Turbo-akuzuar Backlink Analiza

Hi Ekipi,

Unë kam marrë diçka të mrekullueshme për të ndarë me ju në lidhje me Samurai Tregut.

Ne vetëm lëshuar një përmirësim të modulit të Konkurrencës SEO që e bën analizën e tekstit të ankorohen backlink e web-faqet që kanë një shumë të lidhjeve mbrapa shumë më të shpejtë dhe më të lehtë për të përfunduar.

Ky update e fundit ka rezultuar në një rritje masive shpejtësi për përfundimin backlink analizë tekst spirancë.

Në një provë, kemi gjetur një rritje 9,400% me shpejtësi. Kjo është një shpejtësi të përbërë nga gati një faktor prej 100 Në fakt, përmirësimi është edhe më mirë se kaq: më parë, më shumë backlinks ju analizuara, më ngadalë procesi shkoi - dy herë më shumë backlinks mund të marrë gati katër herë për aq kohë për të analizuar.. Tani disa faqe do të marrë më shumë se 10 minuta për të analizuar.

Ulët poshtë në analizën backlink

Funksionalitetin Analiza backlink në Samurai Tregut ju lejon të shikoni dy artikuj:

  • PageRank e faqeve që lidhen tek një URL; dhe
  • teksti përmbante brenda këtyre lidhjeve - për shembull, lidhja në pikën e mëparshme për Wikipedia ka tekstin "PageRank".

Teksti është e rëndësishme - kjo është faktori më i fuqishëm Google merr parasysh kur të rangut faqen tuaj për një fjalen. Pra duke e ditur llojet e fjalë kyçe duke u përdorur në lidhje me një faqe, është thelbësore për të kuptuar se si Google do të rangut atë faqe.

Si mund të bëj analizë backlink me Samurai Tregut?

Së pari të hapur një projekt në Samurai Tregut dhe të hyjë në modulin e Konkurrencës SEO. Pastaj gjenerojnë rezultatet më të larta për fjalen tuaj ose të hyjë vetë me porosi tuaj URL.

Tani vetëm klikoni në poshtë-array në të djathtë të lidhjes.

Tjetra, shtypni butonin Anchor Analiza Tekst për të parë një analizë të detajuar lidhje me frazë për atë webpage. Përndryshe, ju mund të analizuar PageRanks e backlinks.

Një dritare e re do të pop-up ju treguar informacionin që ju kërkuar.

Sa kohë do të shpëtojë këtë mua?

E pra, nëse ju jeni duke u përpjekur për të analizuar një faqe me, thonë:

  • 300 backlinks, e cila në disa raste mund të ketë marrë mbi 10 minuta, tani mund të marrë rreth 1 minutë;
  • 600 backlinks, të cilat mund të ketë marrë mbi 40 minuta, duhet të marrë rreth 2 minuta;
  • 1000 backlinks, më parë duke marrë më shumë se 90 minuta, duhet të marrë 3 ose 4 minuta.

Natyrisht, shifrat e sakta të varet në faqe, lidhja juaj e internetit, shpejtësia e kompjuterit tuaj, dhe shumë faktorë të tjerë.

Fat Pra, mirë hetuar niches tuaj - dhe ju lutem të lënë një koment në qoftë se ju të gëzojnë këtë update të ri ose në qoftë se ju keni disa mendime se analizën backlink ju dëshironi për të ndarë!

Mikrofon

PS - Nëse ju nuk bëni vet Samurai Tregut ende, apo gjykimi juaj Samurai Tregut ka skaduar, ju do të keni humbur qasje në mjetet SEO Analiza e Konkurrencës. Kjo do të thotë që ju nuk do të shihni të mirën e këtij përmirësimi deri sa ju të përmirësuar një kopje të Samurai Tregut me versionin e plotë .

Nëse ju tashmë vetë Samurai Tregut, ju mund të hapur software tani dhe të fillojnë të përfitojnë nga ky përmirësim.