Çfarë bën Samurai Tregut Më In-Depth Keyword Research Software në dispozicion?

Dje, ne mori një vështrim në modulin e Keyword Research Tregut Samurai-së - dhe se si samurai Tregut ju jep të dhëna më të papërpunuara fjalen, rezultate më të sakta, dhe analiza më të detajuara dhe mjetet filtrim se ndonjë softuer tjetër fjalen - dhe e bën atë në një kosto më të ulët.

Sot, kam marrë një email duke thënë: ". Por [XYZ mjet më të shtrenjtë fjalen] mund të bëjnë 100% të asaj që mund të bëjmë Samurai Tregut"

Nuk është e vërtetë ...

Por ... kjo më bëri të mendoj - ndoshta ata thjesht nuk e di se çfarë në të vërtetë bëri Samurai Tregut?

A Ju Getting gjithçka që ju mund Out Of Samurai Tregut?

Ka kaq shumë karakteristika në dispozicion në "veglën Samurai Tregut", se kjo është aq e lehtë për të marrë ose keni harruar për një ose dy - dhe humbas në përfitimet që ata mund t'ju japin me.

Pra sot, unë dua të ndaj me ju disa nga karakteristikat specifike që ju keni qasje në brenda Samurai Tregut - JUST në modulin e Keyword Research - dhe se si ju mund t'i përdorë ato.

E quajti atë një Samurai Tregut "kurs përmendore" - duke kërkuar në të gjitha tiparet që janë në dispozicion për ju tani për tani, dhe duke ndihmuar ju për të marrë vlera nga karakteristikat që ju mund të keni harruar ndryshe në lidhje apo të neglizhohet.

Por, para se unë të fillojë - vetëm një paralajmërim të shpejtë ...

Because Market Samurai gives you more raw keyword data, more accurate results, and more detailed analysis and filtering tools than any other keyword software – this is going to be a BIG post! …So I'll do what I can to keep this brief.

A jeni gati?

Le të shkojë!

GENERATING KEYWORDS

When it comes to generating keyword lists, Market Samurai gives you focused, high-quality keyword lists based on the keywords the search engines want to see .

Because you're getting the keywords that the search engines want to see, not keywords that could distract search engine algorithms when working out what your site is about (hurting your rankings), you get better results. (BIG concept – I'll go into it more in a later blog post.)

And because you're not having to wade through and filter out thousands of long-tail junk keywords (with no traffic), you spend less time on keyword research to get to the same end result.

- #1-2: Keyword Sources -

The two primary sources for keyword generation are Google's Keyword Tool, and Google's Search-Based Keyword tool.

1. The Google Keyword Tool

The Google Synonym Tool (known by most marketers as “the Google Keyword Tool”) is particularly helpful for generating lists of synonymous and semantically related keywords.

2. The Google Search-Based Keyword Tool

The Search-Based Keyword Tool is valuable for finding the most profitable, most popular long tail keywords (and Market Samurai is the first keyword software to utilise this data source).

Together, there isn't much that these two tools miss – with the one exception being extreme long-tail keywords (keywords with traffic levels too low to provide any substantial benefit for SEO or PPC advertising).

And because you're asking the search engines what they want to see, you get an up-to-date list of highly targeted, high traffic keywords that Google “wants” to see when it is ranking a web-site (instead of an untargeted keyword list that includes keywords that could hurt your rankings) – meaning you spend less time doing keyword research, and get better results with less time and effort.

- #3-4: Traffic Filters -

Because targeting keywords requires an investment of time, effort, money and skill – it's important to only focus on keywords with enough traffic to make your investment of these commodities valuable.

Market Samurai allows you to filter out keywords with low levels of traffic, during in the keyword generation phase, so that you spend less time doing keyword research, and are left with a much more focussed and targeted list of keywords for your needs.

3. SEO Traffic Filter

This option allows you to filter out keywords with low traffic levels for SEO-optimized sites, and quickly focus your attention on only the highest value keywords – saving you time in keyword research.

4. Adwords Traffic Filter

Likewise, the Google Adwords Traffic filter quickly filters out keywords that have very low levels of Adwords traffic, and are unlikely to give you a substantial return for the time you invest creating ads and targeting the keyword.

- #5: Phrase-Length filters -

You can also filter out keywords that have too few, or too many words.

This is helpful for quickly targeting, or avoiding, either long-tail keywords or short-tail keywords.

- #6, 7, 8: Positive / Negative Keyword Filtering -

Samurai Tregut ka edhe më në thellësi pozitive dhe negative filtrim fjalen në çdo mjet fjalen.

6. Keywords pozitive

Brenda Samurai Tregut, ju keni mundësinë për të filtruar fjalë kyçe bazuar në Keywords pozitive.

Ndërsa Keywords negative janë fjalë kyçe (ose pjesë të fjalë kyçe) që ju doni të shmangur, Keywords pozitive janë fjalë kyçe (ose pjesë të fjalë kyçe) që ju doni të përqëndrohet në vetëm në listën tuaj fjalen.

Brenda Samurai Tregut, ju mund të hiqni të gjitha fjalë kyçe me përjashtim të zgjedhur Keywords pozitive duke klikuar në ikonën tik-tak pranë fjalë kyçe që ju doni të përqëndrohet në.

Ju gjithashtu mund të përqëndrohet në fjalët ose frazat e veçanta duke klikuar në ato fjalët ose frazat dhe pastaj goditi butonin tik - ose nga shtypja fjalët që ju doni të shihni brenda të gjitha fjalë kyçe tuaj në kutinë Keywords pozitive para se të goditur "Update".

7. Keywords negative

Heqja individuale fjalë kyçe të zgjedhura negative mund të bëhet duke klikuar "x" ikonë pranë fjalen ju dëshironi të hiqni.

Ju gjithashtu mund të hiqni çdo fjalen që përmban një fjalë të veçantë apo fraza - duke klikuar në fjalë (ose fjalë) brenda fjalen që ju doni të shmangur, dhe pastaj klikuar "x" icon.

OSE vetëm shkruani një fjalë apo fraza në "negative Keyword" kutia lista dhe e goditi "Update".

8. Trego Removed

Nëse ju ndonjëherë të dëshironi të shikoni listën tuaj të tërë fjalen (duke përjashtuar çdo filtrim negativ apo pozitiv fjalen), ju mund të klikoni "Trego hequr" button.

- # 9: Add Keywords -

Ky është një mjet i dobishëm në qoftë se ju doni për të analizuar disa fjalë kyçe në mënyrë specifike, dhe injorojnë fjalë kyçe të tjera të ngjashme ...

Ose, në qoftë se ju doni të shtoni një fjalë kyçe të veçantë në listën tuaj të gjeneruara fjalen për krahasim.

- # 10: Shto permutations -

Ky është një mjet i veçantë për të Samurai Tregut - dhe diçka që ju lejon të gjeni kombinimin optimal fjalen për të përdorur.

Kur është fjala për fjalen e të dhënave, Kompjuter shpesh mess up ...

Ata vënë fjalë kyçe në mënyrë të gabuar fjala - kështu që në vend të parë "peshkimit lures troftë", ju mund të shihni "lures peshkimit troftë".

Dallimi në mënyrë që fjalë mund të bëjë një ndryshim të madh në rezultatet tuaja - nëse faqja juaj është e optimizuar për kombinimin e gabuar fjalen, ju nuk jeni optimizuar në të gjitha!

"Shto permutations" mjet ju lejon të kontrolloni që rendi fjala është më e mira për një fjalen duke i krahasuar të gjitha opsionet e mundshme. Kjo është veçanërisht i dobishëm për zhbllokimin e vlerës shpesh neglizhohet e fjalë kyçe të ulët PBR (unë do të merrni për këtë në një minutë.)

- # 11-16: Import / Export Keyword Lists -

Nëse ju keni një listë ekzistuese fjalen (nga web faqen tuaj shkrimet, një fushatë e vjetër AdWords, apo edhe nga një tjetër mjet fjalen kërkimore) dhe ju doni për të hyrë në thellësi hulumtim të tregut Samurai e fjalen për ato fjalë kyçe - ka disa mënyra që ju mund të importojë Në ato fjalë kyçe të Samurai Tregut.

11-12. Listat Import / Export Keyword Research

Në qoftë se kjo është vetëm një fjalë kyçe të disa - shtypni në "Shto Keywords" kuti, dhe goditur "Shto" është një mënyrë e shpejtë për të shkuar. Por, për listat e më të gjatë, ju mund të përdorni "Import" butona për të importuar listat fjalen nga fotografi tekst të ruajtura.

Ju gjithashtu mund të eksportit fjalë kyçe të krijuara në Samurai Tregut për fotografi tekst.

13-14. Listat Import / Export Keyword Negativ

A jeni duke planifikuar për të drejtuar një fushatë AdWords? Tashmë e njohin vlerën e Keywords negative?

Great! - Vetëm eksport listën tuaj (ose kopje atë nga "Keywords negative" kuti) dhe ngjitur në Google AdWords llogarinë tuaj për të klikimeve të cilësisë më të mirë, dhe për të shmangur humbur paratë në humbje, trafik untargeted.

15-16. Import / Export Pozitiv Keyword Listat

Në mënyrë të ngjashme, ju mund të importit dhe eksportit listat pozitive fjalen për t'ju ndihmuar për të synuar dhe të përqëndrohet kërkimit tuaj fjalen vonë.

ANALIZA fjalë kyçe

Ajo merr vetëm një shikim në Samurai Tregut për të parë thellësinë e hulumtimit që ajo ofron në fjalë kyçe.

Për shumicën e njerëzve, shumë lehtë e të dhënave në dispozicion për ju për fjalë kyçe tuaj nuk do të përshtaten në një ekran të vetme. (Në screenshot më poshtë, unë e nevojshme për të përdorur një monitor me ekran të gjerë.)

- lloje të të dhënave -

- # 17-19: Broad, Shprehje, saktë -

Broad, Shprehje e saktë dhe-ndeshje të dhënave fjalen është në dispozicion brenda Samurai Tregut për të gjitha fjalë kyçe.

Kjo tregon saktësisht se sa njerëz janë të shtypur në fjalen tuaj - pikërisht, në shprehjen-mënyrë, ose në ndonjë mënyrë.

Samurai Tregu ishte i pari software fjalen për të siguruar të dhënat fjalen Broad-Match bazuar në kërkime aktuale Google - para se të shkojnë një më të mirë, dhe duke inkorporuar dy Phrase-Match dhe të dhënat fjalen Exact Match-shumë.

