FALAS: në botë më të përparuar Keyword Research Software

Share Button

Kur kemi lëshuar Samurai Tregut për publikun, për herë të parë në gusht të vitit të kaluar, ne kemi ofruar një tipar BIG unik se asnjë tjetër cutting-edge kërkimore fjalen software ka ofruar ndonjëherë.

Ky tipar unik nuk ishin shumë të sakta vlerësimet fjalen e trafikut (në dispozicion për herë të parë), SEO sakta dhe AdWords klikoni vlerësime (ende unike për Samurai Tregut), vlera shumë të saktë e tregut e vlerësimeve të trafikut, ose "IKO" mjete për të matur fjalë kyçe të cilat janë duke u përdorur nga blerësit (përsëri, një tjetër në fillim).

Dhe kjo nuk ishte më të reja jo-kosto që përdoruesit Samurai Tregut vazhdojnë të gëzojnë - praktikisht çdo herë që hapur software.

(Sure, Samurai Tregut përfshiu një grumbull të "botës-firsts" dhe "risi". Dhe po, Samurai Tregu vazhdon të ofrojë më në thellësi kërkime fjalen në dispozicion kudo.)

Por, tipar më revolucionare të mjeteve Fjala kyçe për hulumtimin e tregut Samurai ishte çmimi tag:

"Lirë".

(Plotësisht të lirë -. Nuk "i kufizuar i lirë", jo "pa gjyq" ... Plotësisht funksional software hulumtim fjalen, falas)

Kjo është e drejtë - Keyword Research Tools Tregut Samurai janë Lirë

Unë nuk jam kidding.

(Shumë njerëz ende nuk na besojnë, kur ata gjejnë jashtë - ata email mbështetje të na tregoni për një "typo" ose një "bug" - ata nuk mund të besojnë se ata janë duke marrë diçka në mënyrë të pabesueshme për të lira!)

Nëse ju jeni duke e lexuar këtë dhe nuk më besoni - dhe ju keni një kopje gjyqin e Samurai Tregut instaluar (madje edhe një gjyq skaduar) - të hapur atë të drejtë tani.

Vini re se nuk ka asnjë "version të paguar" ose "gjyqi" ikonë tjetër për modulin e Keyword Research?

Nuk ka qenë kurrë.

Ka qenë gjithmonë të lirë.

Qasje gjyq në modulet e tjera të avancuara në brendësi të Samurai Tregut do të përfundojë (në qoftë se periudha juaj gjykim ka përfunduar tashmë, atëherë ajo do të ketë skaduar tashmë) - por ju gjithmonë do të jetë në gjendje të përdorin modulin Keyword Research për të lira.

Perdore! Ju keni qasje të plotë, të pakufizuar në mjet më të avancuara Keyword Research në dispozicion - duke sjellë së bashku më shumë të dhëna të papërpunuara fjalen se çdo mjet tjetër fjalen!

(Nëse ju nuk keni qasje në Samurai Tregut ende, dhe doni të merrni qasje në mjetet e Keyword Research (dhe gjykim Karakteristika të tjera të avancuara për 12 ditë) ju mund të merrni qasje në Samurai Tregut për të lira, këtu.)

Pse Dërgo Away Keyword Research Tools Tregut Samurai për të lira?

Në sipërfaqe, kjo mund të duket i çmendur ...

Fjalen Mjetet Tregut Samurai e hulumtimit janë nga larg më në thellësi mjetet për kërkime fjalen në dispozicion kudo - dhe ne jemi duke i bërë ato në dispozicion për të lira, pa kufizime?

Por arsyeja është e thjeshtë ...

Keywords Dëshironi të jetë e lirë

Në librin e fundit revolucionare Chris Anderson: "Lirë: E ardhmja e një çmim Radikale", ai shpjegon se si interneti është kthyer më parë kushtueshme dhe vështirë për të marrë informacion në mallra të bollshme - në dispozicion në një kosto shumë të lirë për metër.

Një nga këto më parë kushtueshme, hard-to-fitojnë mallrave është Keyword të dhënave.

