New Site ynë bën Menaxhimi Software juaj më i lehtë

Share Button

Me lirimin e anëtarit të dytë të familjes Samurai e produkteve dhe bazën tonë të përdoruesit tani edhe mbi shenjën 150.000, kemi gjetur një krisje në sistemet tona ...

Menaxhimi çelësat e regjistrimit, shkarkime dhe përditësime software është duke u bërë më e vështirë për ju - përdoruesit tanë.

Pra, ne kemi hartuar një sistem të ri që është më i bukur se e vjetra; që ju kursen shumë kohë dhe energji; që e bën menaxhimin kohën tuaj më të efektshme dhe të lë më shumë kohë për anën fun të jetës.

Mirë se vini në e re Noble Samurai Llogaria tuaj.

Çfarë është sistemi i llogarisë?

Sistemi Llogaria është një qendër për të gjitha aktivitetet tuaja Noble Samurai dhe lidhjet e së bashku një shumë të funksioneve për Samurai Tregut dhe Samurai Domain se kishin parë që të bëhet me dorë - ose mund të ketë të nevojshme edhe për të paraqesë një biletë mbështetje.

Me re llogarinë tuaj Noble Samurai, ju do të keni të gjitha mjetet tuaja në një vend, të arritshme me një adresë e-mail dhe fjalëkalimin.

Brenda llogarinë tuaj ju do të keni akses për të:

  • Detajet e regjistrimit për të gjithë software Noble Samurai
  • Sistemit të rivendosur aktivizimi
  • Përditësime detaje llogari
  • Blerje software dhe përmirësimet

Si mund të merrni një llogari?

Sistemi i llogarisë është i thjeshtë, kjo është një portë të vetme për të gjithë software tuaj Noble Samurai.

Ju mund të krijuar llogarinë tuaj duke përdorur adresën e-mail nga i Tregut Samurai ekzistuese ose Domain Samurai software tuaj.

Ne kemi vënë së bashku këtë video për të drejtuar ju nëpërmjet se si të përdorin të dhënat tuaja ekzistuese të regjistroheni. Nëse ju nuk keni ende ndonjë softuer Noble Samurai, ju mund të regjistroheni për të lirë llogarinë tuaj Noble Samurai këtu.

Si mund ta përdor Llogaria ime?

Tani që ju jeni të nënshkruar dhe të nënshkruar në, ju do të duhet të dini se si të përdorin të gjitha funksionet e reja.

Ben e ka krijuar këtë video tutorial i dobishëm që do të marrë ju nëpërmjet të gjitha funksionet brenda llogarinë tuaj.

Ai do të ju tregojnë se si për të hyrë në llogarinë e regjistrimit tuaj detaje, si për të rivendosur aktivizimet tuaja për software tuaj dhe se si për të blerë ose të përmirësuar software tuaj.

Të gjitha sistemet janë Go!

Tani ju keni marrë gjithçka që ju nevojitet për të krijuar llogarinë tuaj Noble Samurai. Ne shpresojmë se kjo shtesë e re do të bëjë përdorimin e Tregut dhe Samurai Domain më të lehtë dhe më efikas.

Që do të thotë më shumë kohë për t'u përqëndruar në anën fun të jetës.

Të gjitha të mirë!

Alex gjelbër

PS Ju nuk duhet të ketë një kopje të Tregut ose Domain Samurai për të nënshkruar për llogarinë tuaj, dhe nënshkrimin është plotësisht i lirë. Vetëm të shkojnë këtu për të nënshkruar për llogarinë tuaj.