Rank Tracker Update - Planet Pa pagesë & Çmimet Revealed

Share Button

Unë jam shumë i kënaqur që të jetë në gjendje për të ndarë me ju disa më shumë informacion në lidhje me shërbimin e ri Rank Tracker.

Ky blog post përmban shumë informacion, por kam kërkuar që të përgjigjem sa më shumë nga pyetjeve tuaja si të jetë e mundur rreth shërbimin tonë të ri. Në veçanti kjo blog post do të mbulojë:

 1. Një radhitje mbi statusin aktual të modulit Rank Tracker.
 2. Një përditësim statusi i progresit të shërbimit të ri Rank Tracker.
 3. Çfarë është e ndryshme në lidhje me shërbimin e ri Tracking Rank?
 4. Detajet e planit tonë fjalen FALAS ndjekja - bazuar në të dhënat tona të përdorimit unë jam i kënaqur për të njoftuar ofruar tonë të lirë do të kënaqë nevojat e më shumë se 92% e përdoruesve tanë.
 5. Detajet e planeve tona të çmimeve - dhe se si ju mund të merrni qasje në një zbritje 50%.
 6. Si i ri të shërbimit tonë Rank Tracker është e ndryshme për shërbime të tjera në treg.

Ka shumë për të mbuluar, kështu që le të ketë filluar.

1. Rank Tracker është duke punuar dhe funksional në Samurai Tregut

Është e rëndësishme që të përsëris se tanishme modul Rank Tracker është duke punuar dhe funksional.

Pas Google ndryshojë prioriteti ynë ishte për të rivendosur funksionalitetin core sa më shpejtë që të jetë e mundur. Shpejt, gjatë një periudhe prej disa ditësh ne lëshuar përditësimet e cila restauruar funksionalitet për të gjitha modulet tona thelbësore.

Më e rëndësishmja, Rank Tracker IS duke punuar. Pjesa më e madhe e përdoruesve tanë të monitoruar më pak se 50 fjalë kyçe dhe të shërbimit tonë duhet të punojë pa probleme për këto përdoruesit.

Nëse ju jeni duke kontrolluar një numër të madh të fjalë kyçe (100 +) ju mund të kërkohet për të përfunduar një captcha për të vazhduar duke tërhequr prapa rangut të dhëna, por ju ende mund të shkoj të marr seri të plotë të të dhënave fjalen.

2. Çfarë progres është bërë në shërbimin e ri Tracker Rank, dhe kur do ajo që të jetë gati për të përdorur?

Që rivendosjen e funksionalitetit të plotë të Samurai Tregut ne kemi qenë duke punuar pa pushim për të ju sjellë të ri "cloud" version të shërbimit tonë Tracking Rank.

Këtu ka një përditësim të shpejtë se si ne jemi duke shkuar:

 • Ne e kemi bërë tashmë përparim të rëndësishëm ndërtimin e infrastrukturës prapa-fund dhe të shërbimeve për të ofruar shërbimin e ri Tracking Rank.
 • Ne kemi folur gjatë një gradë duzinë ndjekja e ofruesit të dhënave dhe negociuar një marrëveshje të madhe në emër tuaj për të të jetë në gjendje për të trajtuar në mënyrë të besueshme kërkesat e user-bazën tonë - në mbi 200 milionë kontrolle të rangut të lartë në muaj, kjo është një ngarkesë e rëndësishme për shumë njerëz nga ofruesit që ne i kemi folur për të!
 • Ne kemi projektuar një ndërfaqe të lehtë për ta përdorur për të shpejt dhe lehtë të emigrojnë ekzistues të dhënat tuaja Rank Tracker për të renë dhe për menaxhimin e fushatave tuaja online.

Pra kur do të kjo të jetë gati për ju për të përdorur?

Ndërsa ne kemi bërë progres të rëndësishëm deri tani, vlerësimi ynë i tanishëm më i mirë është se ne do të jemi në një pozicion për një provë të madhe beta në kohë përafërsisht 2-3 javësh, me një nisjen publik rreth 2 javëve në vijim se. Kjo do t'i japë testers tonë Beta një shans për të marrë disa javë të raporteve të rangut përmes, për të turret nga ndonjë problem para se ne kemi bërë atë në dispozicion për të gjithë.

