FALAS: e mire Më Avancuar Keyword Research Software

Share Button

Kur kemi lëshuar Samurai Tregut për publikun, për herë të parë në gusht të vitit të kaluar, ne kemi ofruar një tipar BIG unik se asnjë tjetër cutting-edge kërkimore fjalen software kishte ofruar ndonjëherë.

Ky tipar unik nuk ishin shumë të sakta vlerësimet fjalen trafikut (në dispozicion për herë të parë), SEO sakta dhe AdWords klikoni vlerësime (ende unike të Samurai Tregut), vlera e shumë të saktë të tregut të vlerësimeve të trafikut, ose "IKO" mjete për të matur fjalë kyçe të cilat janë duke u përdorur nga blerësit (përsëri, një tjetër i parë).

Dhe kjo nuk ishte më të reja jo-kosto që përdoruesit Samurai Tregut vazhdojnë të gëzojnë - praktikisht çdo herë që hapur software.

(Sure, Samurai Tregut përfshirë një grumbull të "botës-firsts" dhe "risitë". Dhe po, Samurai Tregu vazhdon të ofrojë më të thellë kërkime fjalen në dispozicion kudo.)

Por tipar më revolucionare e mjeteve Keyword Research Tregut Samurai ishte çmimi tag:

"Lirë."

(Plotësisht të lirë -. Nuk "e kufizuar të lirë", jo "pa gjyq" ... Plotësisht funksional software fjalen hulumtim, falas)

Kjo është e drejtë - Keyword Research Tools Tregut Samurai-së janë të lirë

Unë nuk jam kidding.

(Shumë njerëz ende nuk na besojnë, kur ata gjejnë jashtë - ata email mbështetje të na thoni në lidhje me një "typo" ose një "bug" - ata nuk mund të besojnë se ata janë marrë diçka në mënyrë të pabesueshme falas!)

Nëse jeni duke e lexuar këtë dhe nuk më besoni - dhe ju keni një kopje gjyqin e Samurai Tregut instaluar (madje edhe një gjyq skaduar) - hapur atë të drejtë tani.

Vini re se nuk ka "Version Paid" ose "gjyqi" ikonë pranë modulin e Keyword Research?

Nuk ka qenë kurrë.

Ka qenë gjithmonë i lirë.

Qasje Gjyqi për modulet e tjera të avancuara në brendësi të Samurai Tregut do të përfundojë (në qoftë se periudha juaj gjyqi ka përfunduar tashmë, atëherë ajo do të ketë skaduar) - por ju gjithmonë do të jetë në gjendje të përdorin modulin Keyword Research për të lira.

E përdorin atë! Ju keni qasje të plotë, të pakufizuar në mjet më të përparuar Keyword Research në dispozicion - duke sjellë së bashku më shumë të dhëna të papërpunuara fjalen se çdo mjet tjetër fjalen!

(Nëse ju nuk keni qasje në Samurai Tregut ende, dhe doni të merrni qasje në mjetet e Keyword Research (dhe gjykimin Karakteristika të tjera të avancuara për 12 ditë) ju mund të merrni qasje të Samurai Tregut për të lira, këtu .)

Pse Dërgo Away Keyword Research Mjete Tregut Samurai për pagesë?

Në sipërfaqe, kjo mund të duket i çmendur ...

Fjalen mjete Tregut Samurai e hulumtimit janë nga larg më të thella mjetet për kërkime fjalen në dispozicion kudo - dhe ne jemi duke i bërë ato në dispozicion për të lira, pa kufizime?

Por arsyeja është e thjeshtë ...

Keywords duan të jenë të lirë

Në librin e fundit revolucionare Chris Anderson, " Lirë: E ardhmja e një Çmimi Radikale ", ai shpjegon se si interneti është kthyer më parë kushtueshme dhe vështirë të marrë informacion në mallra të bollshme - në dispozicion në një kosto shumë të lirë për metër.

Një nga këto më parë kushtueshme, hard-to-fitojnë mallrave është kyçe e të dhënave.

Çdo vit, shpenzimet e energjisë përpunimit kompjuter, magazinimit dhe bandwidth e nevojshme për të korra, analizuar dhe shpërndarë fjalë kyçe është bërë më e vogël - në një pikë ku kostoja e sigurimit të të dhënave fjalen është tani pothuajse zero.

