Shkrimi Ad Kopjo në Nën 3 minuta: Jo Aftësitë e kërkuar

Share Button

Për shumicën e njerëzve, të shkruarit efektiv shitjes kopje (madje edhe për një reklamë të thjeshtë) merr një kohë të gjatë dhe një shumë përpjekje.

Por shumica e njerëzve shkruajnë reklamat e tyre rrugën e vështirë.

Ata të hapur një dokument bosh Word ... Pastaj, me kujdes zeje një shitjes katran shkruar me dorë.

Nuk është çudi kjo merr një kohë të gjatë.

Nëse jeni duke shkuar për të shkruar ad efektive kopjoni këtë mënyrë, ju keni nevojë për 4 gjëra:

  1. Shitjet Aftësi - për t'u bindur në katran tuaj dhe të bëjë shitje;
  2. Shkrimi Aftësi - për të komunikuar mesazhin tuaj në mënyrë efektive;
  3. Aftësi teknike - të ngarkoni ad në web;
  4. PLUS një investim i vet Koha dhe përpjekje tuaj - për të bërë atë të ndodhë.

A Ju një Writer Natyrore Web Copy? ... Çfarë, ju nuk jeni?

Shumica prej nesh nuk janë të lindur me talent natyror në shkrim, aftësi bindjeje dhe të teknologjisë -

Sure, ka natyrore Sales-Njerëzit, të Shkrimtarëve natyrore, dhe njerëzit me aftësi të mira natyrore teknike - dhe i sigurt, është e mundur për të ndërtuar këto aftësi me kalimin e kohës ...

Por në qoftë se ju jeni të mungon në vetëm një nga këto fusha, dhe ju jeni duke u përpjekur për ta kthyer trafikun tuaj të internetit në dollarë - shanset janë:

  • Ju jeni Shpenzimeve Far Too shumë kohë dhe energji Krijimi Affiliate Ads;
  • Ju nuk jeni duke marrë rezultatet që doni nga Ads Yt;
  • OSE - Ju jeni duke Thjesht Jo Shkrimi Ads fare

Të gjitha 3 opsione thith, thith, dhe thith!

Por hej - kjo është në rregull!

Zgjidhja 3-Minute për të drejta të autorit problemet ...

Shkrimi kopje është e vështirë - dhe kjo është një pengesë BIG për të bërë para online që qëndron në mënyrë të njerëzve më të '...

Kjo është arsyeja pse ne krijuam Mjete copywriting brenda Tregut Samurai ka të re monetization Moduli - për ta bërë akoma më të lehtë për të bërë para online.

Dhe duke përdorur copywriting Tool Tregut Samurai-së, ju mund të shkruani një promovim Filialin në 3 minuta banesë - edhe pa e shtypur një fjalë.


Shiko në YouTube: Shikojnë "Shkrimi Ad Copy" në YouTube

Si të shkruani një ad në 3 minuta Flat:

Sekreti për të qenë një shkrimtar kopje i madh ad është të dish se si të kopje reklama të mëdha ;)

Mirë, unë them se faqen gjuhë-in-...

... Por mendoj se për një moment ...

Nëse ju jeni promovimin e një produkti (veçanërisht si një Filialin), dhe kopje të shitjes që është duke u përdorur për të shitur produktin në faqen kryesore është duke e bërë shitjet tashmë - kjo ka kuptim për të përdorur atë!

Samurai Tregut ju ndihmon për të bërë këtë - duke ju përdorni "chunks" e shitjes ekzistuese kopje si bazë për reklama tuaj.

Dhe pjesa më e mirë është - ajo merr larg nevojën për aftësitë e shitjes, aftësitë e të shkruarit, aftësitë teknike - dhe ju lejon të krijoni një reklamë në vetëm disa minuta.

Ja se si të bëhet kjo:

Zgjidh një Produkt

Siç ju kam parë tashmë - Samurai Tregut ju ndihmon për të kërkuar 4 sheshe degë kryesore (Clickbank, Komisioni kryqëzim, Amazon dhe PayDotCom), filtruar nga ofertat e këqija, dhe afat-listë mirë.

