Reja "presets" Filter Keywords Automatikisht

Share Button

Nëse jeni duke përdorur Samurai Tregut rregullisht, duke zbatuar të njëjtat filtra për fjalë kyçe tuaj mbi-dhe-mbi, sasia e kohës që ju kaloni fjalë kyçe filtrim të vërtetë mund të shtoni deri.

Pra, për të ndihmuar të përshpejtojë procesin e filtrimit dhe analizuar fjalë kyçe, ne kemi krijuar presets filtrim.

Cilat janë Presets reja Tregut Samurai-së?

Presets janë një grup të para-definuar i filtrave dhe vlerave që aplikohen automatikisht brenda modulit kërkimore fjalen.

Ato ju lejojnë të ruani dhe ripërdorimin e një sërë opsionesh filtrim, pa pushim, shumë shpejt.

Ne e kemi krijuar 3 Presets për të ndihmuar të merrni ju keni filluar:

 • Rregullat e Artë: SEOT> 80, PBR> 15%, SEO Konkurrencës <30.000, SEOV> $ 30;
 • Gjatë Tail: SEOT> 10, PBR> 15%, SEO Konkurrencës <30.000;
 • Asnjë Filters: Filtrim off.

Ju gjithashtu mund të krijoni Presets tuaj si të nevojshme.

Si mund ata punojnë?

Për t'ju ndihmuar të marrë maksimumin e reja Filtrat kërkime fjalen, Ben Galt ka përgatitur këtë demonstratë për ju:

Shënim: Për shkak se presets zbatohen menjëherë, dhe automatikisht do të filtruar nga çdo fjalë kyçe që nuk plotësojnë kriteret e filtrit, ju mund të gjenerojnë një listë të 800 fjalë kyçe - por nuk shoh të gjitha këto fjalë kyçe, kur ju të vazhdojë në zonën kyçe: Analiza.

Kjo është për shkak se jo të gjithë 800 fjalë kyçe kanë "bërë prerë" - dështuar për të përmbushur kërkesat minimale filtër trafiku ju keni vendosur.

Së fundi: A Ju Get update e fundit?

Në rast se keni humbur atë, këtë javë kemi bërë një përditësim të madh për modulin e hulumtimit fjalen Tregut Samurai-së.

Me Google mbylljen e besueshëm burim i të dhënave fjalen që Samurai Tregut ka përdorur për më shumë se 2 vjet, Samurai Tregut tani mbledh të dhëna nga të ri mjet Google fjalen.

Për të mësuar më shumë në lidhje me këtë ndryshim, shikoni blog post tonë:
Ndryshimet në Tool Google Keyword dhe Hulumtim të Tregut Samurai Keyword

Sigurohuni që ju update për versionin e fundit të Samurai Tregut për të marrë qasje në filtra, dhe i ri burim të dhënave fjalen.

Dhe nëse keni vend ndonjë të mete që ne mund të keni humbur, të jetë i sigurt për të na tregoni nëpërmjet mbështetjes në mënyrë që ne mund të merrni pastaj shkeli menjëherë. (Edhe pse ne kemi bërë më të mirën tonë për të mbajtur të mete jashtë, ky është një ndryshim i madh - dhe nganjëherë këto lloje të ndryshimeve mund të krijojë probleme të papritura që ne nuk mund të provuar për të parandaluar ose në "laborator".)

Brent

Brent Hodgson një bashkë-themelues i Noble Samurai, dhe një specialist internet marketing.

Brent ka shkruar 68 postim (s) për Samurai Noble

12 Përgjigjet për të Presets "e reja" të "Filter Keywords automatikisht"

 1. Faleminderit NS për automating këtë proces dhe për të na dhënë një video për të parë se çfarë të bëni. Ajo është duke punuar një trajtojnë. A mund të bëj një sugjerim ju lutem.
  Në modulin e Konkurrencës SEO, si parazgjedhje të gjitha kutitë janë ticked. A është e mundur për të vendosur default në vetëm 5 kuti-PageRank së, Page Backlinks, Yahoo, fjalë kyç në Titulli dhe fjalë kyç në URL (sipas këshillës së në Challenge). Të gjitha kutitë janë shumë info për ne newbies (në këtë fazë unë nuk e di se si për të interpretuar info e mbetur). Kur ne të merrni më shumë përvojë ne pastaj mund të shënoni një kuti nëse kërkohet.
  Shumë faleminderit, Davina
  Davina's blog post fundit ... Modele Foshnja jorgan - se si ata janë të ndihmuar foshnjat e parakohshme


  Brent Hodgson u përgjigj:

  Kjo nuk është e mundur për të vendosur presets për modulit të Konkurrencës SEO në këtë moment, por kjo është një ide e mirë. Faleminderit për komentin!

