Transferime Video 1: Si për të ndërtuar një ekip të 'A' Players

Share Button

Teamwork Pas më nga reagimet e madhe që kemi marrë nga seri tonë të kohëve të fundit Konvertimi, sot ne duam të fillojë një seri të re në shënjestër në një fushë tjetër në të cilat një shumë e pronarëve të biznesit online kanë probleme të mëdha, e cila është "Transferime".

Ju keni ndoshta tashmë e kuptoi se me hulumtim fjalen, krijimin e përmbajtjes, shpërndarjes artikull, mediat sociale dhe të gjitha aspektet e tjera të ndërtimit të një biznesi online, është praktikisht e pamundur për të bërë të gjitha punët vetë.

Tani, më shumë se kurrë, online marketing është një "Ekipi Sport".

Realiteti është, në qoftë se ju keni një ekip të madh, ju mund të merrni më shumë bëhet me më pak punë, dhe për të arritur rezultate shumë më të madhe. Në fakt, unë nuk e di se të gjithë ata që është në të vërtetë kicking gola në internet që nuk ka një ekip të fortë pas tyre.

Sekreti i suksesit Noble Samurai-së

Këtu në Noble Samurai ne kemi ndërtuar një ekip mjaft të mahnitshme dhe kjo ka qenë një nga sekretet e vërtetë të suksesit tonë - Ne e dimë fuqinë që vjen nga të paturit e një ekip të pasionuar dhe të aftë.

Pra, si mund të fillojë ndërtimin e ekipit tuaj?

Një opsion i popullarizuar është Transferime, e cila përfshin punësimin e individëve për të kompletuar detyrat specifike, apo duke sjellë 'anëtarët e ekipit virtuale' në bord për t'u bërë pjesë e biznesit tuaj online.

Shpatë me dy tehe

Megjithatë, Delegimi është një shpatë me dy tehe.

Nëse ju bëni atë të drejtë, ajo mund të jetë gjëja më e mirë që ndodh në biznesin tuaj, por në qoftë se ju merrni atë të gabuar, ajo mund gjithashtu të jetë një katastrofë - humbur ngarkesa e kohë të çmuar dhe të holla.

Për të ndihmuar ju të zbuloni 'rrugën e drejtë' për qasje Transferime, ne kemi kërkuar dy nga miqtë tanë të mirë Dave Jenyns dhe Pete Williams për të ndarë disa nga strategjitë e tyre Transferime më të vlefshme me ju.

Këta njerëz janë marrëveshje e vërtetë. Ata jetojnë dhe frymë këtë stuff, dhe informatat që ata janë duke shkuar për të ndarë me ju në këtë seri është i pastër Gold.

Në këtë video

Në video e parë të kësaj serie Transferime, Dave Jenyns ju tregon se si për të ndërtuar një ekip të "Lojtaret A" duke përdorur "George Foreman Metoda". Kjo është metodë e saktë që ai përdor për të tërhequr, filtër, të vini dhe të trajnuar anëtarët e ekipit për biznesin e tij në internet.

Ju do të zbuloni se si ju mund të modelit këtë proces të njëjtë për të ndërtuar një ekip të lartë të ndikimit në një pjesë të asaj që ju mund të presin që të paguajnë.

Në këtë video ju do të zbuloni:

  • Pse duke bela në biznesin tuaj do të dëmtojë rezultatet tuaja, dhe të çojë në dështim;
  • Thjeshtë "George Foreman" Procesi-Hapi 7 që e bën kandidatët më të "noton në krye të grumbullit të";
  • Si për të bërë biznesin tuaj të dal nga pjesa tjetër, dhe për të tërhequr të lartë "A-lojtarë të";
  • Faqet e internetit të përdorni për të gjetur vazhdimisht stafin më të mirë;
  • Një pyetje e thjeshtë që ju mund të kërkoni një "A-player" që asnjë B ose C-Lojtarë dëshironi të përgjigjem;
  • Një të vërtetë të jetës shembull rast studimi se si Dave gjetur një anëtar i kohëve të fundit i ekipit;
  • Pse Richard Branson shmang klishe "klientët janë # 1" dhe çfarë alternativa e tij është;
  • Dhe shumë, shumë më tepër.

Dhe mos harroni të lënë komentet tuaja dhe reagimet më poshtë. Ne do të duan të dëgjojnë atë që ju mendoni për këtë video!