Ndryshimet në Tool Keyword Google dhe Hulumtim të Tregut Samurai Keyword

Share Button

Kur është fjala për fjalen hulumtim, qëllimi ynë ka qenë gjithmonë për të siguruar me më të sakta, up-to-date dhe të të dhënave të vlefshme fjalen e mundur.

Dhe me Google ndryshuar mënyrën që ata të ofrojnë të dhënat fjalen, ne kemi pasur për të bërë disa ndryshime të mëdha "nën kapuç" e Samurai Tregut për të siguruar që ju të vazhdojë të ketë qasje në të dhënat më të mira fjalen dispozicion.

Dhe tani, me të ri AdWords Tool Google dhe drejtimin, është koha për Samurai Tregut për të bërë kalimin tranzit

Ja se çfarë po ndodh ...

Viti i Eksperimentet Keyword Tool Google

Vitin e kaluar, Google ka filluar eksperimente me mjete të reja sugjerim fjalen, me qëllim për të bërë të dhënat e tyre fjalen më të dobishme.

Si pjesë e kësaj ata krijuan një version të ri Beta të Tool Keyword Google, të cilën ata e vënë në dispozicion së bashku e tyre origjinale Keyword Tool. Ky mjet i ri i kombinuar shumica e tiparet thelbësore të Tool Keyword të mëparshëm, plus disa burime të tjera të Google fjalen (si Kërkim-Based Tool Keyword Google.)

Pas gati 12 muajsh të rafinimit Keyword Tool e tyre të ri, Google ka flicked kaloni - duke e bërë Tool Keyword tyre të ri mjet zyrtare fjalen, dhe mbylljen e paraardhësit e tij.

Me modulin e Keyword Research e Samurai Tregut përdorur këto burime për të dhënat e saj, kjo do të thotë ne kemi pasur për të bërë disa ndryshime e vet tonë për të mbajtur të dhënë të të dhënave më të mira të mundshme brenda modulit Keyword Research Tregut Samurai-së.

Ashtu si me të gjitha ndryshim, ka avantazhet dhe disavantazhet.

Lajmi i mirë:

1. Përmirësimi Lidhje kyçe

Lajm i mirë është mjet i ri fjalen do të kthehen më të mira, rezultatet më relevante.

Duke kombinuar dy mjetet e tyre të vjetra fjalen, Google ka qenë në gjendje të përmirësojmë metodat e përdorura nga mjet për të gjeneruar një listë fjalen nga një fjalen farë. Kjo siguron që lista e gjeneruar është më e rëndësishme, dhe përmban fjalë kyçe të cilësisë më të lartë.

Kështu, ndërsa mjeti i vjetër fjalen prodhuar deri në 200 fjalë kyçe për kërkim, mjet i ri prodhon (by default) një listë të shkurtër, por më të rëndësishme të 100 fjalë kyçe.

Kjo listë do të përmbajë më pak fjalë kyçe të parëndësishme që normalisht do të filtruar jashtë gjithsesi - ju kursyer kohë dhe përpjekje dhe lejuar të përqëndrohet më shumë në fjalë kyçe të cilësisë.

2. Cleaner, Vlerësimet më të saktë e trafikut

Një tjetër avantazh është se Keyword Tool ri nuk përfshin të dhënat e kërkimit nga faqet e internetit të partnere të tilla si YouTube apo About.com të cilat mund të anuar llogaritjet e trafikut.

Kjo do të thotë se trafiku vlerëson ju tani do të merrni nga Samurai Tregut do të jetë e lidhur vetëm me kërkime aktuale Google.

DHE - Nëse doni fjalë kyçe edhe më e rëndësishme, me Samurai Tregut mundeni tani ...

3. Generate deri në 800 Keywords (falë AdWords Integrim)

Sipas sistemit të vjetër, për të gjeneruar sasi më të mëdha të fjalë kyçe përdoruesit mund të përdorin si fjalë kyç Tool Google për, dhe Google Kërko të bazuar në fjalë kyç Tool për të gjeneruar një listë me fjalë kyçe që ishte zakonisht rreth 900 fjalë kyçe (para filtrim, por pas kopje identike janë hequr. )

Por me Kërkim-Bazuar Keyword Tool mbyllur, kjo mundësi nuk është më në dispozicion.

Megjithatë, ju ende mund të gjenerojnë një listë të deri në 800 fjalë kyçe - në qoftë se ju jeni të regjistruar në AdWords llogarinë tuaj nga brenda Samurai Tregut. (Një opsion i ri që ne kemi shtuar të Samurai Tregut.)

Kjo kërkon që ju të keni një llogari Google AdWords (në krahasim me një Google apo Gmail llogari) - diçka që ju mund të ngritur pa pagesë në qoftë se ju nuk keni marrë një të tillë tashmë.

