How To Create A High-Konvertimin e Sales Prezantimi me VETME klik të një buton ...

Share Button

A keni provuar ndonjëherë për të krijuar një video të shitjes për të shitur produktin apo shërbimin tuaj?

Nëse është kështu, atëherë ju do të jetë shumë e njohur me se sa e vështirë në të vërtetë është për të prodhuar një video që rrëmben vëmendjen e konsumatorit tuaj, ndërton dëshirën për produktin tuaj dhe në fund të fundit mbyll shitjen ...

Numri një problem që shumica e njerëzve të përballet me është në gjendje të shkruajë shitjet efektive kopje të nxjerrë në pah të mirat e produktit të tyre pa tingëlluar si një "hyped up" shitës makinë të përdorur.

Lajme e madhe është shërbime si Vidsy tani mund të udhëzojë pronarët e rregullta të biznesit si ju, hap pas hapi përmes procesit të krijimit të një mesazh efektiv shitjes.

Megjithatë, shkrim tuaj "shitjes kopje" është vetëm një pjesë e problemit ...

Problem BIG Jo-një Bisedimet Rreth ...

Pasi të keni shkruar shitjes shkrimit tuaj, pengesë tjetër i madh që shumica e njerëzve të kandidojë në është duke e bërë SHIKO tuaj video dhe ndjehen profesional.

Një shumë e pronarët e bizneseve ne flasim për të përpiqen për të regjistruar veten duke lexuar shkrimin e tyre në frontin e një aparat fotografik. Megjithatë, nëse ju jeni një drejtues dinamik publik, kjo është shpesh një recetë për katastrofë, sepse shumica e "Talking Shef" videos vijnë të gjithë si të qenë jashtëzakonisht i përulur dhe i mërzitshëm.

Një qasje shumë më mirë, dhe më efektive është që të përdorin një kombinim të tekstit dhe imazhe për të bërë shitjet e video tuaj të duken modern dhe profesional, pa pasur nevojë për të dalë në kamera.

Arsye kjo punon kështu mirë është se ju janë duke përfituar nga modalitetet e shumta të mësimit - klientët tuaj mund të SEE mesazhin tuaj si dhe të dëgjojmë mesazhin tuaj. Kjo e bën shitjet e video tuaj shumë më të lehtë për të kuptuar dhe shumë më tepër bindëse.

Problemi i vetëm me krijimin tekst i bazuar videos është se konvertimin e shitjes shkrimit tuaj në një kuvertë bindëse rrëshqitje ka qenë gjithmonë një proces i lodhshëm dhe i dhimbshëm. (Për shembull, këtu në Noble Samurai, videos tona zakonisht kanë mbi 200 slides në to!)

Në fakt, kemi marrë në mënyrë të sëmurë dhe të lodhur e me dorë duke krijuar prezantime rrëshqitje, që ne më në fund vendosi për të zgjidhur këtë problem një herë dhe për të gjithë duke shtuar një funksion të gjenerimit rrëshqitje në Vidsy.

Dhe sot, unë jam e kënaqur të them se ne kemi mbështjellë vetëm nga këtë funksion krejt të re! Që do të thotë në qoftë se ju jeni tashmë një klient - ju të merrni atë për FALAS :-)

Në vend të pafund kopjimi dhe pasting një fjali në një kohë nga shkrimin tuaj në PowerPoint, ju tani mund në çast të gjenerojnë profesionale, slides lartë-konvertimin me klik të vetëm e një butoni.

Këtu është një video të shpejtë që tregon saktësisht se si kjo lojë ndryshon funksion të ri punon ...

Çfarë ju duhet të bëni nëse ju tashmë vetë Vidsy ...

Nëse ju jeni tashmë një pajtimtar Vidsy, atëherë kjo markë të re tipar brez rrëshqitje është e gatshme dhe duke pritur për ju në Vidsy.com .

Të gjithë ju duhet të bëni është të hyni në llogarinë tuaj, plotësoni shitjes shkrimit tuaj dhe e goditi "Download Slides im" button.

Ne kemi shtuar edhe një markë të re video të trajnimit që ju tregon 3 hapa të thjeshtë për të rrit fuqinë slides tuaj Vidsy, të rritur conversions tuaj dhe maksimizuar shitjet tuaja.

Kjo video i ri trajnimi mbulon:

  1. Pattern ndërpret - çfarë janë ata, pse janë ata aq të rëndësishme dhe si t'i përdorin ato në video tuaj për të rrëmbejnë vëmendjen e konsumatorit tuaj dhe për të mbajtur ato të ngjitur pas ekranit.
  2. Rëndësia e krijimit të një rrugë të mesme Leximi për të mbjellë mesazhin tuaj kryesor thellë në mendje nënndërgjegjeshëm klientit tuaj.
  3. PLUS sekretet e duke u njerëzit që të marrin masa dhe të porositur produktin tuaj.

Çfarë ju duhet të bëni nëse ju nuk bëni vet Vidsy ...

Nëse ju nuk keni marrë një kopje të Vidsy ende, dhe ju dëshironi të bashkohet me 2078 pronarët e bizneseve të cilët tani janë duke krijuar prezantime të lartë-konvertimin e shitjes nga Scripts tyre Vidsy me klik të vetëm e një butoni pastaj Kliko Këtu Për Grab një kopje Tani.

Reagimi fillestar për Vidsy ka qenë më mirë se çdo gjë ne e pritur (disa konsumatorë tashmë janë duke parë normat e konvertimit deri 12%, që është thjesht diçka e paparë!)

Ky zbulim i madh tipar i ri brez rrëshqitje do të thotë se Vidsy tani ka eliminuar edhe një nga më të madh dhe më frustruese pengesave në këmbë në mes jush dhe duke krijuar një biznes fitimprurës online.

Kënaquni!

Eugene wäre
CEO Noble Samurai