Kjo ka parë industria hulumtim fjalen e ndarë në dy pjesë:

 • Lojtarët Vjetër tags çmimeve, software të shtrenjta dhe pagesat mujore të dhënave të mëdha e të cilëve kishte kuptim në një epokë ku të dhënat fjalen ishte pakta, të shtrenjta, të besueshme dhe të vështirë për të hyrë.
 • Dhe një brez i ri i mjeteve fjalen kërkimore (si Samurai Tregut mjeteve Keyword Research 's; Google Wonder Wheel , Keyword Tool dhe Google Vështrime dhe mjete Wordtracker së Lab ) të gjithë u ofrohet me një çmim të "lirë".

Njëra është fundosje - dhe shtrëngon të mbajë në një model biznesi që nuk është më e justifikuar, dhënë vlerë më pak-dhe-më pak të krahasueshme për përdoruesit çdo ditë.

Tjetër është në rritje me një normë eksponenciale - sigurimin e të dhënave fjalen për mijëra të konvertuarve të rinj me joshja e vlerës më të mirë.

Dhe kjo nuk është vetëm më e mirë e vlerës së për-para (pas të gjitha, ju nuk mund të merrni vlerën më të mirë për paratë se "të lirë").

Është gjithashtu një thellësi më të mirë dhe cilësi të mjeteve të ofruara, me shumë opsione të lira lënë pas edhe më të shtrenjtë të paguar mjete fjalen kërkimore - udhëheqëse në të dy risi të reja dhe thellësi absolut të hulumtimit fjalen - dhe duke e lënë rivalët e tyre të shtrenjta për të luajtur catch-up.

Duke pasur parasysh këtë zgjedhje, ajo ishte një vendim i qartë ...

Një tregu ishte duke vdekur, e ishte në rritje ...

Ajo kishte kuptim për Samurai Tregut për të ndjekur në treg në rritje, dhe të bëjnë mjetet e saj kërkimore fjalen e lirë.

Në fjalët e pavdekshme e legjendës hokej mbi akull Wayne Gretzky - ". Skate ku top hokeji do të jetë atje ku nuk ka qenë"

Nëse përdoruesit kanë qenë duke lëvizur në drejtim të mjeteve të lirë kërkimore fjalen, që do të thotë më shpejt-apo-më vonë të gjitha mjetet më të mira fjalen kërkimore do të (në mënyrë të pashmangshme) të bëhet e lirë, ajo kishte kuptim për ne për të marrë përpara të tregut, dhe të bëhet i lirë - më shpejt se sa më vonë .

Pra, kjo është pikërisht ajo që ndodhi ...

Samurai Tregut mblodhi së bashku më të mira, të cilësisë më të lartë, burimet më të vlefshme të të dhënave fjalen - për të lira. Dhe ajo vazhdon të lëvizë shpejt për të punuar së bashku më të lirë burimet e të dhënave fjalen si ato bëhen të disponueshme, duke e mbajtur përdoruesit në hap me kohën e në thellësi hulumtim fjalen.

Duke i dhënë larg diçka me vlerë të vërtetë, për të lira - Samurai Tregut shkoi nga të qenit një pjesë krejtësisht të panjohura e software, zhvilluar dhe përdorur privatisht nga një grusht anonime geeks internet marketing (us) - për të qenë një nga më të përdorur gjerësisht dhe i respektuar internet mjete të marketingut sot.

Pra, çfarë paguan faturat për Samurai Tregut?

Mënyra Samurai Tregut bën para - dhe arsyeja njerëzit të blejnë - është në anën tjetër të këtij ekuacioni ...

Në fakt ... duke bërë diçka me fjalë kyçe - dhe duke i kthyer ata nga diçka që është e pa vlerë dhe e paprekshme - në diçka të vlefshme.

Keyword janë së bashku pa asnjë vlerë, dhe SHTRENJTË:

Një fjalen, nga-vetvete, është i pavlefshëm ...

Ruhen në hard-drive tuaj, ose të shfaqet në ekranin tuaj - kjo nuk ka asnjë vlerë. Është vetëm disa impulse vogël elektrike - ndoshta vetëm disa bytes të dhënave, ose një pixels pak në ekranin tuaj - dhe nuk është më e vogël ose më e vlefshme se çdo piksel apo byte tjetër në kompjuterin tuaj.

Me fjalë të tjera - një fjalen, në vetvete, është krejtësisht i pavlefshëm.

Një fjalen vetëm bëhet e vlefshme kur ju vënë atë për të punuar.

Deri sa ju të vënë fjalë kyçe për të punuar - duke e përdorur atë për të synuar klientët potencial përmes Google AdWords, SEO, ose disa mjete të tjera - ajo nuk mund të bëjë një përqind të vetme, ose ju sjell një vizitor të vetme website.

Ja ku fjalë kyçe janë të shtrenjta ...

Në mënyrë që të bëjë fjalen vlefshme, ju duhet të vënë atë për të punuar.