Unë të kuptojë se kjo është më e gjatë se sa kemi parashikuar fillimisht, por unë mendoj se ju do të bien dakord se kjo është më e rëndësishme për të siguruar se versioni i ri është si të besueshme dhe të qëndrueshme të jetë e mundur, dhe që përfshin disa javë më shumë se sa kemi parashikuar fillimisht.

Ju lutem pjesa tjetër e siguroi se kjo është tonë # 1 prioritet, dhe çdo burim në dispozicion në Noble Samurai është duke punuar për të sjellë shërbimin e ri Tracking Rank sa më shpejt të jetë e mundur.

Edhe një herë, ekzistues modul Rank Tracker është duke punuar dhe do të jetë në gjendje për t'i shërbyer shumicën e kërkesave të rangut të përdoruesve tanë derisa ne jemi në një pozicion për të rrokulliset jashtë shërbimit tonë të ri.

3. Pra, çfarë është e ndryshme në lidhje të re Tracking Shërbimit Rank?

Nëse e keni përdorur Rank Tracker ju shpejt do të kuptojë pengesë e saj kryesor - është e ngadaltë! Është një problem që e tanishme aksionet modul Rank Tracker me gjithë gradën desktop kontrolluar software.

Nëse jeni serioz në lidhje kontrolluar renditjen tuaj, ju duhet të zjarrit deri software çdo javë, klikoni "Update renditjen" button, dhe pastaj të presin deri në një orë e gjysmë apo më shumë para se të gjithë renditjen tuaj të të dhënave ka përditësuar! Dhe sa më shumë fjalë kyçe që ju jeni ndjekja, më ngadalë se të bëhet!

Dhe kjo është për çdo fotografi të dhënave Rank Tracker që ju keni. Shumë nga përdoruesit tanë kanë faqet e shumta ose klientët që ata duhet të kontrolloni renditjen për, dhe secili prej tyre në një file të ndryshme të projektit. Nëse keni 3 ose 4 fotografi, i gjithë procesi mund të marrë disa orë për të përfunduar, e cila nuk është ideale.

Shërbimi i ri Tracking Rank është shumë e ndryshme. Në vend të që të kontrolloni fjalë kyçe tuaj veten, ne do të kontrolloni fjalë kyçe në emër tuaj automatikisht, dhe të ju dërgoj një email çdo javë kur renditjen tuaj fjalen janë gati.

Ja se si do të punojnë:

 1. Së pari, ngarkoni tuaja ekzistuese fotografi Ndjekja Rank për Samurai Noble "cloud" servera, ku të dhënat tuaja rangut do të ruhen.
 2. Pastaj, zgjidhni fjalë kyçe që ju dëshironi për të monitoruar në baza javore. Ju gjithashtu emërojë cila ditë e javës ju dëshironi kontrolle tuaja rangut përditësuar.
 3. Një herë në javë, tona "cloud" servers do të kontrolloni renditjen tuaj në emër tuaj (ju nuk duhet edhe kompjuterin tuaj për të ndezur! Çdo gjë që ndodh automatikisht në serverat tanë).
 4. Kur renditjen tuaj janë kontrolluar dhe raportet tuaja rangut të plotë, ne do të ju dërgoj një njoftim me email për të le ju e dini.
 5. Ju pastaj mund të hapur Rank Tracker, dhe menjëherë shikoni të dhënat tuaja rangut.

Sepse ne bëjmë të gjitha heqjen e rëndë nga tonë "cloud" servera, ju shpenzojnë më pak kohë duke pritur për rezultatet, dhe mund të shpenzojnë më shumë kohë të interpretuar të dhënat tuaja!

4. Cilat janë detajet e planit FALAS Rank Tracking për pronarët Samurai Tregut ekzistues?

Shpresa jonë e madhe ishte se ne do të jemi në gjendje të ofrojnë një plan FALAS ndjekja radhë për pronarët ekzistues të të dy Samurai Tregut dhe Samurai neni.

Ne kemi shpenzuar disa javëve të fundit duke analizuar zakonet e përdorimit të klientëve tanë të tanishëm, dhe gjithashtu në mënyrë agresive duke negociuar me rangut ofruesit e të dhënave për të kuptuar:

 1. Nëse një plan FALAS është ekonomikisht e mundur në të gjitha; dhe
 2. Çfarë një plan FALAS do të përfshijë për përdoruesit tanë ekzistues.