Dhe këtu është rreng - kjo listë e 800 do të vazhdojë të jetë duke përdorur të re të rafinuar algorithm Google gjenerimin fjalen, kështu që do të përmbajë vetëm fjalë kyçe të cilësisë më të lartë se mjet mund të dorëzojë.

Bad News

Lajm i keq është se re Keyword Tool Google vetëm siguron të dhëna për 100 fjalë kyçe në një kohë. Kjo do të thotë se gjenerata e fjalë kyçe tuaj është aktualisht më i ngadalshëm se sa ajo përdoret për të.

Për të ndihmuar të luftuar këtë, ne kemi shpenzuar shumë kohë duke punuar në 2 karakteristika që të përshpejtojë Samurai Tregut për ju.

Ne do të ju tregon atë që këto mjete të bëjë, dhe si për të marrë maksimumin prej tyre, në ditët e ardhshme.

Çfarë të bëjë tjetër ...

1. Update kopje të Samurai Tregut në versionin e fundit

Për shkak se Google ka ndaluar mbështetjen burimin vjetër fjalen, ju do të duhet për të rinovuar në versionin e fundit të vazhdojnë të përdorin Samurai Tregut.

Për të rinovuar, thjesht të hapur Samurai Tregut. Kurdo që ju të drejtuar Samurai Tregut, ajo do të kontrolloni për versionet e reja të programeve dhe do t'ju udhëheq përmes procesit të përditësimit.

Nëse keni ndonjë vështirësi, ju gjithmonë mund të shkarkoni versionin e fundit nga tuaj unik linkun download, ose duke hyrë në sistemin tonë llogari këtu në NobleSamurai.com.

2. Shkruani AdWords tuaj të dhënat e llogarisë

Pasi të keni instaluar versionin e fundit të Samurai Tregut, ju do të pa dyshim të dëshironi të merrni qasje në listën e plotë të 800 fjalë kyçe shumë të rëndësishme në kamare tuaj. Pra, ju do të duhet për të hyrë në AdWords llogarinë tuaj detaje.

Si për të Shkruani AdWords Llogaria juaj ...

Nëse ju tashmë keni një llogari AdWords, këtu është se si për të ruajtur AdWords llogarinë tuaj detaje në Samurai Tregut:

Shënim: AdWords tuaja llogari detaje janë të ruajtura mirë në kompjuterin tuaj, jo në serverat tanë. Ne kurrë nuk shohim llogarinë tuaj, ose kryerja e ndonjë nga reklama juaj.

Duhet një llogari AdWords? ...

Nëse ju ende nuk keni një llogari AdWords, vendosjen e një dorë e merr vetëm disa minuta - dhe nuk kërkojnë një kartë krediti - në qoftë se ju ndiqni këto hapa.

3 Këshillë: Filter fjalë kyçe tuaj

Së fundi, për shkak se 800 fjalë kyçe është një numër i madh i fjalë kyçe (4x më shumë se të Tregut tipik Samurai përdorues do të analizuar) Unë dua të largohet nga ju me një tip që do të përshpejtojë analizën tuaj.

Pasi ta keni krijuar një listë fjalen në Samurai Tregut, sigurohuni gjë tjetër që ju të bëni është të tregoni Samurai Tregut çfarë fjalë kyçe që ju po kërkoni duke vendosur disa filtra fjalen:

Të bësh këtë para se të bëni ndonjë analizë më e do të zvogëlojë numrin e "gjë pa vlerë", të parëndësishme, fjalë kyçe me vlerë të ulët që Samurai Tregut mbledh të dhënat për - dhe nëse Samurai Tregut shpenzon më pak të dhëna mbledhjen kohore për fjalë kyçe që ju nuk dëshironi, kjo do të thotë që ju të merrni Analiza e bërë më të shpejtë.

Me 800 fjalë kyçe, kjo është edhe më e vlefshme për të vendosur filtrat para se të bëni ndonjë tubim të dhënave të rëndë.

[Hint: përdoruesit e Eagle-sy Samurai Tregut do të vend një tipar të ri që kemi krijuar për ju filtrimin rreth fjalen ... Nëse nuk shkoni në atë, ose duan më shumë informacion se si për të marrë maksimumin prej saj, unë do të jetë ngarkimi një blog post në lidhje me këtë funksion të ri në ditët e ardhshme ...]

Nëse keni ndonjë reagime apo vëreni ndonjë të mete, na tregoni me anë të mbështetjes.

Siç Kërko peizazhi vazhdon të zhvillohet, fokusi ynë kryesor do të jetë për të siguruar me të mirë fjalen software analiza dhe internet marketing për biznesin tuaj.

Por tani për tani, ne shpresojmë që ju të gëzojnë të 3 karakteristika që ne kemi lëshuar sot brenda Samurai Tregut.

Brent