdha, për të gjitha fjalë kyçe tuaj në shënjestër - në mënyrë që ju të keni aftësi për të parë nëse përpjekjet tuaja SEO janë fitimprurëse, ( apo ju tregojnë nëse një strategji SEO është një humbje kohe, përpjekje dhe të holla.)

- SEO Konkurrenca -

Ju jep aftësi për të dini nëse ju jeni të ngjarë të renditet për një fjalen, kështu që ju mund të vlerësojë se sa shumë kohë, përpjekje dhe të holla ajo do të marrë të rangut - shmangur fjalë kyçe që janë shumë të vështirë ose i kushtueshëm për të synuar përmes SEO, dhe të përqëndrohet në fjalë kyçe më fitimprurëse për renditjen më të mirë më të shpejtë me më pak përpjekje dhe shpenzime.

- Promovimi -

Vlerëson mundësitë për ndërtimin e lidhje, duke ju dhënë aftësi për të ditur cilat faqe janë më të mira për të synuar për vlerë të lartë, ndërtimin Lidhje me cilësi të lartë (llojin e lidhjeve që të ju jap më të mira, nxit më të shpejtë të rangut) në mënyrë që ju nuk e mbeturinave Ora apo përpjekje synimeve të dhënësit mundësitë e varfra.

- Gjeni Përmbajtja -

Vlerëson cilësinë e përmbajtjes në internet, duke ju dhënë aftësi për të ditur cilat artikuj janë konsideruar nga motorët e kërkimit të jetë vlera të larta - kështu që ju mund ta kurseni kohë dhe përpjekje kërkimeve fjalen me vlerë të lartë artikuj në shënjestër për të shkruar për faqen tuaj ngrohtë - ose ju mund të republish artikuj me vlerë të ulët dhe të kursyer kohë shkruar vet artikullin tuaj dhe për të tërhequr trafikut duke e bërë "burim autoriteti" faqen tuaj.

- Monetization -

Ju ndihmon për të gjetur mundësitë më fitimprurëse Filialin në internet, shkruajnë dhe publikojnë një reklamë shpejt, pa aftësi copywriting dhe shumë pak përpjekje të nevojshme, dhe ndjekur rezultatet (në mënyrë që ju mund të gjeni më të lartë konvertimin Filialin ofron për faqen tuaj) - që do të thotë ju mund të bëjë më shumë marketingut në më pak kohë, dhe të bëjnë më shumë para.

- Publikimi Përmbajtja & AdWords -

(Ende në dispozicion të publikut - por ju mund të bast se karakteristikë e plotë të vendosur nga këto dy module do të ju ndihmojë për të zhbllokuar vlerën e fjalë kyçe me më pak kohë, përpjekje, kostos dhe aftësi - dhe të ju ndihmojë të merrni rezultate më të mira të marketingut, më të shpejtë!; ))

Më të shpejtë, Rezultate lehtë dhe më mirë = fitime të mëdha

Kjo nuk është vetë fjalë kyçe që e bëjnë para. Përkundrazi, kjo është se si ju të investojnë kohën tuaj, të holla, përpjekje dhe aftësi të vënë fjalë kyçe të punës që përcakton suksesin tuaj.

Më të shpejtë, më të lehtë dhe më e lehtë është - sa më shumë që ju mund të arrijë.

Edhe pse Samurai Tregut nuk mund të bëjë * * gjithçka për ju [ende] - kjo nuk ju jap mundësinë për të arritur më shumë, me më pak kohë, përpjekje, kostos dhe aftësi.

Secila nga këto kohë për të shpëtuar, rezultatet-rritjen e mjeteve të fokusohet në një zonë të vetme të rëndësishëm të marketingut online, dhe ju ndihmon për të marrë rezultate më të mira nga ajo zone - me më pak kohë dhe përpjekje.

(Në fakt, arsyeja kryesore pse ata janë të gjithë në një mjet - në vend se të paturit e një mjet fjalen, një SEO mjet analize, një lidhje mjet ndërtesë etj - është për shkak se humbur ngarkim koha dhe switching midis mjeteve shton deri shumë shpejt, dhe është investuar më mirë në të vërtetë duke e bërë të holla!)

Dhe përdoruesit që të nënshkruajë për një gjykim të 12-ditor të Samurai Tregut të merrni të marrë në gjykim këto karakteristika të avancuara për 12 ditë pa asnjë kosto - si dhe duke marrë qasje të plotë në modulin e Keyword hulumtim brenda Samurai Tregut.

... Dhe të gjitha fillon me kërkime fjalen

Sa për modulin e Keyword Research - edhe pse është e lirë, ajo është edhe më e vlefshme moduli, më e rëndësishme e të gjithë atyre - element që e bën çdo gjë tjetër punë më të mirë:

- Keyword Research -

Ndihmon për të marr fjalë kyçe të cilat janë më të mira për të përqëndrohet në dhe objektiv të parë - për shkak se i synimeve të dhënësit të mira, më të rëndësishme, fjalë kyçe më fitimprurëse - që ju të merrni një kthim më të mirë në kohë, përpjekje, para dhe aftësi që ju të investuar në marketing tuaj.

Kjo është se si dikush me 1 ose 10 fjalë kyçe me cilësi të lartë e bën më shumë para se sa dikush me 100.000 ose 1.000.000 fjalë kyçe ...

... Sepse, në fund, nuk është vetë fjalë kyçe që e bëjnë para. Përkundrazi, kjo është se si dikush zgjedh për të investuar kohën e tyre, të holla, përpjekje dhe aftësi në të vërtetë vënë fjalë kyçe për të punuar.

Faster - lehtë - të lirë ... T'ia më shumë bëhet, ndërsa në fakt bësh pak ... të bërë fitime të mëdha nga fjalë kyçe tuaj, Herët.

A jeni duke përdorur Samurai Tregut?

Për herë të parë Përdoruesit: - Nëse ju nuk e përdorni Samurai Tregut, dhe duam qasje të plotë në të shumtën e në thellësi mjetet kërkimore fjalen e botës - falas - ju mund të merrni kopjen tuaj të lirë këtu, tani .

Version Përdoruesit pagesë: - Nëse ju nuk përdorni mjete Keyword hulumtim të tregut Samurai-së, por nuk e keni qasje të plotë të Samurai Tregut dhe duan për të përdorur mjetet e saj të avancuara për të bërë fjalë kyçe tuaj të punojë më shumë - me më pak përpjekje - klikoni këtu për të përmirësuar kopje .

Përdoruesit Version Paid: - Nëse ju jeni një nga mijëra të cilët tashmë kanë qasje të plotë në Samurai Tregut - ju keni bërë tashmë zgjedhjen e duhur.

Për ju - ka edhe më revolucionare kohë-ulje, rezultatet-marrjes karakteristika në zhvillim - në mënyrë tjetër papritur përditësim bonus është ndoshta vetëm rreth qoshe. ;)

.