Dhe në mënyrë që të vënë fjalen për të punuar, ju duhet të bëni diçka për të.

Ju duhet për të ngritur një fushatë të synuar AdWords, ose të krijojnë disa përmbajtje SEO-në shënjestër, ose për të bërë diçka që unlocks vlerën brenda fjalen.

Kostoja e vërtetë e Keywords

Kostoja e vërtetë e fjalë kyçe - faktor që ju kufizon, ose ju ndalon të shfrytëzuar mijëra prej tyre tani, kjo shumë e dyta, për përfitime të veta personale tuaja - nuk është kostoja për të gjetur ata.

(Ne të gjithë e dimë që fjalë kyçe janë të bollshme, dhe të lirë - dhe ne mund të gjeni mijëra e fjalë kyçe të mëdha të cilësisë në vetëm disa momente duke përdorur modul Tregut Samurai e Keyword Research -. E cila, përsëri, është e lirë)

Kostoja e vërtetë e fjalë kyçe është Koha, Money, përpjekje dhe aftësi.

Për të synuar një fjalen, ju duhet të investojë (pjesë zakonisht të pa-barabarta) të secilit prej këtyre mallrave në qoftë se ju doni të zhbllokuar vlerën potenciale të fjalen.

 • I synimeve të dhënësit një fjalen përmes diçka si Google AdWords do të kushtojë të holla (për të paguar shpenzimet per-click) dhe të ju jap një rezultat pothuajse të menjëhershme, por merr përpjekje për të ngritur.
 • I synimeve të dhënësit një fjalen me Search Engine Optimization mund të jetë e lirë, por kjo kërkon kohë deri sa të shikoni një rezultat, dhe ka një shumë përpjekje të nevojshme për të shkruar artikuj dhe për të ndërtuar shumë lidhje.

Dhe të dyja këto kërkojnë një nivel të aftësive (njohuri dhe ekspertizë), në qoftë se ju presin që të jetë i suksesshëm.

Koha, Money, përpjekje dhe aftësi janë pothuajse të pashmangshme në internet marketing.

(I thonë "pothuajse" sepse ka alternativa për të bërë para online që kërkojnë nivele shumë të ulëta të kohës, parave, përpjekje dhe aftësi - por këto janë quajtur "Spam", dhe në shumë vende ky model biznesi gjasë do të keni tokë në burg. )

Kjo është se si dikush i synimeve të dhënësit 1 ose 10 fjalë kyçe me cilësi të lartë shpesh do të bëjë më shumë para se sa dikush me 100.000 ose 1.000.000 fjalë kyçe - apo pse disa njerëz bëjnë fatin nga një fjalen, ndërsa të tjerët në të njëjtin treg të humbasin para (mendoj "trajnimin qen") .

Kjo është për shkak se ajo nuk është vetë fjalë kyçe që e bëjnë para. Përkundrazi, kjo është se si dikush investon kohën e tyre, të holla, përpjekje dhe aftësi të vënë fjalë kyçe për të punuar.

Samurai Tregut Vë Fjalë kyçe tuaj për të punuar

Samurai Tregut kurrë përcaktuar për të konkuruar kundër mjete të tjera fjalen që janë atje - ju do të shihni se mjete të tjera fjalen janë ata të konkurrojnë kundër Samurai Tregut.

Samurai Tregut gjithmonë ka pasur një qëllim.

Për Kick shembur pengesat që kufizojnë Popullit Suksesi Online: burimet e pakta të kohës, parave, përpjekje dhe aftësi.

Duke zvogëluar kohë, përpjekje, koston dhe ekspertizë që duhet të bëjë asgjë me fjalë kyçe - Samurai Tregu i ndihmon njerëzit për të marrë rezultate më të shpejta, me më pak përpjekje - që do të thotë renditjen më të mirë, më shumë trafik vizitor website dhe fitime të mëdha.

Nëse ju shikoni në çdo funksion brenda Samurai Tregut - dhe çdo një nga dhjetra e risive të lëshuar për përdoruesit që Samurai Tregut filloi të parë - që ju të shihni këtë temë:

- Rank Tracker -

Monitoron dhe ndjek renditjen e sitit tuaj më shpejt një më të lehtë se më parë, duke ju dhënë njohuri më të sakta në renditjen tuaj të vërtetë në të gjitha motorë kërkimi të mëdha, për të gjitha fjalë kyçe tuaj në shënjestër - në mënyrë që ju të keni aftësi për të parë nëse përpjekjet tuaja SEO janë fitimprurëse, ( apo ju tregojnë nëse një strategji SEO është një humbje kohë, përpjekje dhe të holla.)