17. Broad Match

Të dhëna të gjerë ndeshje ju tregon se sa shumë njerëz janë në kërkim për fjalët brenda fjalen - në asnjë mënyrë, të përzier me ndonjë fjalë të tjera shtesë. Kjo është një tregues i mirë i trafikut afat më të gjatë për një fjalen - lloji i trafikut që një vend i krijuar do të marr.

18. Phrase Match

Dhënat Phrase ndeshje ju tregon se sa shumë njerëz janë në kërkim për fraza fjalen në mënyrë që ju të shihni atë të duket në - potencialisht me fjalë të tjera në fillim ose në fund.

Kjo është një tregues i trafikut afatmesëm, dhe ju ndihmon për të marrë rendin e duhur fjalë për fjalë kyçe tuaj.

19. Match Exact

Të dhënat e saktë ndeshje është numri i kërkimeve për fjalen saktë. Është gjithashtu një tregues i trafikut afat të shkurtër që ju mund të presin për fjalen, nëse ju jeni i synimeve të dhënësit atë nëpërmjet SEO.

- TË DHËNAT ORGANIKE -

Samurai Tregut mat vlerën potenciale të "lirë" të trafikut nga motorët e kërkimit - duke ndihmuar ju për të gjetur fjalë kyçe më fitimprurëse për të synuar për SEO, dhe duke e lejuar ju që të përqëndrohet në fjalë kyçe që ju japin përfitimin më të madh të mundshëm.

Llojet e të dhënave të trafikut organike që Samurai Tregut sjell së bashku për ju përfshin:

- # 20: Totali Searches -

Kjo është thjesht se sa njerëz kërkoni për fjalen në ditë në Google.com, dhe partnerët e Google e kërkimit (p.sh. bashkë-quajtur Google search engine AOL-së).

Ashtu si të gjitha figurat e trafikut brenda modul Keyword Research Tregut Samurai-së, këto statistika janë më të sakta në dispozicion, dhe ekzistojnë për i gjerë, Phrase dhe ndeshje e saktë dhe janë në shënjestër në rajonin tuaj të zgjedhur apo të gjuhës - duke e lejuar ju që të bëni kërkime fjalen për çdo treg fjalen në botë.

Për herë të parë me Samurai Tregut, ju jeni në gjendje për të marrë informacion të saktë fjalen për çdo fjalen, gjuhës ose rajonit - hapjen e tregjeve të reja për ju, dhe duke larguar nevojën për çdo fjalen "mend-punë".

- # 21: SEO Traffic -

Është mashtruese duke kërkuar në kërkimet totale për një fjalen. Është e lehtë të mendoni se si e madhe do të ishte që të ketë të gjitha kërkimeve në tokë ditë në faqen tuaj - kur në realitet, vetëm një përqindje nga ata njerëz ndonjëherë do të vizitojë çdo vend.

Unike SEO Rezultati Tregut Samurai e Trafikut (SEOT) është unik në atë që ju jep shuma maksimale e trafikut që synimeve të dhënësit të një fjalen ka gjasa të ju jap.

Kjo bazohet në analizën e miliona pyetjeve aktuale motor kërkimi, duke treguar 42% e të gjitha klikimeve të shkojnë në rezultat FIRST listuara.

Duke përdorur këto të dhëna është mënyra më e thjeshtë që ju mund të merrni rezultate më të mira nga shënjestrimi tuaj fjalen - e lartë një shifër SEOT është për një fjalen, trafiku më shumë potencial ju mund të kapur nga SEO për faqen e internetit tuaj. Simple.

- # 22: Shprehje e-të-gjerë për Fjalëkyç Raporti (PBR) -

Ky mjet kursen shumë kohë të humbur dhe përpjekje optimizuar për fjalë kyçe të këqija - një rrezik të përdorimit të ndonjë programi tjetër fjalen dispozicion, si statistikat PBR janë të vlefshme vetëm brenda Samurai Tregut.

Kompjuter nuk e kuptojnë gjuhën si njerëzit bëjnë, dhe shpesh do të bela deri rendin fjalë e fjalë kyçe. Pra, në vend të duke ju dhënë fjalën kyçe "troftë lures peshkimit" (të cilat shumica e njerëzve të kërkuar për), ata mund të sugjerojnë "lures troftë peshkimit".

Nëse jeni duke optimizuar për fjalen e duhur në mënyrë të gabuar fjalë - ju nuk jeni duke optimizuar në të gjitha.

Ju mund të merrni renditjen, por ju nuk do të merrni të trafikut maksimale për atë fjalë.

Një rezultat i ulët PBR është një shenjë paralajmëruese se fjalen juaj nuk mund të jetë në mënyrë të drejtë fjalë. ("Shto permutations" mjet mund të ju ndihmojë për të punuar jashtë mënyrë të drejtë fjalë. Shih më sipër për hollësi)

- # 23: Tendencat -

Disa fjalë kyçe janë sezonale - "lule" është popullor rreth Ditën e Shën Valentinit, "ski" është më popullor gjatë sezonit të skive hemisferën veriore, por ka një kulm të dytë më të vogël gjatë Australian / sezonit të skive të Zelandës së Re.

Me Samurai Tregut të ju tregojnë vlerësimet e përditshme të trafikut nga muajit të kaluar, kjo shifër mund të luhatet.

Duke shfaqur prirjet sezonale të trafikut për fjalen, ju mund të parashikojë saktësisht kërkesën e kërkimit të ngjarë të ardhmen për fjalen në Google .

Edit: Për hir të konsistencës së, në Samurai Tregut grafikët prirje janë shfaqur si janar të Listat dhjetorit.

Ne kemi gjetur se Google shpesh do të shfaqin Listat me korniza kohore në kundërshtim (me fillimin e chart të qenë çdo gjë nga 12-15 muaj para) kështu që shpesh është konfuze duke kërkuar në Listat. Pra, ri-urdhërimin ato si Jan.-Dhj. Listat siguruar qëndrueshmëri për përdoruesit Samurai Tregut, dhe ka ndihmuar për të përmirësuar në punën tashmë të mirë të Google.

Në qoftë se ju mbani miun mbi një nga baret në tabelë, një tooltip do të shfaqet shfaqjeje të cilat muajin e bar përfaqëson.

Thank-you për Frank Dobner për të vënë në dukje se ne harruar të përmend këtë. Faleminderit Frank!

- AdWords DATA -

Këto të dhëna përfaqëson paguar, kosto-per-klikim trafikut që është në dispozicion nga Google AdWords, dhe përfshin:

- # 24: AdWords Traffic -

Një vlerësim shumë të saktë për sasinë e trafikut të një reklamues mund të presin për një ad top-renditet në Google AdWords (parë për herë të parë në Samurai Tregut).

Duke përdorur këto të dhëna, ju mund të përqëndrohen reklamat Google AdWords tuaj në fjalë kyçe që janë më shumë gjasa të ju jap numrin maksimal të konsumatorëve.

- # 25: AdWords Kosto Per Click -

Kjo shifër është edhe paraqet "vlerën e tregut" e një vizitor të vetme fjalen-në shënjestër, dhe sa ju mund të presin për ofertën që vazhdimisht të arritur vendin e parë në Google AdWords (jo pozicionin 1-3, por pozita # 1).

Ndërsa mjetet e tjera të sigurojë Kosto Per Kliko vlerësimeve, Samurai i tregut është i vetmi mjet në gjendje të sigurojë këto të dhëna në shënjestër shumë.

- # 26: AdWords Kliko-Nëpërmjet Çmimet -

Çfarë nëse ju mund të parashikojnë pritur klikoni-nëpërmjet normë për reklama juaj, para se të ishte edhe drejtimin, dhe e përdorin këtë shifër si një pikë referimi për të ju tregojnë nëse reklama juaj është kryer mirë apo të dobët.

Ky informacion mund të ju ndihmojë për të ulur shpenzimet tuaja për klikim dhe për të përmirësuar rezultatin tuaj të cilësisë - që do të thotë që ju mund të merrni më shumë trafik vizitor nga AdWords, me më pak kosto.

Duke sjellë së bashku të trafikut të sakta të dhënat e llogaritjes nga disa burime, Samurai i tregut është i pari (dhe vetëm) fjalen hulumtim software në gjendje të bëjë këtë për ju.

- KONKURS -

Shumë njerëz mbeturinave shumë kohë dhe përpjekje synimeve të dhënësit fjalë kyçe shumë konkurruese për SEO apo AdWords.

Duke matur konkurrencën që ekziston për një fjalen, dhe të synimeve të dhënësit të lartë të trafikut fjalë kyçe të ulët konkurrencës-, ju mund të merrni rezultate më të mira me shumë më pak kohë, përpjekje, koston dhe aftësi.

- # 27: SEO Konkurrencës (SEOC) -

Ky është numri i faqeve të internetit që përmend fraza fjalen tuaj të zgjedhur. Në përgjithësi, më pak web faqet që përmend fraza fjalen, aq më shpejt ju mund të merrni renditjen.

- # 28: Titulli i Konkurrencës (SEOTC) -

Përdoruesit Samurai Tregut kërkuar këtë funksion, dhe ne dorëzuar. Kjo shifër tregon numrin e faqeve web që përmbajnë fjalen në tags titullin e tyre (në çdo mënyrë fjalë).

Me fjalë kyçe që ju bëhen në tag titullin e një faqe web duke qenë një faktor i rëndë rangut motor kërkimi, shpesh ju mund të merrni shumë të shpejtë renditjen front-faqe nga i synimeve të dhënësit fjalë kyçe me rezultate shumë të ulëta të konkurrencës titull.

- # 29: Titulli i Konkurrencës për Ratio SEO Konkurrencës (SEOTCR) -

Ky është raporti i numrit të vendeve që përmend një frazë fjalen, me numrin e vendeve që kanë fjalen në tags titullin e faqes - dhe mund të përdoret për të gjetur nën-optimizuar tregjet fjalen.

Tregjet kyçe që kanë nivele shumë të ulëta të optimization fjalen do të ketë rezultate të ulëta SEOTCR.

- # 30: Pika e Reklamuesit AdWords (AWA) -

Ky është numri i reklamave që do të vrapojnë për një frazë fjalen.

Ndërsa disa mjete të tjera fjalen DO sigurojë akuza AdWords reklamues, ata nuk japin statistika mbi numrin e përgjithshëm të reklamuesit - në vend të kësaj, ata të numëruar numrin e reklamuesit në faqen e parë të Google (e cila është zakonisht në mes 8 dhe 11 gjithsej).

