Gjetja Përmbajtja është tani më i shpejtë dhe më i lehtë too!

Share Button

Hi Samurai

Është Ben Galt këtu.

Tregut Samurai-së "Gjej Content" modul sapo është riorganizuar, me një seri të re dhe të përmirësuar të karakteristika dhe është kënaqësi për mua si anëtari më i ri i ekipit Noble Samurai për të ndarë këto karakteristika të reja me ju sot!

A doni të gris kohën që aktualisht ju merr për të gjetur përmbajtje me cilësi të lartë për bloget tuaj dhe faqet e rrjeteve sociale?

Këto karakteristika të reja janë të dizajnuara për të ju kursejnë kohë të çmuar dhe përpjekje kur analizuar përmbajtjen dhe janë në dispozicion në versionin Samurai Tregut 0.80.1 dhe më gjerë.

Një Kombinuar Lista e përmbajtjes Rezultateve

Ndërsa bashkimi i të gjitha burimeve të përzgjedhura të përmbajtjes në një listë të rezultateve është një ndryshim i vogël, ajo ka një ndikim të madh.

Më parë, përmbajtje është kategorizuar - të gjitha nenet Ezine ishin në një listë, të gjithë videos YouTube në një tjetër, të gjitha artikujt Wikipedia në një tjetër, etj

Kjo do të thoshte se ishte e vështirë për të krahasuar artikujt kundër njëri-tjetrit - dhe kjo do të thoshte ajo mori më shumë klikime për të parë çdo pjesë të përmbajtjes.

Por tani, me gjithë përmbajtjen në një listë të vetme, me aq pak sa dy klikime ju mund të gjeni dhe të filtruar dhjetra artikuj, dhe të zbulojë përmbajtjen më të mirë për nevojat tuaja.

Shkoj të marr përmbajtjen më nga secili burim Njëkohësisht

Nëse të parë e rezultateve që ju merrni nuk janë atë që ju kërkoni, ju tani mund të them Samurai Tregut për të gjetur edhe më shumë përmbajtje për ju (nga burimet e përmbajtjes që ju keni përzgjedhur) me një klik.

Të gjithë ju duhet të bëni është të shtypni këtë "Fetch më shumë" button:

Analizo pjesë të shumta e Content Në Pasi

Të jesh në gjendje për të analizuar të gjithë përmbajtjen tuaj, ose analizuar disa të zgjedhur me një klik është me siguri shtesë e mia të preferuar për këtë version të ri sepse ajo kursen aq shumë kohë filtrim nga llojet e përmbajtjes që ju doni të shmangur.

Më parë, ju do të duhet të klikoni mbi çdo artikull individualisht për të parë se kjo është PageRank, backlinks dhe mosha - mbi-dhe-mbi-përsëri, duke klikuar-çdo-dhe-çdo-artikull.

Tani, ju mund të analizuar të gjithë pjesë e përmbajtjes në ekranin tuaj në vetëm disa sekonda me vetëm një klik.

Renditur Content By Meritës saj

Aftësia për të zgjidhur me qindra artikuj për të gjetur ato që përshtaten më mirë kriteret tuaja, me vetëm disa klikimeve është një avantazh i madh.

Thjesht klikoni në një nga akronimet në krye të listës për të zgjidhur me këtë atribut.

Shiko Content në një dritare te re

Tani ju jeni në gjendje për të parë çdo artikull në një dritare të re, e cila shumë e rrit zonë shikohet dhe redukton sasinë e scrolling kërkuar për të parë çdo pjesë të përmbajtjes, dhe bën më të lehtë për ju për të lexuar dhe të shqyrtojë përmbajtjen që Samurai Tregut gjen për ju.

Dhe kjo në fund të fundit e bën përvojën tuaj shikojnë më shumë të këndshme.

Në Përmbledhje:

  • Një listë e konsoliduar e rezultateve të përmbajtjes zvogëlon numrin e klikimeve të nevojshme për vrojtim përmbajtjen që vjen nga burime të ndryshme;
  • "Fetch më shumë" tani kthehet rezultatet për të gjitha tuaj të burimeve të përzgjedhura të përmbajtjes me një klik;
  • Artikuj tani mund të ndahen nga rezultatet e tyre të analizës eliminuar vlerësim manual;
  • "Analizo përzgjedhur" dhe "të analizuar të gjitha" karakteristika Slash kohën e nevojshme për të marrë në fazën klasifikim, dhe;
  • Përmbajtja tani mund të shihet në një dritare të re me sipërfaqe më të madhe shikimin për lehtësinë e leximit.

Mos harroni, të gjitha këto karakteristika janë integruar për shkak të kërkesave të përbashkëta dhe sugjerime nga ju, kështu që të mbajë ata të vijnë!

-Ben

PS - "Gjej Content" modul është një pjesë e versionit të plotë të Samurai Tregut - kështu këto karakteristika janë në dispozicion vetëm për ju, nëse ju jeni brenda një periudhe të tanishëm gjyq, ose në qoftë se ju vetë versionin e plotë të Samurai Tregut.

Nëse ju nuk keni qasje në këto veti, dhe do të donte për të përmirësuar kopje të Samurai Tregut, ju mund të përmirësuar në versionin e plotë të Samurai Tregut këtu .