- SEO Konkurrenca -

Ju jep aftësi për të dini nëse ju jeni të ngjarë të renditet për një fjalen, kështu që ju mund të vlerësojë se sa shumë kohë, përpjekje dhe të holla ajo do të marrë të rangut - shmangur fjalë kyçe që janë shumë të vështirë ose i kushtueshëm për të synuar përmes SEO, dhe të përqëndrohet në fjalë kyçe më fitimprurëse për renditjen më të mirë më të shpejtë me më pak përpjekje dhe shpenzime.

- Promovimi -

Vlerëson mundësitë për ndërtimin Lidhje, duke ju dhënë aftësi për të ditur cilat faqe janë më të mira për të synuar për-vlerë të lartë, Lidhje e ndërtimit me cilësi të lartë (të llojit të lidhjeve që të ju jap më të mira, nxit më të shpejtë të rangut të) në mënyrë që ju nuk e mbeturinave kohë apo përpjekje synuar mundësi të varfër.

- Gjej përmbajtjen -

Vlerëson cilësinë e përmbajtjes në internet, duke ju dhënë aftësi për të ditur cilat artikuj janë konsideruar nga motorët e kërkimit të jetë me vlerë të lartë - në mënyrë që ju mund ta kurseni kohë dhe përpjekje kërkimeve fjalen me vlerë të lartë artikuj në shënjestër për të shkruar për faqen tuaj të ngrohtë - ose ju mund të ribotoni artikuj me vlerë të ulët dhe të kurseni kohë shkruar artikullin tuaj dhe për të tërhequr trafikut duke bërë "burimin e autoritetit" faqen tuaj.

- Monetization -

Ju ndihmon për të gjetur mundësitë më fitimprurëse Filialin online, shkruaj dhe të botojë një reklamë shpejt, pa aftësi copywriting dhe shumë pak përpjekje të nevojshme, dhe ndjekur rezultatet (në mënyrë që ju mund të gjeni më të lartë konvertimin Filialin ofron për faqen tuaj) - që do të thotë ju mund të bëjë më shumë të marketingut në më pak kohë, dhe të bëjnë më shumë para.

- Publikimi Content & AdWords -

(Ende në dispozicion të publikut - por ju mund të bast se tipar plotë të vendosur nga këto dy module do të ju ndihmojë për të zhbllokuar vlerën e fjalë kyçe me më pak kohë, përpjekje, kosto dhe aftësi - dhe të ju ndihmojë për të marrë rezultate më të mira të marketingut, më të shpejtë!; ))

Më të shpejtë, Rezultate lehtë dhe më mirë = fitime të mëdha

Kjo nuk është vetë fjalë kyçe që e bëjnë para. Përkundrazi, kjo është se si ju të investuar kohën tuaj, të holla, përpjekje dhe aftësi të vënë fjalë kyçe të punës që përcakton suksesin tuaj.

Më të shpejtë, më të lehtë dhe më e lehtë është - më shumë që ju mund të arrijë.

Edhe pse Samurai Tregut nuk mund të bëjë * * gjithçka për ju [ende] - kjo nuk ju jap mundësinë për të arritur më shumë, me më pak kohë, përpjekje, kosto dhe aftësi.

Secila nga këto kohë për të shpëtuar, rezultatet-rritjen e mjeteve të fokusohet në një zonë të vetme boshtore e marketingut online, dhe ju ndihmon për të marrë rezultate më të mira nga ajo zonë - me më pak kohë dhe përpjekje.

(Në fakt, arsyeja kryesore pse ata janë të gjithë në një mjet - në vend se të paturit e një mjet fjalen, e SEO mjet analizë, një lidhje mjet ndërtesë etj - është për shkak se tretur ngarkim koha dhe kalimi në mes të mjeteve shton deri shumë shpejt, dhe është investuar më mirë në të vërtetë duke e bërë të holla!)

Dhe përdoruesit të cilët regjistrohu për një gjykim të 12-ditor të Samurai Tregut të marrë në gjykim këto karakteristika të avancuara për 12 ditë pa pagesë - si dhe duke marrë qasje të plotë në modulin e hulumtimit fjalen brenda Samurai Tregut.

... Dhe It All fillon me Research Keyword

Sa për modulin e Keyword Research - edhe pse është e lirë, ajo është edhe më e vlefshme moduli, më e rëndësishme e të gjithë atyre - element që e bën çdo gjë tjetër punë më të mirë:

- Keyword Research -

Ndihmon për të marr fjalë kyçe të cilat janë më të mirë për të përqëndrohet në dhe të synojë së pari - për shkak se i synimeve të mira, më të rëndësishme, fjalë kyçe më fitimprurëse - ju merrni një kthim më të mirë në kohë, përpjekje, para dhe aftësi që ju të investuar në marketing tuaj.