Çdo vit, kostot e përpunimit të pushtetit kompjuter, magazinimit dhe bandwidth e nevojshme për të korra, analizuar dhe shpërndarë fjalë kyçe është bërë më e vogël - në një pikë ku kostoja e sigurimit të Keyword tani është pothuajse zero.

Kjo ka parë industria hulumtim fjalen ndarë në dy pjesë:

  • Lojtarët e vjetër tags çmimeve, software të shtrenjta dhe pagesat mujore të dhënat e madhe e të cilëve kishte kuptim në një epokë ku Keyword qenë të pakta, të shtrenjta, të besueshme dhe të vështirë për të hyrë.
  • Dhe një brez i ri i mjeteve Keyword Research (si Samurai Tregut mjetet Keyword Research 's, Google Wonder Wheel, Keyword Tool dhe Google Vështrime dhe mjete Wordtracker së Lab) të gjithë duke u ofruar me një çmim prej "Free".

Njëra është fundosje - dhe shtrëngon të mbajë në një model biznesi që nuk është e justifikuar, duke dhënë vlerë më pak dhe më pak të krahasueshme për përdoruesit çdo ditë.

Tjetri është në rritje me një normë eksponenciale - sigurimin e Keyword për mijëra konvertuarve të rinj me joshja e vlerës më të mirë.

Dhe kjo nuk është vetëm më mirë vlera për paratë (në fund të fundit, ju nuk mund të merrni vlerë shumë më të mirë për paratë sesa "të lirë").

Është gjithashtu një thellësi më të mirë dhe cilësi të mjeteve të ofruara, me shumë opsione të lira duke lënë pas edhe më të shtrenjtë të paguar mjetet e Keyword Research - udhëheqëse në të dy risi të reja dhe thellësinë absolut e hulumtimit fjalen - dhe duke e lënë rivalët e tyre të shtrenjtë për të luajtur catch-up.

Duke pasur parasysh këtë zgjedhje, ky ishte një vendim i qartë ...

Një treg ishte duke vdekur, njëri ishte në rritje ...

Ajo kishte kuptim për Samurai Tregut për të ndjekur treg në rritje, dhe të bëjnë mjetet e saj kërkimore fjalen lirë.

Në fjalët e pavdekshme e legjendës hokej mbi akull Wayne Gretzky - ". Skate ku top hokeji do të jetë atje ku nuk ka qenë"

Nëse përdoruesit kanë qenë duke lëvizur në drejtim të mjeteve pa hulumtim fjalen, që do të thotë herët-a-vonë të gjitha mjetet më të mira fjalen kërkimore do të (në mënyrë të pashmangshme) të bëhen të lirë, kjo kishte kuptim për ne për të marrë përpara të tregut, dhe bëhesh i lirë - më shpejt se sa më vonë .

Pra, kjo është pikërisht ajo që ndodhi ...

Samurai Tregut mblodhi së bashku më të mira, cilësisë më të lartë, burimet më të vlefshme të të dhënave fjalen - për të lira. Dhe vazhdon të lëvizë shpejt për të punuar së bashku me më të lirë burimet e të dhënave fjalen si ato bëhen të disponueshme, duke e mbajtur përdoruesit në hap me kohën e në thellësi hulumtim fjalen.

Nga larg duke i dhënë diçka me vlerë të vërtetë, për të lira - Samurai Tregut shkoi nga të qenit një pjesë krejtësisht të panjohura e software, zhvilluar dhe përdorur privatisht nga një grusht anonimë geeks internet marketing (US) - për të qenë një nga më të përdorur gjerësisht dhe të respektuar internet mjetet e marketingut sot.

Pra, çfarë paguan faturat për Samurai Tregut?

Mënyra Samurai Tregut bën të holla - dhe arsyeja njerëzit të blejnë - është në anën tjetër të këtij ekuacioni ...

... Vërtetë duke bërë diçka me fjalë kyçe - dhe duke i kthyer ato nga diçka që është i pavlefshëm dhe të paprekshme - në diçka të vlefshme.

Keyword janë së bashku të pavlefshme, dhe shtrenjtë:

Një fjalen, nga-në vetvete, është i pavlefshëm ...

