New Google Keyword Tool Planifikues & Tregut Samurai Update

Share Button

Javën e kaluar ka qenë i rëndësishëm këtu në Fisnik Samurai HQ, dhe ne të kërkuar për të ju sjellë deri në shpejtësinë me gjendjen e modulit Keyword Research në Samurai Tregut.

Google njoftoi në maj të këtij viti se do të jetë zëvendësuar fjalen Tool me Planifikues saj të ri Keyword - ju mund të lexoni më shumë në lidhje me të këtu .

Fjala zyrtar ishte se ata do të jenë në pension fjalen Tool kah fundi i korrikut, kështu që ne menjëherë vetes detyrën për të bërë punën tonë Keyword Research modul me Planner Keyword.

Pas 4 javësh, qindra kanaçe e Pepsi Max, dhe linjat e panumërta të kodit nga ana e ekipit tonë të zhvillimit, kemi pasur një version të Samurai Tregut që ishte duke punuar me Planifikues Keyword - por ne kishim ende për të vënë atë përmes testimit të duhur.

Fast përpara për të premten e javës së kaluar, kemi pasur një pjesë të vogël të raporteve trickling në anë mbështetje radhë tonë në lidhje me modulin aktual Keyword Research nuk ngarkimit për disa përdorues.

Testimi i brendshëm nuk mund të përsëris këtë çështje (siç është shpesh rasti!), Kështu që kemi kërkuar përdoruesit të paraqesin debug shkrimet. Me shikimin e debug shkrimet u bë e qartë se Google kishte filluar duke detyruar një grupim të përdoruesve AdWords për të përdorur Planifikues fjalen.

Pra, ne kemi pasur për të përshpejtuar orarin tonë.

Çfarë do të thotë kjo për modulin e Keyword Research?

Nga pikëpamja e një përdoruesit ', moduli Keyword Research duhet ende të funksionojë shumë e ngjashme me mënyrën se si ajo e bëri para. Shumica e ndryshimeve janë bërë prapa skenave, dhe ne kemi bërë më të mirën për të minimizuar ndikimin në rrjedhën tuaj të punës - 95% e përdoruesve do të vazhdojnë të përdorin versionin e vjetër Keyword Tool për momentin, dhe nuk do të ketë të dukshme ndryshojë për modulin e Keyword Research për këto përdoruesit.

Kur keni kryer Keyword Research, Samurai Tregut do të kontrollojë për të parë nëse ju ende kanë qasje në Keyword Tool dhe të drejtuar versionin e tanishëm të app. Në qoftë se Google ka ndezur AdWords llogarinë tuaj për të përdorur Planifikues fjalen, Samurai Tregut do të zbulojë këtë, dhe le ju e dini se ju keni nevojë për të rinovuar për një version të veçantë që punon me projektues Keyword.

Ndryshimi kryesor në modulin e Keyword Research është se tani standarte për të përdorur të dhëna të sakta Match, ndërsa ajo përdoret për të parazgjedhur për Broad Match.

Nëse ju nuk e dini dallimin në mes të llojeve të ndeshjes, këtu është një i dobët e shpejtë të asaj se si ato ndryshojnë:

  • Kërkimet e saktë - Me llojin ndeshjes vendosur për 'ndeshjen e saktë ", shifra trafikut SEO të bëjë me mënyrën se si shumë njerëz janë shtypur në një afat të saktë ju jeni të studjuar. Për shembull, në qoftë se fjalen tuaj është 'e peshkimit troftë' atëherë SEOT për kërkimin e saktë do të tregojnë se sa shumë njerëz të shtypur e saktë fraza 'troftë peshkimit' në Google dhe të klikuar me anë të vizituar numër një vend renditet në rezultatet e kërkimit.
  • Gjerë Kërkimet - me llojin ndeshjes vendosur për 'ndeshjen e gjerë ", shifra trafikut SEO të bëjë me se sa shumë njerëz janë në kërkim për një frazë që përmban" troftë "fjalët dhe" peshkimit "(në asnjë mënyrë fjalës) së bashku me fjalë të tjera, dhe pastaj klikoni përmes për të vizituar numër një vend në rezultatet e kërkimit.

  • Phrase Kërkimet - Me llojin ndeshjes vendosur për 'frazën', shifra trafikut SEO të bëjë me se sa shumë njerëz janë në kërkim për një frazë që përmban fjalët në fjalen tuaj në atë mënyrë të veçantë fjalës, dhe pastaj duke klikuar me të vizitojnë numër një faqe në rezultatet e kërkimit.