Zgjidhni një Template

I kap një sidebar blog Reklama jote këtu - sepse unë mund të vënë këtë në anën e blogun tim, dhe ajo do të shfaqet në çdo faqe të blogun tim - që do të thotë unë mund monedhë të tërë faqen time me një ad.

Zgjidh një Titull Mirë

Vetëm lëvizni nëpër listën derisa ju të gjeni një të mirë ...

Atëherë vetëm drag-and-drop në ... No Typing të kërkuara :)

Fut disa imponues Sales Copy

Më pëlqen zgjedhjen e një "copë" të tekstit që i jep lexuesit një arsye për të dëshironi të produktit - atëherë një pjesë që tregon atyre se çfarë produkti është rreth - atëherë një copë duke u thënë atyre për të blerë.

Është e deri tek ju se si ju përdorni chunks.

Ju mund të zgjidhni të përdorni chunks si-është (ku lejohet - të cilat potencialisht mund të maksimizuar normat e konvertimit tuaj, sepse ju jeni duke përdorur tashmë të lartë konvertimin kopje), ju mund të përzierje në tekstin tuaj, ose ju mund të marrë chunks ekzistues dhe shkulje e tyre me fjalët tuaja. Është e deri tek ju.

Fut një Picture

OK - ju nuk keni për të bërë këtë ... Por, ajo merr si një shtesë 10-20 sekonda ... Dhe kjo duket goxha!

(Oh yeah, dhe ajo grabs vëmendjen e lexuesve shumë - dhe më shumë vëmendje do të thotë më shumë shitje!)

Fut një Button

Ne kemi 117 të ndritshme "thirrje-te-veprim" butonat - në të kuqe, jeshile dhe blu - të gatshëm për ju për të futur direkt në ad tuaj ... Vetëm drag and drop ato në.

(A e kam përmend - më shumë vëmendje do të thotë më shumë shitje?)

Vendos Në Affiliate Link juaj

Me një klik, lidhjen tuaj Filialin merr gjenerohet automatikisht dhe futet kudo që ju keni zgjedhur.

Këshillë: Më pëlqen duke e bërë praktikisht çdo gjë në të klikueshme ad. Studimet heatmap tregojnë njerëz shpesh klikoni mbi imazhet përveç thirrjet në veprim dhe butonat, dhe klikimeve më shumë do të thotë më shumë shitje.

Ju gjithashtu mund të turbulloj (hide), të shkurtojë, dhe udhë klikimeve mbi lidhjet tuaja Filialin me një klik - duke përdorur një nga mjetet që Samurai Tregut integron me tashmë.

(Ndjekja klikimeve është e shkëlqyer - sepse ajo ju ndihmon që të punojnë se cilat reklama janë duke punuar, dhe që ato nuk janë.)

Publikoj ...

Samurai Tregut do të publikoj në blogun tuaj në një klik të një buton - kështu që ju nuk keni nevojë për ndonjë aftësi teknike për të publikuar shpalljen, dhe nuk ka kohë shtesë ose përpjekje të nevojshme prerjet në një sistem të veçantë ose ngarkoni fotografi nga FTP.

... Dhe ju jeni bërë!

Simple.

Samurai Tregut merr të gjitha këto detyra (detyrat që ju do të kanë bërë ndryshe me dorë, me shumë më tepër kohë dhe përpjekje) dhe riorganizon të gjithë në hapa të shpejtë që ju mund të përfundojnë në pak sekonda.

Ja pse të gjithë duhet të përdorin këtë mjet ...

Sepse në vetëm disa minuta, ju keni një promovim Filialin ngritur - dhe ju jeni kthyer trafikut site në të holla.

Ajo kurrë nuk ka qenë kaq të shpejtë (ose në mënyrë të lehtë) për të gjetur produktin, shkruani një reklamë efektive, të publikojë atë, të promovuar një produkt dhe të bëjë para.