Sepse Samurai Tregut jep të dhëna më të sakta në këtë fushë, ju mund të merrni një pasqyrë më të mirë se si konkurrues fjalen është në Google AdWords, dhe të përqëndrohen përpjekjet tuaja në më pak fjalë kyçe konkurruese dhe më fitimprurëse.

- # 31: AdWords Konkurrencës (AWC) -

Kjo masë e konkurrencës ofrohet nga Google, dhe ofron një ndjenjë të shkallës që tregon se sa reklamuesit janë ofruar në një fjalen në krahasim me të gjitha fjalë kyçe të tjera.

Ky udhëzues i përgjithshëm është një tjetër mënyrë për të punuar jashtë nëse një fjalen është e do të jetë konkurrenca e lartë, të mesëm ose të ulët - dhe të përqëndrohen përpjekjet tuaja në konkursin më të ulët, me fjalë kyçe vlerë më të lartë.

VLERA TREGTARE

Jo të gjithë trafiku është krijuar të barabartë.

Disa fjalë kyçe të sjellë në më shumë konsumatorë, ose njerëz që duan të shpenzojnë më shumë para.

Nëse ju e dini fjalë kyçe të cilat janë përdorur nga "shfletuesit", dhe fjalë kyçe të cilat janë përdorur nga "blerësit", ju mund të synuar vlerën më të lartë, fjalë kyçe më fitimprurëse të parë - dhe të bëjnë më shumë para me më pak përpjekje.

- # 32: Online Commercial qëllim (IKO) -

Samurai Tregu ishte mjet i parë për të siguruar të dhëna IKO
mat zakonet blerjen e mundshme të njerëzve duke përdorur fjalën kyçe

në qoftë se rezultati është i lartë (mbi 50%), ka gjasë të jetë një fjalë kyçe të përdorura nga njerëz që duan të blejnë
në qoftë se rezultati është i ulët (nën 50%), është e mundshme për të sjellë në më shumë shfletues se blerësit.

Duke përdorur këtë mjet, ju mund të përqëndrohen në fjalë kyçe më fitimprurëse.

- # 33: AdWords Vlera (AWV) -

Kërkuar ndonjëherë të dini se cilat fjalë kyçe do të jetë më fitimprurëse për të synuar?

AWV ju jep vlera maksimale e trafikut (në ditë), që ju mund të merrni duke i synimeve të dhënësit fjalen - për AdWords.

Të dy AWV dhe SEOV janë unike për Samurai Tregut - dhe të ju ndihmojë për të synuar fjalë kyçe më fitimprurëse, dhe për të shmangur fjalë kyçe pavlefshme.

- # 34: Vlera e SEO (SEOV) -

Kërkuar ndonjëherë të dini se cilat fjalë kyçe do të jetë më fitimprurëse për të synuar?

Ashtu si AWV - SEOV është vlera e përgjithshme maksimale e trafikut (dite) që ju mund të merrni nga i synimeve të dhënësit këtë fjalen përmes SEO, në vend se AdWords

Mënyra se si është llogaritur është thjesht vlera e tregut e trafikut për një fjalen, shumëzuar me sasinë e trafikut që një vend të vetëm potencialisht mund të marrin. Si rezultat, kjo shifër merr parasysh edhe vlerën e fjalen, dhe sasinë e trafikut - kështu që është një mënyrë e mirë e duke u fokusuar në më të vlefshme, fjalë kyçe fitimprurës.

Fjalë kyçe filtrim

- # 35-47: Kolumne dhe gjykimit -

35. Columns llojllojshme

Kolona Samurai Tregut janë renditshëm - kështu që, duke klikuar në një nga titujt kolona, ​​ju mund të lloj të gjitha fjalë kyçe tuaj me atë pjesë të të dhënave.

Dëshironi të shihni fjalë kyçe të cilat kanë nivelet më të larta të trafikut, vlerën, apo nivelet e konkurrencës? - Vetëm kliko në titullin përkatës kolonë, dhe fjalë kyçe do të ndahen në këtë mënyrë - më të lartë të ulët.

Dëshironi të ndryshojë rendin, dhe shikoni fjalë kyçe të listuara nga më të ulët për më të lartë? - Vetëm klikoni atë përsëri.

36. Tooltips

Duke mbajtur treguesin tuaj të mausit mbi një kre kolonë, ju gjithashtu mund të shihni një përshkrim të të dhënave në atë kolonë.

37. Headers fikse Column

... Dhe si ju lëvizni poshtë, të gjitha kolonat fjalen mbeten të dukshme - si kjo (fjalë kyçe shënim) ...

Këto janë të gjitha karakteristika të vogla që të ju ndihmojë për të analizuar fjalë kyçe më të shpejtë dhe më lehtë.

- # 38: Filtering -

Gjetja fjalë kyçe të mirë për të synuar të përdorura për të marrë kohë dhe përpjekje.

Nga njëra anë, ju doni fjalë kyçe të lartë të trafikut.

Nga ana tjetër, ju doni fjalë kyçe të ulët konkurrencës-.

PLUS - ju doni të bëni të sigurtë që fjalë kyçe tuaj janë të vlefshme - që njerëzit janë duke përdorur ato për të gjetur gjëra për të blerë.

Sorting fjalë kyçe nuk është e mjaftueshme. Cila është arsyeja pse krjiua Samurai Tregut 14 filtra fjalen - duke ju lejuar për të filtruar nga me vlerë të ulët, të ulët të trafikut, fjalë kyçe të lartë të konkurrencës dhe të ketë një listë të fokusuar të fjalë kyçe të cilësisë më të mirë për të synuar.

Analizë më të thellë

- # 39: Easy Keyword Tabs -

Samurai Tregut përdor fjalë kyç Tabs - duke e lejuar ju që të mbani kërkime për fjalë kyçe të shumta së bashku në një projekt për referencë të lehtë.

Kjo gjithashtu do të thotë fjalë kyçe janë grupuar në grupe të fjalë kyçe të rëndësishme - të gjitha prej tyre në të njëjtat grupe marrëdhënie që Google dëshiron të shohë.

- # 40: "Quick Tab" Icon Key -

Përveç çdo fjalen është një ikonë kyç. Duke klikuar këtë ikonë do t'ju lejojë të hapur një fjalen në një skedë të re - në mënyrë që ju mund të "gërmoj më thellë" në fjalë kyçe interesante, dhe për të gjetur fjalë kyçe të tjera relevante.

- # 41-43: Color koduar Keywords -

Ju gjithashtu do të vëreni se Samurai Tregut ka ngjyra të ndryshme për rreshta të ndryshme të fjalë kyçe.

41. Keyword ne forum

Portokalli fjalen është fjalen kryesore në skedën aktuale, dhe gjithmonë do të jetë i dukshëm (edhe pas filtra aplikohen) për ju për të krahasuar fjalë kyçe të tjera kundër.

42. Open Keyword

Fjalë kyçe gjelbër janë fjalë kyçe që janë të hapura në tabs të tjera, ju tregon se ju keni tashmë "delved thellë" në atë fjalë.

43. Zebra striping

Rreshtave janë gjithashtu "zebër-shirita" - me alternuara ngjyrat e sfondit në rreshta (gri të lehta / të bardhë). Kjo ju ndihmon për të lexuar të dhënat fjalen më lehtë.

- # 44: Rezultatet e klikueshme -

Përveç pjesëve përkatëse të të dhënave fjalen, ju do të shihni një shigjetë të vogël të gjelbër (që kthen portokalli kur treguesin tuaj të mausit rri pezull mbi të).

Arrow Sinjalet që klikuar mbi këtë rezultat do të hapur burimin e të dhënave të para në një dritare të re, duke e lejuar ju që të gatuash faqet e internetit aktuale dhe reklamuesit që ju mund të konkurrojnë kundër në atë treg.

Ju gjithashtu mund të klikoni në grafik Tendencat për të parë tendencat historike për fjalen.

Tagging

- # 45-46: Keyword Tagging -

A keni qenë ndonjëherë kërkuar për fjalë kyçe ose tags për një video YouTube, paraqitja social bookmarking apo blog post?

Brenda sekonda, ju mund të ketë një listë me fjalë kyçe në shënjestër shumë për këtë qëllim duke përdorur Samurai Tregut.

Vetëm të zgjidhni fjalë kyçe të mira për punë (duke vendosur një shënoni në tickbox në të majtë të fjalen) dhe pastaj kliko "Copy Etiketa"

Ju keni dy opsione për etiketash të ...

45. Copy Tags (të ndara me presje)

E para është presje ndarë - për blogs dhe më të faqeruajtur sociale. Ata zakonisht duket si ky:

mësimet kitarë, libër mësim kitarë, Bluegrass mësimet kitarë, kitarë mësimet të çojë, mësimet kitarë rrëshqitje, të mësojnë mësime, shkarkoni mësime, duke filluar mësimet kitarë

46. ​​Copy Tags (te ndara)

Këto janë përdorur nga disa faqeruajtur sociale dhe video sites, duke përfshirë Delicious.com, dhe ata të duket si ky:

kitarë mësime-guitar-mësim-libër bluegrass-guitar-mësime të çojë-guitar-mësime rrëshqitje-guitar-mësime të mësuar-guitar-mësime download-guitar-mësime filluar-kitarë mësime-

Eksport

- # 47: Eksporti në CSV -

Samurai Tregut ju mundëson të eksportoni të dhënat tuaja të plotë fjalen kërkimore në një spreadsheet CSV, të arkivit, të ndarë me të tjerët apo edhe të japë për klientët - vetëm duke klikuar butonin "Export".

- # 48: Eksporti në Tekst Skedar -

Siç e përmenda më parë, ju gjithashtu mund të eksportit listat fjalen për fotografi tekst nga faqja Keyword Gjenerimit. Kjo nuk është e kufizuar në listën tuaj të hulumtuar - ju gjithashtu mund të eksportit fjalë kyçe tuaj pozitive, apo listat tuaja negative fjalen për përdorim në AdWords ose diku tjetër.

(Shënim: Duke iu rikthyer faqen Keyword Gjenerimit dhe eksport listën tuaj fjalen si një skedar teksti është i ndryshëm, pasi ju keni aplikuar filtra - si ju do të shihni vetëm fjalë kyçe që përmbushin kriteret tuaja filtër)

I synimeve të dhënësit RAJONAL

- # 49: Rajoni dhe Paketa Synuar-

A keni menduar ndonjëherë potencial për të fituar para në tregjet e mëdha e kërkimit jashtë Shteteve të Bashkuara, kryesisht injoruar nga marketers internetit?

Këtu ju mund të gjeni të trafikut të lartë, me vlerë të lartë "guva" me zor një konkurrent në sytë - dhe dominojnë të industrisë veten.

