Nje Video Nga Domain Samurai Vault ...

Share Button

Tani që macja është jashtë qese, dhe ynë Domain Samurai software është liruar, unë më në fund mund të ndajnë këtë video fun pak me ju dhe të ju jap backstory:

YouTube Preview Image

(Disa nga ju mund të keni parë këtë tashmë - në qoftë se keni qenë pas seminarit nëpërmjet Twitter.)

Kjo video është filmuar në ardhjen rast Faqja 2 Ed Dale në Melburn - momentet para Kenny Goodman (nga DomainFace ) dhe unë ishin gati për të dhënë një demonstrim Sneak Peek e Domain Samurai dhe DomainFace punuar së bashku.

(Në atë kohë, software tonë u quajt "Emri Samurai" - edhe pse kemi ndryshuar emrin për shkak se njerëzit mbahen duke e quajtur atë "Domain Samurai".)

Fatmirësisht nuk ka laptopë janë dëmtuar në bërjen e këtij filmi ;)

Check it out ...

Brent

PS - Vini re se si Kenny nuk lëvizin kur të ndodhë? Kjo është diferenca në mes të ekipeve Australian dhe anglisht kriket. ;)

PPS - Nëse ju jeni do të jetë në San Diego maj për të ardhshëm "Coming Home" ngjarje Ed Dale, sigurohuni që ju të thoni hi të Eugene - trurin e vërteta prapa Samurai Tregut.