Features reja në Dojo

Share Button

A keni parë të re Noble Samurai Dojo akoma?

Noble Samurai Dojo është zona jonë e re trajnimi - dhe i ka zëvendësuar tonë zonën tutorial mëparshme.

Gjatë muajve të ardhshëm, Dojo do të rritet me trajnimin e më shumë shtohet rregullisht - për të ndihmuar ju të merrni maksimumin e Samurai Tregut, dhe internet marketing tuaj

Ndryshimet e mëdha në dojo

Bazuar në reagimet tuaja, ne kemi bërë disa ndryshime thelbësore në mënyrën se si ne të ofruar trajnim.

Disa nga ndryshimet që ju do të vëreni në Dojo ri përfshijnë:

  • NEW Hap-pas-Hapi Manualet e trajnimit me shkrim;
  • NEW Latest PDF Manualet e trajnimit;
  • NEW Automatik Perkthimi i Trajnimit Shkruar - me 52 gjuhë të mbështetur;
  • Përmirësuar Audio Cilësia dhe volumit Nivelet;
  • NEW Kërko Funksionaliteti - për të ndihmuar ju të gjeni të trajnimit që ju nevojitet;
  • NEW Asnjëherë-para-shihen, Training qarta (duke përfshirë edhe këtë " Hyrje në Keyword Research "nga Dr Anthony Fernando), dhe;
  • SHTUAR SOT Që nga sot, ju tani mund të lënë komente, këshilla të mëtejshme dhe reagime brenda Dojo.

Sigurohuni që ju kontrolloni këto jashtë: - http://www.noblesamurai.com/dojo

Dhe mbani reagimet tuaja të vijnë! Le ta dinë se mendimet tuaja mbi Dojo ri, duke lënë një koment më poshtë.

Brent

PS -? A e keni kapur "swooshy" të reja intro dhe Outro animacione mbi videos Sa të tmerrshme janë ata (punë awesome nga Ben Galt!)!