Samurai Tregut ju lejon të bëni kërkime fjalen në 234 vende, rajone dhe territore - duke ju dhënë qasje në më shumë tregje fjalen se kurrë më parë - duke e bërë Samurai Tregut mjaft ndoshta e vetmja fjalen globale hulumtim software gjendje për të synuar ndonjë gjuhë të mëdha, vend apo rajon në botë.

- # 50: Gjuha -

Po kështu, Samurai i tregut është në gjendje të ju japin të dhëna të sakta të kërkimit fjalen për çdo gjuhë të mëdha - duke e lejuar ju që të caktojë në praktikisht çdo treg që ekziston në internet.

Për përdoruesit e shumë-gjuhësor të Samurai Tregut, ky hap botën e tërë e mundësive të pashfrytëzuar online.

- # 51: Adult Filtering -

Samurai Tregut gjithashtu ju lejon për të shmangur, apo të përfshijnë, fjalë kyçe të rritur të lidhura ndër rezultatet e kërkimeve tuaja fjalen.

(Këto opsione janë të vlefshme për ju kur ju filloni një skedë të re projektit Samurai Tregut.)

Keywords vënien në veprim

- # 51-52: Shto në Rank Tracker -

Nëse keni ndërmend të zgjedh faqen tuaj të renditet edhe për një fjalen, ju mund të thoni radhë tracker Tregut Samurai-së për të ndjekur renditjen tuaj për fjalen nga brenda zonës Research Keyword.

Të dy opsionet që ju keni për këtë punë në mënyra të ndryshme:

51. Rank Tracker Tickbox

Duke kurdisur këtë kuti, ju shtoni fjalen kryesore për skedën që ju keni hapur për të Rank Tracker.

Ju do të pyeteni nëse dëshironi të kategorizoj fjalen (për të mbajtur fjalë kyçe tuaj në një strukturë treelike në Rank Tracker), dhe në qoftë se ju doni të caktojë një faqe të veçantë të synuar që ju keni optimizuar për atë fjalë.

52. Rank Tracker Drop-Down

Duke përdorur këtë opsion, ju mund të zgjidhni disa fjalë kyçe që keni ndërmend të synimeve të dhënësit (duke vendosur një shënoni në tickboxes pos këto fjalë kyçe) dhe pastaj shtoni të gjithë ata për të Rank Tracker në të njëjtën kohë.

Ky proces i 2-dytë ju kursen kohë dhe përpjekje, dhe ju lejon të ndjekur renditjen tuaj më të lehtë.

- # 53: Filloni Duke përdorur një fjalë kyç Menjëherë -

Market Samurai is about more than just keyword research – it's about getting the maximum amount of value out of a keyword, using the minimum amount of time, effort and expense.

Remember – keyword research is just the first step in the process…

If you want to unlock the potential value of a keyword, you need to actually DO something with the keyword.

With Market Samurai – once you've found your keyword, you're not “left in the cold” to try and make the keyword work by yourself.

You can begin using Market Samurai's tools straight away – to go into deeper SEO analysis, research topics to write about, find and promote affiliate products, publish content to your web-site, build high-quality backlinks, and track your website rankings – all at the click of a button.

...

…But I'll stop here – because today I'm just sharing the features available to you inside one module within Market Samurai – just the Keyword Research module.

This is literally 1/8th of what Market Samurai can do for you (just 1 out of 8 Market Samurai modules) – we haven't even touched the other 7 modules (SEO Competition Analysis, Rank Tracker, Find Content, Promotion/Link Building, Monetization, Adwords, or Publish Content!)

And it's obvious just by looking at this that you have access to more in-depth keyword research data than in any other keyword research software available today.

I hope you've discovered something new today that you can begin using right now.

Brent

PS – This is the bit where I explain how new readers can get access to Market Samurai…

If you want to try Market Samurai for yourself, you can get free access to the keyword research module (and all of the features above) – plus trial the other advanced features inside Market Samurai – you can get your copy here .

If you already own Market Samurai and would like to upgrade to the paid version (and get lifetime access to all 8 modules inside Market Samurai) the place to upgrade your copy is here .

PPS – Several people have asked for a PDF version of this blog post.

Scott Harvey helpfully obliged – and now you can download the PDF of this blog post here . Thanks Scott!

Brent Hodgson një bashkë-themelues i Samurai Noble, dhe një internet marketing specialist.

Brent ka shkruar 68 postim (s) për Samurai Noble

123 Responses to “What Makes Market Samurai The Most In-Depth Keyword Research Software Available?”

 1. A question: What are the differences between Market Samurai & Keyword Elite 2.0? It is not a coincidence that you are releasing these emails at this time, is it?
  Të fala,
  Dave

  On
  www.neumaticos4x4.net replied:

  Great question, we hope get answer.

  On
  Brent Hodgson u përgjigj:

  The differences are massive. See the previous post on this blog – Market Samurai's focus isn't on finding keywords – it's on using keywords in the best possible ways.

  We've got a lot of respect for Brad and the tools he produces, and I know he's got a lot of respect for Market Samurai.

  As for it being no coincidence – you're right – with everyone thinking about keywords right now, it's a fantastic time to review Market Samurai's keyword research tools and remind our users of why they made the right decision to use Market Samurai (as I say at the start of this blog post).

  On
  Ron Reed replied:

  Mutual respect for BOTH… indeed.

  Which is percisely why I own BOTH and would suggest everyone to do the same.

  On
  Puneet Aggarwal replied:

  I think the real low point in Market Samurai (I have both KE 2.0 and MarketSamurai as of today) is generating keywords. It uses only a base keyword. I have not found a way to generate keywords just like Google Suggestion Tool. If I am missing something, please point me to the tutorial.

  When I use a base keyword and start a new project, it always finds new keywords around 100-600, but then filters out most of them.
  Regards, Puneet

  On
  Brent Hodgson u përgjigj:

  Do you mean – generating a list of keywords that is related to several keywords?

  No, we don't do that. I don't believe KE2.0 does either.

  The reason we don't is because it actually lowers the value of the keywords you get – you get fewer keywords related to each individual term, and the keywords aren't tightly grouped around a single term or phrase – so they're unable to be used to create the LSI/Referential Integrity/Keyword Architecture that Google looks for when trying to work out what a page is about.

  This is why you'll see keyword tools designed before 2005 asking you for several keywords to begin keyword generation – but most keyword tools today only ask you for a single keyword as a starting point.

  You're right about filtering out most keywords. Market Samurai does a fantastic job of filtering out low traffic, low value and low competition keywords so that you can find the single highest value keyword (or keywords) to target.

  It's important to remember that there is no such thing as “targeting” hundreds of keywords, or “optimizing” around hundreds of keywords – this is not targeting at all.

  So the key is to find the best, high quality, relevant keyword(s) for optimization – and to use these keywords as your focus.

  I hope this helps you out.

  Brent

  On
  Puneet Aggarwal replied:

  So you mean that if I enter “link building” as the base keyword, it will find out all keywords which contain this phrase and nothing else…. Right ?

  Then, isn't google keyword suggestion tool, a better bet for keyword research (only for keyword research, i mean)

  Regards, Puneet

  On
  Brent Hodgson u përgjigj:

  No. Maybe I misinterpreted your original post.

  Market Samurai uses the Google Keyword Suggestion tool as a keyword generation source – so you'll get the same (synonymous) results.

  As an example, if I type in [link building] into Market Samurai, and select “Google Synonym Tool” as a keyword source (this is the Google Keyword Suggestion Tool) I get 200 keywords.

  8 keywords with no traffic get removed immediately by Market Samurai, leaving me with 192 keywords.

  “link building, link building services, link building service, seo link building, building links, link building company, link building india, link building strategies, link building software, link building campaign, link building tips, etc”

  These are the exact same keywords that I see inside the Google Keyword Tool.

  Brent

 2. To me (as I now own both tools) I'd say Market Samurai meant for locating stealth keywords for dominating a market and then using the built in tools for promotional methods and tracking. (ie the Keyword Ranking tool recently released)

  Keyword Elite është menduar më shumë për marketers PPC (tho padyshim ka një përfitim SEO), por është menduar për gjetjen, ndjekja, dhe dominuese AdWords mundësi. (AdWords historia, ndjekja e fushatave aktuale AdWords, mundësitë CPA, faqet AdSense për synimeve të dhënësit etj)

  Ka dallime të tjera dhe unë do të prob nxjerrë një video tregon të mirat e të dy pas unë luaj me EK2 më shumë.

  Shpresoj se ndihmon!

 3. 3
  26 gusht 2009 at 05:52
  sam ka thënë:

  Ky post patjetër meriton një Retweet, sepse kurrë nuk kam imagjinuar shumë mënyra të ndryshme për të kryer një hulumtim fjalen. retweeting tani.

 4. Unë mendoj se e keni kryer një punë të madhe e do mbi të gjitha tiparet e vetëm një nga shumë moduleve në dispozicion në Tregut Samurai!
  (Kjo duhet të përfshihen në dokumentacionin tuaj produktit,,: o),, hint)

  I shikuar videot kur kam parë blerë software, por kishte harruar disa nga këto karakteristika.

  Linda
  PS Unë do të duan një lidhje Filialin për të promovuar këtë softuer! Unë jam duke e përdorur atë për të gjithë klientët e mi për të përcaktuar fjalë kyçe të mirë për ta që të përqëndrohet në për biznesin e tyre.


  Brent Hodgson u përgjigj:

  Dr Anthony Fernando është duke punuar në më shumë në thellësi video, dhe manuale PDF tani :)

  As for the affiliate program – if you get in touch with support, they'll be able to make sure you get details as soon as they're available.

 5. I love Market Samurai – especially the 3 new free modules you've added since I bought the program. I use it now to generate widget ads for my websites; takes about 30 seconds an ad.

  I now want to start a new website that has nothing but ads generated from Market Samurai and then run and adword campaign and not have to invest days/weeks of time building backlinks, writing articles, and using article warehouses to spread the word. I've come to appreciate that using an adword campaign might be cheaper than all the work I now do.

  So what will be the Adword module and how long will we have to wait?

  Thanks,

  On
  Brent Hodgson u përgjigj:

  I can't announce release dates or features (we never do this in advance). All I can say is what you'll be getting will be well worth the wait :)

 6. I would also like a run down of the differences. I can't tell for sure but there appear to be differences between the two. I'd like to know what each does and how I can benefit from KE2 – and just so you know, I already have Market Samurai as a paying customer.

  Thanks for your insight.

 7. 7

  Hi Brent
  Thanks for reminding me about the Market Samurai software.

