Lajme të mira dhe të këqija Lajme

Share Button

Siç mund ta dini, dy javëve të fundit kanë qenë mjaft i ndezur këtu në Samurai HQ.

Ne kemi pasur një numër të çështjeve me mbrapa sistemin tonë fund server, duke rezultuar në kohë më të gjatë përpunimit në disa funksione të Samurai Tregut, dhe funksionon pak duke qenë periodikisht padisponueshëm.

Një Azhurimi i ri nga Google në fund të javës së kaluar ka pasur disa efekte të mira dhe të këqija.

Lajm i keq.

Për fat të keq, për shkak të ri-normë kufizuar që Google janë kryer, është më e mundur për të krijuar sukses SEOTC ose SEOUC të dhënave. Kur Samurai Tregu përpiqet për të gjeneruar këto të dhëna ajo lëshohet shpejt me një CAPTCHA.

Me numrin e CAPTCHAs që çdo kërkimi SEOTC / SEOUC do të gjenerojë për një listë të fjalë kyçe nuk është e mundur për të kaluar CAPTCHAs nëpër të përdoruesit, dhe si të tillë ne do të dalë në pension përkohësisht SEOTC dhe SEOUC metrics.

Ne jemi duke eksploruar një numër të opcioneve për të siguruar Samurai Tregut vazhdon për të siguruar me të mirë dhe të dhënat më të sakta të jetë e mundur, duke përfshirë:

Ndihmuese SEOTC dhe SEOUC dhëna të reja nëpërmjet Bing

Si motor kërkimi e dytë më të madhe në botë, Bing gjithashtu jep të dhëna shumë të sakta dhe të besueshme SEO, të cilat ne mund të përdorin si një zëvendësim për të dhënat e Google. Aktualisht kjo është në kërkim si alternativë më të mirë dhe ne jemi duke hetuar se si për të bërë të kaloni.

Ndryshimi metodë përdoret për të mbledhur të dhëna nga Google

Duke përmirësuar metodat tona grumbullimin e të dhënave, dhe duke hequr disa joefikasiteti ekzistuese, mund të jetë e mundur për të sjellë metrics përsëri në formën e tyre aktuale. Ne kemi filluar për të shqyrtuar këtë mundësi tashmë, por deri tani pa sukses.

Dhe tani për një lajm i mirë!

Nuk është një kokë e madhe për largimin e përkohshëm të këtyre metrics. Shkalla e kufizuar që u ndodhin kur këto metrics u mblodhën gjithashtu u ndikuar aspekte të tjera të Samurai Tregut, degradues kohën e përpunimit të të gjithë bordit.

Tani që ata janë hequr, një pjesë e ngarkesës së vazhdueshme në serverat tanë do të hiqet. Rezultati është përmirësuar performancën në të gjitha detyrat që të kandidojë nëpërmjet serverat tanë mbrapa fund.

Çfarë kjo do të thotë, në terma reale, është shpejtësia e përmirësuar dhe besueshmërinë për kërkime fjalen, SEO Konkurrencës dhe modulet Rank Tracker.

Ju pershendesim,

Alex gjelbër