Pjesa e tretë e 'A është obsesioni juaj trafiku i dërguar ju thyen?' (Tani ne kemi marrë për gjëra të mira ...)

Share Button

Video e sotme është my favorite në seri. Ne do të ecin nëpër shtatë bërthamë "strategjitë e përmirësimit të konvertimit". Shumica e këtyre strategjive të shikoni në një zonë të caktuar për të testuar në faqen tuaj dhe kjo është këto teknika të njëjta që kemi përdorur për të bërë fitime prej mbi 100% në konvertimet (dy signups dhe shitjet) në faqet tona dhe me klientët tanë.

Strategji

Humbi dy postimet e mëparshme? Këtu janë lidhjet për të parë dhe të dytë . Nëse keni humbur një kopje të konvertimit listë e plotë, klikoni këtu .

Sot ne do të mbulojë:

1. Hapësirë ​​për të menduar - të mësojnë se si, me gdhendje vetëm 30 minuta kohë të pandërprerë për të parë përmes faqen tuaj te internetit me "sy të freskëta", ju mund të jenë të vetë "konsulent çmim të lartë" tuaj. Unë jam i sigurt nëse ju do të bëni këtë, ju do të shkruani një listë të gjatë të mundësive të ngurta për rritjen e shitjeve.

2. Rrjedha logjike - në pothuajse çdo treg, ju jeni që kanë të bëjnë me kohën e dobët, theksoi dhe perspektivat "mallkuar zënë". Kjo është puna jonë për të bërë udhëtimin nga ekspozimi parë një perspektivë me ne me anë të shitjes të dy logjik dhe të lirë nga distractions panevojshme.

Kjo mund të tingëllojë e qartë, por në internet është e plotë të marketers misdirecting perspektivat e tyre dhe pyesin pse asgjë nuk shet. Ky problem është endemik!

Ne do të shohim se si një pushim logjik në procesin e shitjes tuaj do të dëmtojë edhe ofertën më të nxehta dhe më të mirë të shitjes kopje. Riorganizuar faqen tuaj 'rrjedhës' dhe të japin shitjet e tuaja një nxitje serioze.

3. Konfuzioni - Unë kam këtë Mantra scribbled në një shënim rozë ngjitet më poshtë monitorimin e mia "perspektivë të hutuar nuk e blej". Kjo do të thotë se para se ne të përpiqemi për të shitur ndonjë gjë, ne duhet të ndihmojmë vizitor tonë të orientohen. Ata duhet të ndihen rehat dhe të dinë se ku janë ata. Atëherë kur kemi të pranishëm mesazhin tonë të shitjes, ne duhet të përdorin kopje, Layouts dhe grafika që e bëjnë mesazhi ynë i thjeshtë për t'u kuptuar.

Mos harroni! Butoni dreaded përsëri është gjithmonë aty, kanosës në krye të faqes tonë dhe momenti perspektiva jonë ka për të menduar pak a shumë të vështirë, ose të punojnë për të gjetur diçka në një faqe, ata janë zhdukur në një klikim (dhe ata kurrë ndonjëherë ndonjëherë të vijnë përsëri!).

Ne gjithashtu do të shikojmë në elemente të ndryshme të mesazhit të shitjes tuaj dhe si për të provuar ata, dhe unë do të ndajnë një tip i dobishëm unë të përdorni për të marrë kopje të madh shpejt kur u konsultuar me klientët.

4. Fuqia e Specifikat - Mëso vlerën e duke lëvizur nga gjeneral dhe 'e lehtë për të shkarkuar' pretendimet e shitjeve të "ulen dhe të marrin njoftim 'kopje të veçantë dhe të trullosur.

5. rriti Sales juaj Copy - Ne do të diskutuar teknika ju mund të përdorni për të shpejt të përmirësuar vetë aftësitë tuaja shitjet copywriting, si dhe kur dhe se si ju duhet të konsideroni të angazhohen copywriters profesionale për t'ju ndihmuar.

6. Shtatë Teknikat Cialdini s Universale bindjes - Ne kemi marrë një turne nëpër shtatë provuar dhe universale të teknikave të bindjes njerëzore (secila prej të cilave mund të aplikohen direkt në faqen tuaj te internetit për të rritur konvertimit).

7. Kanalet segregating - Zbuloni se si nga më mirë përputhen mesazhin tuaj në segmente të ndryshme të tregut, dhe pastaj dublikuar segmentet tuaja më fitimprurëse, ju mund të rrisë në mënyrë sistematike fitime.

Pra, ju lutem të gëzojnë ...

YouTube Preview Image

Robert Cialdini, është, sipas mendimit tim, një nga shkrimtarët e mëdhenj në temën e bindjes. Nëse ju nuk e keni lexuar librin e tij "Ndikimi" , I highly recommend it.

Next Post: Merrni "30 Minute Site Rishikimi Challenge" dhe Fitoni një Website Pa pagesë Kritika!
Shikoni jashtë për postin tonë përfundimtar në këtë seri në pak ditë të. Ne do të lirimin video e fundit dhe të ketë disa fun larg duke i dhënë tre faqe interneti të lirë konsultohet nga themeluesit Samurai.

Shpresoj se ju jeni duke shijuar seri, dhe ju jeni duke parë një duzinë mënyra për ta kthyer faqet e internetit tuaj dembel vjetra në sistemet fitimprurëse pompimit.

PS - Merrni një vështrim i shpejtë në faqen tuaj për një moment. Nëse ju jeni ndjeheni trim, postoj një lidhje për atë në komentet dhe të na tregoni në një fjali çfarë shkulje vetme që ju dëshironi për të provuar për të rritur shitjet?

PPS - Si gjithmonë, në qoftë se ju keni gjetur këtë seri të lirë të dobishme, "të ndarë dashurinë 'a pak duke klikuar" Like "button sipër.