Këshilla për Gjetja e një Domain Madhe moshës

Share Button

Me modulin tani në dispozicion në të dy Domains Samurai Tregut DHE Domain Samurai , ne kemi pasur një shumë pyetje rreth mënyrës më të mirë për të shkuar për të gjetur domains brenda Aged mjet Domains.

Trouble Me Gjetja e një Domain Madhe moshës

Zakonisht, arsyeja që ne të humbasë më të mirë të mundësive të moshës Domain vjen për shkak të përqindjeve të thjeshta ...

Fushat e moshës janë shumë më të pakta në numër se sa Domains reja.

Në çdo kohë - vetëm një përqindje të të gjitha Domains Aged do të jetë në dispozicion për shitje, për ankand, apo kishte mbaruar;

Një përqindje e këtyre fushave shpejt-të-të-të disponueshme do të mbajnë një PageRank të fortë, Domain Age apo backlinks;

Dhe një përqindje e atyre cilësi të lartë shpejt-të-të jetë në dispozicion-domains EDHE do të jetë relevante për ngrohtë tuaj.

Më specifik fjalen tuaj është, më e ulët se përqindja përfundimtar është, dhe më pak të ngjarë që ju do të gjeni një domain me vlerë të lartë të rëndësishme për atë fjalë.

Kjo është arsyeja pse moduli Domains priza në DomainFace në vend të parë - një shërbim 3 domains partisë - sepse gjetur domains e disa që mund të përshtatet ky kriter është fjalë për fjalë si gjetja e një gjilpërë në kashtë në qoftë se ju jeni duke bërë atë me dorë. Me lidh me bazën e të dhënave DomainFace-së, ne mund të trokitje e lehtë në 100.000-të e ankandeve të moshës domain, shitjes dhe expiries që DomainFace është gjetur çdo ditë - duke ndihmuar ju për të gjetur hala artë në kashtë.

Kjo është edhe arsyeja pse gjetja e një të Domains më të mirë të moshës nganjëherë kërkon taktika të reja - veçanërisht nëse ju jeni duke punuar në tregjet e vogla ... Sepse edhe në qoftë se ju keni gjetur një të trafikut të lartë copëz ari fjalen, në qoftë se fjalen tuaj "tepër i veçantë", kur duke u përpjekur për të gjetur një Aged Domain atëherë ju do të ngjarë të kthehet deri duar bosh.

Pra, Çfarë është strategji e mirë për Gjetja Fushat e moshës?

Si mund të gjej me vlerë të lartë Domains madhe e moshës që janë relevante për tregun tuaj - të cilat ju mund të përdorni si faqen tuaj kryesor, apo si një vend ushqyes?

Zgjidhja është e thjeshtë:

Provoni më të gjera, fjalë kyçe më të përgjithshme.

Unë dëgjoj ju thënë se "Whoa, prisni një moment Alex! A nuk është më e lehtë të zgjedh për një fjalen shumë të veçantë të ngrohtë? "

Po, kjo është ende e vërtetë për të gjithë SEO.

Por nëse ju jeni të gjuetisë për Domains Aged, ka 3 "përfitimet bonus" që ju të merrni kur ju zgjerohet dhe të përfshijë disa fjalë kyçe më të përgjithshme në kërkimin tuaj ...

1. Më shumë Rezultate do të thotë më shumë zgjedhje

Ta themi thjesht, ju jeni do të merrni një shumë më shumë ndeshje kur të kërkoni për "collars qen" se kur ju jeni searcing për "collars mëdha qen"; ose kur ju jeni në kërkim për "investime" në vend se "investimet e tregut të aksioneve".

Ndeshjet më shumë që të merrni, më shumë zgjedhje që keni.

Në SEO, shpesh ka dhjetra e kombinimeve të fjalë kyçe që "përshtatet" ngrohtë tuaj.

Nëse Aged Domain kërkimi juaj është shumë i ngushtë ose shumë i kufizuar, ju mund të humbas në një ndeshje të ngjashme që i përshtatet ngrohtë tuaj të përkryer.

