Tregut Samurai-së # 1 Feature Më të Kërkuar: Headers fikse

Share Button

# 1 Tipari më i kërkuar për Samurai Tregut ishte caktuar headers kolonë ...

... Titujt Kolona që qëndrojnë dukshëm në krye të faqes si ju lëvizni poshtë, kështu që ju lehtë mund të punojnë jashtë atë që të dhënat në çdo kolonë referohet.

Dhe së fundi, ai është këtu.

Titujt fikse kolonë janë një nga Futjet më të fundit në Samurai Tregut - dhe ata janë në dispozicion për ju për të përdorur të drejtë tani.

Fixed Headers Screenshot

Duket e thjeshtë ... Por kjo nuk ishte e lehtë ...

Unë me të vërtetë admiroj vazhdimësinë e programuesit Tregut Samurai-së këtu.

Më lejoni të ndajnë historinë e tyre ...

Tashmë, headers janë duke u përdorur për të zgjidhur dhe të filtruar të dhëna, resize widths kolona të përshtaten faqen, dhe ishin duke u fshehur kur deselected ...

Pas më shumë se një duzinë përpjekjeve të dështuara, programuesit Samurai ende nuk mund të gjejnë një mënyrë për të bërë titujt rrinë në krye të ekranit.

Këto janë djem që kanë ndërtuar motorët e kërkimit, sistemet operative, sistemet e menaxhimit të përmbajtjes, kernelit mikro - dhe të gjitha karakteristikat e tjera të teknologjisë së lartë brenda Samurai Tregut ... por ajo dukej si ky detyrë në dukje e thjeshtë e kishte rrahur ato ...

... Kjo ishte deri disa javë më parë ...

Vonë një natë, ata goditi sukses.

Ajo më në fund ka punuar!

Buzëqesh Big beamed nga zhvilluesit triumfues edhe në natë, dhe në ditën e ardhshme ...

Dhe menjëherë pas - tipar më i kërkuar Tregut Samurai-së u lirua për të gjithë përdoruesit, në të gjitha versionet aktuale të Samurai Tregut.

Kjo do të thotë (në qoftë se ju nuk e keni zbuluar atë ende) ju mund të hapur Samurai Tregut për të gjetur tipar ynë më i kërkuar i është dorëzuar - headers fikse kolonë - titujt e kolonave të qëndrojnë në vend si ju lëvizni poshtë.

Kjo e bën më të lehtë për të analizuar të dhënat brenda modulit Keyword Research, dhe të punojnë jashtë atë që të gjithë e shifrave të thotë.

Check it out.

Pra, të hapur Samurai Tregut tani dhe të ketë një të luajë me këtë tipar të re të ftohtë!

Thank-you përsëri për të gjithë përdoruesit tanë për të gjithë reagimet tuaja.

Kjo është për shkak të përshtypjet tuaja se ekipi bëri atë një sfidë personale për të bërë këtë tipar të ndodhë për ju.

Bëni komentin tuaj të vijnë në - ata nuk shkojnë padëgjuar. :)

-Ben

PS - Si gjithmonë, në qoftë se ju nuk e kanë përdorur Samurai Tregut ende, sigurohuni që ju të merrni tuaj gjykim të lirë tani dhe le të gjejnë më shumë vizitorë për web-faqen tuaj.

Ben Galt është mjeshtër ynë muskul-i detyruar i video marketing (përgjegjës për prodhimin shumicën e videos që ju të gëzojnë në Dojo) dhe një internet marketer dinak në të drejtën e tij.

Ben ka shkruar 7 postim (s) për Samurai Noble

24 Përgjigjet për të "Tregut Samurai-së # 1 Feature Më të Kërkuar: Headers fikse"

 1. I jashtëzakonshëm! Awesome! Brilliant!

  A e kam përmend ...... GREAT!

 2. 2
  28 korrik 2009 në 02:19
  Brandon Fox ka thënë:

  FINALLY! Unë kam qenë i vdekur për këtë funksion ... si gjithmonë, ju djema të rock!

 3. Gjithmonë menduar për veten time çdo herë që unë scrolled poshtë ... çfarë në ferr kanë ata për të bërë për të mbajtur headers fikse?

  Ende nuk jeni të sigurt se çfarë duhej bërë ose çfarë zgjidhje ishte por unë jam shumë shumë i lumtur që të ketë kjo çështje bezdisur zgjidhur.

  Cheers
  Kudos
  JOB WELL DONE!

  -Ron

 4. Punë e madhe, guys !! Faleminderit për të kurrë nuk heqin dorë.

  Kjo është një tipar i tillë i dobishëm që unë jam i sigurt se të gjithë do të vlerësojmë. Tani unë e di se kujt t'i drejtoheni për ato vende pune pamundur.

  Tani që unë mendoj për këtë, unë kam qenë dizajnimi këtë makinë kohe, dhe unë jam i të gjithë mbaruar me përjashtim të këtë një të vogël pjesë të fundit të softuerit që ka stumped mua, dhe të gjithë me të vërtetë duhet të bëni është për të bërë lëvizje time makinë përmes kohë.

  Çfarë thoni? Ndoshta në kohën tuaj të lirë pas drekës ?!

  Faleminderit !!