Lajm i mirë është se ne do të jemi në gjendje të ofrojë një plan të madh FALAS për të gjithë pronarët e tanishme të produkteve tona.

Në një analizë të tonë të rangut të dhënat e përdorimit gjatë vitit të kaluar, kemi zbuluar modelin e mëposhtëm përdorimit për bazën e tanishme tonë të konsumatorëve:

Udhë 92% më pak se 50 fjalë kyçe
7% udhë në mes 51-500 fjalë kyçe
1% udhë mbi 500 fjalë kyçe

Qëllimi ynë ishte që të sigurojë një plan FALAS që do të siguronte se si shumë nga klientët tanë të jetë e mundur do të ishte krejtësisht e paprekur nga ndryshimet Rank Tracker.

Unë jam i lumtur për të njoftuar se të gjithë klientët ekzistues të Samurai Tregut dhe Samurai neni do të jenë të ligjshëm për një 50 plan të lirë Keyword.

Kjo do të thotë se mbi 92% e klientëve tanë do të merrni përfitimin e përmirësuar të shërbimit Tracking Rank (ku ne shikojmë lart renditjen tuaj për ju automatikisht çdo javë), dhe nuk do të duhet të paguajnë një qindarkë për këtë!

Ka disa gjëra të rëndësishme të vini re:

1. Ndërsa plan i lirë do të jetë falas për ju, kjo nuk është e lirë për ne - Ne do të paguajnë mijëra dollarë çdo muaj, në emër tuaj, që të nënshkruaj këto plane të lirë. Ne kemi vendosur freeline në një nivel që duhet të kënaqë shumicën e përdoruesve (mbi 92%), ndërsa ngritjen e shumës së parave të gatshme që ne kemi nevojë të shpenzoj çdo muaj për klientët tanë në një nivel të qëndrueshëm.

Pjesa tjetër e siguroi, kjo nuk do të na falimentuar, por është e rëndësishme për të ndarë se si ne do të jemi duke paguar faturën për këto llogari FALAS, ne duhej të tërheqë vijën diku, dhe një plan 50 fjalen vendos një ekuilibër të takimit shumicën dërrmuese i nevojave të përdoruesit, si dhe menaxhimin shpenzimet tona të vazhdueshme.

2. Kjo ofertë VETEM do të jetë në dispozicion për të Tregut Samurai ekzistuese (dhe neni Samurai) pronarët, apo kushdo që blen Samurai Tregut para Prill 30 31 Maj 2012 - Si klientët tanë ekzistues dhe përdoruesit gjyq janë ata të cilët do të jenë më të prekura nga ndryshimet, kjo ofertë do të jetë në dispozicion të bazës ekzistuese të pronësisë vetëm - dikush që ka një version të plotë të Samurai Tregut ose Neni Samurai, si edhe çdo përdorues i tanishëm gjyq që përmirësimet në versionin e plotë përpara Prill 30 31 maj 2012.

3. Pas Prill 30 31 2012 maj, plan FALAS për çdo konsumatorë REJA të Samurai Tregut do të ulet në 10 fjalë kyçe në muaj - Si ka një kosto të konsiderueshme të vazhdueshme në ofrimin e këtyre planeve të lirë e planit të lirë 50 fjalen është në dispozicion vetëm për pronarët ekzistues (dhe të gjithë ata që përmirësimet në versionin e plotë para Prill 30 31 maj 2012).

Me gati 60.000 konsumatorëve, ju mund të filloni të kuptoni pse të ofruar këtë plan FREE do të na kushtojë mijëra dollarë në muaj.

Kjo është arsyeja pse ne mund të bëjë vetëm këtë ofertë në dispozicion për konsumatorët ekzistues. Konsumatorët e ardhshëm do të jetë i kufizuar në një 10 fjalen / planit mujor.

4. Ky FREE 50 plan fjalen është ekuivalente me planet e paguar që kushtojnë deri në 22,50 $ në muaj - Ne kemi bërë një analizë të plotë të konkurrencës në hapësirën gradë ndjekja e shërbimit. Shumica e shërbimeve ndjekja gradë dështojnë për të ofruar një plan FALAS në të gjitha, dhe kanë një çmim minimal hyrje prej $ 29 deri 49 $ në muaj vetëm për të nënshkruar. Duke qenë kështu, vlera aktuale për ju për një plan të krahasueshme 50 fjalen është diku midis $ 5 deri në 22,50 $ në muaj.