Ruhen në hard-drive tuaj, ose të shfaqet në ekranin tuaj - kjo nuk ka asnjë vlerë. Kjo është vetëm disa impulset vogël elektrike - ndoshta vetëm disa bytes të të dhënave, ose një pixels pak në ekranin tuaj - dhe nuk është pak a shumë e vlefshme se çdo pixel ose bajt tjetër në kompjuterin tuaj.

Me fjalë të tjera - një fjalen, në vetvete, është krejtësisht i pavlefshëm.

Një fjalen vetëm bëhet e vlefshme kur ju vënë atë në punë.

Deri sa ju vënë fjalen në punë - duke e përdorur atë për të synuar klientët potencial përmes Google AdWords, SEO, ose disa mjete të tjera - ajo nuk mund të bëjë një përqind të vetme, ose t'ju sjell një vizitor të vetme website.

Ja ku fjalë kyçe janë të shtrenjta ...

Në mënyrë që të bëjë fjalen vlefshme, ju duhet të vënë atë për të punuar.

Dhe në mënyrë që të vënë fjalen për të punuar, ju duhet të bëni diçka për të.

Ju duhet për të ngritur një fushatë të synuar AdWords, ose të krijojnë disa përmbajtje SEO-në shënjestër, ose të bëjë diçka që unlocks vlerën brenda fjalen.

Kostoja e vërtetë e Keywords

Kostoja e vërtetë e fjalë kyçe - faktor që ju kufizon, ose ju ndalon të shfrytëzuar mijëra prej tyre tani, kjo shumë i dyti, për përfitime të veta personale tuaja - nuk është kostoja e gjetjes së tyre.

(Ne të gjithë e dimë se fjalë kyçe janë të bollshme, dhe të lirë - dhe ne mund të gjeni mijëra fjalë kyçe cilësi të mëdha në vetëm disa momente, duke përdorur modulin e Tregut Samurai e Keyword Research -. Që, përsëri, është e lirë)

Kostoja e vërtetë e fjalë kyçe është koha, Money, përpjekje dhe aftësi.

Për të synuar një fjalen, ju duhet të investojë (pjesë zakonisht un-barabarta) të secilit prej këtyre mallrave në qoftë se ju doni të zhbllokuar vlerën potenciale të fjalen.

  • I synimeve të dhënësit një fjalen përmes diçka si Google AdWords do të kushtojë të holla (për të paguar shpenzimet per-click) dhe të ju jap një rezultat pothuajse të menjëhershme, por merr përpjekje për të ngritur.
  • I synimeve të dhënësit një fjalen përmes Search Engine Optimization mund të jetë i lirë, por kjo merr kohë derisa ta shohin një rezultat, dhe ka një shumë përpjekje të nevojshme për të shkruar artikuj dhe për të ndërtuar shumë lidhje.

Dhe të dyja këto kërkojnë një nivel të aftësive (njohurive dhe ekspertizës) në qoftë se ju presin që të jenë të suksesshme.

Kohë, të holla, përpjekje dhe aftësi janë pothuajse të pashmangshme në internet marketing.

(Unë them "gati" për shkak se ka alternativa për të bërë para online që kërkojnë nivele shumë të ulëta të kohës, parave, përpjekje dhe aftësi - por këto janë quajtur "Spam", dhe në shumë vende ky model biznesi ka të ngjarë të keni tokë në burg. )

Kjo është se si dikush i synimeve të dhënësit 1 ose 10 fjalë kyçe me cilësi të lartë shpesh do të bëjë më shumë para se sa dikush me 100.000 ose 1.000.000 fjalë kyçe - apo pse disa njerëz bëjnë fatit nga një fjalen, ndërsa të tjerët në të njëjtin treg humbasin para (mendoj "trajnimin qen") .

Kjo është për shkak se ajo nuk është vetë fjalë kyçe që bëjnë para. Përkundrazi, kjo është se si dikush investon kohën e tyre, të holla, përpjekje dhe aftësi të vënë fjalë kyçe për të punuar.

