AdWords RIP

Share Button

Është me shumë zhgënjim dhe keqardhje se ne kemi vendosur të dalin në pension planet tona për të përfshijnë një modul AdWords në Samurai Tregut.

Ju lutemi të na besoni, kur ne themi se kjo nuk ka qenë një vendim i lehtë dhe ajo nuk është bërë lehtë. Ne e kuptojmë se ky vendim do të gaboj shumë nga përdoruesit tanë të cilët kanë qenë duke pritur për modulin AdWords për një kohë të gjatë tani.

AdWords RIP

Misioni ynë në Noble Samurai është që të jetë i ndryshëm; të përpiqet të jetë një dritë në botë ndonjëherë e errët të Internet Marketing - shumë e cila është e përqendruar në marrjen e shpejtë të pasur, në vend të duke dhënë vlerën, integritetin dhe vënien e konsumatorit të parë.

Tre vjet më parë, kur ne së pari lëshuar Samurai Tregut, plani ishte që të përqëndrohen vetëm në Keyword Research (emri origjinal të produktit të ishte "Keyword Samurai"). Megjithatë, siç kemi zhvilluar produkt, ne kemi kuptuar se ka pasur një varg të funksioneve të tjera të tilla si konkurrenca e SEO, Rank Tracking, dhe gjetja e produkteve Filialin dhe të përmbajtjes, që klientët tanë janë duke qarë për të.

Në atë kohë kemi pasur një zgjedhje: për të ndarë këto module në produkte të veçanta që do të shiten individualisht, OR për të bërë diçka të guximshme dhe të çmendur në atë kohë-të deng ato brenda një mjet të vetëm dhe të ngarkuar një banesë, çmim fiks. Pra, kjo është ajo që ne e bëmë.

Si Samurai Tregut evoluar dhe ne kemi marrë gjithnjë e më shumë kërkesa nga konsumatorët për më shumë SEO lidhura me funksionalitetin, kemi shtuar gjithnjë e më shumë module në Samurai Tregut, për të njëjtin çmim fiks.

Një disa gjëra kanë çështje të ndërlikuara, megjithatë.

Çdo Diçka Dita Se Samurai Tregut Varet ndryshimeve

Samurai Tregut është ndërtuar mbi qindra web-shërbimeve, dhe ofruesit e palës së tretë të të dhënave të tilla si Google dhe Yahoo. Ne nuk e parashikojmë se sa shpesh këto shërbime do të ndryshonte dhe se sa shpesh ne do të duhet për të rinovuar software tonë për të mbajtur Samurai Tregut funksionon si duhet.

Ndoshta ju keni shkarkuar deri Samurai Tregut dhe janë nxitur për një update?

Që nga nisja software tonë në 2008 ne kemi lëshuar mbi 380 përditësimet e Samurai Tregut. Kjo është një update mesatarisht çdo 3 ditë apo më shumë. Dhe si ju mund të jetë i vetëdijshëm, se shkalla e ndryshimit është në rritje, veçanërisht rreth mjeteve kritike si Tool Keyword Google.

Ne kemi rindërtuar edhe module kryesore të tilla si Keyword Research në Samurai Tregut nga e para pesë herë që nga 2008.

Samurai Noble është ende një biznes shumë i vogël. Siç mund ta imagjinoni, një herë 8 modulet e para ishin të plota, pjesa më e madhe e punës gjatë 3 viteve të fundit është mbajtur deri me përditësime dhe duke u siguruar që Samurai Tregut është duke punuar si duhet me të gjitha ndryshimet që ndodhin çdo ditë në botën e SEO .

Çfarë kjo do të thotë është se ne fizikisht nuk kanë pasur kapacitetin në dispozicion për të trajtuar modulin AdWords për shkak të numrit të madh të reja dhe shumës së shuarjen e zjarrit që ne përballemi çdo javë.

AdWords ka Changed masivisht

Faktori i dytë është se në vitin 2008, kur ne e parashikuar modulin AdWords, kemi pasur një tablo shumë të qartë të funksionalitetit që ne do ta lirojë. Megjithatë, gjatë të kaluara 3 vjet AdWords ka evoluar në një ritëm të jashtëzakonshëm. Shumë nga mjetet dhe risive që ne kemi qenë në kërkim për të zbatuar në modulin AdWords tonë tani janë implementuar nga Google.

Ata tani kanë një mjet AdWords Editor cila ju lejon te menaxhoni me lehtësi fushatat tuaja, dhe ata e kanë zbatuar shumë karakteristika të tilla si mbështetje më të mirë për të ndarë-testim për të ndihmuar klientët AdWords merrni më të mirë nga fushatat e tyre. Shumë nga tiparet ne ishim fillimisht duke kërkuar për lirimin thjesht nuk janë të nevojshme asnjë më shumë.

Ka edhe shumë produkte të shkëlqyera menaxhimit AdWords në treg, dhe e kemi ndjerë se jo vetëm do që ne të ri-shpikur rrota për të krijuar vet funksionalitetin tonë AdWords.

