Sekrete për të Getting Më shumë se 24 orë në një ditë

Share Button

Askush nuk dëshiron të punojë 16 orë në ditë.

Askush nuk dëshiron të jetë i mbërthyer në kompjuterin e tyre, duke e mbajtur faqet e tyre "gjallë".

Arsyeja shumica prej nesh të fillojë në internet marketing është për shkak se ne jemi të sëmurë e duke vrarë veten 9-5, 5 ditë në javë - pikërisht kështu që ne mund të merrni 2 ditë jashtë në fundjavë, dhe 2 javë në vit paguhen pushimet e ...

... Ne duam lirinë - ne duam kohë të lirë dhe para së lirë - kështu që ne mund të bëjmë çdo gjë që ne duam - ngarje makina të shpejta dhe të jetojnë në shtëpi të mëdha, me vela rreth parajsat ishull tropikale, për të vetëm "të qenë atje", me familjet tona - dhe duke bërë atë të gjithë pa pasur nevojë të shqetësuar për vendosjen orën me zile për të hënën në mëngjes.

Por kjo është se si për të bërë këtë "kohë të lirë" dhe "të holla rezervë" që udhëtimet e shumica e njerëzve deri.

"Passive ardhurat" Paradox

Shumica e njerëzve të përpiqet të krijojë "kohë të lirë", duke punuar më pak - vetëm për të gjetur se "paraja rezervë" e tyre shkon jashtë shumë shpejt kur faqet e tyre janë lënë të moshës dhe shkatërrim mbi vete ...

... Ose ata krijojnë "para rezervë", duke punuar më shumë - duke humbur "kohën e lirë" e tyre në këtë proces, tregtare punë të një top-dhe-zinxhir për një tjetër.

Ju ndoshta e dini zgjidhje tashmë [hint: kjo është duke marrë njerëz të tjerë për të bërë punë për të krijuar fitime për ne] - por kjo mund të jetë "shumë i vështirë", "shumë e shtrenjtë", "shumë të rrezikshme", "shumë kohë", "shumë të padobishëm", "shumë e vështirë" ose "shumë të papërsosur".

Kjo është arsyeja pse unë dua të prezantoj me Marc Lindsay dhe Daniel Turner.

Të Masters Kush Run Multi-Milion Dollar Bizneset mbi jepen Punës ...

Marc dhe Dan kanë ndërtuar dollar e tyre shumë-milionë (në vit) web perandorisë duke përdorur burimet e jashtme.

Ata aktualisht kanë mbi 140 faqet e internetit, mbi 100 "stafit", 3 kompani (duke përfshirë një nga kompanitë më të respektuar në botë SEO), dhe zyrat në 2 kontinente - dhe kemi disa vende dhe kompanitë që e bëjnë 7-shifrat në vit.

Key është Systems tyre

Pjesa e shkëlqyer për Dan dhe Marc-së biznesit është çdo gjë shkon në sisteme.

Kjo do të thotë Dan dhe Marc nuk e ka marrë rolin e të qenit "menaxherët outsourcing" si titullin e tyre të reja të punës - çdo gjë shkon në vetvete, sipas sistemit.

Dhe kjo do të thotë që bizneset e tyre të drejtuar veten e tyre, të rritet veten e tyre, për të përmirësuar veten e tyre, dhe të bëhet më e dobishme - duke e bërë Dan dhe Marc më shumë dhe më shumë para me praktikisht asnjë kohë dhe përpjekje të kërkuara.

Dan dhe Marc-së "transferojmë Metoda"

Nëse doni të mësoni më shumë rreth asaj se si ata e bëri atë, Daniel dhe Marc kanë lëshuar vetëm "transferojmë Metoda" e tyre - e tyre "si-të" udhëzues që ju jep sistemet dhe teknikat që ata përdorin në biznesin e tyre.

Kjo do të ju tregojnë se si ata të filluar biznesin e tyre për $ 50, ndërsa ata ishin të sheshtë thyen - dhe se si ju mund të filloni të njëjtën mënyrë (punësimin e stafit të cilët do të marrin ngarkesën off ju për vetëm 50 $ në muaj).

$ 1 Trial hyrëse

Çmimi do të shkojnë deri në $ 995 në 15 tetor. Por në qoftë se ju merrni në para e enjte, mundeni të provoni kurs të plotë për $ 1 (duke paguar $ 297 herë-off në 10 ditë kohë në qoftë se ju pëlqen ajo që ju merrni.)

Nëse doni të mësoni më shumë, ose të merrni qasje në Danit dhe transferojmë Metoda Marc-së në çmimin $ 1 gjykues, këtu është lidhja jonë e referrer . (Në qoftë se ju vendosni për të mbajtur kursin, ne kemi bërë një komision.)

Nga ana tjetër, këtu është lidhja e drejtpërdrejtë në qoftë se ju preferoni (duke përdorur këtë një të tillë, ne nuk do të shohim një qind).

Sigurohuni që ju të merrni atë në $ 1 çmim hyrëse të gjykimit (para e enjte 15 tetor) - kjo është informatë e pabesueshme që ju nuk do të duan të humbasë.

Që takova Marc Danin në mars 2008, unë kam hassled ato për vetëm copra e këtij informacioni sa herë që unë e kam goditur një rrugë pa krye e biznesit - dhe nuggets ata kanë dhënë mua kanë qenë ari i pastër.

Nesër, unë jam marrë në një Supercharged Mini Cooper S, dhe makinës së bashku Ocean Road së Madhe në një kasolle të izoluar për një pushim një-javor - unë jam duke marrë kopjen time larg me mua.