Reja "Fresh" Backlinks Tani në dispozicion në Samurai Tregut

Share Button

Hi Gjithkush,

Unë kam marrë disa lajme emocionuese për të ndarë me ju sot.

Siç e dini, backlinks janë faktori më i rëndësishëm në marrjen faqen tuaj të rangut të lartë në motorët e kërkimit. Dështimi për të ndërtuar backlinks është # 1 arsye pse njerëzit nuk arrijnë të rangut.

Që nga viti kemi filluar lëvizjen tonë nga Yahoo Site Explorer për më shumë të besueshme burim i të dhënave backlink, Majestic SEO, disa përdorues shprehur shqetësime në lidhje me të dhënat e Majestic-së nuk përditësimin si shpesh si të dhëna Yahoo backlink.

Me të dhëna Majestic-së duke u përditësuar dy javë, ajo shpesh mori më gjatë për të parë të backlinks të reja për të treguar deri në Tracker Rank tonë dhe SEO Konkurrencës Module.

Cili sjell mua për lajme emocionuese e sotme!

Samurai Tregut tani mbështet Majestic SEO "indeks Fresh"

Indeksi Fresh është një tjetër bazë e të dhënave backlink, i cili shkon së bashku me standarde Majestic SEO Backlinks bazës së të dhënave ("Index historike").

Indeksi Majestic Fresh përdor një teknologji të ngjashme me Google "Fresh zvarritje". Kjo është një bazë e të dhënave më të vogël të backlinks se indeksit kryesore historike, por ajo mund të përditësuar shumë më shpejt dhe shpesh - çdo ditë, në të vërtetë.

Indeksi Fresh do të përmbajnë vetëm backlinks të reja, ato crawled në 30 ditët e fundit, kështu që gjithsej shfaqet do të jetë më e ulët se që nga indeksi Historike.

Por me përditësime përditshme, indeksi Fresh bëhet një mjet të rëndësishëm mbi standartet, - duke ju ndjekur rritjen e backlinks për një vend si të shpejtë dhe të saktë si Yahoo Site Explorer ndonjëherë e bëri.

Për të lexuar më shumë rreth asaj se si i ftohtë Majestic SEO Indeksi Fresh është, ju mund të lexoni këtë blog post që shkon në specifikat në më shumë detaje.

Ne kemi tëri indeksin Fresh në Samurai Tregut, në të dy Rank Tracker dhe SEO moduleve të Konkurrencës, duke i dhënë juve akses në të dhënat e shpejt dhe me lehtësi.

Të dhënat e reja mund të arrihen nëpërmjet drop down menu në këto module. Së pari ju do të duhet të zgjidhni "Majestic SEO" si burim backlink, atëherë ju do të shihni një tjetër rënie poshtë ju ofron zgjedhjen midis "freskët" dhe "historike" backlinks.

SEO Options Konkurrenca backlink

Rank Tracker Options backlink

Me qasje në potencialisht më deri në datën dhëna backlink në internet, duke vlerësuar konkurrencën dhe ndjekja e të dy domains tuaj dhe ato të të tjerëve tani do të jetë më e lehtë dhe më efektive se kurrë më parë. Në fakt, indeksi i ri do të ju lejojnë të ndjekur rritjen backlink një vend në pothuajse në kohë reale.

Ky funksionalitet i ri është në dispozicion vetëm në versionin e fundit të Samurai Tregut, dhe ju do të duhet për të rinovuar kopjen tuaj në mënyrë për të hyrë atë.

Për të rinovuar, shkoni në File Menu, pastaj tek Settings (ose e menu Samurai Tregut, atëherë Parapëlqime në qoftë se ju përdorni një Mac), pastaj në "Updates" tab, dhe goditi butonin shënuar "Kontrollo për Përditësime".

Të fala të ngrohtë,

Alex gjelbër

PS Për të testuar jashtë Indeksin Fresh dhe për t'u siguruar që ju të qëndroni në e di me të fundit karakteristika Samurai Tregut, të nënshkruajë për një gjykim të lirë .