Ne jemi copping Flack!

Share Button

Ne kemi qenë të "copping pak reklama" (siç themi downunder [lexo: duke u kritikuar]) për të rekomanduar Butterfly Marketing Manuskripti ...

Dhe të jetë i sinqertë, unë isha pak i tronditur!

Deri më tani, Noble Samurai ka rekomanduar Screenflow, Dita Challenge 30, SEO Digger, WordPress drejtpërdrejtë, Hotspot Shield, Jing dhe Butterfly Manuskripti ...

Ne përdorim ato, ne si ata, ne mendojmë se ata janë të vlefshme, dhe ne rekomandojmë ata - është e thjeshtë.

5 nga këto 7 burimeve janë të lirë; 3 e 7 ne kemi përdorur Filialin / ndjekja lidhje; dhe me përjashtim të Hotspot Shield (të cilën ne e rekomanduar për të kapërcyer një bug Samurai Tregut që ka qenë që të zgjidhet) ne do të rekomandojë ndonjë nga këto 7 burimeve përsëri.

(Në fakt, këtu është lidhja e lirë pdf Butterfly Marketing Dorëshkrimeve përsëri. ;) )

Një e mia manar-peeves është kur njerëzit të përpiqen për lakmi "njohuri grumbulloj" në vend se ndarjen e saj (sikur disi njohuri në vetvete kishte vlera). Se ata të vijnë nëpër një pjesë të madhe të informacionit, dhe xhelozi të mbajtur atë nga të gjithë - vetëm në rast (Zoti na ruajt!) Dikush gjen nga "sekretet e tyre". Kjo krijon asnjë vlerë për të gjithë.

  • Kur ne zhvillojmë diçka që është me vlerë që ka, ne e ndajnë atë me ju duke e bërë atë pjesë e Samurai Tregut;
  • Kur ne mësojmë diçka me vlerë duke e ditur, ne ndajmë atë me ju nëpërmjet Twitter, Blog tonë apo zonën tonë të Mbështetjes;
  • Dhe kur të vijnë të gjithë diçka me vlerë që ka, ne e ndajnë atë me ju duke thënë ju në lidhje me të;

Kjo është ajo që ne kemi bërë për 9 muajt e fundit, dhe kjo është ajo që ne do të vazhdojë të bëjë.

Unë e kuptoj se duke e bërë këtë ne do të ndihmojë shumë njerëz, por disa njerëz do të ofendohen gjatë rrugës ...

  • Disa njerëz do të ofendohen sepse ne shohim vlerën ku të tjerët nuk e (si këtë kohë - disa njerëz ishin ndoshta ofenduar nga marketingut Mike - por ne shohim vlera të dukshme në shumë nga sistemet e biznesit Mike dhe rritjen ata kanë arritur);
  • Disa njerëz do të ofendohen sepse ne të thyer një iluzion duke i thënë-it-si-ajo-është (si kur ne kemi thënë njerëzve se është qesharake që të presin që të jenë milionerë nga internet marketing në një vit, pa përvojë paraprake);
  • Dhe disa njerëz do të ofendohen vetëm për shkak se ne jemi të lumtur për të zbuluar njohuri që të tjerët janë rrethim, dhe të bëjnë strategjitë e avancuara SEO më ​​të qasshme për person mesatar (si kur ne fillim lëshuar Samurai Tregut).

Ne në mënyrë të pashmangshme do të përfundojë ofendim disa njerëz, por ne nuk do të bënte ndonjë keqardhjet. Ne jemi duke shkuar për të mbajtur duke ju dhënë Tregut mjete të reja Samurai, ndarjen njohuri internet marketing që ne të gjeni të dobishme, dhe thënë ju në lidhje me burimet e internetit të marketingut që ne përdorim, të merrni rezultate të mira nga, dhe të rekomandojë.

Të gjithë presim të gjërave të ardhshme ne lirimin - Unë nuk mund të presim për të ndarë me ju tiparet e ardhshme Samurai Tregut (të cilat janë aktualisht në testimin e fundit të metë).

Brent