Përdorimi i Tregut Samurai, çdo hap në procesin e marketingut Filialin merr vetëm disa sekonda për të përfunduar - në vend se të kalojnë një orë (ose potencialisht më shumë) studjuar, shkrim dhe ngarkimi një reklamë.

Mos harroni ...

Ju jeni duke parë se si shumë kohë kjo kursen për vetëm një ad - për një blog - në një kamare.

Nëse jeni duke përdorur të marketingut ngrohtë për të fituar të ardhura të me kohë të plotë, procesi mund të ju kursejnë orë, apo edhe DITE - dhe ju lejojnë të monedhë dhjetra blogs në kohën që më parë mori ju të monedhë një ose dy.

Dhe kjo është edhe para se të marrë në konsideratë $$$ fitimet potenciale.

Kjo është Ku Samurai Tregut paguan për vete ...

Pjesa më e mirë është - ajo merr vetëm disa shitje të mirë me çmim Filialin duke përdorur monetization Module, dhe investimi juaj në Samurai Tregut ka paguar për vete.

Nëse ju tashmë vetë Samurai Tregut, ky mjet është i juaji tashmë. Përdoreni atë tani!

Nëse ju nuk bëni vet Samurai Tregut ende, ju mund të merrni kopjen tuaj këtu .

Brent

===

Edit: Disa njerëz e ngriti çështjen e shkeljes së autorit në komentet më poshtë - dhe nëse Samurai Tregut është promovuar copyright infringement.

Kjo nuk është absolutisht rasti - dhe kurrë nuk do të jetë rasti. (Ne jemi të "Noble Samurai." - Jo "e keqe Ninjas")

Më lejoni të filloj duke thënë: Kur kemi të bëjmë me një çështje ligjore, është e rëndësishme të kujtojmë se çdo vend ka ligjet e veta në lidhje me të drejtën e autorit - kështu këshilla e vetme që unë mund të jap këtu është që të them nëse ligj të drejtën e autorit është një shqetësim për ju, ju duhet merrni këshilla të veçantë ligjore për mënyrën se si të trajtojnë të drejtën e autorit në rrethana të veta të veçanta tuaja.

Nuk janë një shumë e konsideratave rreth të drejtave të autorit - të tilla si Panairi Perdorimit (sa është kopjuar, se si është përdorur, nëse ajo zhvlerëson punën origjinale, etj).

Si dikush që drejton një program Filialin - ne për fat të mirë të japin leje për të affiliates për të përdorur pjesë të faqeve të shitjeve tona për të promovuar Samurai Tregut, sepse ne duam ata për të bërë shitjet.

(Kjo është të fitojë të fitojë të fitojë - ne të fitojë kur një klient blen Samurai Tregut, Filialin fiton kur dikush blen Samurai Tregut, dhe konsumatori fiton sepse ata marrin informacion të saktë për çfarë produkti ynë bën.)

Mos harroni edhe pse - Copywriting Tool Tregut Samurai-së ju lejon të "përdorin chunks si-është (ku lejohet ...)" ose shkulje dhe rishkruaj ato. Kjo është adresuar në mënyrë specifike në këtë post blog mësipërm.

Mos kini frikë nga tweaking dhe rishkrimin tekstin - ajo mund të marrë vetëm disa sekonda për të shkulje, ndrysho dhe rishkruaj tekstin brenda Samurai Tregut dhe të bëjë atë vetë tuaj.

Dhe kjo është ende shumë më e shpejtë për të shkulje dhe rishkruaj ekzistuese (fitimprurëse, konvertimin) shitjet kopje duke përdorur mjete të Tregut Samurai-së se ajo është për të krijuar vet shitjet tuaja kopje nga e para, duke filluar me një dokument bosh Word.

Por jo në qoftë se ju do të preferoni për të shkulje ose rishkruar ndonjë gjë - të bëjë disa hulumtime në ligjin në zonën tuaj, ose kontaktoni mbajtësit të drejtën e autorit për të marrë lejen për të përdorur copa të vogla të letër e shitjes së tyre për të krijuar reklama tuaja.