Unë uroj që ne kemi menduar të kësaj SEO software i parë ...

Share Button

Ja disa shumë të zgjuar software SEO / Lidhje-ndërtesë që ne nuk ka krijuar - por unë uroj që ne e bëmë ...

Përmbledhje 30-e dytë për njerëzit e zënë ...

Michelle MacPhearson lëshuar disa shumë të zgjuar softuer të ri SEO këtë javë.

Ajo "inxhinierë kundërt" Rezultatet e faqet e Google-it, ndërsa ju shikojnë ...

Atëherë kjo ju jep një plan që tregon autoritetit të lartë, faqet e lartë fjalen relevante për të synuar për backlinks që do të përmirësojë renditjen tuaj.

Dhe ju mund të merrni atë pa këtu . (Po, ajo punon në të dy PC dhe Mac.)

Shënim: Presin për të lënë emrin tuaj dhe adresën email në këmbim të kopje tuaj, por kjo është ajo ... software është i lirë - nuk ka upsells për një "version të avancuar" apo një e herë ofron mbi hyrjes - një herë ju keni hyrë adresën tuaj e-mail, software të lirë.

Çfarë bën "Rank deshifrim Engine" So Cool?

Kur kam parë e përdorur atë, unë kam qenë i impresionuar me "Rank deshifrim Engine", sepse është aq e thjeshtë - por kështu i zgjuar.

Çfarë software nuk është thjesht të ju tregojnë faqet që vazhdimisht renditet edhe në Google - në kamare tuaj të veçantë, ose në përgjithësi.

Këto janë faqet që Google njeh si më të besuar, autoritet të lartë, faqet e internetit më të rëndësishme ...

  • Faqet e besuar;
  • Faqet e larta autoritare;
  • Relevante për ngrohtë tuaj.

Gjetja e faqet që të shënoni të gjitha tre kuti është si gjetja e Grail shenjtë të ndërtimit link. Këto janë vende për të marrë backlinks më të mira (lidhjet mbrapa në faqen tuaj) nëse ju dëshironi renditjen e lartë.

Pra thjeshtë, dhe kështu i zgjuar.

Kjo është ajo që i impresionuar mua në lidhje me software Mishelës.

(Dhe unë jam kicking veten time se unë nuk mendoj për atë të parë! "Autoriteti Link Finder Samurai" ka një rrjet të mirë për të, nuk jeni dakord? ...)

Pra, pse autoritet të lartë, backlinks relevante rëndësi?

Sepse Google thotë kështu.

Google dëshiron të shohë lidhjet e treguar në faqen tuaj nga zona të tjera autoritet të lartë në tregun tuaj para se ajo ju jep renditjen e lartë.

Merrni atë nga to:

"Lidhjet e tematike hyrëse nga faqet autoritet mbajnë më shumë peshë sesa në-faqe optimization"

- Matt Cutts (Engineer Google dhe jozyrtare Zëdhënësi Google SEO)

"Google interpreton një lidhje nga Page A për Page B si një votim nga Page A në B. Page Votave të hedhura nga faqet që janë vetë të rëndësishme peshojnë më rëndë dhe të ndihmojë për ta bërë faqet e tjera të rëndësishme"

- Google në Krijimi i një "Google-Friendly Site"

Pra, duke synuar më të besuar, faqet e autoriteteve të larta në tregun tuaj për ndërtimin e link mund të ju jap zhurmë e madhe për ndërtimin Lidhje tuaj dollar.

Kjo është arsyeja pse Rank deshifrim Engine software Michelle është aq e vlefshme.

Si të Shkarko Engine Rank deshifrim:

Për të marrë Rank re Michelle MacPhearson-së deshifrim Engine, juve ju duhet të regjistroheni këtu:

Get Engine Rank deshifrim
(Për Mac dhe PC.)

Ju do të kërkohet për emrin tuaj dhe adresën email, por kjo është ajo ... software është i lirë - nuk ka upsells për një "version të avancuar" - kjo është vetëm e lirë.

