Reja "presets" Filter Keywords Automatikisht

Share Button

Nëse jeni duke përdorur Samurai Tregut rregullisht, duke zbatuar të njëjtat filtra për fjalë kyçe tuaj mbi-dhe-mbi, sasia e kohës që ju kaloni fjalë kyçe filtrim të vërtetë mund të shtoni deri.

Pra, për të ndihmuar të përshpejtojë procesin e filtrimit dhe analizuar fjalë kyçe, ne kemi krijuar presets filtrim.

Cilat janë Presets reja Tregut Samurai-së?

Presets janë një grup të para-definuar i filtrave dhe vlerave që aplikohen automatikisht brenda modulit kërkimore fjalen.

Ato ju lejojnë të ruani dhe ripërdorimin e një sërë opsionesh filtrim, pa pushim, shumë shpejt.

Ne e kemi krijuar 3 Presets për të ndihmuar të merrni ju keni filluar:

  • Rregullat e Artë: SEOT> 80, PBR> 15%, SEO Konkurrencës <30.000, SEOV> $ 30;
  • Gjatë Tail: SEOT> 10, PBR> 15%, SEO Konkurrencës <30.000;
  • Asnjë Filters: Filtrim off.

Ju gjithashtu mund të krijoni Presets tuaj si të nevojshme.

Si mund ata punojnë?

Për t'ju ndihmuar të marrë maksimumin e reja Filtrat kërkime fjalen, Ben Galt ka përgatitur këtë demonstratë për ju:

Shënim: Për shkak se presets zbatohen menjëherë, dhe automatikisht do të filtruar nga çdo fjalë kyçe që nuk plotësojnë kriteret e filtrit, ju mund të gjenerojnë një listë të 800 fjalë kyçe - por nuk shoh të gjitha këto fjalë kyçe, kur ju të vazhdojë në zonën kyçe: Analiza.

Kjo është për shkak se jo të gjithë 800 fjalë kyçe kanë "bërë prerë" - dështuar për të përmbushur kërkesat minimale filtër trafiku ju keni vendosur.

Së fundi: A Ju Get update e fundit?

Në rast se keni humbur atë, këtë javë kemi bërë një përditësim të madh për modulin e hulumtimit fjalen Tregut Samurai-së.

Me Google mbylljen e besueshëm burim i të dhënave fjalen që Samurai Tregut ka përdorur për më shumë se 2 vjet, Samurai Tregut tani mbledh të dhëna nga të ri mjet Google fjalen.

Për të mësuar më shumë në lidhje me këtë ndryshim, shikoni blog post tonë:
Ndryshimet në Tool Google Keyword dhe Hulumtim të Tregut Samurai Keyword

Sigurohuni që ju update për versionin e fundit të Samurai Tregut për të marrë qasje në filtra, dhe i ri burim të dhënave fjalen.

Dhe nëse keni vend ndonjë të mete që ne mund të keni humbur, të jetë i sigurt për të na tregoni nëpërmjet mbështetjes në mënyrë që ne mund të merrni pastaj shkeli menjëherë. (Edhe pse ne kemi bërë më të mirën tonë për të mbajtur të mete jashtë, ky është një ndryshim i madh - dhe nganjëherë këto lloje të ndryshimeve mund të krijojë probleme të papritura që ne nuk mund të provuar për të parandaluar ose në "laborator".)

Brent