Vetëm ekzistues klientët, dhe ata që blejnë versionin e plotë të Samurai Tregut para Prill 30 31 maj 2012, do të ketë të drejtë të këtij plani të lirë 50 fjalen - e cila ofron deri në 22,50 $ në muaj e fjalen rangut kontrolle, për FALAS.

5. Detajet e planeve tona të çmimeve

Renditja analiza e të dhënave e përdorimit ynë tregon se plani ynë 50 fjalen do të jenë më se të mjaftueshme për më shumë se 92% e klientëve tanë.

Megjithatë, në qoftë se ju jeni një nga ata që janë në 8% të përdoruesve të cilët udhë më shumë se 50 fjalë kyçe, atëherë ne duam të sigurohemi që ne të shikojmë pas ju shumë.

Para se unë të zbulojë se cilat janë planet e çmimeve janë, është e rëndësishme për të shqyrtuar konkurrencën dhe të shohim se çfarë opsionet e lirë në dispozicion janë në treg për të gjetur më shumë se 50 fjalë kyçe në baza javore:

Konkurrent

Një

B

C

D

Cheapest 50+ plan fjalen

49 $ / Muaj

24 $ / Muaj

19 $ / Muaj

99 $ / Muaj

Keywords gjurmuar

250

100

100

1000

Çmimi / Keyword

$ 0,20

$ 0,24

$ 0,19

$ 0,10

Pra, nëse keni nevojë për të gjetur më shumë se 50 fjalë kyçe atëherë plani i lirë nga shërbimet konkurruese fillon në 19 $ / muaj, dhe ju mund të paguani aq sa $ 99 / muaj!

Derisa kjo mund të duket si një shumë, ka arsye të mira për çmimin. Ka kosto të vështirë për të siguruar një infrastrukturë të kontrolloni numër të madh të fjalë kyçe.

Kur bën analizën tonë dhe modelin e çmimeve ne kemi dy avantazhe të caktuara mbi konkurrentët tanë:

 • Shumica çmimi konkurrent i drejtohet në agjencitë SEO - kompanitë me xhepa të thellë Agjencitë shpesh të ngarkuar me qindra ose mijëra dollarë për klientët e tyre çdo muaj, dhe për këtë arsye mund të përballojë për të paguar shuma të konsiderueshme çdo muaj për të marrë renditjen e tyre fjalen përditësuar për ta..

  Agjencitë menaxhuar klientët të shumta - që kanë nevojë për të gjetur qindra ose mijëra fjalë kyçe çdo muaj. Struktura çmimi i planeve të ofruara aktualisht në treg reflekton këtë nevojë. Për fat të keq, kjo e vë atë përtej mundësive të shumë pronarëve të vogla të biznesit online, veçanërisht në qoftë se ata vetëm kanë nevojë për të gjetur disa qindra fjalë kyçe.
 • Shumica e konkurrentëve tanë shërbejë për një bazë relativisht të vogël të klientit të SEO Agjencitë - dhe kështu nuk janë në gjendje për të përhapur kostot e tyre të infrastrukturës nëpër dhjetëra mijëra përdoruesve si jemi.

Ne e dimë që klientët tanë janë, dhe ata janë shumë të ndryshme nga agjencitë SEO! Ndërsa ne kemi disa agjencive dhe konsulentët SEO duke përdorur software tonë, shumica e përdoruesve tonë janë pronarë të vogla të biznesit online që nuk kanë qindra dollarë në muaj për të shpenzuar në ndjekjen renditjen e tyre.

Ne kemi marrë këtë nevojë në konsideratë kur të vijnë deri me vet planet tona Ndjekja Rank.

Për të siguruar që klientët ekzistues të merrni të mirë të mundshme, ne jemi duke ofruar dy grupe të planeve:

 1. Planet për klientët tanë ekzistues (apo konsumatorët e rinj të cilët blejnë më parë Prill 30 31 maj 2012).
 2. Planet për klientët e rinj që blejnë pas Prill 30 31 maj 2012.

