Samurai Tregut Turns Dy!

Share Button

Kjo është e drejtë, Samurai Tregut tani është dy vjeç - dhe atë që një vit i madh ka qenë.

Gjatë vitit të kaluar, komuniteti Noble Samurai ka zgjeruar në hapa të mëdhenj.

Samurai Tregut ka vazhduar të rritet, me sfidat e mëdha të kapërcyer!

Që nga viti i kaluar, Samurai Tregut ka qenë nëpërmjet veprave.

Ne kemi pasur disa përditësime të mëdha nga Google për të mbajtur deri me, si dhe lirimin e Adobe AIR 2.0

Ne kemi shtuar ton karakteristika të reja për modulet ekzistuese dhe të përfshihet një sasi e madhe e përditësime të reja të kërkuara nga përdoruesit tanë.

Noble Samurai Dojo ka nisur!

Një nga lëshon favorite tona të vitit të kaluar ka qenë e Noble Samurai Dojo .

Në vitin e fundit, Dr Anthony dhe Ben Galt kanë prodhuar trajnimin për çdo aspekt të Samurai Tregut, duke mbuluar SEO nga koka deri te këmbët.

Ata kanë krijuar gati 80 videos trajnimit, dhe manualet që ata kanë vënë së bashku përbëjnë mbi 900 faqet e përmbajtjes.

Pra, një falënderim huuuge të ekipit tonë të trajnimit dhe të gjithë ata që ka ndihmuar dojo bërë atë që është!

Ne e kemi parë lirimin e copë tonë të dytë të softuerit, Domain Samurai!

Kthehu në mars 31 (në varësi se ku je në botë, sigurisht) kemi lëshuar copë tonë të dytë të softuerit, Domain Samurai.

Domain Samurai mbushur një vend në Samura Tregut; kjo ishte pjesa e humbur e enigmës. Me opsionin e regjistrimit të domeneve nëpërmjet Domains Module, suite Samurai tani mbulon të gjithë procesin e krijimit faqe.

Ne gjithashtu bashkuar me DomainFace të ju japin qasje në Domains Aged.

Ekipi Noble Samurai ka rritur!

Formacion ka ndryshuar që ditëlindjen tonë të fundit.

Mjerisht ne kemi pasur dy prej anëtarëve tanë të lënë për të udhëtuar në botë. Michael Developer dhe Mark Menaxher tonë Affiliate Marketer dhe na kanë lënë për udhëtime emocionuese, dhe ne dëshirojmë atyre më të mirë!

Por ndërsa disa anëtarë janë larguar radhëve tona, ne kemi qenë të bashkuar nga disa të sapoardhurit të shkëlqyer!

Dr Anthony Fernando

Dale Maggee

Daniel Assange

James Miller

Julian Thatcher

Ne kemi përditësuar faqen tonë në një format të shkëlqim të ri!

Nëse ju jeni një vizitor të rregullt në blogun ose në faqen tonë, ju do të keni vënë re disa ndryshime të mëdha.

Për dy muajt e fundit të projektimit dhe web zhvillim ekipet tona janë duke punuar shumë për të krijuar një vështrim të ri për Noble Samurai, së bashku me tonë të sistemit të ri të Llogarive.

Sistemi llogaritë tani ju lejon të menaxhuar software tonë nga një qendër e vetme - duke ju dhënë vetëm një fjalëkalim për të kujtuar për Samurai Noble juaj ka nevojë.

Programi ynë Filialin nisur, me rezultate spektakolare!

Vetëm disa javë më parë programi Noble Samurai affiliate hapur.

Pas muajsh të gjata të testimit në beta mbyllur, kemi lëshuar programin Filialin për shenjë fillestare publike. Rezultatet ishin të mahnitshme.

Deri në fund të dy javëve të para ka qenë mbi 3.000 filialet Samurai Tregut në veprim, dhe promovimin tonë të nisë dy javë ka parë edhe mëse 100.000 dollarë amerikanë paguar në komisionet Filialin.

Një urime të mëdha për të gjithë bashkëpunëtorët tanë të reja për përpjekjet e tyre yjor! Dhe këtu e në një vit të madh të re për të gjithë ata!

Sfida Tridhjetë Dita 2009

Një tjetër vit, një tjetër i suksesshëm Tridhjetë Dita Challenge.

Gurus nga Dita Challenge Tridhjetë tërhequr nga të gjitha ndalesat për të na sjellë Dita Challenge 2009. të tridhjetë Ne patëm një turmë të madhe, duke përfshirë të dy fytyra të reja dhe të vjetra, duke marrë pjesë dhe një kthesë e madhe jashtë.

Dhe me Tridhjetë Dita Challenge e vitit të ri (tani vetëm " Challenge ") afrohet, është gati se koha përsëri!

Dhe ... e ardhmja është po aq e ndritshme ...

Uh, tani kam ardhur për të listën atë jashtë të gjithë, ajo ka qenë një vit i madh.

2010 tani është në rrugë të mirë, dhe ka gjëra të mrekullueshme në horizont për të dy ne, dhe përdoruesit tanë.

Ne po shohim përpara për një vit të madh, dhe ne shpresojmë që ju do të të gjithë të marrë këtë udhëtim me ne!

Ju uruar gjithë të mirë nga të gjithë ekipin këtu në Noble Samurai!

Alex gjelbër