Pse kemi zgjedhur për të shkuar me të dhëna të sakta Match

Kur ne kemi nisur Samurai treg një pak nën 5 vjet më parë, ajo ishte shumë popullor në komunitetin SEO për të përdorur Broad Match Lloji për të bërë qëllime SEO. Logjika ishte se në qoftë se ju do të merrni një # 1 rangut për fjalen "trajnimit qen", atëherë ju do të shpesh të merrni një # 1 rangut për "qen trajnimit" dhe shumë variante të gjatë-bisht të fjalë kyçe.

Megjithatë, me kalimin e viteve, me rishikime të vazhdueshme të algorithm Google-it dhe rritjen e konkurrencës search engine, kjo ka treguar të jetë gjithnjë e më pak e vërtetë, si rregull i përgjithshëm.

Ne kemi dëgjuar raporte të panumërta nga klientët tanë të cilët kanë arritur # 1 renditjen për një fjalen që kanë treguar se e sakta parashikimet e trafikut ndeshje janë shumë më në linjë me trafikun e tyre aktuale të vëzhguara, në vend se vlerësimet tepër optimiste ndeshje të gjerë.

Si rezultat i kësaj, me kalimin e kohës konsensusi në komunitetin SEO ka ndryshuar në favor të dhëna të sakta Match, si ju mund vetëm të vërtetë të zgjedh faqen tuaj për frazat fjalen saktë.

Shumë prej përdorimeve tona arritur jashtë për ne dhe na pyeti në lidhje me këtë, dhe në qoftë se ju merrni një vështrim në këtë temë në forum luftëtar, ju do të shihni se shumica e njerëzve të rekomandojë duke përdorur ndeshje e saktë në vend të Broad ndeshje si ajo e bën më shumë kuptim kur ju jeni duke bërë Keyword Research për qëllime SEO - kështu që ka kuptim për të bërë atë default nga tani e tutje.

Rekomandimi ynë i tanishëm është që të zgjedh për fjalë kyçe të saktë ndeshje, dhe në qoftë se ju merrni ndonjë të trafikut shtesë (si ju pa dyshim do t'i merrni) për shkak të ringjallet disa renditjen afat-bisht atëherë trajtojnë atë si një bonus. Është shumë më mirë të jetë i kujdesshëm dhe të nënvlerësojnë rezultatet tuaja dhe për të marrë "surpriza e bukur" se sa të presin një ortek i trafikut duke i bazuar qëllimet tuaja në të dhënat mbi-optimiste të gjerë ndeshje.

Një fjalë për Keyword Research Presets

Si Google ka lëshuar Planifikues tyre fjalë kyç përpara afateve të tyre të deklaruara ne ende nuk kanë pasur shumë kohë për të shkulje filtër presets Keyword Research për të prodhuar rezultate optimale për skenarët bazë kërkimore fjalen.

Ne do të punojmë gjatë disa javëve të ardhshme për të përsosin këto filtra. Nëse ju keni disa parametrat e rekomanduar që kanë qenë duke punuar për ju, ju lutem mos ngurroni për të ndarë ato në komentet më poshtë!

Për momentin, në qoftë se ju nuk jeni duke u kthyer sa më shumë rezultate kur të bërë kërkime fjalen si ju do të presin, atëherë ju mund të dëshironi të relaksoheni filtra pak për të filtruar më pak fjalë kyçe jashtë, si numrat e sakta ndeshje do të priren të jenë shumë më të ulët se sa i gjerë ose frazën homologët e tyre.

Ne do të duan të dëgjojnë përshtypjet tuaja!

Ne ende kemi një numër të përmirësimeve që ne do të jetë në zbatim gjatë javëve të ardhshme, duke përfshirë një SpeedUp të gjithë modulit Keyword Research. Ne gjithashtu do të jetë e informuar materialet tona të trajnimit për të siguruar që ata të përputhen me versionin e fundit të Samurai Tregut.

Si ky version i ri dhe i përmirësuar i modulit Keyword Research rrotullon jashtë për përdoruesit, ne me të vërtetë nevojë për ju djema për të na tregoni se çfarë ju pëlqen (ose nuk i pëlqen) në lidhje me versionin e ri në mënyrë që ne të mund prioritet karakteristika të reja në përputhje me rrethanat.

Nëse ju dëshironi të provoni versionin e ri Planifikues kyçe të Samurai Tregut, apo keni ndonjë reagime në lidhje me të ri të ndërtuar, ju lutem dërgoni një email tek support@noblesamurai.com - Ekipi ynë mbështetje është pritur me padurim komentet tuaja!

Eugene