Shkrimi Përmbajtja Made Easy!

Share Button

Një detyrë që shumë marketers internetit të kenë turp nga është duke krijuar përmbajtje për faqet e tyre.

Krijimi i përmbajtjes mund të jetë një proces i vështirë - hulumtimin e ngrohtë, studjuar temën, me shkrim, redaktimi, formatimin, botuese, dhe më shumë - të gjithë për të krijuar vetëm një artikull.

Por përmbajtja e mirë mund të jetë një nxitje e fuqishme për SEO. Pa atë, ju jeni të humbur në një burim të madh të mundshëm të autoritetit.

Shkrimi përmbajtje të mirë është e lehtë me të publikojë përmbajtjen Module

Në këtë Spotlight mbi SEO, Dr Anthony Fernando do të ju nëpërmjet të publikojë përmbajtjen e modulit në detaje, ju tregon se si për të përmirësuar procesin e krijimit tuaj përmbajtjen në tri faza të lehtë.

1. Research

Sigurimi përmbajtjen tuaj është me cilësi të lartë dhe ka gjasa që të lexohet është hapi i parë thelbësor. Anthony do të ju nëpërmjet një strategjie efikase për përzgjedhjen temë dhe hulumtim.

2 Shkrimi Neni juaj

Tjetër ai do të ju nëpërmjet shkrimit të shkrimit tuaj, duke përfshirë edhe duke përdorur Publikimi mjete përmbajtjes së të zgjedh përmbajtjen tuaj.

3. Publikimi Neni juaj

Tani hapi më i rëndësishëm - duke artikullin tuaj para lexuesit tuaj. Këtu Anthony ju tregon se si për të ngarkoni direkt artikullin tuaj të re në blogun tuaj WordPress nga publikojë përmbajtjen.

Një tjetër Tool në Arsenal

Cilësi të lartë, përmbajtje efektive tani është vetëm tre hapa larg - të gjithë ju duhet të bëni është të marrë atë hap të parë dhe të hapur Publikimi Content Module.

Fat të mirë!

Alex

Publikimi Përmbajtja modul PS Tregut Samurai është një modul paguar plotësisht. Nëse ju nuk e keni blerë Samurai Tregut dhe ju doni qasje në këtë modul, klikoni këtu për të blerë tani.