Shpallja Tregut Samurai ka të re Rank Tracker

Share Button

Hi Ekipi,

Sot, unë jam i ngazëllyer për të liruar Module mister për ju.

Monitor renditjen faqen tuaj me te Tregut Samurai Rank Tracker

Ashtu si çdo modul tjetër brenda Samurai Tregut, funksioni tonë Rank Tracker është e thjeshtë.

Ajo nuk ka vetëm të monitoruar dhe ndjekur pozicionin tuaj në motorët e kërkimit ...

Kjo ju ndihmon për të bërë më shumë para, me më pak kohë, dhe më pak përpjekje, nga biznesin tuaj online.

Më lejoni t'ju tregoj se çfarë dua të them, dhe të zbulojë 2 strategji specifike për të shkurtuar kohë dhe përpjekje që ju vënë në faqen tuaj, ndërsa ju të merrni renditjen më të mirë, e trafikut dhe shitjes:

Nëse ju nuk bëni vet Samurai Tregut ende, klikoni këtu blerë kopje tuaj tani për të marrë qasje të menjëhershme për të ri modul Tracking Rank Tregut Samurai-së.

Rëndësia e renditjen

Në terma të thjeshtë, arsyeja që ju duhet të monitorojë renditjen tuaj është për shkak se çdo rritje e vogël në renditjen që ju merrni ju jep një rritje thelbësore në trafik.

Këto janë rezultatet e 10 të lartë brenda Google, dhe përqindja e kohës që ata marrin klikuar.

Gradë % E klikimeve Vizitat për 1,000
1 42.1% 421
2 11.9% 119
3 8.5% 85
4 6.1% 61
5 4.9% 49
6 4.1% 41
7 3.4% 34
8 3.0% 30
9 2.8% 28
10 3.0% 30

Çfarë A Ju Njoftim Rreth klikimeve?

Ajo nuk ka marrë shumë më tepër se një shikim për të parë se sa më afër ne jemi në krye të listings, klientët më të mundshme të vizitoni faqen tonë të internetit.

Vizitorët zgjidhni rezultatet më të larta shumë më shpesh se ata zgjedhin rezultate më poshtë.

Pra, në qoftë se motorët e kërkimit janë dërguar 1000 vizitorë në ditë për një fjalen, # 1 rezultat do të marrin 421 prej tyre.

Por çdo herë që të largohet atë shkallë, ka një rënie masive në sasinë e trafikut që ju merrni.

Ja ku rangut çështje - Ora e madhe!

Pozicioni # 1 mund të merrni 421 vizitorët ...

Por pozita # 2 mund të merrni vetëm 119 (vetëm mbi 1/4 e vizitorëve të pozitës 1 #);
Pozicioni # 3 do të marrë vetëm 81 vizitorët (1/5 e vizitorëve të pozitës 1 #);
Pozicioni # 6 do të marrin vetëm 41 vizitorë në ditë (1/10 e vizitorëve të pozitës 1 #);

Pra, për të rritur nga pozicioni 2, në pozicionin 1, mund të rezultojë në 3 ose 4 herë më shumë shitje për ne.

Ose të hap nga pozicioni 6-1 do të thotë që ne të fitojnë dhjetë herë më shumë shitje.

Këto janë hapa të vogël në renditjen - por gjigandi hapa për bilancin tuaj bankare.

HAPI 1: E di renditjen tuaj

Ju nuk mund të përmirësojë diçka në qoftë se ju nuk jeni ndjekja atë.

Dhe kjo është gjëja e parë që moduli i Tregut Samurai e Rank Tracker do të bëjë për ju ..

