Back nga Over The Edge

Paramendoni se ju jeni në gjendje të drag bashku zgjuar mendjet e marketingut në internet nga e gjithë bota ...

... Ju sjellë ato së bashku për vetëm një javë, dhe të marrin ato për të ndarë përfundimtare, të fundit, shumica e strategjive të tyre të cutting-edge për 8 orë në ditë ...

... Dhe pastaj vendosi të lirshme në një hotel rock-and-roll themed e mbetur 16 orë në ditë ...

Foto atë, atëherë jepni një emër ... "Gjatë Edge 2".

Ngjarja është ide e Ed Dale dhe Dan Raine (e Tridhjetë Dita Challenge dhe të menjëhershëm Edge famë).

Ajo mban një vend të veçantë në zemrat e ekipit Samurai Tregut si ajo ishte e para ngjarje e "mbi buzë" (në Beechworth, në vend Viktoria, Australi) ku samurai Tregut kishin pasur lindjen e tij - vetëm 6 muaj më parë, në prill të këtij viti.

Kjo ngjarje, ekipi Samurai Tregut paraqiti një sesion për hulumtim praktik fjalen, dhe se si ta shfrytëzojë-në dhe lazer-objektiv tregjet fitimprurëse (duke përdorur mjet më të mirë për punë - Samurai Tregut - natyrisht! ;) )

Dhe kishte disa njohuri të pabesueshme të përbashkëta nga folësit e tjerë në rast - nga Ed Dale, Dan Raine, Marty Rozmanith nga WordPress drejtpërdrejtë, Master copywriter Harlan Kilstein, dhe më shumë!

Por, ashtu si vitin e kaluar, edukimi "i vërtetë" nuk ishte vetëm ajo që u mësoi nga podiumi ... Ishte tërë njohuri se të gjitha marketers zgjuar të cilët morën pjesë të ndara në mënyrë të lirë.

Për të gjithë ata që erdhi dhe bisedoi me Ben Stickland, Eugene wäre dhe Brent Hodgson (djema e Samurai Tregut) - thank-you. Mbështetja juaj dhe reagimet na dha shumë për të biseduar për gjatë 19-orëve të fluturimit në shtëpi (duke përfshirë edhe disa ide për të bërë Samurai Tregut edhe më të mirë).

Në sajë të veçantë ka nevojë për të shkuar për të gjithë ata që e bëri atë një kënaqësi të tillë, kohë Insightful dhe të veçantë për të gjithë ne ...

 • Dan Raine dhe Michelle MacPhearson - për biseda të gjata mbi pije të gjitha-edhe-shkurtra;
 • Marty Rozmanith dhe Emily Becker nga WordPress drejtpërdrejtë - komplot dominimin e botës nuk ka qenë kaq interesante;!
 • Ed Dale dhe Rob "GuruBob" Somerville për të na ftuar, ndarjen njohuri tuaj, dhe të na sjellë së bashku me kaq shumë njerëz të zgjuar;
 • Steven Clayton dhe Tim Godfrey - djemtë pas propozimit të Komisionit - fantastike që më në fund të takohemi tek personi!;
 • Clay Collins - tepër të zgjuar, por tepër të thjeshtë strategjitë tuaja të Social Media na shpërtheu larg;
 • Terry Lynn - Kjo ishte e mrekullueshme për të zbuluar ju jeni po aq offline bukur si ju duken në internet;
 • Karl Moore - Ju jeni duke jetuar dëshmi se gjërat e mira të ndodhë me njerëz të mirë - fat i mirë në udhëtim të egra përpara;!
 • Sarkis (Njeriu Ndërkombëtar i Mystery) - Një nga mendjet më të shpejtë dikush do të ndonjëherë vijnë të gjithë - gjithmonë një kënaqësi të biseduar;
 • Collette W , Andrew néz , Caro McC - Sikur një shpërthim, shpresoj që të shoh se jeni në Melbourne ose në OTE3;
 • Paul Young - fotograf jonë e re profesionale! Thank-you për kohë të mira dhe të pics madhe!;
 • ... Dhe e fundit, por jo më pak ...
 • Mike Filsaime dhe anëtarët e ekipit Omar dhe Frank - Takimi Incredible ju djema. Automotive tregime shitjet e tuaja na dha shumë për të menduar për kur është fjala për vetë marketingut tonë.