Gjetja Përmbajtja është tani shpejtë dhe e lehtë too!

Share Button

Hi Samurai

Është Ben Galt këtu.

Tregut Samurai-së "Gjej Content" modul ka qenë vetëm riorganizuar, me një seri të re dhe të përmirësuar të karakteristika dhe është kënaqësi për mua si anëtari më i ri i ekipit Noble Samurai për të ndarë këto karakteristika të reja me ju sot!

A doni të gris kohën që aktualisht ju merr për të gjetur përmbajtje me cilësi të lartë për bloget tuaj dhe faqet e rrjeteve sociale?

Këto karakteristika të reja janë të dizajnuara për të ju kursejnë kohë të çmuar dhe përpjekje kur analizuar përmbajtjen dhe janë në dispozicion në versionin Samurai Tregut 0.80.1 dhe më gjerë.

Një Kombinuar Lista e përmbajtjes Rezultatet

Ndërsa bashkimi i të gjitha burimeve të përzgjedhura të përmbajtjes në një listë të rezultateve është një ndryshim i vogël, ajo ka një ndikim të madh.

Më parë, përmbajtje është kategorizuar - të gjithë Artikuj Ezine ishin në një listë, të gjitha videot e YouTube në një tjetër, të gjithë artikujt Wikipedia në një tjetër, etj

Kjo do të thotë se ishte e vështirë për të krahasuar artikujt kundër njëri-tjetrit - dhe kjo do të thotë ajo mori më shumë klikime për të parë çdo pjesë të përmbajtjes.

Por tani, me gjithë përmbajtjen në një listë të vetme, me aq pak sa dy klikime ju mund të gjeni dhe të filtruar dhjetëra artikuj, dhe të zbulojë përmbajtjen më të mirë për nevojat tuaja.

Fetch më shumë përmbajtje nga çdo burim të njëjtën kohë

Nëse grupi i parë i rezultatet që ju merrni nuk jeni ajo që ju jeni duke kërkuar për të, ju tani mund të them Samurai Tregut për të gjetur edhe më shumë përmbajtje për ju (nga burimet e përmbajtjes që ju keni zgjedhur) me një klik.

Të gjithë ju duhet të bëni është të shtypni këtë "Fetch më shumë" button:

Analizo pjesë të shumta e material në Pasi

Të jesh në gjendje për të analizuar të gjithë përmbajtjen tuaj, ose analizuar disa të zgjedhur me një klik është me siguri shtesë my favorite në këtë version të ri, sepse ajo kursen aq shumë kohë filtrim nga llojet e përmbajtjes që ju doni të shmangur.

Më parë, ju do të duhet të klikoni mbi secilin artikull veç e veç për të parë se kjo është PageRank, backlinks dhe mosha - mbi-dhe-mbi-përsëri, duke klikuar-çdo-dhe-çdo-artikull.

Tani, ju mund të analizuar të gjitha pjesët e përmbajtjes në ekranin tuaj në vetëm disa sekonda me vetëm një klik.

Rendit Përmbajtja By merita

Aftësia për të zgjidhur me qindra artikuj për të gjetur ato që i përshtatet më mirë kriteret tuaja, me vetëm disa klikime është një përparësi e madhe.

Thjesht klikoni në një nga akronimet në krye të listës për të zgjidhur me këtë atribut.

Të parë përmbajtjen në një dritare të re

Tani ju jeni në gjendje për të parë çdo artikull në një dritare të re, e cila shumë rrit zonën shikohet dhe ul sasinë e scrolling kërkuar për të parë çdo pjesë të përmbajtjes, dhe e bën të lehtë për ju për të lexuar dhe për të shqyrtuar përmbajtjen që Samurai Tregut gjen për ju.

Dhe kjo në fund të fundit e bën përvojën tuaj shikojnë më të këndshme.

Në Përmbledhje:

  • Një listë e konsoliduar e rezultateve përmbajtjes zvogëlon numrin e klikimeve të nevojshme për vrojtim përmbajtjen që vjen nga burime të ndryshme;
  • "Fetch më" tani rezultatet e kthimit për të gjitha burimet tuaja të përzgjedhura të kënaqur me një klik;
  • Artikuj tani mund të ndahen nga rezultatet e tyre të analizës eliminimin vlerësim manual;
  • "Analizo zgjedhur" dhe "analizuar të gjitha" karakteristika SLASH kohën e nevojshme për të marrë në fazën klasifikim, dhe;
  • Përmbajtja tani mund të shihet në një dritare të re me sipërfaqe më të madhe shikimin për lehtësinë e leximit.

Mos harroni, të gjitha këto karakteristika janë integruar për shkak të kërkesave të përbashkëta dhe sugjerimeve nga ju, kështu që të mbajë ata të vijnë!

-Ben

PS - "Gjej Content" modul është një pjesë e versionit të plotë të Samurai Tregut - kështu që këto karakteristika janë në dispozicion vetëm për ju, nëse jeni brenda një periudhe prove aktuale, ose në qoftë se ju vetë versionin e plotë të Samurai Tregut.

Nëse ju nuk keni qasje në këto karakteristika, dhe do të donte për të përmirësuar kopje të Samurai Tregut, ju mund të përmirësuar në versionin e plotë të Samurai Tregut këtu.