  Mbaj mend duke u përpjekur gjyqin jashtë në janar të këtij vit - shpejt pas lëshimit të ri version. Ajo ka punuar e madhe për atë që unë e nevojshme dhe gjithmonë të kërkuar për të blerë kopje regjistruar plotësisht. Unë po të shoh ju keni shtuar mjete të reja, si dhe në versionin e tanishëm. Kjo është absolutisht i tmerrshëm.
  Unë jam duke kërkuar para për lirimin mjet AdWords.

  Keep up punën e mirë!

 8. Edhe një herë ju keni më kujtoi të gjitha pasuritë e drejtë këtu në oborrin e shtëpisë time vetëm duke pritur për mua që të marr ato. Nuk ka nevojë për të shkuar në kërkim të burimeve. Noble Samurai ofron gjithçka që kam nevojë.

 9. 9
  26 gusht 2009 at 06:09
  Dexx tha:

  PS - Një program Filialin do të ishte mirë kështu që ata prej nesh në fushën IM nuk keni për të promovuar programe të tjera në vend që në listat e ndryshme (ne kemi familje për të ushqyer!) Heh

 10. Keyword Elite është shumë e shumë duke u mbështetur nga të gjitha marketers Filialin të lartë të drejtë tani kështu që ju do të merrni një përmbytje e-mail dhe spam në lidhje me të. Unë jam duke qëndruar këtu me Samurai Tregut. Hype nga Keyword Elite do të vdes së shpejti.

  Andrew

 11. Kjo është një pyetje me të vërtetë e rëndësishme për ne, si Keyword Elite është $ 197 dhe Samurai i tregut është 2.5 herë që çmimi.
  Unë kam qenë duke punuar me Samurai Tregut që nga 30dc filluar, dhe unë do të doja, edhe pse ne kemi gjetur disa çështje (Mbështetja është në kërkim të tyre), por për këtë çmim unë mendoj se unë mund të shkoj për KE.
  Nëse dikush në ekipin MS mund të na jepni një krahasim, mendoj se do të jetë i madh.
  Thanks,
  Esteve.


  Brent Hodgson u përgjigj:

  Ju jeni të drejtë në lidhje me mbështetjen e - kohët e fundit ne kemi qenë të mbytur me mijëra e përdoruesve të rinj për shkak të Challenge Tridhjetë Dita.

  Normalisht njerëzit vërejtje për mënyrën se si mbështetja Noble Samurai është një nga më të mirat në industrinë e marketingut në internet - kështu që unë jam i zhgënjyer se ka pasur vonesa kohët e fundit. : (

  Ju përmend "Samurai i tregut është 2.5 herë çmimin" - kjo nuk është e drejtë.
  Nëse jeni duke bërë Day Challenge 30, çmimi është më pak se gjysma.


  www.neumaticos4x4.net përgjigj:

  Hi Brent, kjo është absolutisht e vërtetë që është duke u Mbështetja e madhe, nuk ka shqetësime në lidhje me atë, për të sigurtë. Mund të jetë, matrica SEOC dhe Rank Tracker janë duke u pak të meta, të paktën për përdoruesit e jo SHBA (por siç e thashë unë jam abosolutley i bindur se ne do të trajtohen).

  Unë jam aq i keq për gabimin që kam bërë, kur të krahasohet çmime të rregullta si unë nuk e di 30D sfiduesit të marrë atë çmim.

  Unë shpresoj se ky korrigjim të marrë të tjerët në rrugën e duhur.

  Të gjitha gest.

 12. Esteve, unë jam me ty, ajo mund të jetë shumë interesante një krahasim në mes të 2.

  Shih ya.

 13. Kjo është një i dobishëm djema burimeve! Ju e dini unë kam qenë duke përdorur këtë mjet që nga fillimi, por me aq shumë karakteristika është e lehtë të harrosh disa.

  Tani unë shpresoj ta gjej këtë pyetje matematikë të drejtë ... :)

 14. [...] Tiparet e Tregut Samurai Përputhje për Hulumtime dhe shkon përmes shumë opsione. Excellent! Çfarë bën Samurai Tregut Më In-Depth Keyword Research Software në dispozicion? | Noble Samurai __________________ 30DC: 2008, [...]

 15. 15
  26 gusht 2009 at 06:33
  Graham ka thënë:

  Unë kam versionin e plotë të Samurai Tregut dhe kanë pasur atë për disa muaj duke përdorur atë pothuajse çdo ditë. Megjithatë kjo pasqyrë e vetëm një prej moduleve më kujton shumë gjëra unë nuk e bëjnë.
  Modulet e tjera janë po aq të tmerrshëm.


  Brent Hodgson u përgjigj:

  Faleminderit Graham! :)

  Unë jam i kënaqur që ju jeni duke e përdorur atë pothuajse çdo ditë. Kjo është ku ne duam të jetë - "bukë dhe gjalpë" e marketingut në internet - software ju drejtuar biznesin tuaj në internet nga çdo ditë.

 16. 16
  26 gusht 2009 at 06:59
  Mark ka thënë:

  NEUMATICOS: Ju thatë MS është 2.5 herë çmimi i KE? Am I humbur diçka? MS është vetëm $ 149. Një vjedhin.

  Gjithkush që duan krahasime ... ky post nga Brent shërben si një pasqyrë amazingly detajuar të modulit 1 nga 8 në MS.

  Nëse ju keni të holla ... blerë të dy mjetet. Natyrisht, e ka disa karakteristika të tjera nuk e kanë.

  Nëse ju nuk keni të holla, atëherë lexoni letrat e shitjes dhe për të marrë një ide e mirë të asaj që ata të dy bëjnë. Një nuk është si mounds më të mira se sa të tjera - edhe pse unë priren të mendojnë MS ka marrë një avantazh të fortë për shkak të aftësisë për të drejtpërdrejt të shkaktojë ju për të vërtetë USE fjalen tuaj menjëherë. Shumë të fuqishme.

  Unë nuk mendoj se ekipi Noble ka nevojë të kalojnë kohë duke krijuar një krahasim në mes të dy.

  Vetëm mbani krijimin e moduleve të pabesueshme dhe përshpejtimin e MS.

  Unë do të them - kjo nuk do të dëmtojë për ekipin Noble për të shtuar gjëra të reja që të pëlqen kjo është në KE. Kjo është vetëm biznes i zgjuar. KE me siguri pashë atë që bëri MS dhe emulated mjaft e gjërave.


  www.neumaticos4x4.net përgjigj:

  Hi Mark, Më vjen keq për gabim, unë nuk ishte në dijeni për një çmim të tillë për përdoruesit 30dc.

  Thank you so much, për informacionin.

  Së fundi, unë mendoj se MS është duke ofruar mjete të mëdha, vetëm duhet të jetë pak i rafinuar, siç u kam thënë Brent, kemi të bëjmë me disa çështje në matricën SEOC dhe Rank Tracker (ndoshta sepse nuk janë përdorues të SHBA).

  Por gjithsesi, unë jam i sigurt se ekipi mbështetjen vullneti adresuar ato.

 17. Partneri im dhe unë kam pasur sukses të madh me Samurai Tregut në fakt unë jam duke kërkuar në marrjen e disa kopje për një asistent tim transferojmë dhe tjetra për vete a keni ndonjë gjë që do të lejojë këtë në një nivel të zbritur në mos unë ende do të shkoj përpara dhe të regjistroheni 2 licencë shtesë.


  Brent Hodgson u përgjigj:

  Make sure you get in touch with Support about this ( http://www.noblesamurai.com/support/helpdesk ) – they'll be able to help find the best way to do this.

  There are several considerations, like whether you want the copies for the outsourcers to be on a different license key so that you have more control and security.

  Also, depending on the number or licenses, there are some discount points available for bulk purchases.

  Brent

  On
  Isha of Market Samurai Resources replied:

  Alyysa, if you have a WordPress blog, you can put a meta description of your own in there, using the All in One SEO Pack plugin.

  Brent, shame on me: on first reading your post a few weeks ago I missed your “#45-46: Keyword Tagging” bit and also – shame on me twice – I hadn't noticed it in my Market Samurai and tried it out. What a nitwit : D

  Thank you for a great post.

 18. Great post Brent and possibly the best analysis & feature roundup of Market Samurai I've seen so far – cheers.

  I've been using Keyword Elite v1.0 since it was launched way before MS was on the scene and I love it. MS came along and did a handful of things that KE couldn't and it was a breath of fresh air. Now KE 2.0 is on the scene its obvious lots of people are asking which is best and which one should I use.

  My answer to that is try both and then you decide. Personally I wouldn't want to be without either. If you take your business seriously and keywords, niches, tracking, monetization and content are part of your everyday business, then you should be using both tools anyway – period. When a new tool comes along, I don't instantly stop using all my other resources, that would be madness, I invest in new tools and use them alongside existing resources in order to reduce the workload, improve research and most importantly save time.

  If I was sitting on the fence and had to choose just one, I'd probably opt for Market Samurai due to the module and feature updates. They are regular and are usually very feature-rich, this I like.

  Keep up the excellent work guys.

  All the Best
  Phill Mason

  On
  Brent Hodgson u përgjigj:

  Thanks Phill! :)

 19. Thank you Brent. Very nice contribution and a good refresher for me. I have not finished reading this yet, but I do have a couple comments.

  SEOC – my understanding was this number was the number of competing “pages” not websites as it says above.

  Trend – I always wanted to know how to use the bar graph. Does the first bar in the graph refer to the current month?

  Google Synonym v Google Search – I am still confused as to what the distinction is between these. The synonym is the semantically related tool (I refer to this as a sort of a dictionary-like of common usage search terms). Google search seems to me to be the same thing.

  Your better understanding would be appreciated

  I sinqertë

  On
  Brent Hodgson u përgjigj:

  Hi Frank,

  Great points – thank-you

  1) SEOC being competing “pages” – you're right – a typo on my part. (I also messed up #51 too… it's in there twice… doh)

  2) Trends – Fantastic point. I've updated this too. (Check it out above :) )

  3) You're right about the Google Keyword (Synonym) Tool – it's like a “thesaurus” for keywords.

  Google's Search Based Keyword Tool is slightly different.

  If you ask it to give you keywords about “trout fishing”, it will give you a list of keywords that contain both the words “trout” and “fishing”.

  This means you'll get long tail keywords like “trout fishing lures” “fishing for trout”, “trout fishing in new zealand” etc – but you *won't* get related keywords like “fly fishing” or “salmon fishing” or “fishing lures”.

  I hope this helps!

