Përmirësimi rajonale Keyword synuar

Share Button

Përshëndetje Samurai,

Në grumbull të fundit të rejat, kemi bërë disa ndryshime në të dhënat se disa nga përdoruesit tanë ndërkombëtarë të marrin.

Këto ndryshime kanë përmirësuar cilësinë dhe saktësinë e rezultateve jo-amerikane jo-anglisht dhe në modulet SEO Konkurrencës dhe Rank Tracker.

Çfarë ka ndryshuar?

Më parë, Samurai Tregut nuk ishte në gjendje të "lexojnë" ose "të kuptuar" Rezultatet faqet e Google në gjuhë të tjera përveç anglishtes.

Kjo do të thotë Samurai Tregut kishin vështirësi pune se ku faqet radhë për një fjalen (funksioni kryesor i moduleve SEO Konkurrencës dhe Rank Tracker) kur ajo kishte për të lexuar rezultatet në arabisht apo Tagalog (për shembull).

Pra, për të marrë rreth këtij problemi, Samurai Tregut do të kërkoni versionet anglisht-gjuhësore të Google për fjalë kyçe jo-anglisht.

Për fat të keq, kjo do të thoshte shpesh Samurai Tregut do të raportojë rezultate pak më të ndryshme.

Pra ... Ne mësuar Samurai Tregut si të "lexojnë" 41 gjuhë.

Me këtë gjuhë të përmirësuar dhe mbështetjen e rajonit, Samurai i tregut është në gjendje të ju japin të plotë Analiza SEO dhe Rank Tracking për të gjitha gjuhët dhe rajone - (9594 gjuhës dhe regjioni variacione të ndryshme në total - 234 vendeve x 41 gjuhë ... dhe kjo është PARA ju shikoni në Tregut Samurai i multi-Kërkim-Engine dhe multi-Match-Type opsione për Rank Tracking).

Dhe kjo do të thotë Samurai zgjuar të cilët janë duke bërë SEO në gjuhë të ndryshme, apo sulmuar niches të huaj dhe jo gjuhën angleze (ku konkurrenca është e ulët, dhe të paguajnë të humbura të lartë) mund të marrë të dhëna edhe më të sakta fjalen.

Brent

PS - Nëse ju nuk keni qasje në modulin e Tregut Samurai e Konkurrencës SEO ose Rank Tracker, ju mund të merrni një 12-Dita Samurai Tregut Trial këtu, ose të përmirësuar në versionin e plotë dhe për të marrë qasje të jetë në çmim të zbritur prej $ 149.