A është kjo 'NEW' SEO?

Share Button

Future of SEO Pas kasaphanës së Penguin përditësimit të Google-it dhe lirimin e mjet tyre mohoj, unë kam vënë re një ndryshim interesant duke u zhvilluar në komunitetin SEO.

Unë duhet të pranoj, kur kam dëgjuar një ide të re për herë të parë, unë zakonisht e marrin atë me një kokërr kripë ...

POR - kur disa njerëz unë respektojnë fillojnë të flasin për të njëjtën ide - kjo është kur unë ulem dhe të marrin njoftim.

Ja Çfarë ndodhi ...

Nja dy javë më parë, unë pashë një seancë 'whiteboard e premte' nga Rand Frishkin gjatë në SEOmoz.com.

Rand parashikoi se gjatë 6-12 muajve të ardhshëm nuk do të jetë një ndryshim të madh larg nga "ndërtimin" e lidhjeve mbrapa drejt 'fituar' lidhjet, dhe sugjeroi një numër të mënyra të ftohtë për të bërë këtë duke përfshirë:

  • Pjesëmarrja në komunitetet online që janë aktive dhe autentike në një mënyrë që njerëzit të vërejnë ju dhe lidhje në përmbajtjen tuaj në mënyrë organike.
  • Duke u bërë aktiv në rrjetet e mediave sociale.
  • My Blogging në bloget 'kryesore' në kamare tuaj.

Piece Next i Puzzle

Pastaj javën e kaluar në webinar tonë 'mohonte Tool', Leslie Rhodie cili është quajtur shpesh "Godfather i SEO 'foli për rëndësinë e angazhimit me tregun tuaj dhe ndanë të rrëshqitje në vijim:

Kur pashë këtë rrëshqitje, kuptova se Rand dhe Leslie ishin në thelb të thënë të njëjtën gjë ...

Në një botë të pas Penguin, mënyra më e mirë për të siguruar renditjen e lartë, të gjenerojë të trafikut dhe për të rritur shitjet e tuaja qenë të lidhur me tregun tuaj, të ofruar përmbajtje të madhe dhe të përqëndrohet në duke shtuar vlerën e vërtetë në jetën e lexuesit tuaj.

Dhe pastaj ajo goditi mua ...

'SEO NEW' ishte në të vërtetë - Udhëheqja e Tregut

Në vend se duke u përpjekur për të gjetur një shteg në algorithm Google dhe '' lojrave sistemit, përpjekjet tuaja tani janë duke shpenzuar shumë më mirë duke u përqendruar në duke u bërë një lider në tregun tuaj.

Problemi BIG me Leadership Tregut ...

Problemi i vetëm me këtë idenë e duke u bërë një lider në treg është se ...

Ajo merr FOREVER!

Nëse ju jeni duke u përpjekur për të prodhuar rregullisht artikuj me cilësi të lartë, video, dhe podcast DHE angazhohen në bisedë me lexuesit tuaj nëpërmjet Facebook dhe Twitter - ju lehtë mund të përfundojë duke punuar 10 orë në ditë.

Në fakt një artikull lajm CBS zbuloi se 61% e pronarëve të biznesit online tha se ata punojnë gjashtë ose më shumë ditë në javë, dhe më shumë se 10 orë në ditë.

Tani unë nuk e di për ju, por kjo nuk është arsyeja pse kam filluar një biznes online!

Si të bëhet një lider tregu në 5 minuta në ditë

Lajme e madhe është se ka një mënyrë tjetër për t'u bërë një udhëheqës në treg dhe ne duam që të ndajnë atë me ju sot.

Ju shihni vitin e kaluar unë foli në një nga seminaret e Ed Dale-së, dhe unë kam qenë me fat të mjaftueshme për të të jetë në dhomë, kur një djalë i quajtur Pete Williams mbajti prezantim më të mirë unë kam parë ndonjëherë në një ngjarje Internet Marketing.

Pete na ka dhënë mirësi leje për të ndarë pjesë të këtij prezantimi me ju, dhe në video e mëposhtme - ai zbulon se si të bëhet një lider tregu në vetëm 5 minuta në ditë.

Është kinda si Javës së Punës 4 Hour - në steroid!

Gjithkush që e ka shikuar këtë video, ka qenë në lulëzim tërësisht larg nga ajo që Pete mund të arrijë në 5 minuta në ditë duke përdorur një sistem super të zgjuar për të levave kohën dhe njohuritë e tij.

Videoja e vetëm 14 minuta të gjatë, kështu që të jetë i sigurt për të parë gjatë gjithë rrugës për në fund.

Le ta dinë se çfarë keni menduar për video në komentet më poshtë, dhe në qoftë se ju jeni të interesuar në këto "hacks biznesit" - sigurohuni që të regjistroheni për tonë webinar falas ardhshme me Pete .

Të fala të ngrohtë,

Eugene wäre
CEO
Noble Samurai