Tuaj "New Google Keyword Tool dhënave" Pyetjet Përgjigjur

Share Button

Gjatë disa javëve të fundit, ne kemi qenë duke punuar shumë në një bandë e tipare të reja dhe më të reja.

Këto kanë përfshirë:

Ne kemi marrë shumë pyetje në lidhje me këto karakteristika - dhe shumë pyetje rreth asaj se si të dhënave Google fjalen ka ndryshuar.

Ky post do të përgjigjet shumë pyetjeve tuaja bëra më shpesh ...

Pse u bënë këto ndryshime?

Për 12 muajt e fundit, Google ka qenë duke punuar në përmirësimin e të dhënave fjalen që ata ofrojnë.

Gjatë kësaj periudhe, ata janë drejtimin e disa mjete të ndryshme fjalen, duke përfshirë:

 • Trashëgimia e vjetër Google Keyword Tool që shumica e përdoruesve të Samurai Tregut kishte ardhur për të dini dhe dashuri;
 • Një version i ri Beta të Tool Keyword Google (me të dhëna të reja);
 • Trafikut vlerësues Google AdWords, dhe;
 • Google Kërko Bazuar Keyword Tool.

Rreth një muaj më parë, Google ka filluar kodrina të gjitha këto mjete në një - Beta ri Google Keyword Tool .

Kjo do të thotë që ne mund të vazhdojë më të mbështetet në dhe të përdorin të njëjtin burim i të dhënave të papërpunuara Samurai Tregut kishte mbyllën në që ajo ishte nisur - në mënyrë për të mbajtur Samurai Tregut drejtimin, kemi filluar duke përdorur të ri Google Keyword Tool si kryesor burim tonë të të dhënave fjalen.

Ky ndryshim do të thotë edhe një lajm i mirë dhe i keq për përdoruesit Samurai Tregut ...

 • Lajm i mirë është e re Google Keyword Tool kusht pastër, e thjeshtë për ta kuptuar të dhënat.
 • Lajm i keq - e re Google Keyword Tool ishte e ngadalshme, dhe mori më të gjatë për të gjeneruar të dhëna të fjalen.

Është e rëndësishme për ne që përdoruesit Samurai Tregut të merrni një përvojë më të mirë nga Samurai Tregut çdo herë ata update kopjen e tyre. Pra, për të luftuar rënien shpejtësi shkaktuar nga Tool Keyword Google, ne kemi ndërtuar dy veçori të reja që shpejtoi Tregut Samurai - re filtrim automatike fjalen (bazuar në presets) , dhe tavolina të shpejtë .

Rezultat i: analizuar fjalë kyçe në Samurai Tregut është tani më e shpejtë se kurrë, dhe të dhënat që ofron tani është edhe më e lehtë për të kuptuar.

Si është e re Google Keyword Tool dhëna të ndryshme?

Nëse jeni të pyesin se si kyçe e të dhënave Google ka ndryshuar - apo pse vlerësimet Google trafikut tani janë më të ulëta - kjo nuk është për shkak se fjalë kyçe tuaj kanë ndryshuar.

(Në shumicën e rasteve, ka ende përafërsisht numër të njëjtë të njerëzve në kërkim për fjalë kyçe tuaj këtë muaj sa ka qenë muajin e kaluar.)

Përkundrazi, ndryshimi i të dhënave vëllim kërkimit është e gjitha për të bërë me atë që janë të përfshira kërkimet (dhe nuk përfshihen) në vlerësimet e reja të trafikut.

Vjetër Keyword Tool ...

Vjetër Google Keyword Tool përfshirë të dhënat nga Kërko Rrjetit Google, përveç kërkimeve tradicionale Google.

Kjo do të thotë vlerësimet e tua fjalen trafikut përfshirë kërkimet në faqet partnere Kërko Rrjetit dëshironi:

 • 2nd Motorë Tier Kërko që përdorin të dhënat e Google - si Ask.com, Lycos.com, Dogpile.com dhe AOL.com;
 • ISP partneritetet search engine - si ComCast.net dhe VirginMedia.com;
 • Google Prona si Google Blog Search, Google Kërkimi i produktit dhe Google Maps;
 • Dhe vende të tjera Google partnere si Amazon.com, TripAdvisor.com dhe About.com.

New Keyword Tool ...

Në vend të përfshirë këto të dhëna, i ri Google Keyword Tool focusses vetëm në kërkime Google - Google.com plus motorë rajonale e kërkimit Google si Google.co.uk, Google.com.au, etj

Kjo e bën të dhënave të reja të "pastër" dhe shumë më të lehtë për të kuptuar.

Dhe kjo do të thotë gjithashtu të dhëna të reja ofron "shumë konservatore" Vlerësimet për sasinë e trafikut që ju jeni të ngjarë të merrni nga një fjalë të veçantë.

Nëse Vlerësimet Kërko Google janë më të ulëta dhe më konservatore - A "rregullat e arta" 4 Të zbatohen akoma?

Po - absolutisht!

10.000 njerëz e përdorur rregulla të arta 4 për të ndërtuar faqet e suksesshme duke përdorur të dhënat e vjetra.

Nëse të dhënat e re është më shumë konservatore, pastaj duke aplikuar rregullat e arta 4 në të dhënat e reja do të filtruar nga edhe më shumë fjalë kyçe, dhe më tej të rritur shanset për sukses.