Samurai Tregut Vë Keywords tuaj për të punuar

Samurai Tregut kurrë të përcaktuara për të konkuruar kundër mjete të tjera fjalen që janë atje - ju do të shihni se mjetet e tjera fjalen janë ato që garojnë kundër Samurai Tregut.

Samurai Tregut gjithmonë ka pasur një qëllim.

Për Kick pengesat që kufizojnë Popullore suksesit në internet: burimet e pakta të kohës, parave, përpjekje dhe aftësi.

Duke zvogëluar kohë, përpjekje, me kosto dhe ekspertizën që duhet të bëjë asgjë me fjalë kyçe - Samurai Tregu i ndihmon njerëzit për të marrë rezultate më të shpejta, me më pak përpjekje - që do të thotë renditjen më të mirë, më shumë të trafikut vizitor faqen e internetit dhe fitime të mëdha.

Nëse ju shikoni në çdo tipar brenda Samurai Tregut - dhe çdo një nga dhjetra e risive të lëshuara për përdoruesit që Samurai Tregut filloi të parë - ju shihni këtë temë:

- Rank Tracker -

Monitoron dhe gjurmët renditjen sitit tuaj më shpejt një të lehtë se më parë, duke ju dhënë njohuri më të sakta në renditjen tuaj të vërtetë në të gjitha motorë kërkimi të mëdha, për të gjitha fjalë kyçe tuaj në shënjestër - në mënyrë që ju të keni aftësi për të parë nëse përpjekjet tuaja SEO janë fitimprurëse, ( apo ju tregojnë nëse një strategji SEO është një humbje kohe, përpjekje dhe të holla.)

- SEO Konkurrenca -

Ju jep aftësi për të dini nëse ju jeni të ngjarë të renditet për një fjalen, kështu që ju mund të vlerësojë se sa shumë kohë, përpjekje dhe të holla ajo do të marrë të rangut - shmangur fjalë kyçe që janë shumë të vështirë ose i kushtueshëm për të synuar përmes SEO, dhe të përqëndrohet në fjalë kyçe më fitimprurëse për renditjen më të mirë më të shpejtë me më pak përpjekje dhe shpenzime.

- Promovimi -

Vlerëson mundësi për ndërtimin Lidhje, duke ju dhënë aftësi për të ditur cilat faqe janë më të mira për të synuar për vlerë të lartë, ndërtimin Lidhje me cilësi të lartë (të llojit të lidhjeve që ju jap më të mirë, nxit më të shpejtë të rangut) në mënyrë që ju nuk e humbni kohë apo përpjekje synimeve të dhënësit mundësitë e varfër.

- Gjej Përmbajtja -

Vlerëson cilësinë e përmbajtjes në internet, duke ju dhënë aftësi të dinë se cilët artikuj janë konsideruar nga motorët e kërkimit të jetë me vlerë të lartë - në mënyrë që ju ose mund të kurseni kohë dhe përpjekje kërkimeve fjalen me vlerë të lartë artikuj në shënjestër për të shkruar për faqen tuaj të ngrohtë - ose ju mund të ribotoni artikuj me vlerë të ulët dhe për të kursyer kohë shkruar artikullin tuaj dhe për të tërhequr trafikut duke bërë "burim autoriteti" faqen tuaj.

- Monetization -

Ju ndihmon për të gjetur mundësitë më fitimprurëse Filialin në internet, shkruaj dhe të botojë një reklamë shpejt, pa aftësi copywriting dhe shumë pak përpjekje të nevojshme, dhe ndjekur rezultatet (në mënyrë që ju mund të gjeni më të lartë konvertimin Filialin ofron për faqen tuaj) - që do të thotë ju mund të bëjë më shumë të marketingut në më pak kohë, dhe të bëjë më shumë para.

- Të publikojë përmbajtjen & AdWords -

(Ende në dispozicion të publikut - por ju mund të bast se tipar i plotë caktuar i këtyre dy module do të ju ndihmojë për të zhbllokuar vlerën e fjalë kyçe me më pak kohë, përpjekje, me kosto dhe aftësi - dhe të ju ndihmojë të merrni rezultate më të mira të marketingut, më të shpejtë!; ))

Më të shpejtë, Rezultatet lehtë dhe më mirë = fitime të mëdha

Kjo nuk është vetë fjalë kyçe që bëjnë para. Përkundrazi, kjo është se si ju të investuar kohën tuaj, të holla, përpjekje dhe aftësi të vënë fjalë kyçe të punës që përcakton suksesin tuaj.