 5. Shumë faleminderit përsëri për të gjitha përpjekjet tuaja. Unë ndoshta i çmendur, por unë kam besim të plotë që headers e mi kanë qenë të caktuar për një përditësimet çift tani. Nëse ka pasur një çështje unë nuk e kanë vënë re, pastaj përsëri Sheryl Liqen bën më të gjëra fjalen në ekipin tonë.

  Vetëm të kërkuar për të ju falënderoj të gjithëve për përpjekjet tuaja të pamëshirshëm!
  Brad West ~ onomoney

 6. 6
  28 korrik 2009 në 15:24
  Elizabeth Todd tha:

  Është e "thjeshtë" gjërat që gjithmonë duket të paraqesin problemet më të mëdha që të zgjidhet vetëm nga një brainwave në mes të natës. Qenë atje, bërë atë. Faleminderit për të fërkimit me vete djemtë. Kjo ka bërë jetën vetëm në mënyrë shumë më të lehtë. Keep up punën e mirë.

 7. 7

  Faleminderit samuria, Ju pushojë të amaze.

 8. 8
  28 korrik 2009 në 04:40
  Oliver tha:

  Ron: Kjo sucks .. pse është ajo?

  Ftohtë në lidhje me headers fikse! :) Unë mendoj se ju mund të shesin këtë .. një mik programues i imi cringes çdo herë ai është duke kërkuar për sende GUI të tillë. ;-)

 9. 9
  28 korrik 2009 në 16:49
  Klik tha:

  faleminderit djema dhe gals!

 10. Thanks guys, si zhvillues unë kam një ide se sa shumë punë do të mund të shkojë në një tipar që duket si diçka parëndësishëm.

  Keep up punën e madhe :)

 11. Unë kam qenë duke pritur për këtë për një kohë të gjatë. Ajo vetëm ndihmon të mbajë çdo gjë në kontekstin pa pasur nevojë të mbani mend që kolonë është që. Unë mendoj se vetëm ky përmirësim do të shpëtojë mua disa minuta e hulumtimit mbi këtë mjet tashmë rrufe të shpejtë :)

 12. 12
  28 korrik 2009 në 18:41
  Eddie thotë:

  Bërë mirë Guys !!! Headers fikse një last.Really vlerësojmë këmbëngulje e programuesit tuaja për të gjetur një bast way.I ju jeni aq i kënaqur me veten tuaj dhe kështu ju duhet të jetë.

 13. Unë të marrë header fikse por, çfarë dreq bën misri miniaturë (kernelit mikro) kanë të bëjnë me kërkimin Keyword?

  Ju të gjithë janë të mëdha! Brent ju çdo detyrohet një rast të Pepsi Max!

 14. 14
  28 korrik 2009 në 21:05
  Amanda thotë:

  Falemnderit. Mbaj mend duke kërkuar për këtë në sfidën e vitit të kaluar 30 ditë. Që atëherë ju keni bërë një punë të mrekullueshme në marrjen e Tregut Samurai një mjet absolutisht thelbësor. Është e mirë për të marrë tweaks shumë - veçanërisht kur ne mendojmë se është e thjeshtë dhe djemtë e tu të vërtetë duhet të merrni krijuese!

 15. 15
  28 korrik 2009 në 09:31
  Malcolm Ross tha:

  Sporte Stuff!

  Kjo duket të lëvizni shumë mbyt too! Unë u kam për të do të mbajë përsëri lart të faqes për të gjetur se çfarë numrat ishin.

  Many thanks për të gjithë ekipin për të gjithë punën tuaj të vështirë. Shumë e vlerësuar.

  Malcolm.

 16. 16
  28 korrik 2009 në 23:30
  mattt tha:

  Yay! Është mirë të dini se kur ju djema të thonë "ne jemi duke punuar në të", ju me të vërtetë jeni! Aq i kënaqur që të ketë këtë tani!

 17. Askush madje vjen të ngushta për ju djema për shërbimin backend dhe më të reja ...

  Keep up punën e mirë.

 18. 18
  28 korrik 2009 në 11:33
  Pam ka thënë:

  Yay !!!!!!! Djema e madhe e vendeve të punës !!!

 19. Kjo është djema tmerrshëm! Kjo është një gjendje e vështirë të madhe. Thanks very much.

 20. Si gjithmonë luftëtarët Samurai janë më të mirë ... Unë kam qenë duke pritur për këtë përgjithmonë ... Faleminderit, faleminderit, faleminderit nga këshilla e gishtat e mi. Ju luftëtarët janë më të mirë!

 21. Faleminderit për se
  Tani unë mund të hedhin larg vizatim ime referencë linjë mbërthyer në mur

 22. Ju lutemi të bëjë Rank Checker punojnë në Linux Sistemet Operative. Unë jam i sigurt se ky është numër një kërkesë off të gjitha jo-dritare / përdoruesit e Mac.

  Falënderim

 23. 23

  Thjesht Brilliant. Investimi më i mirë software ndonjëherë. Më të mirë ekip aktiv zhvillues dhe mbështetje software ndonjëherë. Ju djema me të vërtetë kanë një pasion për punën tuaj dhe përkushtimin tuaj ndaj produktit dhe reagimin tuaj dhe ndërveprim me konsumatorin tuaj / komuniteti është i pakalueshëm. Kjo është awesome. Thanks!

 24. Si programer kompjuterik unë duhet të them se ajo vetëm duket e thjeshtë .. por ju me të vërtetë mund të jetë krenar për programuesit tuaja. Të lumtë!