Këtu është një listë të asaj që planet tona do të jetë për shërbimin Tracking Rank Noble Samurai-së:

Rank Tracker Plan

Speciale Ekzistuese
Çmimet Customer

(Regjistrohu Para Prill 30 31 maj 2012)

Çmimet me pakicë


(Regjistrohu Pas Prill 30 31 maj 2012)

White Belt

Keywords: 50
Çmimi / Muaj: FALAS
Çmimi / Keyword: ZERO
Keywords: 10
Çmimi / Muaj: FALAS
Çmimi / Keyword: ZERO

Yellow Belt

Keywords: 100
Çmimi / Muaj: 5 $
Çmimi / Keyword: 0,05 $
Keywords: 100
Çmimi / Muaj: $ 10
Çmimi / Keyword: 0,10 $

Orange Belt

Keywords: 200
Çmimi / Muaj: $ 10
Çmimi / Keyword: 0,05 $
Keywords: 200
Çmimi / Muaj: 20 $
Çmimi / Keyword: 0,10 $

Blue Belt

Keywords: 500
Çmimi / Muaj: 25 $
Çmimi / Keyword: 0,05 $
Keywords: 500
Çmimi / Muaj: 50 $
Çmimi / Keyword: 0,10 $

Brown Belt

Keywords: 1000
Çmimi / Muaj: 40 $
Çmimi / Keyword: 0,04 $
Keywords: 1000
Çmimi / Muaj: 80 $
Çmimi / Keyword: 0,08 $

Black Belt

Keywords: 2500
Çmimi / Muaj: 99 $
Çmimi / Keyword: 0,04 $
Keywords: 2500
Çmimi / Muaj: 198 $
Çmimi / Keyword: 0,08 $

Pra, nëse ju jeni një klient ekzistues me 100 fjalë kyçe, ju mund të pista renditjen tuaj për vetëm 5 $ në muaj. Kjo është vetëm 0,05 $ për fjalen - më pak se një e katërta e më të madhe të ofertave të konkurrentëve tanë!

Për të gjithë konsumatorët ekzistues (dhe për të gjithë ata që përmirësimet në versionin e plotë të Samurai Tregut para Prill 30 31 maj 2012), ju do të merrni qasje në të gjitha planet tona të shitjes me pakicë, por në një 50% Half-Price Discount!

Nëse ju studioni planet e sipër, ju do të shihni se edhe planet tona të ardhshme të shitjes me pakicë (të cilat shkelm në vetëm për klientët e rinj që blejnë pas Prill 30 31 maj 2012) kanë një çmim për fjalen më pak se gjysma e më i blatimit konkurrenti tonë. Për të marrë të njëjtin çmim për fjalen nga shërbime konkurruese, ju do të duhet të kalojnë të paktën $ 99 në muaj!

Ne do të duan të jenë në gjendje të ofrojnë FALAS Ndjekja e vazhdueshme Rank për të gjithë përdoruesit tanë të prekura, megjithatë, për arsye unë e kam mbuluar tashmë, ekonomikisht kjo nuk është vetëm e mundur.

50 Plani ynë fjalen FALAS, e cila plotëson nevojat e më shumë se 92% e klientëve tanë, do të na kushtojë mijëra dollarë çdo muaj për të mbuluar.

Nëse ju jeni një nga ato pak që gjurmët mbi 50 fjalë kyçe (dhe ju jeni një klient ekzistues), ne jemi në gjendje të ju japin çmimi special - më pak se një e katërta e çmimit të konkurrentëve tanë.

Kushdo që blen produktin tonë pas Prill 30 31 maj 2012 do të jetë në gjendje të zgjedhin nga planet tona të shitjes me pakicë, të cilat janë ende vlerë e madhe - në më pak se gjysmën e çmimit të shumicës së konkurrentëve tanë.

Të gjitha planet e Rank Tracker sigurojë raporte javore. Si do të këtë punë, dhe pse nuk janë ne gjendje të sigurojë përditësimet më të shpeshta?

Me vetëm disa përjashtime, shumica e konkurrentëve tanë të sigurojë përditësimet vetëm javore rangut të, dhe për arsye të mirë:

 1. Nëse ju bëni të monitoruar rregullisht renditjen ju do të vëreni luhatjet e përditshme në rezultatet tuaja. Kjo përditshmja "zhurmë" shtrembëron pasqyrë reale të asaj që po ndodh në renditjen tuaj.

