Adobe AIR 2 Released

Share Button

Adobe ka lëshuar vetëm një përditësim të madh për Adobe AIR - platformë që Samurai Tregut dhe Samurai Domain drejtuar në.

Përditësimi përfshirë një mori të tërë përmirësimet teknike dhe shtesa.

Kjo ka shkaktuar shumë lëvizje këtu në në Samurai HQ!

Kjo nuk është e vështirë të jenë të infektuar me zemërim ngjitëse, kur ju dëgjojnë ekipi ynë teknologjisë excitedly chattering për mënyrën se si ata do të përdorin këto për të bërë Samurai Tregut dhe Samurai Domain edhe më të mirë!

Ne jemi të ardhur në kohë të mrekullueshme!

Por erërat e ndryshimit të sjellë fatin e të dyja të mira dhe të këqija.

Ashtu si të gjithë software të ri duke u lëshuar për publikun nga beta, Adobe AIR 2 lirimin do të ketë disa ndikime pozitive dhe negative gjatë fazës së hershme të tranzicionit dhe në të ardhmen.

Përkundër të gjitha të mrekullueshme "lajm i mirë" në të ardhmen tonë, ka edhe disa "Bad News" - të paktën në afat të shkurtër gjatë fazës së tranzicionit të hershëm në këtë teknologji të re.

Good News ...

Efikasiteti:

Aplikime të tilla si Samurai Tregut kandidon për Adobe AIR 2 do të jetë më i shpejtë dhe i kërkojnë të sistemit më pak burime për të kandiduar.

Kjo do të thotë që përdoruesit duhet të shihni një përmirësim të menjëhershëm në punën, veçanërisht në makina më pak të fuqishme.

Më Speed:

Adobe AIR 2 ka një motor përmirësuar JavaScript cili punon deri në dy herë më shpejt si një të vjetër. Kjo do të thotë që ne duhet të jetë në gjendje për të marrë Samurai Tregut dhe Samurai Domain punuar më të shpejtë dhe më efikase.

Integrimi fortë System:

Azhurimi i fundit për Adobe AIR gjithashtu përmirëson integrimin platformat me sistemin tuaj.

Kjo i jep zhvilluesve një numër të mjeteve emocionuese të reja që ata mund të përdorin për të bërë përmirësime të mëdha në Samurai Tregut.

Këto mjete do të bëjë një numër të karakteristika që ishin më parë e vështirë ose e pamundur për të zbatuar shumë më të realizueshme.

POR ... Ka Bad News Too ...

Një ndryshim i madh si kjo gjithmonë do të ketë disa probleme teething - dhe njerëzit të cilët kanë modernizuar në Adobe AIR 2.0 kanë raportuar tashmë disa mete (duke përfshirë edhe një çështje me të publikojë përmbajtjen modulit.)

Në qoftë se ju vend një të metë ...

Ne jemi duke punuar shumë për të identifikuar dhe zgjidhur të gjitha këto probleme si ato të lindin.

Megjithatë nëse vëreni ndonjë të mete lutemi të paraqesë një biletë mbështetje për të na tregoni!

(Ne jemi duke punuar jashtë orarit të drejtë tani për të identifikuar dhe stomp çdo çështje që mund të kanë lindur nga ky përditësim -. Por si gjithmonë, ne e vlerësojmë ndihmën tuaj diktim probleme ne mund të kemi humbur)

Një zgjidhje e përkohshme ...

Në kohë të thotë - nëse ndonjë Adobe AIR 2 mete lidhura janë ndërprerë punën tuaj ju mund të degraduar në versionin e mëparshëm të Adobe AIR nëpërmjet këto lidhje:

Nëse keni ndonjë pyetje apo shqetësime të tjera në lidhje me përmirësimin në Adobe AIR 2, ose në qoftë se ju dëshironi për të ndarë disa reagime me ne, atëherë ju lutem na tregoni . :)

Miriam Parkinson
Noble Samurai