Bazat e 4 rregulla të arta gjithmonë do të qëndrojnë të njëjta. Ju do të dëshironi gjithmonë fjalë kyçe që:

 1. Janë të rëndësishme;
 2. Kanë trafikut;
 3. Kanë vlerë komerciale, dhe;
 4. Kanë konkurrenca e ulët.

Çfarë të bëj nëse e mia Vjetër Keywords nuk është më Meet The 4 kriteret Rregullat e Artë, duke përdorur të dhëna i ri?

Mos u shqetësoni - edhe pse të dhënat për fjalë kyçe tuaj mund të ketë ndryshuar, numri aktual i të kërkoni për fjalë kyçe tuaj ende do të zakonisht të jetë e njëjtë këtë muaj pasi ata ishin muajin e kaluar.

E gjithë kjo ka ndryshuar është mënyra se Google është matja e trafikut për këto fjalë kyçe.

Pra, nëse hulumtimi juaj i vjetër fjalen tha fjalë kyçe tuaj janë të mirë, ju duhet të dëgjoni atë.

Mos harroni: 10.000 e njerëz përdorur të njëjtën dhënat e vjetër - dhe të njëjtat 4 rregulla të arta filtra - për të zgjedhur fjalë kyçe dhe për të ndërtuar faqet e ngrohtë i suksesshëm. Edhe pse sistemi mund të punojnë më mirë tani, ajo ka punuar shumë mirë në atë kohë shumë - kështu që nëse ju tashmë keni një vend të ngritur, nuk ka asnjë pikë duke hedhur larg të gjithë punën tuaj të vështirë dhe duke filluar përsëri.

(Këshillë:.. Ju edhe mund të marrin në konsideratë duke përdorur të dhëna të reja për të gjetur fjalë kyçe të tjera që ju mund të përdorni për të shtuar në faqen tuaj Zakonisht ju do të merrni rezultate më të mira kur ju të ndërtuar në fjalë kyçe të mirë se duke filluar përsëri me fjalë kyçe të mirë)

Çfarë për të dhënat e Vjetër - A ishte Ai i gabuar?

Ndryshimet si këto gjithmonë të krijojë polemika.

Tani për tani, nuk ka një kamp i njerëzve të cilët janë duke thënë se të dhënat e vjetër ishte e gabuar - dhe ka një kamp i njerëzve të cilët janë duke thënë të dhëna të reja është e gabuar.

E vërteta është, as grup i të dhënave është "e gabuar" - ata vetëm përdorur dy metoda të ndryshme për matjen dhe vlerësimin e trafikut:

 • Një bazë të Google Search Rrjetit stats;
 • Të tjera në bazë të Google.com statistikat.

Kur vjen puna në burim të mirë të të dhënave për të përdorur për të dhënat kërkimore fjalen, tani që e vjetër Google Keyword Tool është mbyllur, e re Google Keyword Tool është fitues i qartë kur është fjala për sigurimin e të dhënave më të mirë fjalen.

Edhe pse ka alternativa të tjera jo-Google - Keyword Tool ri Google është i vetmi burim i Google në pronësi të të dhënave të aftë për të siguruar llojin e informacionit të nevojshëm për të bërë kërkime fjalen në mënyrë Samurai Tregut bën - dhe kjo është ende më e mirë burim të dhënave të para në dispozicion për kërkime fjalen (e cila është arsyeja pse ne e përdorin atë brenda Samurai Tregut.)

Unë jam i pasur probleme gjetjen e të dhënave ... Çfarë të bëj?

Të gjitha updates mëdha software të krijuar një pjesë të vogël të mete të papritura.

Për fat të mirë, shumica e këtyre tashmë janë caktuar - por ka ende një ose dy mete në vazhdim ne jemi duke punuar shumë për të stomp.

Nëse ju nuk jeni duke përdorur versionin e fundit të Samurai Tregut, sigurohuni që ju update. (Të gjitha të mete më të zakonshme janë zgjidhur në përditësimet e fundit - kështu që duke marrë kopje të fundit të Samurai Tregut nga prerjet në më sipër do të zgjidhin problemet më.)

Nëse ju jeni tashmë duke përdorur versionin e fundit, dhe ju jeni ende ka probleme me Samurai Tregut, sigurohuni që ju të merrni në kontakt me ne nëpërmjet Noble Samurai Mbështetjes .

Së fundi - në qoftë se keni pasur më parë probleme me Samurai Tregut - Faleminderit për durimin tuaj dhe ndihmën në mbështetje. Reagime, raportet e bug dhe log fotografi keni dërguar na ishin të paçmuar kur ai erdhi për gjetjen bugs.

Ne shpresojmë se kjo u përgjigjet pyetjeve tuaja në lidhje me Tregut Samurai, dhe të të dhënave të reja të Google Keyword Tool.

Brent

PS - Sot, kemi shtuar një tipar shumë që unë e di që ju do të dashuri ...

Samurai Tregut tani ka Javor dhe statistikat mujore fjalen, përveç stats Përditshëm që ne kemi ofruar gjithmonë.

Kjo do ta bëjë atë edhe më të lehtë për të krahasuar fjalë kyçe me statistika shumë të ulëta e kërkimit (p.sh. më pak se 100 kërkime në muaj.)