Transferime Video 2: Përmbajtja Levave Sistemit

Share Button

Teamwork Në video tonë të fundit, Dave Jenyns përbashkët "George Foreman Metoda" e tij i cili është një proces i provuar 7 hap për ndërtimin e një ekip të "A lojtarëve që mund t'ju ndihmojnë për të marrë biznesin tuaj në nivelin e ardhshëm.

Në video e dytë të këtij Transferime Seria, Pete Williams do të nxjerr të fshehtën më të pabesueshme 'Përmbajtje e levës Sistemit' e tij.

Kjo është hera e parë që kjo përmbajtje është në dispozicion të publikut. Herën e fundit Pete paraqitur këtë material ishte në një seminar të veçantë me dyer të mbyllura të mbajtur nga Ed Dale. Kur Pete përfundoi prezantimin e tij ai mori ovacion VETEM në këmbë të gjithë seminarit.

Pra sot, ju jeni në për një trajtojnë vërtetë.

Në këtë video

  • Si të bëhet një lider tregu në kamare tuaj në vetëm 30 minuta në ditë.
  • Si për sistemimin krijimin e përmbajtjes për të prodhuar video me cilësi të lartë, audio dhe raportet - të gjitha në auto-pilot.
  • Pse ju duhet të punojnë vetëm në elementet thelbësore të krijimit tuaj e përmbajtjes, dhe të transferojmë 'mekanikë'
  • Si për etikë rrëmbejnë trafikut nga disa nga pronat më të njohura të internetit si: YouTube, iTunes dhe directories lartë artikull.
  • Procesi i 11 hap që shpejt dhe me lehtësi krijon mijëra të kualitetit të lartë, backlinks në faqen tuaj.
  • Plus shumë, shumë më shumë!

mp3 | pdf

Ne shpresojmë që ju ka gëzuar këtë seri. Nëse keni nevojë për më shumë ndihmë me Transferime, klikoni këtu për të parë se si Dave dhe Pete mund të ndihmojë.