Këshilla për Gjetja e një Domain Madhe moshës

Share Button

Me modulin tani në dispozicion në të dy Fushat Samurai Tregut DHE Domain Samurai , ne kemi pasur një shumë pyetje rreth mënyrës më të mirë për të shkuar për të gjetur fusha brenda të moshuarit mjet domains.

Trouble me gjetjen e një Domain Madhe moshës

Zakonisht, arsyeja që ne të humbasë më të mirë të mundësive të moshës Domain vjen poshtë me përqindjet e thjeshtë ...

Fushat moshës janë shumë pak në numër se Domains reja.

Në çdo kohë - vetëm një përqindje e të gjitha Domains Aged do të jetë në dispozicion për shitje, ankand, apo pushimit;

Një përqindje e këtyre fushave shpejti-të-të-të disponueshme do të kryejë një PageRank të fortë, Domain Age apo backlinks;

Dhe një përqindje e atyre cilësi të lartë së shpejti-të-të-domains në dispozicion do të jetë relevante për ngrohtë tuaj.

Më specifike fjalen tuaj është, më e ulët se përqindja përfundimtare është, dhe më pak të ngjarë që ju do të gjeni një domain me vlerë të lartë të rëndësishme për atë fjalë.

Kjo është arsyeja pse moduli Domains priza në DomainFace në vend të parë - një shërbim 3 domains partisë - për shkak se gjetja fusha e pakta që mund të përshtatet ky kriter është fjalë për fjalë si gjetja e një gjilpërë në kashtë, nëse ju jeni duke bërë atë me dorë. Me lidh të bazës së të dhënave DomainFace, ne mund të trokitje e lehtë në 100,000-së e ankandeve moshës domain, shitjes dhe expiries që DomainFace është gjetur çdo ditë - duke ndihmuar ju për të gjetur hala artë në kashtë.

Kjo është edhe arsyeja pse gjetja e një fushat më të mirë të moshës nganjëherë kërkon taktika të reja - veçanërisht nëse ju jeni duke punuar në tregjet e vogla ... Sepse edhe në qoftë se ju keni gjetur një të trafikut të lartë copëz ari fjalen, në qoftë se fjalen tuaj "shumë të veçantë", kur duke u përpjekur për të gjetur një Aged Domain atëherë ju do të ngjarë të kthehet deri duar bosh.

Pra, çfarë është strategjia më e mirë për gjetjen Fushat e moshës?

Si mund të gjeni me vlerë të lartë Fushat e madhe e moshës që janë relevante për tregun tuaj - të cilat ju mund të përdorni si faqen tuaj kryesor, ose si një vend ushqyes?

Zgjidhja është e thjeshtë:

Provoni më të gjera, fjalë kyçe më të përgjithshme.

Unë dëgjoj ju thënë se "Whoa, prisni një moment Alex! A nuk është e lehtë të zgjedh për një fjalen shumë të veçantë të ngrohtë? "

Po, kjo është ende e vërtetë për të gjithë SEO.

Por nëse ju jeni të gjuetisë për Domains Aged, ka 3 "përfitime bonus" që ju të merrni kur ju të zgjerohet dhe të përfshijë disa fjalë kyçe më të përgjithshme në kërkimin tuaj ...

1. Më shumë rezultate do të thotë më shumë zgjedhje

Ta themi thjesht, ju jeni do të merrni një shumë më shumë ndeshje kur të kërkoni për "collars qen" se kur ju jeni searcing për "collars mëdha qen"; ose kur ju jeni në kërkim për "investime" në vend se "investimet e tregut të aksioneve".

Sa më shumë ndeshje që ju të merrni, më shumë zgjedhje që ju keni.

Në SEO, shpesh ka dhjetra e kombinimeve të fjalë kyçe që "përshtatet" ngrohtë tuaj.

Nëse Aged Domain kërkimi juaj është shumë i ngushtë ose shumë të kufizuar, ju mund të humbas në një ndeshje të ngjashme që i përshtatet ngrohtë tuaj të përkryer.

(Ndoshta ju do të gjeni një domain që është në shënjestër të përkryer për një fjalen që vetëm humbur kriteret tuaja fjalen filtrim. Me një domain shënjestër shumë për këtë fjalen, dhe Google-rritur që vjen me të, ndoshta ju mund të përballojë për të konkurruar në një pak tregu më konkurrues ...)

Duke përfshirë fjalë kyçe relevante të gjerë në kërkimin e juaj do të zbulojë opsionet që ju nuk mund të ketë konsideruar edhe para.

Cili na çon në të mirën e ardhshëm ...