  Brent

 20. Looks like a good option…I'm gonna give it a try…thx…:)

 21. Undoubtedly buy both tools if you can.

  But Keyword Elite 2.0 is $995. Yes count them.

  There was a discount for version 1.0 users which brings it down to sub $200.

  But BEST with both tools is NO RECURRING.

  Every tool has its own merits. tehy all return different data.

  But the wisest of men doe snot us eteh same keywords as eveyron eelse.

  So using these 2 and Maerket Discovery is how you acttually break the box.

  On
  Brent Hodgson u përgjigj:

  I think they're selling at $197 to the public right now. I don't think we'll ever see Keyword Elite 2.0 sold at $997 though.

 22. Brent,

  MS isn't pulling SEOC and SEOTC data when I do keyword analysis?

  Ndonjë ide?

  On
  Brendan replied:

  You have to tick the SEOC and SEOTC boxes at the top option area in order to pull the data

  On
  Brent Hodgson u përgjigj:

  Thanks Brendan :)

  Dan – if you still have trouble, get in touch with us via support:
  http://www.noblesamurai.com/support/helpdesk

  That way we can ask questions, work out the exact cause, and help you to find the right solution.

 23. Market samurai rocks. There is absolutely no comparison with KE. Aside from that I am sick of getting email after email from the creator of KE. Not to mention the non existent support. The samurai is a top notch keyword tool.

 24. Man, the Spideys are going to like this post….KW heaven…

  I'm sure you guys TB'ed it already… I love it, btw…

  Nice post…

  Tani të ndaluar promovimin MS! Don't let the monkeys know about this tool!

  K, thanks….

 25. [...] What Makes Market Samurai The Most In-Depth Keyword Research … [...]

 26. 26

  Bought Market Samurai awhile back… no regrets – excellent tool. It's way better than this KE2 stuff that just came out

 27. 27
  On August 26th, 2009 at 8:13 am
  Jim Lorenzo said:

  Hi all:

  Both tools have a multitude of fantastic features. In my estimation though for the price, MS is smoking hot! Dollar for dollar and feature for feature it has more than enough horse power for anything I would be venturing into.

  A caveat though… The product is getting to be such a massive powerful beast, the training videos and pdf's are not a nice to have, they are a must!

  Thanks for everything,

  Jim

  On
  Brent Hodgson u përgjigj:

  Thanks Jim!

  Completely agree about the training – Dr Anthony Fernando is looking forward to sinking his teeth deep into this as soon as our commitments with the 30 Day Challenge have ended

 28. Great Article Brent. I forgot that some of those features existed.

  On
  Brent Hodgson u përgjigj:

  Then my work here is done ;)

  Thanks too for the great feedback!

 29. Thanks a lot Brent. I have been using Market Samurai for quite a lot of time now. It's been a great tool to find interview keywords.
  And yes, i was missing out on some features. Thanks for the detailed overview of all adwords features & reminding me of some 'great' things i was missing out.

  On
  Brent Hodgson u përgjigj:

  Falënderim :)

  Happy to help where I can. I'm glad you got something out of it.

 30. Thanks – I've been a long time user but was missing one point – the exact, phrase, broad – drop down box – that explanation has clarified a number of my seo results – i was using broad all the time – not good to do – the exact, puts things in perspective. Glad you said that is what you can expect short term –

  also the country feature setting is one that will help me

  thanks again

  On
  Brent Hodgson u përgjigj:

  I'm glad :)

  Yeah – Exact Match is generally the starting point for rankings… You initially rank for the keyword exactly (only) – but once you gain enough authority, Google will rank you for other uses of the phrase.. Later, Broad Match kicks in.

  It's something that we'll go into more detail about at some point. It's a cool concept – like climbing an authority ladder.

 31. Great timing I reckon to be releasing all this extra stuff about Market Samurai… after all – the word “Keyword” is being DUMPED into me inbox right now… lol

  Here's a major benefit that Market Samurai has over “other” software, that isn't really talked about:

  - It can run on a mac.

  Others can't.

  On
  Brent Hodgson u përgjigj:

  lol – it's true. Gotta love the Mac!

  James Schramko made the same point in a recent review & comparison.

  I'm surprised, as the “other” tool was originally planned for PC + Mac release ( http://www.warriorforum.com/internet-marketing-product-reviews-ratings/67773-market-samurai-vs-keyword-elite-vs-micro-niche-finder-2.html#post919646 )

 32. I would like to thank everyone for there generous response to my question. I am a bit overwhelmed with all the tools available and only want those that truly add value. MS is great & I have yet to tap all of its functionality. It appears that I should have Keyword Elite in my toolkit as well … Thx again.
  All the Best,
  Dave

 33. Unë kam gjetur që Google ndonjëherë bllokon SEOC dhe të dhënat SEOTC kur unë kam mundësi Proxy Server ndezur. Në qoftë se unë kthyer atë dhe klikoni mbi Analizimi (për fjalë kyçe të mbetura, pas filtrim), atëherë Google më jep të dhënat e humbur. Unë atëherë duhet të mbani mend për ta kthyer përsëri në Proxies përsëri më pas për kërkime të tjera! Mundohuni të mos Analizoni një listë të gjatë e fjalë kyçe, kur ju jeni të analizuar (dhe jo i fshehur pas një proxy server) ose tjetër Google do flag adresa yout ip dhe mund të ndalojë duke ju dhënë rezultate për disa orë.


  Brent Hodgson u përgjigj:

  Thanks David!

  Unë e di se ekipi është duke u përmirësuar edhe më tej shpejtësinë dhe besueshmërinë e proxies tani. Unë jam duke kërkuar para për të parë atë që ata vijnë me.

 34. 34
  26 gusht 2009 at 09:23
  Karl Wester tha:

  Faleminderit për info të thelluar në modulin e Keyword Research. Ajo do të jetë i madh në qoftë se tou do të na japin informacion të ngjashme në të gjitha modulet e tjera.


  Brent Hodgson u përgjigj:

  Në mes të mirë doktor Anthony dhe unë, unë merrni ndjenja ju jeni do të merrni pikërisht ajo që ju po kërkoni shumë shpejt :)

 35. First off, I love this tool. Marketing Samurai made all that keyword research theory I've been learning CONCRETE.

  Secondly, I have a suggestion…

  This blog post should be converted to a PDF ebook and be included with each download of Marketing Samurai… (just a personal thing, I kinda hate watching training videos.)

  Yes, I'm one of the few weirdos that prints out his eBooks and reads them AWAY from the computer.

  On
  Brent Hodgson u përgjigj:

  Good one!

  When I read your suggestion, I emailed Anthony about it right away. I actually never considered it. Our plan is to produce PDF training over the next few months.

  Brent

 36. I would love to have this post as a pdf…to keep on my desk for a quick referral guide…I forget all the wonderful things MS does. Is that possible? Falënderim

 37. Market Samurais is a much better tool as it contains many more options than KE2.0. To get everything Market Samurai offers you would need to purchase additional products if you went went KE2.0. The guys here might say Brad Callen is a good guy etc, but they took money from my account and despite numerous emails and requests for a refund they ignore me. Market Samurai is excellent. As for customer service Brad Callens' company sucks and I would not touch anything they did with a barge pole.

  PS: I have Keyword Elite and just cancelled my subscription to SEO elite. They will not be getting another cent from me.

  On
  Vincent replied:

  Jamie, even i thought that the KE is lifetime update for free. Why now they even charged to existing customer.

  Don't they thing that the improvement of software is from the feedback of existing customer? What i think is MS is more flexibility compare to KE at this point.

  On
  Brent Hodgson u përgjigj:

  Hi Jamie,

  I'm so sorry to hear about your troubles.

  Clickbank Support are able to help out in circumstances where a resolution can't be reached with a vendor.

  Perhaps this will help?

  Brent

 38. Market Samurai not only giving you a depth keyword search but also search engine competition, market analysis, I can go very far just by using the keyword research tool. I have KE version 1 and it's just a basic kw tool to search keywords, there isn't any market competition analysis like we have in samurai.

  The highlight features of KE version, like to search ads placement websites for adwords, see how much the ppc cost for adwords, we can get that all in our Adwords account, so nothing special.

  On
  Brent Hodgson u përgjigj:

  Terima kasih Sam. :)

  On
  Brendan replied:

  OMG Brent you know Malay? LOL…
  I really love DEVs team of Market Samurai, all of you are humble and willing to help people. = D

 39. This tool is really something.Market samurai is almost all in one. Very convenient to use and very flexible as well, this one very effective software that you must have.

 40. Market Samurai ROCKS! It only keeps getting better as new modules are added. It's from down under and over the top! I own it and can't wait until the affiliate program is made available.

  Keep up the great work Brent! You Rock \m/ \m/

  Andy

  On
  Brent Hodgson u përgjigj:

  Thanks – although it's not just me ;)

  I owe everything to the team, and the users of Market Samurai

  (See http://www.noblesamurai.com/blog/market-samurai/happy-first-birthday-market-samurai-720 )

  None of us are as good as all of us, together.

  Brent

 41. I have not been able to use Market Samurai to its full potential. It truly is an awesome tool!

  I am looking to outsource keyword research. If you are an experienced MS user with solid keyword research experience, please contact me at benc 007 AT sbcglobal DOT net.

 42. Yeah, with all that's been added to Market Samurai lately, I'll definitely be sticking with it. It's far more than just a keyword tool.

 43. Brent – nothing you couldn't have done in 30 seconds…but I did a simple copy-and-paste of this into Word, and then created a PDF out of it for my own reference while using the tool. (I'm assuming you don't mind my use of your copyrighted material in this way, but if so, please let me know).

  Nothing fancy, but it kept most of the formatting pretty well. I'd be happy to send it to you if you'd like to share it with the few people that requested it.

  Regardless, thanks for the excellent information (and product).

  Scott

  On
  Brent Hodgson u përgjigj:

  Thanks Scott – I'd be happy to upload it for the people who are interested.

  My email address is simple. It's just my name at this site.

  Faleminderit!

  Brent

 44. I bought this product a while back and I've got to say that this is one of the smartest purchases I've made in regards to Internet Marketing/keyword products. You guys are great and the new modules kick *ss

 45. 45

  Brent,
  Thanks for the blog post. I agree that having this as a pdf would be good for you. I'd forgotten all the features that MS does and I use amost daily.
  I've been with you since the early days and the amount of work and upgrades that you've done with this software almost makes me feel guilty when I use. It's without a doubt the absolute best money I've ever spent for any software. Keep up punën e madhe.
  I do wish you had an affiliate program, but what the heck, I still promote and tell people about, just my way of returning something for all the great value I've gotten out of the system. I need for you guys to stay around.
  I own both products, but never even open the other. Have a coupon for the new KE, but why bother. Between what I can get for free and MS, got everything I need.
  Best Regards

 46. 46

  In my opinion KE is a good Keyword tool but Market Samurai is a great business tool…..from beginning to end

  Graham

 47. 47

  Very useful! I could have done with this when I first started using Market Samurai. Any chance of a breakdown like this on the competition module. For myself I would love some guidance on what factors to give the greatest weighting.

