Tregut Samurai Keyword Research: Faster Than Ever

"Pse është kopje e mia e Samurai Tregut drejtimin në mënyrë shumë më të shpejtë tani?"

Nëse ju keni qenë duke përdorur Samurai Tregut kohët e fundit, ju do të keni vënë re se sa më të shpejtë është që të kaloni në mes të tabs - ose madje edhe të kaloni në mes moduleve - veçanërisht kur ju jeni duke punuar me një shumë të të dhënave fjalen.

Kjo është për shkak se seria e fundit e përditësime turbo-ngarkuar rrugën e samurai Tregut shfaq të dhëna të.

Më parë, ndërrohen nga një grup i hulumtimit fjalen në një tjetër do të mund të marrë ndonjë gjë deri në 35 sekonda!

Sa më shumë fjalë kyçe që kanë pasur, të ngadalshme Samurai Tregut u zhvillua ...

Arsyeja për këtë është për shkak të disa kufizimeve të shpejtësisë në platformën Adobe AIR, kur ai erdhi për të dhëna të peshkimit nga një bazë të dhënash, dhe duke shfaqur atë në një tavolinë ...

Për fat të mirë, kemi gjetur një mënyrë rreth problemit.

Në të kaluarën, Samurai Tregut do të përpiqet për të ngarkuar të gjitha të dhënat tuaja fjalen në një tavolinë brenda modulit të hulumtimit fjalen sa herë hulumtim fjalen modul ishte e hapur, madje edhe ngarkimin e të dhënave që ishte në pjesën e poshtme të ekranit, që ju do të duhet të lëviz nëpër të parë - dhe në Adobe AIR kjo mund të jetë një proces i ngadalshëm.

Tani - në vend të ngarkimit të të gjitha të dhënave në të njëjtën kohë, ne tani vetëm ngarkesës vetëm të dhëna të mjaftueshme për të përshtaten në ekranin tuaj. (Dhe në qoftë se keni nevojë të lëvizni poshtë, Samurai Tregut do të shkoj të marr më shumë të dhëna nga e file fjalen e të dhënave siç është e nevojshme, në vend të ngarkimit atë dhe ngadalësuar kërkimin tuaj fjalen.)

Si rezultat i kësaj, ju do të shihni një pjesë e një vonesë të dytë kur scrolling nëpërmjet kërkimit fjalen (mezi të dukshme) - dhe koha që duhet për të kaloni në mes të kartelave është ulur nga 35 sekonda në më pak se 0.8 sekonda!

Kjo do të thotë që ju jeni në gjendje për të analizuar shumë më tepër fjalë kyçe, shumë më të shpejtë.

Me versionin e ri të Samurai Tregut, është edhe më e rëndësishme që ju mund të analizuar fjalë kyçe më të shpejtë - tani që Samurai Tregut mbledh 800 (në vend të 200) fjalë kyçe by default.

Brent

PS - Edhe pse ne kemi përmirësuar shpejtësinë e Samurai Tregut në disa fusha, ne jemi ende duke u ndeshur me disa bugs të papritura në të fundit përditësimet e Samurai Tregut (shumica kanë të bëjnë me mbledhjen e të dhënave nga burime të reja të të dhënave fjalen Google ne jemi duke përdorur.)

Ne jemi duke punuar në këto çështje tani për tani, janë liruar të metash-fixes rregullisht për të trajtuar këto probleme sa më shpejt që ne kemi gjetur zgjidhje, dhe do të ketë përditësime për çështjet e pakta të mbetura shpejti. Stay tuned!