Një Propozimit për SEO Analiza e Konkurrencës

Share Button

Kohët e fundit, ne kemi qenë duke marrë shumë e-mail nga njerëzit që duan këshilla se si të analizojnë të matricës të Konkurrencës SEO - kështu që kam kërkuar për të ndarë me ju këtë teknikë Samurai Tregut - nga jashtë dojo Samurai.

Tim Godfrey dhe Steve Clayton janë djemtë prapa propozimit të Komisionit - dy njerëz që shumë nga ju do të dini tashmë.

Edhe pse ne kurrë nuk kam përmendur ato para, fjalë për fjalë mijëra e përdoruesve Samurai Tregut kanë qenë duke përdorur strategjinë e marketingut Filialin Propozimit të Komisionit që ajo filloi rreth një vit më parë - duke përfshirë disa nga vet stafit tonë.

(Dhe, ndërsa unë jam i turpëruar ta them atë, për një kohë ata i prodhuar trajnim më të mirë se si të përdorin Samurai Tregut se ne ishim prodhimin veten.)

Në vend se duke kërkuar gjerësisht në matricën e Konkurrencës SEO, ata fokusohen në 3 fusha kryesore që i japin atyre një pasqyrë të mirë të fuqisë së konkurrentët e tyre.

Ja se strategjia e tyre hap pas hapi (duke përdorur shembullin e mësipërm):

  1. Gjëja e parë që të shikoni për është nëse më shumë se një konkurrent ka një 'Y' (a Po) në të gjitha Zotin, Titulli, URL, Përshkrimi dhe Shef kolonat e. Nëse ka më shumë se një vend, ne duhet të kalojë në këtë fjalen dhe për të shkuar në një tjetër.
  2. Nëse nuk ka (dhe për këtë fjalen se është një "jo"), ne atëherë duhet të shikojmë në PageRank e secilës nga faqet e internetit (kolona PR) dhe të sigurohemi se ka të paktën dy vende me një PageRank prej 3 ose më poshtë në 10. top Në këtë rast, nuk janë. Në fakt, 8 prej tyre bien në këtë kategori.
  3. Ne atëherë duhet të shikoni në numrin e backlinks që secili prej këtyre faqeve kanë treguar në to (BLP) dhe të kontrolloni se ka dy vende me më pak se 50.

Është një, i thjeshtë, strategjia e bukur repeatable.

Kam marrë ekstrakt lart nga Tim Godfrey dhe Steve Clayton-së "Gjenerimi Affiliate fitime Nga Lirë Google Trafikut" ebook, që kam lexuar këtë fundjavë.

Kjo është e tyre një hap nga teknikë hapi për promovimin e produkteve Filialin me SEO, duke marrë shembuj aktuale nga bizneset e tyre (e cila rezulton mbi rreth $ 7million në vit).

Kjo ebook është në dispozicion pa pagesë tani - megjithatë, arsyeja është e lirë është për shkak Tim dhe Steve janë duke i dhënë atë larg si pjesë e Komisionit Propozimit 2,0 nisjen e tyre (kështu që ju do të kërkohet për adresën tuaj të postës elektronike në këmbim të librit).

Nëse ju doni të merrni "Gjeneruese Filialin Fitimet Nga Lirë Google Trafikut" ebook dhe ju jeni ndjenjë bujare ju mund të përdorni tonë linkun privat referrer (dhe të ndihmuar në financimin e zhvillimit të më shumë goodies Samurai Tregut në qoftë se ju zgjidhni për të blerë më vonë nga nisjen e tyre ).

Ose ju mund të përdorni këtë lidhje të drejtpërdrejtë ju mund të përdorni në qoftë se ju preferoni - dhe ne nuk do të shohim një përqind.

Por as mënyrë, të merrni një kopje të ebook.

Ebook është me të vërtetë me cilësi të lartë të përmbajtjes - strategjitë për analizë SEO Konkurrencës matricës dhe zgjedhjen e një emri domain janë metodike dhe të lehtë për të ndjekur, informacioni është detajuar e mjaftueshme për ju për të vënë gjithçka në praktikë menjëherë (pa "copa të humbur"), dhe Unë veçanërisht pëlqen provimin e tyre të shpejtë dhe të lirë për të vërtetuar nivelet e trafikut para se ata të fillojnë - kështu që është edhe vlerë duke marrë një kopje.

Brent

PS - Nëse ju nuk keni qasje në modulin e Konkurrencës SEO, ju mund të përmirësuar në versionin e plotë të Samurai Tregut këtu .