Kjo është se si dikush me 1 ose 10 fjalë kyçe me cilësi të lartë e bën më shumë para se sa dikush me 100,000 ose 1.000.000 fjalë kyçe ...

... Sepse, në fund, nuk është vetë fjalë kyçe që e bëjnë para. Përkundrazi, kjo është se si dikush zgjedh të investojnë kohën e tyre, të holla, përpjekje dhe aftësi në të vërtetë vënë fjalë kyçe për të punuar.

Faster - Easier - Të lirë ... Getting Më shumë Done ndërsa në të vërtetë bësh Më pak ... Making fitime të mëdha nga fjalë kyçe tuaj, Herët.

A Ju Duke përdorur Samurai Tregut?

First-Time Përdoruesit: - Nëse ju nuk e përdorin Samurai Tregut, dhe duam qasje të plotë në shumicën e në thellësi mjetet kërkimore fjalen në botë - falas - ju mund të merrni një kopje falas këtu, tani .

Version Përdoruesit pagesë: - Nëse ju nuk përdorni mjete kyçe: Hulumtimi i tregut Samurai-së, por nuk e keni qasje të plotë të Samurai Tregut dhe duan për të përdorur mjetet e saj të avancuara për të bërë fjalë kyçe tuaj të punojnë më shumë - me më pak përpjekje - klikoni këtu për të përmirësuar kopje .

Përdoruesit versionin e paguar: - Nëse ju jeni një nga mijëra të cilët tashmë kanë qasje të plotë në Samurai Tregut - ju keni bërë tashmë zgjedhjen e duhur.

Për ju - ka edhe më revolucionare kohë-ulje, rezultatet-marrjes karakteristika në zhvillim - në mënyrë tjetër papritur Azhurimi bonus është ndoshta vetëm rreth qoshe. ;)

.

Brent Hodgson një bashkë-themelues i Noble Samurai, dhe një specialist internet marketing.

Brent ka shkruar 68 postim (s) për Samurai Noble

40 Përgjigjet për të "FALAS: e mire Më të Avancuara Keyword Research Software"

 1. Unë kam qenë duke përdorur Samurai Tregut për pak më shumë se një vit tani dhe unë mos hezitoni të rekomandojë Samurai Tregut! Karakteristika fjalen kanë shpëtuar me qindra orë të punës dhe moduleve në dispozicion mua si një blerës i këtij produkti janë të pavlefshëm.

  Ju djema Samurai Tregut janë awesome!

  Leigha Baer

 2. 2
  25 gusht 2009 në 03:54
  Eric Nichols tha:

  Unë u prezantua me Samurai Tregut të bërë sfidën 30 ditor. Unë jam mjaft e re në internet marketing, por edhe një newbie si unë mund të vlerësojmë të gjitha të kursyer kohë dhe modulet shumë informative e Samurai Tregut. Unë rekomandoj atë për këdo që kërkon të marrë në në marketing të biznesit Filialin.

  Faleminderit,

  Eric Nichols

 3. 3
  25 gusht 2009 në 03:56
  Mike Moody tha:

  Koha Great ... luajtur mirë.

  Btw, software juaj vazhdon të amaze mua dhe përditësime tuaj konsistente përfaqësojnë blerjen software më të mirë që kam bërë ndonjëherë.

  Keep up punën e madhe.

  Mike Moody

 4. Unë e kam provuar SEO Elite nga Brad Callen dhe Web CEO, por pa një pyetje Samurai Tregut është më e mirë.
  I love qasje idiot-prova dhe trajnimit të videos.

  Unë mos hezitoni të rekomandojë atë.

 5. Unë jam një të kthyer në besim të kohëve të fundit të Samurai Tregut që nga blerja e ajo që unë e kam përdorur atë çdo ditë .. duket se janë bërë një mani!

 6. Nga rruga, thats të disa e thanë rezultat fjalen tuaj kërkimore jo e vlefshme. që nuk accaording rezultatin e Adword mjet fjalen ad njëjtën fjalë kyçe.
  mund ta shpjegoni atë?


  Brent Hodgson përgjigj:

  Unë nuk e di se çfarë ai person është duke bërë. Keyword Tool Vlerësimet Google trafikut do të jetë gjithmonë e njëjtë (ose shumë afër) me rezultate të njëjta për të njëjtën fjalen në Samurai Tregut.

  ... Ata mund të krahasuar "gjitha vendet dhe territoret" e trafikut të "Shtetet e Bashkuara" trafiku ...

