Latest Domain Samurai Përmirësimet e

Share Button

Hi Ekipi,

Bazuar në reagimet tuaja, ne kemi vazhduar për të bërë përmirësime në Domain Samurai.

Nëse ju nuk keni për të modernizuar një kopje të Samurai Domain në versionin 0.1.39 ende, këtu është ajo që ju jeni të humbur në:

Më shumë Besueshmëria gjetjen ri Domains

Për të qenë të hapur, çështja më e madhe brenda Domain Samurai deri më sot ka qenë besueshmërinë.

Ne kemi luftuar bug-pas-bug rreth kontrolluar për fusha të reja - disa gjëra ndihmuar, por luftoi për të gjetur diçka që do të punojë në vazhdimësi dhe në mënyrë të besueshme afat të gjatë.

Së fundi, duket sikur ne kemi gjetur zgjidhje.

Pas kalimi te një të ri (të ndryshëm) "cloud server informatikë", ne kemi vënë re një përmirësim në besueshmërinë rreth mjeteve të reja Domain Samurai e domain kërkimit - dhe ne shpresojmë që ju të shihni përmirësime too!

Por - si gjithmonë - nëse vëreni ndonjë problem, sigurohuni që ju të na tregoni rreth tyre nëpërmjet Domain Samurai Mbështetje .

Kërko Australiane Domain Names

Ajo duket si Domain Samurai ka një bazë të fortë të përdoruesit në Australi!

Një nga më të kërkuar karakteristika të reja për Domain Samurai ishte mbështetja .com.au.

Për të gjithë Aussies tanë duke bërë SEO lokale downunder, Domain Samurai tani ju ndihmon të kërkoni për fjalen optimizuar domains .com.au.

Kjo rrisë numrin e përgjithshëm të TLDs / ccTLD mbështetur brenda Domain Samurai në 20:

 • Com
 • Org
 • NET
 • .tv
 • Info
 • .me
 • Biz
 • .us
 • Mobi
 • .ws
 • .ca
 • .de
 • .eu
 • .co.uk
 • .org.uk
 • .me.uk
 • .nu
 • .cc
 • .Në
 • .com.au

Për të filluar kërkimin për domains .com.au - ose ndonjë lloj tjetër të fushës listuara më sipër - sigurohuni që ju të ndryshoni "Domain TLDs" listën tuaj për të përfshirë opsionet që ju dëshironi për të kërkuar para se ju goditi "Gjej Domains".

Një Handy Domain Counter

Kjo është një stat e thjeshtë të vogël që e bën Domain Samurai një miqësore të vogël për të përdorur.

Kurdo që ju jeni në kërkim për domains brenda Domain Samurai, ju do të merrni një akuzë e numrit të fushave që Domain Samurai ka gjetur për ju.

Fushat e eksportit nga Domain Samurai

Ne kemi shtuar edhe një "Eksporti fusha" button në mënyrë që ju mund të zgjidhni domains që ju jeni të interesuar në të, ruajtur ato, apo edhe regjistrimin e tyre përmes gjendjes civile tuaj të zgjedhur.

(Kjo është veçanërisht i dobishëm në qoftë se ju nuk e përdorni Hostgator, eNom [nëpërmjet Hostgator domains vetme opsion], NameCheap ose GoDaddy -. E 4 ofruesit Domain Samurai ndihmon që ju të regjistrohen nëpërmjet)

Plus një bandë e minor fixes Bug ...

Ne kemi bërë edhe disa korrigjime të vogla bug këtu-dhe-atje ...

Për shembull - duke hequr karaktere nga fjalë kyçe (apostrofat, ampersands, etj) të cilat janë të pavlefshme për emrat e domain.

Shumë nga këto mete të vogla do të kishte fluturuar nën radar në qoftë se ajo nuk ishte për përdoruesit Domain Samurai (si ju) raportimin e tyre tek ne.

Pra, përsëri, nëse ju shihni diçka që nuk duket e drejtë, ose në qoftë se ju doni të bëni një sugjerim, flasin - sepse ne dëgjojmë.

Si për të përmirësuar ...

Për të parë këto ndryshime, sigurohuni që ju update kopjen tuaj të Domain Samurai në versionin 0.1.39.

Nuk ka kosto për të rinovuar një kopje - Domain Samurai është e lirë për përdorim, dhe kështu janë këto përmirësimet.

Për të rinovuar, thjesht të hapur një kopje të Domain Samurai, dhe ju do të kërkohet në qoftë se ju dëshironi të instaloni versionin më të fundit.

Përndryshe, ju mund të shkarkoni versionin e fundit të Domain Samurai nga faqja juaj unik download.

Nëse keni ndonjë probleme, le të na njohin .

Dëshironi të treguar mbështetjen tuaj për Domain Samurai?

Sepse Domain Samurai është software i lirë, nuk ka asnjë mundësi për të blerë për të mbështetur zhvillimin e mëtejshëm të saj.

Pra, nëse ju doni të tregoni mbështetjen tuaj për të lirë software Domain Samurai, ose vetëm thonë "faleminderit", komplimenti më i mirë që ju mund të na paguani është për të marrë një moment për të dërguar një lidhje për të www.DomainSamurai.com me dikë që ju e dini që mund të të përfitojnë nga duke përdorur software.

Siç e dini tashmë - të paturit e një fjalen optimizuar emër domain nga fillimi i ndihmon madhëroje renditjen tuaj në motorët e kërkimit - dhe më shumë njerëz që përdorin dhe të përfitojnë nga Domain Samurai në këtë mënyrë, aq më mirë.

Brent

PS - Në rast se ju jeni duke na bashkuar për herë të parë - Nëse ju nuk e keni shkarkuar Domain Samurai akoma, ju mund të shkarkoni Domain Samurai falas në www.DomainSamurai.com .