Një Video Nga Domain Samurai Vault ...

Share Button

Tani që macja është jashtë qese, dhe ynë Domain Samurai software është liruar, unë më në fund mund të ndajnë këtë video fun pak me ju dhe të ju jap backstory:

YouTube Preview Image

(Disa nga ju mund të keni parë këtë tashmë - në qoftë se ju ishin duke ndjekur seminarin nëpërmjet Twitter.)

Kjo video është xhiruar në ardhjen ngjarje Faqja 2 Ed Dale në Melburn - momentet para Kenny Goodman (nga DomainFace ) dhe unë ishin gati për të dhënë një demonstrim vjedhës shikim vjedhurazi e Domain Samurai dhe DomainFace pune së bashku.

(Në atë kohë, software tonë u quajt "Emri Samurai" - edhe pse kemi ndryshuar emrin për shkak se njerëzit mbahen duke e quajtur atë "Domain Samurai".)

Fatmirësisht nuk ka laptopë janë dëmtuar në bërjen e këtij filmi ;)

Check it out ...

Brent

PS - Vini re se si Kenny nuk do të lëvizë kur të ndodhë? Kjo është diferenca në mes të ekipeve Australian dhe anglisht kriket. ;)

PPS - Nëse ju jeni do të jetë në San Diego maj për të ardhshëm "vjen në shtëpi" ngjarje Ed Dale-së, sigurohuni që ju them hi të Eugene - trurin e vërteta prapa Samurai Tregut.

Brent Hodgson një bashkë-themelues i Noble Samurai, dhe një specialist internet marketing.

Brent ka shkruar 68 postim (s) për Samurai Noble

5 Përgjigjet për të "Një Video Nga Domain Samurai Vault ..."

 1. Ed Dale, si një gazele - veprim i bukur!

 2. Wow ... A duhet të jetë në skenë i veshur me një baggy e gjelbër ...

  Bukur kapur !!! Howzaaaat !!!

 3. 3
  25 prill 2010 në 02:01
  Adam tha:

  LOL, që ishte mjaft e një të shpëtuar!

 4. Veprim i mirë. Mund të qenë e keqe

 5. Kapur bukur! Kjo seminar dukej si fun! Unë me të vërtetë duhet të shkojnë në një tjetër.