StomperNet + Market Samurai

Share Button

A keni dëgjuar?

Samurai i tregut është tani mjet-i-zgjedhur për hulumtim fjalen brenda StomperNet.

(Në fakt, ata i pëlqente atë aq shumë sa që ata edhe të rregulluar për të paguar për të kopje të licencës për të gjithë anëtarët StomperNet, në mënyrë që të gjithë anëtarët mund të hyni në Samurai Tregut gjatë anëtarësimit të tyre.)

Pse është kjo e ftohtë? Dhe çfarë është kjo "StomperNet" gjë?

Nëse ju nuk keni dëgjuar për StomperNet para -

  • Ata ofrojnë programin më të plotë të trajnimit në botë për internet marketing;
  • Që nga viti 2006, ata kanë ndihmuar 104 marketers fillestar internet për të ndërtuar bizneset e internetit që tani e bëjnë mbi një milion dollarë në vit në internet;
  • Ata ishin përgjegjës për të thyer të gjitha rekordet e shitjes në internet marketing në vitin 2006, kur bëri $ 18.000.000 dollarë brenda 24 orëve të fillimit;
  • Ata kanë disa nga marketers lartë në botë e internetit të stafit - të sigurojë një-në-një internet marketing stërvitje - dhe ata ju japin qasje në ngjarje të veçantë ku ju mund të hyni ato personalisht;
  • Dhe ata kanë mbi 1400 copë e trajnimit në internet marketing (mos u bëni merak - ju nuk keni për të shkuar nëpër të gjitha) që do të thotë se ka një video të ekspert ose burim trajnimesh në praktikisht çdo temë ndonjëherë ju do të duhet.

Çmimi i hyrjes për StomperNet ishte më parë rreth $ 800 në muaj - e cila tingëllon si një shumë të holla - por kur ju shikoni në bibliotekë të burimeve që ai i dha juve akses për të, dhe 104 historitë e fillestar biznese në internet e të cilëve tani të bërë 1.000.000 $ + per vit, atëherë kjo e vë $ 800 në një perspektivë shumë të ndjeshme.

Por këtë vit, StomperNet kanë ndryshuar plotësisht programin e tyre, dhe tag tyre të çmimeve.

Ata kanë tërhequr së bashku një koleksion të pabesueshme të mjeteve të marketingut të internetit - duke përfshirë Tregut Samurai, ecommerce shopping cart software, software shpërndarjes artikull, software shpërndarjes Video, të lehtë testimi ndarje software, mesazh me tekst autoresponders, mjetet monitoruese të mediave sociale - dhe ata janë duke i dhënë të gjithë përdoruesit qasje në këto mjete falas, si pjesë e anëtarësimit të tyre ...

... Plus - ata kanë ndërmarrë hapin e shquar të rënë çmimet e tyre nga rreth 800 $ në muaj për vetëm 197 $ në muaj në mënyrë që më shumë njerëz mund të hyni në mjetet e tyre dhe burimet e trajnimit.

A është StomperNet për të gjithë?

Nr Ka disa lloje të njerëzve që qëndrojnë për të marrë më shumë nga StomperNet se të tjerët.

Për shembull - në qoftë se ju keni ëndërruar ndonjëherë për drejtimin e një pjesë të madhe, dyqan shumë fitimprurës online - atëherë StomperNet është trajnimi më i mirë që ju mund të merrni.

Ju vetëm duhet të shikoni në origjinë të anëtarëve të vet StomperNet e fakultetit për të parë pse:

  • Audrey Kerwood-së "A2 armaturë" është studimi rast poster-fëmijë për mënyrën se si një vend karrocat duhet të tregtohet;
  • "Dasma favore e mia" faqen e Brad Fallon shkoi nga një investim $ 2000 fillestar deri në $ 1.2 milion në vitin e tij të parë, $ 7.800.000 vit pas;
  • Dhe "Blerësit Patio" faqe Todd Chism-së (e themeluar në vitin 2005) aktualisht kthehet mbi 5.000.000 $ në vit.

Pra, nëse një dyqan online është pjesë e planit të biznesit tuaj online, atëherë duke marrë qasje në StomperNet për $ 197 në muaj (kur ajo përdoret për të jetë rreth 800 $ në muaj) është një brainer ...

Por nga ana tjetër - në qoftë se fokusi juaj është më shumë në drejtim të vogla, faqet më të ulët-diferencë - OSE në qoftë se ju merrni theksoi nga ideja e gjetjes së "shumë të mëdha" me biznesin tuaj online - ose ju nuk keni ndonjë kohë ose të holla për të investuar në rritje faqen tuaj - atëherë StomperNet ndoshta nuk është për ju.

Ja Ku To Get More Info ...

Nëse doni të mësoni më shumë për StomperNet, ju mund të përdorni lidhjen tonë referrer këtu (dhe në qoftë se ju zgjidhni për t'u bërë një anëtar, ju do të na ndihmojë për të financuar edhe më shumë enhancements Samurai Tregut -. si përmirësimeve të performancës ne të lëshuar sot)

Ose ju mund të përdorni këtë lidhje të drejtpërdrejtë, nëse ju preferoni, dhe ne nuk do të shohim një cent.

Por nëse StomperNet ju interesojnë, sigurohuni që ju kontrolloni atë tani - për shkak se ajo do të jetë mbyllur dyert e saj në disa orë (at 11:59 EDT të shtunën)

Kjo do të thotë se janë vetëm disa orë mbetur në qoftë se ju doni të provoni mjetet dhe trajnim për të zbritur 197 $ në çmim muaj StomperNet-së para se të mbyllë programet e tyre të trajnimit të anëtarëve të rinj.

(Më vjen keq për njoftimin fund. Por shpresojmë se ju merrni këtë blog post në kohë.)