2. Më shumë rezultate do të thotë më shumë mundësi

Ka më shumë për Domains Aged se thjesht duke përdorur ato si faqen tuaj URL kryesore.

Shpesh ju do të vijnë të gjithë me vlerë të lartë Domains Aged që janë të përsosur për të përdorur si faqet ushqyese - ngarje të trafikut dhe "lëng Lidhje" në tuaj kryesor "parave" faqe.

Nëse ju jeni si mua, ndonjëherë ju do të vetëm të zgjidhni për të regjistruar këto fusha për të mbajtur konkurrentët potencialë nga përdorimi i tyre kundër jush.

Ose, në qoftë se ju jeni si Kenny, ndonjëherë (për shkak se ju keni bërë kërkimin tuaj fjalen dhe ju e dini vlerën e SEO për një fjalen) që ju do të vijnë të gjithë mundësitë për të blerë Fushat e moshës në një pjesë të vlerës së tyre të vërtetë, "rinovuar" ata, dhe rishitur ato për fitime të mëdha.

3. Fjalë kyçe gjera kanë më shumë trafik

Si një rregull i përgjithshëm, një fjalen më të gjerë do të ketë më shumë trafik se sa një më specifike.

Going back to tonë "collars qen" shembull, një krahasim i shpejtë i kërkimeve të dhënave nga moduli Keyword Research na tregon:

Fjalen - "collars mëdha qen" merr rreth 150 kontrolle të përditshme
Fjalen - "collars qen" merr rreth 32,000 kërkime të përditshme

Një Domains Aged kërkimit për "collars qen" do të gjeni ende domains si "bigdogcollars.com", por gjithashtu do të ju jap mundësi për të gjetur mundësi të artë si "dogcollars.com" - një aset domain më të vlefshme, dhe një domain që qëndron në t'ju japë një nxitje të madhe për të rangut më të përgjithshme fjalen trafiku "collars qen" më të larta.

Tani ju e dini se taktikat më të mira për të gjetur domains si këto ...

Mos harroni, Domains Aged janë një burim i caktuar.

Në çdo ditë të caktuar, nuk do të jetë vetëm një pjesë të vogël të Domains relevante, me cilësi të lartë Aged në dispozicion në kamare tuaj - dhe kjo është zakonisht një 'të parë në / pari shërbehet' lojë.

Tani që ju e dini se mënyra më e mirë për të gjetur Fushat e madhe e moshës, është deri tek ju për të gjetur ato më të mirë ... Para se dikush tjetër e bën.

Gjuetia e mirë!

Alex gjelbër
Noble Samurai

PS Nëse ju jeni një ndjekës i zjarrtë i blog, ju do të dini se Fushat Moduli është tani gjithashtu në dispozicion brenda dy Samurai Tregut dhe Samurai Domain .

Sigurohuni që ju jeni duke përdorur versionin e fundit të Samurai Tregut në mënyrë që ju mund të hyni në modul fusha dhe të moshuarit kërkimit mjet Domain.

Versioni i fundit i Samurai Tregut është gjithmonë në dispozicion për të shkarkuar nga faqja juaj unik download. Dhe mbani mend: për të kërkuar për domains moshës, ju do të duhet një llogari falas DomainFace (ose një të paguar) për të hyrë në bazat e të dhënave të tyre të moshës Domain.

PPS Nëse ju jeni i ri këtu, dhe ju nuk keni Samurai Tregut ende, ju mund të shkarkoni një pa gjyq 12-ditore e Samurai Tregut këtu .

Alex "Green Samurai" Green është anëtar i miqësore ekipit tuaj mbështetje Samurai, dhe shpesh ofron përditësime mbi ngjarjet e fundit Samurai në blog.

Alex ka shkruar 22 postim (s) për Samurai Noble

3 Përgjigjet për të "Këshilla për Gjetja e një Domain Madhe e moshës"

 1. Unë kam pasur një përmirësim për domain samurai në listën e ... bumping atë për të marrë portofolin tuaj jashtë kohe, ishte efekti i këtij neni ...

  Plus, unë e di nëse cilësia e produktit ndeshjet Samurai Tregut ... Pastaj unë jam në një tjetër fitues!


  Brent Hodgson u përgjigj:

  Vendos portofolin larg!

  Domain Samurai (dhe qasje në modulin Domains brenda Samurai Tregut) janë të dy në dispozicion për të lira.
  :)

 2. Bazuar në këtë post kam shkarkuar Domain Samurai natën e kaluar dhe i dha asaj një rrotullim. Kjo është awesome! Kjo është absolutisht e mahnitshme hulumtimi që mund të bëhet në një punë e lehtë. Faleminderit për një mjet të tillë të mahnitshme!