Fjalët kyçe, IKO dhe shumë

Share Button

Përshëndetje, luftëtarë tjerë.

Sot ne kemi lëshuar (ende) një përmirësim në rritje të tregut Samurai - fixes të vogla por të rëndësishme dhe përmirësime në punën tuaj-Flow - version 0.80.5.

Ka disa mete të cilat ne jemi pastrimin deri:

Nuk ishte një çështje me kursim Keyword Research që shumë njerëz janë running në.

Që i janë caktuar, dhe ne jemi të vjen keq për bezdisjen që është shkaktuar. Kjo ishte një bug vogël për të bërë me urdhër të ngarkimit dhe të kursimit, por mete vogël mund të ketë pasoja të mëdha si kjo!

Gjithashtu, shumë ishin të raportimit të të dhënave IKO dështuar për të ardhur përsëri.

Microsoft ndryshuar mënyrën e të dhënave IKO u ofruar, e cila rezultoi në Samurai Tregut mos ditur se si të "lexojnë" rezultatet. Ne kemi përditësuar procedurën Oci kapjen e të dhënave, kështu që ju duhet të gjithë të jenë në gjendje për të vlerësuar qëllim komercial e fjalë kyçe herë më shumë. Le ta dinë se si shkon për ju.

Ka pasur edhe një problem me shfletuesin në-linjë nuk mbylljes siç duhet, duke lënë drejtimin video (me zë). Kjo ka qenë e fiksuar.

Çfarë ka të re në këtë version?

Per-Projektit Cilësimet

Nëse ju jeni duke filluar një projekt të ri, ju mund të vëreni se opsione të reja janë shfaqur! Ose më mirë - mundësitë e vjetra?

Ne kemi lëvizur parametrat rajon dhe Adult Filter opsion nga menuja Cilësimet globale per-projekt. Disa herë ajo ka ndodhur, ku kisha vendosur Rajonin duke punuar në një projekt, pastaj u zhvendos në një tjetër dhe të pyesin pse unë jam marrë rezultate të çuditshme - ajo u krijua ende, natyrisht! Tani ajo mund të jetë i vendosur në çdo projekt.

Ju mund ta vendosur atë për projektet tuaja ekzistuese duke klikuar "Settings Projekti" dhe zgjedhjen e rajonit dhe duke zgjedhur për të përfshirë ose jo të përfshijë përmbajtje për të rritur.

Kjo gjithashtu do të thotë se "Google" menu në Settings është zhdukur, pasi që këto ishin vetëm dy opsione atje.

Çfarë tjetër kanë shtuar ne? Ne kemi ndryshuar disa faktorë rreth modulit të Konkurrencës SEO, të cilat shpresojmë se ju mund të shihni për veten tuaj.

Por, zonja dhe zotërinj - ka shumë, shumë më shumë kur kjo ka ardhur nga. Presin gjëra të mëdha së shpejti. :)

Flasim se shpejti!

Arlen

EDIT: Oh - një gjë më shumë! Ju duhet të gjeni se butonat për të shtuar dhe duke hequr fjalë kyçe negativ janë shumë më të shpejtë tani. Kënaquni!