  Shumica dërrmuese e profesionistëve SEO kontrolloni renditjen e tyre në baza javore ose dy javë. Është pranuar përgjithësisht ndër qarqet SEO që kontrolluar renditjen më shpesh sesa kjo jep pak vlerë. Kjo është ekuivalente e monitorimit të çmimit të aksioneve të aksioneve tuaja në një minutë nga baza minutë. Është shumë grimcuar për të siguruar ndonjë tendencë domethënëse apo vepruese.
 2. Nuk është një, kosto reale e prekshme e vështirë për të ofruar vëllime të mëdha të renditjen fjalen. Ka një infrastrukturë të rëndësishme që duhet të ndërtohet për të parë deri miliona fjalë kyçe në muaj. Sigurimi renditjen javore do të thotë katër kontrolle në muaj për fjalen. Sigurimi renditjen e përditshme përfshin shtatë herë si shumë Lookups fjalen, që përkthehet direkt në shtatë herë koston. Shërbimet që ofrojnë renditjen e përditshme janë dukshëm më të shtrenjta për fjalë kyçe për të gjetur - dhe me të drejtë!

Në interes të mbajtjes renditjen fjalen si të arritshme dhe si të përballueshme të jetë e mundur për klientët tanë, ne kemi zgjedhur për të fillimisht të sigurojë raporte vetëm javore renditje. Nëse ka kërkesë të mjaftueshme që ne mund të prezantuar renditjen e përditshme, por këto plane natyrisht do të jetë shumë më i shtrenjtë për të ofruar.

6. Çfarë është unik në lidhje Rank Tracker shërbimin tonë? Si e bën atë të krahasohet me konkurrencën?

Nëse ju nuk e kanë përdorur vërtet modulin Rank Tracker më parë, ose nuk e kanë kontrolluar atë për pak kohë, këtu është një radhitje të shpejtë për disa nga karakteristikat e tij unike përtej të qenit vetëm një e katërta e çmimit të konkursit.

Ata thonë se "feedback është mëngjes i kampionëve", dhe që nga fillimi Rank Tracker është projektuar për të siguruar feedback të shpejtë në lidhje me "efektet" e SEO punën tuaj të ndërtimit Lidhje dhe strategjinë SEO.