(Ndoshta ju do të gjeni një domain që është në shënjestër të përkryer në një fjalen që vetëm humbur kriteret tuaja fjalen filtrim. Me një domain shënjestër shumë për këtë fjalen, dhe Google-rritur që vjen me të, ndoshta ju mund të përballojë për të konkurruar në një pak treg më konkurrues ...)

Duke përfshirë fjalë kyçe relevante të gjëra në kërkimin e juaj do të zbulojë opsionet që ju nuk mund të ketë konsideruar edhe para.

Cili na çon në të mirën e ardhshëm ...

2. Më shumë Rezultate do të thotë më shumë mundësi

Ka më shumë për Domains Aged sesa thjesht duke i përdorur ato si faqen tuaj URL kryesor.

Shpesh ju do të vijnë të gjithë me vlerë të lartë Domains Aged që janë të përsosur për të përdorur si faqet ushqyes - ngarje të trafikut dhe "lëng Lidhje" për të tuaj kryesor "parave" faqe.

Nëse ju jeni si mua, ndonjëherë ju do të vetëm të zgjidhni për të regjistruar këto fusha për të mbajtur konkurrentët potencialë që të përdorimin e tyre kundër jush.

Ose, në qoftë se ju jeni si Kenny, ndonjëherë (sepse ju keni bërë kërkimit tuaj fjalen dhe ju e dini vlerën SEO e një fjalen) që ju do të vijnë të gjithë mundësitë për të blerë Fushat e moshës në një pjesë të vlerës së tyre të vërtetë, "rinovuar" ata, dhe ata rishes për fitime të mëdha.

3. Keywords gjera kanë më shumë trafik

Si rregull i përgjithshëm, një fjalen më të gjerë do të ketë më shumë trafik se sa një më specifike.

Duke iu rikthyer tonë "collars qen" shembull, një krahasim i shpejtë i kërkimeve të dhënave nga modulit Keyword Research na tregon:

Keyword - "collars mëdha qen" merr rreth 150 kërkime të përditshme
Keyword - "collars qen" merr rreth 32.000 kërkime të përditshme

Një Domains Aged kërko për "collars qen" do të gjeni ende domains si "bigdogcollars.com", por gjithashtu do të ju jap mundësi në gjetjen e mundësive të arta si "dogcollars.com" - një aktivi domain më të vlefshme, dhe një domain që qëndron në t'ju japë një shtysë më të madhe të rangut për më shumë gjenerike fjalen trafik "collars qen" më të larta.

Tani ju e dini taktikat më të mira për të gjetur domains si këto ...

Mos harroni, Domains Aged janë një burim i caktuar.

Në çdo ditë të caktuar, do të ketë vetëm një pjesë të vogël të Domains relevante, me cilësi të lartë Aged në dispozicion në kamare tuaj - dhe kjo është zakonisht një 'i parë në / pari shërbehet' lojë.

Tani që ju e dini mënyrën më të mirë për të gjetur Fushat e madhe e moshës, është e deri tek ju për të gjetur ato më të mirë ... Para se dikush tjetër e bën.

Gjuetia e mirë!

Alex gjelbër
Noble Samurai

PS Nëse ju jeni një ndjekës i zjarrtë i blog, ju do të dini se Domains Moduli është tani gjithashtu në dispozicion brenda dy Samurai Tregut dhe Samurai Domain .

Sigurohuni që ju jeni duke përdorur versionin e fundit të Samurai Tregut në mënyrë që ju mund të hyni në modul fusha dhe të moshuarit kërko mjet Domain.

Versioni i fundit i Samurai Tregut është gjithmonë në dispozicion për të shkarkuar nga faqja juaj unik download. Dhe mbani mend: për të kërkuar për domains moshës, ju do të duhet një llogari falas DomainFace (ose një të paguar) për të hyrë në bazat e të dhënave të moshës Domain.

PPS Nëse ju jeni i ri këtu, dhe ju nuk keni për Samurai Tregut ende, ju mund të shkarkoni një pa gjyq 12-ditore e Samurai Tregut këtu .