 2. Faleminderit për përditësimet e vlefshme! Gjithashtu ju falënderoj për mbajtjen na informuar në lidhje me informatat më të reja të Google-it.

  Kini kujdes të mirë ...

 3. Brilliant ... Faleminderit për përditësimet gjithmonë të lira. Ajo thjesht e mban marrjen e edhe më të mirë.
  Dr Michael Haley @ chiropractor's blog post fundit ... Agape Chiropractic pompano Beach Chiropractor

 4. Kjo duhet të jetë një i programit më të mirë që unë kam blerë!

  Ju djema qëndrojnë mbi topin! Dhe deri më sot! Faleminderit për përpjekjet tuaja dhe të na mbajtur në rrugën e duhur. Unë nuk mund të presim për të parë modulin AdWords, si unë jam i sigurt se do të jetë mjaft interesante për të parë!

  Falënderim
  Steven

 5. Faleminderit, kjo është përditësimi isha duke pritur për të!

  Vërtetë si MS dhe ky përditësim vetëm e bën atë që shumë më e lehtë për t'u përdorur për hulumtime (tani unë nuk kam nevojë për të mbajtur duke kërkuar në Challenge video ose scrabbling për shënimet e mia;))

  Të jesh në gjendje të ketë presets në konkurs SEO do të ishte mirë shumë (ide e madhe Davina), por unë mund të presim.

 6. Unë gjithashtu të votojnë për sugjerimin Davina-së lidhur me modul të Konkurrencës SEO. Shpesh të gjitha unë duhet është analiza e shpejtë konkurrenca, dhe këto 5 parametra të japin informacion të mjaftueshëm.

  Cheers!

 7. A është vetëm mua, apo është i ri përditësim duke e bërë tregu samurai kandiduar 2-3 herë më shpejt? Unë nuk kam kohë për të shkuar jashtë për një filxhan kafe gjatë analizës fjalen tani djema, thanks ;)

  Seriozisht pse, këto përditësime janë awesome - si në lidhje me disa presets në faqen e konkurrencës SEO too?
  Andrew @ Pump Espresso Machine's fundit blog postimi ... Kafe Blends - një hyrje

 8. Kjo në të vërtetë duket si një grimë të vërtetë i zoti të softuerit, mendoj se i mund t'i jepte një çarje si unë ndihem kjo mund të jetë me të vërtetë e dobishme për mua. Faleminderit për ndarjen!

 9. Përshëndetje,

  Unë kam gëzuar çdo moment të mësuarit e sistemit Samurai Tregut. Mësimdhënie Brilliant dhe Dr.Anthony nuk mund të ketë bërë të ndonjë thjeshtë. Të lumtë për ekipin për diçka që ishte gjithmonë e komplikuar kështu që të ndjekin.

  Cheers,
  Grifshë

 10. Mjet juaj është e mahnitshme dhe ka qenë një pjesë e madhe e firmës sonë ligjit lëviz nga Google faqja 4 në faqen 1 për fjalë kyçe tona kryesore. Falemnderit.

  Mark Langschied
  Leje Driver Reinstatement's fundit blog postimi ... Dëshmi ju duhet të mbështesë restaurimin e Michigan juaj Drivers License

 11. Unë kam pasur Sam Tregut (si unë doja të thërrasë atë) që nga ditët kur ajo ishte nisur nëpërmjet Ed Dale dhe "30 Dita Challenge" - që atëherë ajo ka qenë gur qoshe në hulumtimet e mia fjalen dhe kërkimit SEO.

  Mjet nuk ndalet përmirësimin dhe në qoftë se një update është e nevojshme ajo është aty brenda 24 orëve (dhe ato janë disa përditësime të mëdha).

  Ky përditësim i fundit e bën Sam Tregut të lehtë dhe më të mirë për të përdorur e cila është arsyeja pse ajo do të vazhdojë të jetë i paçmuar për mua.

  Michael
  Michael @ Bad Credit Bank Accounts's fundit blog pas ... Mënyrat për të hapur një Online në Mbretërinë e Bashkuar Llogari bankare me Bad Credit