Në krye të kësaj, te kryesh me AdWords modulin Google kërkon qasje në Google AdWords API. Kjo është një API paguar, dhe kjo nuk është e lirë. Me 300.000 përdoruesit Samurai Tregut Modeli i biznesit tonë me çmim fiks bën të ofruar këtë lloj të funksionalitetit thjesht e pamundur pa një ndryshim të madh në mënyrën se si ne të ngarkuar për Samurai Tregut.

Por ndoshta, më e rëndësishmja se kaq, ne gjithashtu thellësisht mendonin se ndërsa ofrojnë funksionalitetin AdWords është e rëndësishme, nuk është në të vërtetë ajo që është më e rëndësishme për të ndihmuar klientët tanë të kenë sukses.

SEO Klientët tanë Need More Than AdWords të pasuar

Ne rregullisht të marrë një shumë të Insightful reagime, zgjuar nga klientët tanë. Ky reagim ka ardhur nga anketat e ndryshme dhe nga pyetjet e dërguara me anë të ekipit tonë mbështetje.

Ky reagim ka treguar se # 1 gjë që mbajnë klientët tanë prapa nga suksesi nuk është probleme me AdWords, por problemi shumë më të madhe e duke u renditur në motorët e kërkimit.

Në veçanti, klientët tanë janë pothuajse unanimisht ulëritës jashtë për mënyrat më të mira për të ndërtuar lidhje të ndihmojnë ata për të marrë renditjen më të mirë në këtë mjedis aktual, hiper-konkurruese ku Google është e favorizuar e "djemve të mëdha" dhe markave të themeluara dhe fusha autoritetit të larta.

Ndoshta ju keni vënë re se ajo është duke u pothuajse e pamundur për të marrë një faqe 1 renditjen për edhe një fjalë kyçe të ulët të konkurrencës pa disa serioze ndihmën e ndërtimit Lidhje?

Pra, rreth një vit më parë kemi filluar duke punuar në një produkt të ri, i fokusuar në ndërtimin e link. Ju do të dëgjoni për atë gjatë muajit të ardhshëm. Ne jemi me të vërtetë krenar për këtë, dhe ne mendojmë se do të zgjidhë shumë nga problemet që SEOs përballen sot në marrjen faqet e tyre të renditet në Google.

Synimi ynë ka qenë gjithmonë për të përfunduar modul AdWords përveç për këtë produkt të ri. Megjithatë, për arsyet që ne kemi të përshkruara më lartë, kjo nuk ka ndodhur, dhe për fat të keq ndërsa produkti ynë i ardhshëm do të sjellë në treg, modul AdWords nuk do të.

Pra, si do të shkojmë për të bërë atë për ju?

Së pari, ne duam të marrë kohë për të kërkuar falje. Ne me të vërtetë besojmë në mbajtjen e premtimeve tona, edhe nëse ajo nuk është gjëja më e komerciale për të bërë. Megjithatë, ne gjithashtu besojmë në qenien të ndershëm dhe i hapur për çështje të tilla si kjo.

Ne e dimë se kjo do të mërzitur shumë nga përdoruesit tanë, dhe disa përdorues mund të ndjehen të mashtruar nga ky vendim.

Nëse ju jeni i mërzitur, të frustruar dhe të zemëruar në lidhje me këtë vendim, atëherë ne do të ju ftojmë të kontaktoni tavolinë mbështetjen tonë dhe ne do të flasim rreth asaj se si ne mund të bëjë gjërat më mirë.

Nëse ju mendoni se atë që ne kemi dorëzuar për ju në Samurai Tregut nuk është me vlerë të parave që ju keni shpenzuar, atëherë ne do të jetë më shumë se i lumtur për të ju ofrojnë një rimbursim të pjesshëm ose edhe të plotë, edhe në qoftë se e keni blerë një kopje 3 vjet më parë, në vitin 2008.

Në Noble Samurai ne kemi një rregull kur është fjala për të që kanë të bëjnë me konsumatorët, dhe se është "trajtojë njerëzit në mënyrë që ju dëshironi që do të trajtohen."

Së dyti, në qoftë se keni qenë një klient i paguar Samurai Tregut (p.sh keni blerë një kopje të Samurai Tregut PARA lexuar këtë blog post), ne jemi duke shkuar për të dhënë juve akses për produktin tonë të ri për 50% off çmimin e saj të shitjes me pakicë.

Produkti ynë i ardhshëm do të kërkojnë një abonim mujor, dhe do të jetë në dispozicion të klientëve Samurai Tregut vetëm. Ne do të ofrojnë këtë shërbim për ju në afër çmimit tonë të kostos. Nëse jeni të interesuar për të mësuar më shumë, atëherë ne do të jemi duke dërguar disa email për të gjithë klientët tanë ekzistues me më shumë informacion në disa javë.

Më vjen keq

Nga të gjithë ne këtu në Noble Samurai unë dua të them përsëri se ne jemi jashtëzakonisht keq për të pasur për të bërë këtë vendim.

Nëse ka ndonjë gjë tjetër që mund të bëjmë për të bërë gjërat më mirë, ju lutem na kontaktoni, ose të lënë një koment më poshtë.

Sinqerisht,

Eugene wäre
CEO
Noble Samurai