  Ose krahasuar ndeshje të gjerë me të dhënat Phrase ndeshje ...

  Ose krahasuar të dhënat e përditshme të tregut Samurai e trafikut me të dhëna mujore të Google Tool Keyword e trafikut ...

  Pasi të jeni të sigurt të gjitha këto janë të krahasohen në mënyrë korrekte, Keyword Tool vlerësimet Google trafikut do të jetë identike (ose shumë të afërt) të dhënat që ju shihni në Samurai Tregut.

 7. 7
  25 gusht 2009 në 05:17
  Rich ka thënë:

  Unë kam qenë duke përdorur këtë që nga fillimi i Ditës Challenge 30, unë jam i tëri. Kam provuar mjete të tjera kërkimore fjalen (zhgënjim).
  Nëse tuaj pyesin thats të mos faqen time lart për fjalen time temë kam gjetur duke përdorur tregut Samurai.
  Ky mjet është se GOOD!

 8. ju falënderoj për të softuerit të lirë, unë do të tregojnë të tjerëve për hap tuaj systems.one përpara *

 9. Hi Brent
  Unë vetëm të kërkuar për të thënë faleminderit për të kopje falas të Samurai Tregut gjatë 30DC. Unë kam qenë në internet për pak më shumë se një vit ... dhe kam arritur shumë gjatë dy javëve të para duke përdorur Samurai Tregut se unë kam përdorur ndonjë sistem tjetër.

  Nëse jeni duke menduar në lidhje me të paturit e një vështrim ... thjesht shkoni për të ... kjo është bërë numri një produkt në çantë e mia në internet mjet.

  Thanks again
  Cheers
  Steve Mbreti

 10. Brent

  Unë jam një konvertuar i ri të Samuari Tregut nën 30DC dhe ajo që kam parë deri tani është e madhe - ajo që një mjet i shkëlqyer!
  Unë jam ende për të përdorur rreth 10% të potencialit të saj dhe mund të shihni se si e dobishme ky mjet do të jetë për biznesin tim.
  Mbani duke krijuar ato produkte të madh!

  Tom

 11. 11

  Samaurai tregut është një mjet i shkëlqyer fjalen, e cila është aq e thjeshtë dhe e lehtë për t'u përdorur. Unë kam qenë duke e përdorur atë për më shumë se një vit tani dhe nuk do të jetë pa të. Shumë e rekomanduar mjet fjalen!

  Shumë faleminderit

  Andrea

 12. Unë kam përdorur edhe mjete të tjera të shumta fjalen, por kjo është padyshim më e mirë unë kam ardhur të gjithë.

 13. Kur unë mendoj për të gjitha paratë që unë mund të keni ruajtur në vend se duke i dhënë atë në time (të vjetër) SEO djalë :) Të gjitha shaka mënjanë MS është një armë e elegante në një botë të plugins clunky dhe portaleve.

 14. Unë me të vërtetë si samurai Tregut! dhe Shumë e rekomanduar mjet fjalen! ju falënderoj përsëri!

 15. 15
  25 gusht 2009 në 11:51
  isatya tha:

  Samurai i tregut është me të vërtetë e mirë mjet fjalen hulumtim ... të lirë ose jo. Lajm i mirë: kjo është në të vërtetë e lirë !! krejtësisht awesome!

 16. Gotta dakord me të tjerët këtu - hulumtim fjalen në Samurai Tregut është më e mirë unë kam provuar dhe më ka ndihmuar jashtëzakonisht shumë në hulumtimet e mia, le të vetëm kursejnë kohën tonë. Më vjen keq për të gjitha programet e jo-të lira kërkimore fjalen atje.

 17. Unë gati e kishte blerësit keqardhje kur i blerë Noble Samurai por i investuar disa kohë dhe unë jam i kënaqur që kam bërë.

  Unë jam duke ndërtuar një faqe interneti dhe strukturë për një klient të bazuar rreth mjet i kërkimit fjalen.

  A nuk e preku edhe modulet e përmbajtjes ende.

 18. I dont besojnë atë. Më lejoni të kontrolloni atë më parë ;)

 19. MS është me të vërtetë një produkt të shkëlqyer; më ka bërë më shumë në pak muajt e unë kam pasur atë, atëherë unë e kishte bërë para-MS.