Më të shpejtë, më të lehtë dhe më e lehtë është - sa më shumë ju mund të arrijë.

Edhe pse Samurai Tregut nuk mund të bëjë gjithçka * * për ju [ende] - kjo ju jep mundësinë për të arritur më shumë, me më pak kohë, përpjekje, kostos dhe aftësi.

Secila nga këto kohë për të shpëtuar, rezultatet-rritjen e mjeteve të fokusohet në një zonë të vetme të rëndësishëm e marketingut online, dhe ju ndihmon për të marrë rezultate më të mira nga ajo zonë - me më pak kohë dhe përpjekje.

(Në fakt, arsyeja kryesore pse ata janë të gjithë në një mjet - në vend se të paturit e një mjet fjalen, një SEO mjet analize, një lidhje mjet ndërtesë etj - është për shkak se humbur ngarkim koha dhe kalimi në mes të mjeteve shton deri shumë shpejt, dhe është investuar më mirë në fakt e bërë të holla!)

Dhe përdoruesit që të nënshkruajë për një gjykim të 12-ditor të Samurai Tregut të marrë në gjykim këto veçori të përparuara për 12 ditë pa kosto - si dhe marrjen qasje të plotë në modulin e hulumtimit fjalen brenda Samurai Tregut.

... Dhe të gjitha fillon me kërkime fjalen

Sa për modulin e Keyword Research - edhe pse është e lirë, ajo është edhe më e vlefshme moduli, më e rëndësishme e të gjithë atyre - element që e bën çdo gjë tjetër punë më të mirë:

- Keyword Research -

Ndihmon për të marr fjalë kyçe të cilat janë më të mirë për të përqëndrohet në dhe të synuar të parë - për shkak se në shënjestër të mira, më të rëndësishme, fjalë kyçe më fitimprurëse - ju merrni një kthim më të mirë në kohë, përpjekje, para dhe aftësi që ju të investojë në marketing tuaj.

Kjo është se si dikush me 1 ose 10 fjalë kyçe me cilësi të lartë e bën më shumë para se sa dikush me 100.000 ose 1.000.000 fjalë kyçe ...

... Sepse, në fund të fundit, nuk është vetë fjalë kyçe që bëjnë para. Përkundrazi, kjo është se si dikush zgjedh të investojnë kohën e tyre, të holla, përpjekje dhe aftësi në fakt vënien fjalë kyçe për të punuar.

Faster - lehtë - më e lirë ... Getting më shumë bëhet ndërsa në të vërtetë bërë më pak ... Making fitime të mëdha nga fjalë kyçe tuaj, më shpejt.

A jeni duke përdorur Samurai Tregut?

Për herë të parë Përdoruesit: - Nëse ju nuk e përdorni Samurai Tregut, dhe duam qasje të plotë në të shumtën e në thellësi mjetet kërkimore fjalen në botë - falas - ju mund të merrni kopjen tuaj për të lira këtu, tani.

Version Përdoruesit pagesë: - Nëse ju nuk përdorni mjete Keyword hulumtim të tregut samurai, por nuk e keni qasje të plotë të Samurai Tregut dhe dëshironi të përdorni mjetet e saj të avancuara për të bërë fjalë kyçe tuaj të punojë më shumë - me më pak përpjekje - klikoni këtu për të përmirësuar kopje .

Përdoruesit version të paguar: - Nëse ju jeni një nga mijëra të cilët tashmë kanë qasje të plotë në Samurai Tregut - ju keni bërë tashmë zgjedhjen e duhur.

Për ju - ka edhe më revolucionare kohë-ulje, rezultatet-marrjes tipare në zhvillim - në mënyrë tjetër papritur përditësim bonus është ndoshta vetëm rreth qoshe. ;)

.