(Pasi ta keni marrë lidhjen tuaj shkarko, sigurohuni që ju të shikuar këtë video në faqen për shkarkim. Ajo shpjegon në detaje se si punon software, dhe ju jep një plan veprimi për mënyrën se si të përdorin atë në faqen tuaj.)

Pasi të keni shkarkuar atë, lexoni në ...

3 Samurai Këshilla për Duke përdorur Engine Rank deshifrim ...

Kur ju filloni duke përdorur software, ka 3 këshilla Samurai unë rekomandoj që ju përdorni për të marrë vlerën më të madhe nga Rank deshifrim Engine.

1. Rights Watch Çfarë ndodh ...

Nëse ju tashmë vetë versionin e plotë të Samurai Tregut, mos harroni të përdorni atë për të ndjekur renditjen tuaj!

Ju duhet të jetë bërë këtë para dhe pas çdo aktiviteti SEO.

(Pas të gjitha - ju nuk mund të zgjedh diçka në qoftë se ju nuk jeni të matur atë!)

Para se të filloni, të vënë fjalë kyçe tuaj kryesore dhe URLs në Tregut Samurai e Rank Tracker kështu që ju mund të shikojnë renditjen tuaj si ata rriten.

Jo vetëm se është inkurajuese kur ju shoh sitit tuaj renditjen rritje, ajo gjithashtu përforcon se çfarë jeni duke bërë është në të vërtetë punon.

2. Get fjalë kyçe të drejtë

Rank deshifrim Engine do të kontrollojë deri në 10 e fjalë kyçe tuaj për të treguar se cilat vende vazhdimisht renditet edhe në kamare tuaj.

Në vend se të picking fjalë kyçe rastësisht, të merrni Samurai Tregut të ju tregojë fjalë kyçe që Google i sheh të më relevante për fjalen kryesore tuaj të ngrohtë.

Sepse ju do të jetë i kërkuar Google për të dy fjalë kyçe më të rëndësishme në kamare tuaj (përmes Tregut Samurai), dhe faqet më të rëndësishme për këto fjalë kyçe (nëpërmjet Rank deshifrim Engine), ju mund të jeni i sigurt se faqet që ju jeni i synimeve të dhënësit për backlinks janë faqet më të rëndësishme të autoriteteve të larta në kamare tuaj.

Për të gjetur fjalë kyçe që janë më të rëndësishme për fjalen tuaj kryesor, shkruani fjalen tuaj kryesor në modulin e Keyword Research Tregut Samurai-së dhe zgjidhni 10 e fjalë kyçe më të ngushtë të lidhura që Samurai Tregut gjeneron për ju.

Shënoni kutitë në të majtë të fjalë kyçe, pastaj zgjidhni "Veprimet për të zgjedhura" pastaj "tags Copy (presje ndarë)" dhe ngjitur fjalë kyçe në Rank deshifrim Engine.

3. Ndërtimi ushqyes Pages

Në vend se vetëm të fokusuar në lidhjet më të shpejtë më të lehta (p.sh. blog komentuar), kalojnë disa kohë të ndërtimit "faqet furnizues" ...

Nuk ka dyshim që ju do të gjeni një bandë e web 2,0 dhe përdoruesit gjeneruar faqet e përmbajtjes në përzierje ku ju mund të ngarkoni përmbajtjen tuaj (dhe vënë backlinks në faqen tuaj brenda përmbajtjes.)

Ajo mund të marrë pak më të gjatë për të shkruar dhe ngarkoni një artikull, por ajo ka një përfitim të dyfishtë për SEO.

Jo vetëm kjo është e vlefshme për backlinks, ajo gjithashtu ju jep "faqet furnizues" - përmbajtje në faqet e tjera të autoritetit të lartë që kanë një shans të mirë të rangut të mirë veten e tyre, dhe ngarje edhe më shumë trafik në faqen tuaj.

... Por sigurisht, ju do të duhet Michelle MacPhearson-së Rank deshifrim Engine parë për të bërë të gjithë këtë ( këtu ).