  Duke thënë se elita e re fjalen duket shumë e mirë si dhe unë pyes veten se çfarë rezultati do të jetë kur të dy Titans përplasen

 20. Great Business Model! Unë e kam përdorur programe të ndryshme fjalen (paguar dhe të lirë) dhe love faktin se kjo ulje poshtë kohë për të hetuar çdo gjë. Por po, ajo që më shiti në blerjen e Samurai Tregut ishin të gjitha modulet e tjera. Pasi kam luajtur me ta, granatimeve nga paratë dukej një brainer. Me të dhënat që unë u dhënë, kostoja e Samurai Tregut lehtë mund të paguhet në një javë (kohë për të zhvilluar shitjes përmbajtjen dhe të marrë të listuara).

 21. 21
  26 gusht 2009 në 07:49
  Nano tha:

  Faleminderit ashpër, shumë i mirë, unë kam qenë duke përdorur fjalë kyçe (ende pa) Unë nuk kanë fonde të mjaftueshme për të blerë. Por ky fakt dhe kështu kursejnë kohë dhe përpjekje, unë kam provuar gjatë atë / e përdorin atë, por deri tani unë nuk kam tarned nga interneti. Një ditë unë do të blej në treg samurai por unë do të rekomandojë për miqtë e mi. Markë mirë.

 22. Wow .. Unë mendova se do të humbasin atë këtë fundjavë. Tani unë e di unë mund të përdorni atë përgjithmonë. Unë do të blej versionin e paguar shpejti.

 23. [...] Vlerësimet (në dispozicion për herë të parë), SEO sakta dhe AdWords klikoni vlerësime (ende unike të Samurai Tregut), vlerë shumë të saktë të tregut të vlerësimeve të trafikut, ose "IKO" mjete për të matur [...]

 24. Unë kam qenë duke përdorur Samurai Tregut që nga një muaj më parë. Ky software freakin është shumë e awesome. Ky software është me të vërtetë e lehtë për t'u përdorur dhe të përdorues miqësore.

  Dy Thumbs up për tregun ... Samurai.

 25. Unë kam qenë një tifoz i Samurai Tregut për 9 muaj tani - ajo ka provuar veten kohë dhe përsëri të jetë produkt kryesor. Unë nuk e konsideroj edhe një vend pa drejtimin e tij nga Samurai.

 26. Hi MS

  Unë jam i kënaqur që ju janë duke pranuar modelin e lirë.

  Mund Unë sugjeroj duke shkuar një hap më tej dhe duke e bërë MS plotësisht kompatibil me Linux OS, kështu që për të përqafuar falas (burim i hapur) Sistemet Operative lëvizjen e cila gjithashtu shpresojmë se do të marrë përsipër në të ardhmen.

  Për MS të jetë vetëm Windows e bën këtë post pak rreme. Vetëm vënë atë.

  Timjim (Një dedikuar përdorues Ubuntu)


  Brent Hodgson përgjigj:

  Faleminderit Timjim :)

  Aktualisht, Samurai Tregut shkon vetvetiu në të dy Mac OS dhe Windows - dhe, ju jeni të drejtë, nuk është i mbështetur zyrtarisht në Linux OS (megjithatë, disa përdorues kanë qenë në gjendje për të drejtuar atë në mënyrë efektive).

  Ka pengesa disa në këmbë në mes ku jemi tani, dhe duke marrë mbështetje të plotë Linux.

  E para është një grup i kufizimeve teknike.

  Edhe pse software shkruar në Adobe AIR * duhet * të drejtuar saktësisht e njëjtë në një Mac, PC ose makinë Linux, për fat të keq kjo nuk është gjithmonë rasti.

  Dhe për shkak të disa prej mjeteve të teknologjisë së lartë djemtë kanë krijuar, dallime të vogla në mënyrën AIR shkon mund të shkaktojë probleme të mëdha kandidon Samurai Tregut në Linux.

  Ne jemi duke shpresuar se disa prej çështjeve të pajtueshmërisë janë të fiksuara në përditësime AIR (AIR qenë të arsyeshme të re në Linux) - por deri sa të ndodhë kjo, detyra e arritjes së 100% pajtueshmërinë është një ndërmarrje masive.

  Pengesa e dytë është thjesht ekonominë e kërkesës.

  Përdoruesit e Mac + e Windows llogari për 99% të vizitorëve në faqet tona (kjo është në fakt më afër 98.8something%). Linux, për fat të keq, është më pak se 1% (rreth 0.87%).

  Nëse supozojmë zgjedhje sistemit operativ vizitorëve lidhet me kërkesën për Samurai Tregut nga sistemi operativ - ka vetëm nuk ka kërkesa të mjaftueshme për Samurai Tregut ende për ne që të investojnë kohë në mbajtjen e plotë pajtueshmërinë Linux. (Megjithatë)

  Unë e di se kjo nuk do të ju ndihmojë të drejtë tani - por unë të paktën të kërkuar për të ju jap një përgjigje këtu.