 1. Rank Tracker jo vetëm kontrollon rangut tuaj në 3 motorë kërkimi të mëdha, por edhe raportet e numrit të lidhjeve që janë treguar në secilën nga faqet tuaja të rangut - Në mënyrë tipike, siç e punës tuaj të ndërtimit Lidhje rritet, ju do të shihni një rritje në numrin e lidhjeve, e ndjekur nga një rritje në renditjen tuaj. Kjo është një tregues kryesor për renditjen, dhe vetem Noble Samurai-së Rank Tracker ofron këtë tipar. (Profesionistët SEO duan këtë funksion - sepse ajo ofron dëshmi të të gjithë të vështirë punën e ndërtimit Lidhje ju keni qenë duke bërë)
 2. Rank Tracker ju tregon renditjen për çdo web faqe VETME QE ju kontroll - Është e zakonshme në moderne SEO për të përdorur domains shumta të renditet për fjalë kyçe. Shumica e shërbimeve të tjera Ndjekja Rank vetëm mund të gjetur një domain, dhe vetëm ju tregon më të lartë të rangut të ju mbajë. Ne të ju lejojnë për të gjetur ndonjë numër të fushave, si dhe URLs veçanta si YouTube Video. Ne ju tregojnë të gjitha renditjen ju mbajnë në top 100 rezultatet, jo vetëm një më i lartë.
 3. Rank Tracker ju lejon të gjetur domains pakufizuar për një fjalen e vetme - Shumica e zgjidhjeve të tjera të përcjelljes gradë në treg të ngarkojë konsumatorët e tyre bazuar në një koncept të quajtur "palë fjalen". Nëse ju dëshironi për të ndjekur renditjen tuaj fjalen në një fjalen për 5 fusha të ndryshme, ju do të keni për të hyrë në atë fjalë në 5 herë, të hahet në kuotën tuaj mujore. Në Rank Tracker, që do të llogaritet si vetëm një fjalen e vetme - kështu kuotë juaj e fjalë-kyçeve shkon shumë më tej.
 4. Rank Tracker ju lejon të ndjekur renditjen në Web 2,0 faqet (të tilla si YouTube dhe Squidoo), që ju e kontrollit, por mos vet! - Shumë zgjidhje në treg të të kufizojë të vetëm ndjekja e faqeve në një domain të vetme, ose do t'ju për të ndjekur çdo Web 2,0 faqen si një tjetër "palë fjalen", të hahet në kuotën tuaj të kufizuar fjalen. Siç e dini, YouTube dhe Web 2,0 faqet shpesh përbëjnë një pjesë kritike e SEO moderne. Vetëm Rank Tracker ju lejon të shtoni si shumë Web 2,0 web faqet si ju pëlqen - ndërsa vetëm duke përdorur një fjalen e vetme e kuotës suaj javore.
 5. Rank Tracker mbështet gamë të plotë të gjuhës dhe vendit search engine kombinime - Duke folur për shumë ndjekja gradë ofruesit e të dhënave ne te realizuara se shumë pak mbështetje gama e plotë e Gjuhës dhe të Vendeve të kombinimeve në dispozicion në Google dhe motorët e kërkimit të mëdha. Samurai Tregu është bërë shumë popullor për mos-SHBA, jo-anglisht folës konsumatorët, sepse ne kemi punuar shumë e vështirë për të mbështetur e djathta në të majtë gjuhë të tilla si hebraisht, dhe "Unicode" gjuhë të tilla si japoneze dhe kineze. Ofrues të dhënave që kemi zgjedhur është një nga të paktët që është në gjendje të ofrojë gamën e plotë të kombinime gjuhësh / Country.
 6. Rank Tracker ndjek çështjet e Google "lokalizimin" dhe "personalizimit" - Google shpesh shërben deri faqet e ndryshme të rangut të bazuar në ku ju jeni të vendosur. Google gjithashtu personalizes rezultatet e kërkimit tuaj bazuar në faqet që ju vizitoni shpesh. Kjo "lokalizimin" dhe "personalizimit" sjellje mund të bëjë atë shumë të vështirë për të marrë një sërë objektiv të rezultateve të përgjithshme të kërkimit si një pikë referimi për aktivitetet tuaja SEO.

  Si rezultat i kësaj, ju shpesh shihni rezultate shumë të ndryshme në kërkim Google nga vet web-shfletuesit tuaj se çfarë një gradë të raporteve ndjekja e shërbimit. Renditja ofrues të dhënave që ne kemi zgjedhur e bën një punë të shkëlqyer e heqjes paragjykimet e tilla nga rezultatet.

Përmbledhje

Phew! Kjo është një shumë e informacionit të tretet! Këtu është një radhitje të shpejtë në qoftë se ju jeni të shkurtër e kohës:

 1. Nëse ju jeni një samurai ekzistues i tregut (ose Neni Samurai) klient ju do të merrni qasje në një 50 fjalen plan falas Rank Tracker - e cila tona tregon të dhënat e përdorimit do të jenë të përshtatshme për më shumë se 92% e klientëve tanë.
 2. Nëse ju jeni një pjesë e pjesë të vogël të konsumatorëve të cilët kanë nevojë për të gjetur më shumë se 50 fjalë kyçe që ju do të jetë në gjendje për të marrë qasje në planet e veçanta të cilat janë më pak se një e katërta e çmimit të më të madhe të konkurrencës sonë.
 3. Ne jemi duke punuar me të vërtetë e vështirë për të marrë shërbimin e ri Tracking Rank jashtë për ju sa më shpejt të jetë e mundur. Ne shpresojmë të kemi një version të testit Beta në dy-tre javëve të ardhshme. Ne do të dërgojmë një email me detajet se si të regjistroheni në Beta kur është gati.

Një falënderim të madh edhe një herë për mbështetjen e pabesueshme dhe inkurajim që kemi marrë nga klientët tanë!

Nëse keni ndonjë pyetje në të cilat nuk janë përgjigjur drejtpërdrejt në këtë post, ju lutem mos ngurroni të pyesni ata në komentet më poshtë.