  On
  Brent Hodgson u përgjigj:

  Oh man, that'd be a HUGE post Greg!

  It will happen…

  I don't want to do it right now because if I listed every feature that's in Market Samurai's SEO Competition module now, I'd just have to go back and update the list again very soon… *hint hint*

  Brent

 48. Great post. Thank you for the review. I am a paid MS user and love the product. I also have the original KE tool. I use MS to do more in depth analysis of a few seed keywords. For this MS is just best in class as far as a non recurring payment software can be. The free upgrades and additional modules have been awesome.

  After giving it some thought I'm not going to upgrade my KE to KE2 even though they offer a discount for KE users. Funny thing, I seem to remember being offered free lifetime upgrades with the purchase of KE. I guess lifetime meant the version lifetime and free now has a price. Nuk e di. That just kind of rubs me the wrong way. Collectively KE users have provided some solid research data that was probably used to help build KE2. Thanks for your input now pay me again for the tool you help build. Sounds like my former employer.

  The other thing that is really pissing me off right now is all the spam from the list pimp gurus promoting KE2. I've trimmed my list of subscriptions way down but I guess in this economy the lure of easy money has a very strong appeal.

  I'm not knocking anyone for buying KE2. KE was a solid tool in its own right. I'm sure KE2 has some merit as well. But since Market Samurai came along my version of KE has been collecting hard drive dust.

  IMHO the best desktop keyword software is Market Samurai. For quick analysis I use Micro Niche Finder and the filter the seed keywords with Market Samurai. I get great results this way.

  For really deep analysis I'll use Nichebot from time to time and Market Samurai.

  Just my two cents I know but Market Samurai rocks! :-)

  On
  Brent Hodgson u përgjigj:

  Really interesting notes – thanks for the insights!

 49. Hi Team,

  I just wanted to leave a quick note to say thank-you to everyone who commented.

  There were so many fantastic comments that if I had have responded to everyone, I'm sure you would have got sick of seeing my name popping up in the comments here.

  So to everyone – thank-you for your comments, support and suggestions here!

  Brent

 50. An excellent post. I bought MS last year and being a newbie I have to admit I haven't really used it that much because I found it too overwhelming!!!! I can see for myself it is very powerful, but the power and the uses to which IM'ers can and do put the software are just beyond me right now. In my defence I have used it but only to search on keywords for writing articles for my blog. That's it….! I want to do more, but I don't know where to start.

  When Dr Anthony Fernando is creating the user manuals and videos, could he also include some example videos that show newbies how to start a project (like promoting Clickbank products) and, using MS, show us step-by-step how to do it so that we could use the software and have a mini money-making project actually completed. We can then do this again and again for ourselves and learn other ways to use the software from later videos.

  I feel it's important to be able to buy these tools, use them straightaway and have them earning money for us in the shortest period of time possible. Unfortunately I haven't done this yet.

  On
  Brent Hodgson u përgjigj:

  I've emailed Anthony to ask him about this now :)

  I'm sure the answer will be an emphatic “Yes” – Anthony's a brilliant teacher, and I know that one of his goals is to help make sure that everyone (no matter what skill level they have) can profit from Market Samurai's tools straight away.

  I know he'll also be stoked to see so many people looking forward to his training. This is really encouraging :)

  Brent

  On
  Nick R replied:

  As a relative newbie and paid MS user who hasn't actually used it yet(!) I would also absolutely love a step by step worked example along the lines suggested by Gareth C Thomas. Being able to jump right in and use the product and then translate that experience into other projects would be a great advantage. Please add my vote to this request. I do hope you can produce something like this.

 51. What a great overview of the module! No disrespect to your own efforts with the video tutorials, but most of them tend to be quite long whereas this tells you 95-100% of what you need to know in less than 5 minutes and is a great reference.

  Am looking forward to the pdf manuals etc – you seem to have some other votes for pdf or ebook versions of manuals/training versus (or in addition to the videos).

  I use MS every week – everyday when I'm on a new project – and I'd probably have made more of it already with a written guide as attention kind of fades 20 minutes into a video tutorial… Like I say, respect your efforts – I know it's not easy – but sometimes a quick lookup reference is all I want…

  Keep up the fantastic work. Great product.

 52. And of course Keyword Elite has nothing like the Market Samurai content creator, or even the product locator (it does have a JV locator, but it's a different animal).

  Still need a Noble Samurai Affiliate scheme. Co-Branded (like 30DC) would be excellent.

  Peace and light
  Peter

 53. Last time I used KE1 was when I purchased MS about 6 months back.
  MS is a life saver. KE1 doenst even tell you what 'project' you are in.
  KE has other good features but the bad design makes it harder to learn.
  Going to hold off on the KE2 till I get more videos…$97 is for KE1 is not much, but why waste when you are not going use anything but MS :)

 54. Great post guys I been doing the 30 Day challenge, admittedly sarted a couple of days late however I have or had the free sample of Market Samurai and could not figure out how to use it. This post dispels all that stuff. I do find rank tracker very easy though.

 55. As a professional SEO, I have just this to say: Market Samurai is by far the best tool I have ever seen for SEO Analysis and keyword research.

  What used to take me days or weeks I can now do in hours and provide the data to clients as well.

  This week I used Market Samurai to test some medical terms for a clients keyword campaign and SEO competition to see which terms were in the clients best interest and could benefit from an extensive national SEO campaign.

  Market Samurai gave me the info, let me export it, and allowed me to do the analysis with supporting data, rather then “take my word for it”.

  Bows to Market Samurai – Eric Gehler – SEO

 56. We run a business that provides internet strategies and SEO for smaller businesses. MS is the best tool we have come across and we would use it every other day.

  MS is a great product for business based SEO research. The info available on the Keyword Module is great. You can do a stack of research around the business's key areas finding all the volume keywords, together with OCI and AWA, to work out where to target. Dump everything into Excel and then generate reports to analyse and discuss. The ability to click through to the AWA page in Google is invaluable for researching competitors websites.

  BUT the real value is in the SEO Competition module. This really lets you see where to target a business's keyword strategy to get onto the front page (which is what every business owner wants). The layout and information is awesome – but I see KE 2.0 has created a somewhat similar module. Imitation is the most sincere form of flattery! (I look forward to the “hint, hint” changes in SEO Comp).

  Support has always answered any questions. The constant updates are a bit of a pain, but a very small price to pay for the constant finetuning.

  Anyone who wants to make a living out of doing internet strategy and website structuring HAS to have MS. Sit in front of a client and you look like a magician using MS.

  Gëzuar
  Marshall

  PS Brent, have you thought about having a function to export ALL keyword research into one CSV file, rather than keyword by keyword?

 57. KE vs MS I suppose we could spend all day discussing the pros and cons, but keyword research is a part of Market Samurai, there is so much more and more coming out on a regular basis. So no competition.
  I cannot understand why there is no Affiliate program, I look forward to it.
  cheers guys

 58. Re: PDF of this post

  Due to popular demand – we've just uploaded a PDF version of this blog post (thanks to Scott Harvey for setting this up and sending it over!)

  If you'd like to download a copy of this blog post in PDF format, you can find a link to the PDF in the “PPS”

  Thank-you Scott!

 59. I have no doubt about Market Samurai. It makes it easier to research keywords with lots of extra features. Love it!

 60. I could always tell Brent was a good guy from the software he has created and the company culture, support, etc.

  But being so generous to me about my very minor contribution when he did all the hard work of writing the actual content tells me even more about the kind of guy he is.

  Just reinforces my decision a while back to purchase this software…

  Anyway, I'll stop this “love-fest” before he gets a big head!

  Scott

 61. There is so little overlap between Keyword Elite and Market Samurai that an attempt at a comparison would hardly be relevant.

  Market Samurai is meant to be a fully integrated toolkit for Internet Marketers. The ability to find keywords is only the start…it is what you do with those keywords that ultimately determines the outcome.

  Currently, Market Samurai would mainly benefit people using an SEO model for their online activities, this will change once the Adwords module is released.

  Eventually, if you want to publish or promote on the internet via organic or PPC traffic then you will benefit from using Market Samurai at all stages of the process.

  GuruBob

 62. I was introduced to market samurai through the 30 day challenege. It has taken me a while to learn how it really works. Now that I've taken the time to read all the tutorials and read long posts like this one I'm beginning to see the advanatages of this amazing tool. It was the best money I've ever spent.

 63. [...] What Makes Market Samurai The Most In-Depth Keyword Research … [...]

 64. I, personally, own just about every keyword research tool on the market. I also do a lot of my own organic research when going into a new (or old) market…

  … and I'm proud to say Market Samurai is my favorite!

  'enuff said.

  Thank You Noble Samurai (and Brent) for taking my money and treating me well. I still feel I got the better end of the deal. :)

  -Ron Reed

 65. Brent,

  What a great post this nearly was!

  You've gone through everything for using MS to find keywords in such great detail; explaining what this feature shows and what that button does, and only in one instance, as far as I can see, have you offered any advice from your undoubted experience and knowledge as to how to use actually use all these elements together.

  Having a gun and knowing it goes bang is all well and good, but you have to tell people how to aim and pull the trigger or at best they'll do nothing with it and at worst they'll shoot themselves in the foot.

  Please look at tis post of ours again and think about doing a re-release with a few added comments and advice on how to use each of the features MS provides (and you have described in such detail) – unless, that is, you just want the license revenues and you don't actually care one way or the other if people learn how to use it or not.

  Terence.

  PS Remember – not everyone that disagrees with you is your enemy and not everyone that agrees with you is your friend.

  On
  Eve replied:

  Terrence,

  It seems to me that your concerns have already been addressed…

  I think you will find that there are a large amount of training videos and tutorials in the support section. These videos explain how to use the elements together to achieve results. For me these have been invaluable in terms of understanding what I need to be doing!

  Also, Brent already stated earlier in the comments that Dr Anthony is working on getting a comprehensive training program up and running.

  Hope this helps

  On
  Brent Hodgson u përgjigj:

  Hi Terence,

  Thanks for your comments – I really appreciate your feedback here.

