Tregut Samurai-së # 1 Feature Më kerkuar: Headers fikse

Share Button

# 1 tipar më i kërkuar për Samurai Tregut ishte caktuar headers kolonë ...

Titujt ... Kolona që qëndrojnë dukshëm në krye të faqes si ju lëvizni poshtë, në mënyrë që ju lehtë mund të punojnë jashtë atë që të dhënat në çdo kolonë referohet.

Dhe së fundi, ai është këtu.

Titujt fikse kolonë janë një nga Futjet më të fundit të Samurai Tregut - dhe ata janë në dispozicion për ju për të përdorur të drejtën tani.

Fixed Headers Screenshot

Duket e thjeshtë ... Por kjo nuk ishte e lehtë ...

Unë me të vërtetë admiroj vazhdimësinë e programuesit Tregut Samurai-së këtu.

Më lejoni të ndajnë historinë e tyre ...

Tashmë, të headers janë duke u përdorur për të zgjidhur dhe të filtruar të dhënat, resize widths kolona të përshtaten faqen, dhe ishin duke u fshehur kur deselected ...

Pas më shumë se një duzinë të orvatjeve të dështuara, programuesit Samurai ende nuk mund të gjejnë një mënyrë për të bërë titujt rrinë në krye të ekranit.

Këta janë njerëz të cilët kanë ndërtuar motorët e kërkimit, sistemet operative, sistemet e menaxhimit të përmbajtjes, kernelit mikro - dhe të gjitha karakteristikat e tjera të teknologjisë së lartë brenda Samurai Tregut ... por ajo dukej si kjo detyrë në dukje e thjeshtë e kishte rrahur ato ...

... Kjo ishte deri disa javë më parë ...

Vonë një natë, ata goditi sukses.

Ajo së fundi ka punuar!

Buzëqesh Big shfaqeshin në zhvilluesit triumfues edhe në natë, dhe në ditën e ardhshme ...

Dhe menjëherë pas - Tipari më i kërkuar Tregut Samurai u lirua për të gjithë përdoruesit, në të gjitha versionet aktuale të Samurai Tregut.

Kjo do të thotë (në qoftë se ju nuk e keni zbuluar atë ende) që ju mund të hapur Samurai Tregut për të gjetur tipar ynë më i kërkuar i është dorëzuar - headers fikse kolonën - titujt e kolonave të qëndrojë në vend si ju lëvizni poshtë.

Kjo e bën më të lehtë për të analizuar të dhënat brenda modulit Keyword Research, dhe të punojnë jashtë atë që të gjithë e shifrave të thotë.

Check it out.

Pra, të hapur Samurai Tregut tani dhe të ketë një të luajë me këtë tipar të re të ftohtë!

Thank-Ju përsëri për të gjithë përdoruesit tanë për të gjithë përshtypjet tuaja.

Kjo është për shkak të përshtypjet tuaja që ekipi bëri atë një sfidë personale për të bërë këtë tipar të ndodhë për ju.

Bëni komentin tuaj të vijnë në - ata nuk shkojnë padëgjuar. :)

-Ben

PS - Si gjithmonë, në qoftë se ju nuk e keni përdorur Samurai Tregut ende, sigurohuni që ju të merrni tuaj gjykim të lirë tani dhe le të gjejnë më shumë vizitorë për web-faqen tuaj.