  Në të thotë kohë, më e mirë është që të shpresojmë për zhvillimin e mëtejshëm të AIR për Linux që çon në rritjen e përputhshmërisë, plus më shumë përdoruesit e Linux duke marrë në internet marketing / SEO.

  Brent


  Timjim përgjigj:

  Faleminderit për përgjigje dhe unë mund ta kuptoj pikë MS-së e parë.

  MS ishte e përsosur Ubuntu deri modul tracker gradë u prezantua, kështu që unë jam ende ka për të përdorur SEOTools Rank Tracker për firefox vend. Unë mund të kujtohet se si e mirë keni qenë kur konkurrenca modul SEO kishte nevojë për një grimë e punës për të kandiduar në linux, por ajo ishte me të vërtetë edhe e vlefshme, dhe ai më caktoi si MS përdorues dedikuar që ndonjëherë.

  Unë e kam updated Air që nga Rank Tracker u prezantua, kështu që unë nuk mendoj se problemi është aty. Guess im është se kur secili modul i ri shtohet, ajo do të kërkojë një tweek fund tuaj për të marrë atë të drejtë në linux. Përdoruesit burim të hapur janë përdorur për të qenë pak prapa, por ne jemi të lumtur të jetë kështu, si ne të ndjehen të rrugë përpara në mënyra të tjera. Ajo do të jetë i madh në qoftë se MS mund të ofrojnë mbështetjen e tyre për lëvizjen e lëvizjes OS edhe në qoftë se ajo nuk ka kuptim ekonomik (ende).

  Faleminderit për përgjigjen dhe gjithashtu të gjitha postimet e tjera blog me ide të dobishme. Ushqim MS është një nga të paktët që gjithmonë mbetet në lexuesin tim.

 27. [...] FALAS: e mire Më Avancuar Keyword Research Software [...]

 28. [...] Admin më 30 shtator 2009 Dje, ne kemi marrë një vështrim në modulin e Keyword Research Tregut Samurai-së - dhe se si Samurai Tregut ju jep më shumë të dhëna të papërpunuara fjalen, rezultate më të sakta, dhe më shumë [...]

 29. Hi thanks për versionin e gjyqit ajo është një mjet i madh

 30. Hi thanks for software

 31. Unë nuk jam ekzagjeroj nëse them MS është mjeti më i fuqishëm hulumtim fjalen në dispozicion në treg tani. Pyetja ime është, a jeni duke planifikuar për të shtuar më shumë karakteristika / modulet dmth diçka si mjetet e dorëzimit etj

 32. [...] Blog post shkon në më shumë në lidhje me mjet i kërkimit fjalen e Samurai Tregut gjithmonë do të jenë të lira: FALAS: Më i avancuar Keyword Research Software me e mire | Noble Samurai Isha __________________ "Ne pyesim veten: Kush jam unë të jenë të shkëlqyer, i mrekullueshëm , talentuar, [...]

 33. Software më të mirë përreth. Kam provuar atë në sfidën 30day dhe pastaj kishte për të blerë atë.

 34. Unë jam aktualisht duke me gjykim të lirë 7 ditë dhe kanë marrë për të thënë se edhe pak që unë kam qenë duke bërë me të është awesome dhe ende vetëm kruarje sipërfaqe me të gjitha modulet. Unë kam EK1 dhe EK2 dhe pse EK2 është një mjet i mirë unë duhet të them se Samurai i tregut është fitues i qartë nga një milje vendit.
  Unë nuk ishte duke planifikuar të shpenzuar më shumë para këtë javë, por unë mendoj se kjo është një jo-brainer "duhet të ketë" mjet.
  Mbani zhvillimet ju do djema ... madh.

 35. [...] Ju jeni duke kërkuar për ide të ngrohtë, apo ndërtimin e strategjisë së përgjithshme të marketingut ngrohtë, ju mund të dëshironi të jepni Samurai treg një e shtënë. Unë besoj se 14-ditësh gjyq është në dispozicion. Tani ju lutem shikoni studimin tonë të rastit të jetojnë [...]

 36. Gjetur MS përmes 30DC dhe deri tani unë jam duke shprehur keqardhje duke përdorur këtë faqe interneti për shkak të saj në mënyrë të dobishme unë nuk kanë kohë për të fjetur tani !!!
  Video janë fantastike dhe unë me të vërtetë e vlerësojmë aftësinë për të ndjekur së bashku në vend se vetëm duke lexuar nga një manual trajnimi.

  Thx përsëri

  Gary :)

 37. kjo është me të vërtetë magjike butë, thanks for info të dobishme, unë jam duke pritur për këshilla të reja të nxehta