Fushat Moduli Tani Brenda Tregut Samurai Too

Share Button

Kur kemi parë filloi ndërtimin e Tregut Samurai, një nga qëllimet tona më sexy (por më ambicioze) ishte për të përmirësuar rrjedhën e punës e një internet marketer.

Nga kërkime fjalen në fillim, të ndjekja renditjen dhe rezultatet me kalimin e kohës - e gjithë kjo është në dispozicion brenda një workflow efektshëm brenda Samurai Tregut.

Well - me përjashtim të ndoshta një copë ...

Një hap që mungon është kontrolluar dhe blerjen domains - një hap jetik në ngritjen e faqen tuaj.

Ndërsa Domain Samurai mbush hendekun Domaine të, ajo ende do të thotë që ju duhet të bie në ujdi nga një aplikim software në një tjetër - dhe kjo është një kohë sherr se shumë përdorues të Samurai Tregut të duan të shohin shkuar!

Që prej lirimit të Domain Samurai, ne kemi pasur njerëz të panumërt të na kontaktoni përmes mbështetjes kërkuar që ne të shtoni Domain Samurai si një modul për Samurai Tregut.

Pra sot, ne jemi duke bërë vetëm atë.

Nga sot, moduli Domains do të përfshihen brenda një kopje të Samurai Tregut.

Fushat Moduli tani në Samurai Tregut!

Me modulin tani në dispozicion në kuadër të Tregut Samurai, të gjithë procesin e marketingut në internet Domains - nga krijimi faqen e internetit të monitorimit - është i efektshëm përsëri.

Kjo do të thotë një rrjedhë të shpejtë - nuk ka nevojë për të lëvizur në mes dy aplikacioneve të veçanta kur të krijuar faqen tuaj te internetit.

Dhe Fushat Moduli është Free!

Ajo gjithmonë ka qenë e lirë, si pjesë e Domain Samurai.

Por tani, ashtu si modulin Keyword Research , moduli Domains është gjithashtu në dispozicion për të lira brenda Samurai Tregut.

Kjo do të thotë të gjitha gjykim, të paguar dhe të lirë (gjyq skaduar) përdoruesit Samurai Tregut - dhe të gjithë përdoruesit Domain Samurai - mund të hyni në modulin Domains brenda të dyja këto mjete.

Nëse ju keni marrë tashmë një kopje të Samurai Tregut, Azhurimi i fundit do të jep juve akses në modulin Domains.

Nëse ju nuk keni një kopje të Samurai Tregut, ju mund të merrni gjyq tuaj të lirë (dhe qasje të lirë në Domains Module) këtu .

Pra, çfarë ndodh Me Domain Samurai?

Domain Samurai (qëllim-ndërtuar tonë emri domain kërkimore software) është projektuar për të gjetur me vlerë të lartë të reja dhe Fushat e moshës.

Dhjetëra-e-mijëra domainers dhe marketers internetit të cilët janë duke e përdorur atë tashmë për këtë qëllim të provojë se ka një nevojë për një mjet që focusses vetëm në fusha.

Pra, ne do të vazhdojë të promovojë dhe mbështesë Domain Samurai si mjet për të gjithë në kërkim për të me vlerë të lartë të reja ose Aged Domains që janë perfekte për SEO.

Dhe ne do të vazhdojmë të bëjmë këtë për të lira - ashtu si ne gjithmonë kemi.

(Në fakt - në qoftë se ju nuk e keni një kopje të Samurai Domain, të marrë një moment tani për të marrë një kopje falas këtu .)

Por, për njerëzit që janë duke bërë SEO përditshme, dhe duan një suitë e aerodinamik mjeteve SEO software që të përshpejtojë kërkimin e tyre, analizën, ndjekja, botuese dhe ndërtimit në shënjestër Lidhje - për këtë rol, Samurai i tregut është mjet i duhur për punën.

Ne shpresojmë që ju të gëzojnë duke përdorur modulin Domains brenda Samurai Tregut!

Alex gjelbër