  You're right – I didn't go into any specific detail about how to benefit from the features – just a brief comment on what the feature did. I didn't want to give people too much to read – so at the start I made the comment “I'll do what I can to keep this brief.”

  And you're right – it's critical for us to make sure that people know how to use Market Samurai effectively – because this is our “bread-and-butter” business – and if our users aren't able to get value out of Market Samurai and succeed in using the tools effectively, we won't achieve long term success.

  The good news is – “We're on it!” :)

  Over the past month, Dr Anthony and I have been working on exactly what you mentioned – creating training videos around how to get the best results from all of the tools inside Market Samurai.

  The first 29 videos were released into the 30 Day Challenge this month, and many of them are already available at:

  http://www.noblesamurai.com/support/tutorials

  (There are a couple of the videos that we're working to tweak and improve a little before we re-release them.)

  We also have a new training area in development – making all of the videos easier to find.

  We've begun creating PDF versions of our training (although this will happen more slowly)

  And we *won't* be packaging up this training as a product and selling it – we'll be making it free and public for anyone who wants to use it.

  But let's give you what you need now…

  If you're looking for videos on the Keyword Research module that you can use now to get the most out of Market Samurai, here's the best-of-the-best:

  Getting Ideas for Niche Markets (What to do before using Market Samurai):
  http://www.youtube.com/watch?v=76mWz9vXKAw

  Introduction to Market Samurai (overview / familiarization video):
  http://www.youtube.com/watch?v=sq0BvBb7QI4

  Finding a Theme Keyword (the main keyword for your site):
  http://www.youtube.com/watch?v=fa1rwcKfFH4

  Finding Category Keywords (the sub-categories of your site):
  http://www.youtube.com/watch?v=kRtl4JlB1xA

  Bonus Material – Phrase Match vs Broad Match – understanding the difference:
  http://www.youtube.com/watch?v=TvjgqLQGnyY

  Finding Easy, Low-Competition for Google Adwords:
  http://www.youtube.com/watch?v=3aT3_S2A6sw

  Using Google's Search Based Keyword Tool for Long Tail Keywords:
  http://www.youtube.com/watch?v=4IRfa2-CS2g

  View Raw Keyword Data:
  http://www.youtube.com/watch?v=E9ydzOHf4fs

  How to Copy Tags for Tagging Videos and Blog Posts:
  http://www.youtube.com/watch?v=GM8QvpCqprk

  Trends Graph Data Explanation:
  http://www.youtube.com/watch?v=byUDr8TVlAU

  And now back to the FUNDAMENTALS of keyword research:

  Search Traffic Golden Rule #1: Target Keywords With Traffic
  http://www.youtube.com/watch?v=iXpTazrWCQA

  Search Traffic Golden Rule #2: Target Keywords With HIGH PROFIT Potential
  http://www.youtube.com/watch?v=zsoy8MdeITc

  Search Traffic Golden Rule #3: Target Keywords With LOW COMPETITION
  http://www.youtube.com/watch?v=8eR-EN8hIaM

  I think I might have missed one or two videos – but hopefully what's here will help you out.

  As I mentioned – there's heaps more coming – so stay tuned.

  Brent

 66. oh good market samurai

 67. Samurai Team,

  I must admit that at first I was a bit skeptical about this software. Then through the 30DC, I have had a good go at it and I must now say that I am a true believer of it's power and potential. I just want to thank you for the quality of product that you have brought out to the market place.

  Thanks,
  Ashley
  Magnetic Marketing Solutions

 68. thanks for this 53 keyword tools tips…

  i reached your blog with your emsil..

 69. Thank you for the refresher course!
  Market Samurai has so many awesome features, I had forgotten some of them!
  From now on, the pdf is on my desktop!
  Cheers!
  Victoria

 70. [...] Want to buy keyword research tool? Take a look at market samurai's blog: What Makes Market Samurai The Most In-Depth Keyword Research Software Available? | Noble Samurai In that post they talk indirectly about KE 2 (when it was being launched). They give some in depth [...]

 71. Scott,

  This is a LOOOOOONG post as you promised,
  I think that a video tutorial would have been EZer to absorb and digest. Show and tell almost always wins.

  Racheli Smilovits
  Senior Mortgage Advisor

  http://www.loans-4-u.com
  Bio http://www.MeetRacheli.com

 72. Yes, I agree that the #1 position in the SEROs gets 42% of the clicks – but the clicks are NOT the same as the number of searches. Many people search but don't click. But you've laid out your SEOT as a straight 42% of the daily searches reported by Google's Keyword tool.

  If you are looking at the number of clicks #1 gets as a % of searches, it's about 23% – see the post I've linked to under my name.

  On
  Brent Hodgson u përgjigj:

  You're 100% correct here.

  What you find though is as keywords become more specific, the percentage of people who click after searching becomes higher.

  So for some keywords, the percentage is 0%, and for others it's 100%.

  Right now, we have no algorithm for measuring how specific a search is – so we're careful to stress that SEOT is “…the maximum amount of traffic that targeting a keyword is likely to give you” rather than “the average amount of traffic” – and that “42% of all clicks” go to the #1 ranked site in Google rather than “42% of all searches”.

  But there's an interesting reason for using 42% beyond the obvious…

  The reason we use 42% as the maximum (rather than 23%) is because it seems to more closely echo actual traffic levels for established authority sites.

  If you have a high authority site, the amount of traffic that you'll receive for a ranking for a keyword (broad-matched) will usually be very close to the 42% figure. This is because of the long tail derivatives of the keyword.

  If you have one or more authority sites that rank for one or more main keywords broad-matched, take a look at the traffic levels for the main keywords for the site (Broad matched). (When I say core keywords, I mean the keywords that you have any top-20 rankings for. You can use a service like SEM Rush to get a pretty good snapshot of these rankings.) Next, get the SEOT figures for those keywords, and compare them to your actual traffic levels, being sure to remove broad matched duplicates (ie “trout fishing”, “fishing trout”).

  The SEOT figures seems to be very close to the actual traffic levels to the site. And the best reason we can find is, because the site is so well trusted, the search engines are ranking it for an almost endless list of long tail keywords.

  In the “Dojo”, when we talk about this phenomena, we call it “semantic-match” because it's almost like there's a 4th tier of keyword matching (beyond Broad match) that you reach with an authority site – Exact->Phrase->Broad->Semantic-match

  But that is a blog post for another day.

  You're right about 42% not always being the number of searchers who click though. But sadly, you're only the 2nd person who has asked “why?”.

  On
  Alyssa S replied:

  Thanks for the very detailed reply!

  What you are saying is that the 42% works for high authority sites, but be cautious when looking at smaller micro-niche sites?

  Also, despite the fact I'm only the second person who has asked why all the people who search don't click, it would be nice if someone does a post on why. My hunch is that the snippet of text displayed below the link plays a part, and it might be worth writing meta descriptions that are mini-ads, rather than let Google pick out random snippets from the body of the article.

  But thanks again for your response.

 73. Great post. There are a lot of other keyword research products on the market, but I really feel that Market Samurai is the best! Not only does it allow you to do some “in depth” research, but it allows you to do it quickly and output the info into an easy to use format.

 74. For me, the winning feature was the ability to research keywords in HEBREW. This gives me advantage over most all Israeli marketers who can only use google adwards, because practically nobody supports keyword research in anything but English. So I bought Market Smaurai today, and I look forward to having fun!
  :-)
  PS – If I could add sites manually to “content research” it would give an additional benefit, because nobody posts Hebrew articles on Ezinarticles. Think about it.

 75. Hi,

  Faleminderit për këtë post. To categorise MS just as a keyword research tool does not do it justice, it has wide ranging features that same me hours and give me results I would never uncover. Its simple interface is also fantastic. I'm a big fan!

 76. 76
  On November 7th, 2009 at 12:22 am
  Carrottio said:

  Hi Brent,

  Google Synnonym Tool (include Addtional)
  –> MS generate keywords based on Google Keyword Tool

  Google Search Keywords
  –> MS generate keywords based on Google Search-based Keyword Tool

  But at the time of “analyze keywords”
  It seems Market Samurai shows “data” based on Google Keyword Tool.

  I observe that

  # searches for particular keyword in Market Samurai
  –> “is almost same as” # searches provided in Google Keyword Tool

  but

  # searches for particular keyword in Market Samurai
  –> “is quite different with” # searches provided in Google Keyword Tool

  A kam të drejtë?
  If yes would you please give us a reason?

  On
  Brent Hodgson u përgjigj:

  I assume you mean (in the second case) “The number of searches for a particular keyword in Market Samurai is quite different to the number of searches provided in Google Search Based Keyword Tool”

  If this is the case, you are correct. The Google Keyword Tool and the Google Search Based Keyword Tool will display different results.

  That's because Google's Search-Based Keyword Tool and their Keyword Tool both operate in slightly different ways.

  We use the Google Keyword Tool because we have better data to support the figures that we see in the Google Keyword Tool.

  Brent

  On
  carrottio replied:

  Thanks Brent for your clear answers. :-)

  I'm now using “Keyword Research Module” provided in Market Samurai to find micro-niche market I can possibly attack and be profitable.

  Currently, there are many sources of information regarding to “the threshold parameters (Searches, PBR, SEOC, SEOV, etc.)” we should configure to find out “the micro-niche market”.

  I watches vdo from 30DC, MS 3 Golden Rules, MS blackbook, and they're all differences.

  Is it possible that you please help US “recap the threshold parameter & step” here. Such as

  Step 1 : Run Keyword Rearch Module to find Theme Keyword : Searches = www (in broad/phase match), PBR = xxx, SEOC = yyy, SEOV = zzz, etc.

  Step 1 : Run Keyword Rearch Module to find Category Keyword : Searches = aaa (in broad/phase match), PBR = bbb, SEOC = ccc, SEOV = ddd, etc.

  Step 3 : Run SEO Competition Module to check First Page Competitor Strength …

  I think this “RECAP THRESHOLD & STEP” will help a lot of newbies (like me) :-)

  Thanks,

  Carrottio

  PS www, xxx, yyy, zzz, aaa, … is number

  On
  Brent Hodgson u përgjigj:

  Dr Anthony's way ahead of me here:

  http://www.noblesamurai.com/dojo/marketsamurai/7204-how-to-select-a-theme-keyword

  I hope this helps!

 77. [...] of information regarding to “the threshold parameters … Go here to see the original: What Makes Market Samurai The Most In-Depth Keyword Research … Leave a comment | Trackback No comments [...]

 78. Another amazing upgrade. Thank you for continuing to give us free upgrades.