Me klik të një buton, ju tani mund të merrni up-to-date të dhëna për:

 • Ku të gjitha web-faqet tuaja renditet në tregun tuaj;
 • Në të gjitha 3 motorë kërkimi të mëdha Google, Yahoo dhe Bing (MSN);
 • Gjurmimin e rangut tuaj ne cdonjerin prej 234 vende dhe rajone;
 • Për aq shumë fjalë kyçe që ju zgjidhni,
 • Duke përfshirë detajet e të gjitha listings të shumta që ju keni - jo vetëm renditjen e parë;
 • Poshtë për të drejtën rezultatin 1000 - të thellë gradë ndjekja analizën e çdo tracker gradave në dispozicion sot

Ju gjithashtu do të merrni up-to-date PageRank dhe backlink të dhënat për të gjitha faqet tuaja të rangut

Ju do të jetë në gjendje për të parë se sa shumë faqe janë indeksuar nga motorët e kërkimit në faqen tuaj ...

Ju mund të monitorojnë renditjen e ndonjë web 2.0 përmbajtjes së bashku me renditjen e internetit tuaj - duke përfshirë YouTube video tuaj, lente Squidoo dhe nenet Ezine ...

DHE - më e rëndësishmja - ju mund të shihni në një shikim cilat faqe janë në rritje, dhe të cilat janë në rënie në motorët e kërkimit, me ngjyra-koduar Listat dhe grafikët që tregojnë renditjen e faqes tuaj me kalimin e kohës:

HAPI 2: Fokusimi në fushat e rezultate maksimale

Pasi ne e shohim se ku renditjen tona të forta janë, ne mund të përqëndrohen përpjekjet tona në këto faqe dhe për të marrë kthimin maksimale nga përpjekjet tona.

Kjo është për shkak se ju do të keni dy gjëra që punojnë në favorin tuaj:

1) search engine Numrat

Mos harroni se si ne pamë se një vend renditet # 2 në Google mund të merrni tre deri në katër herë më shumë konsumatorë potencial nga atë fjalë në qoftë se ata ishin të renditet # 1?

Ose në qoftë se ne kemi qenë të renditet # 6, ne mund të merrni një rritje të dhjetë fish duke e goditur atë vend të lartë?

Në të dyja rastet, ne jemi duke bërë përmirësime të vogla në numra tashmë të forta - dhe duke parë kthimet e madhe si një shpërblim.

Kjo për shkak se nuk po ndodh nga pozicioni i 900 në pozitën 100 në motorët e kërkimit që ju jep kthimit të mëdha - ajo do nga pozicioni 2 ose 3 në pozitën 1 që krijon rezultatet më të mëdha për ne.

2) Diçka duhet të punojnë tashmë!

Arsyeja e dytë që ju doni të përqëndrohet në përmirësimin tashmë renditjen pozitive është për shkak se kjo është një shenjë e madhe në qoftë se ju jeni tashmë duke marrë rezultate të mira nga një fjalen ...

Nëse ju jeni tashmë të rangut të mirë për një fjalen, ju jeni ose duke bërë diçka të drejtë - ose ju jeni në një treg të dobët.

Cilado qoftë arsyeja është, kjo është një shenjë e mirë. Prej këtu, është e lehtë për të shkuar në hapin e ardhshëm - dhe renditet edhe më të mirë.

Kjo është gjëja e parë që ju duhet të kontrolloni në Rank Tracker

Pra Tregut Samurai e Rank Tracker na tregon se ku duhet të jemi të fokusuar përpjekjet tona - duke identifikuar fjalë kyçe që ne renditet edhe për të, ne mund të krijojë rritje të konsiderueshme në fitime përmes ndërrime të vogla në renditjen tonë.

Ky është hapi i parë i qartë për të maksimizuar fitimet tuaja me shuma minimale e përpjekjeve - të përqëndrohet në ku ne mund të merrni fitime maksimale.

Tani, është koha për të të jetë dembel ...

Le të merrni ato rezultate me shuma minimale e përpjekjeve ...

HAPI 3: Vetëm bëni gjëra që krijojnë rezultate

Nëse ju jeni një inxhinier ju do të dini se një nga mënyrat më të mira për të shmangur punën e panevojshme dhe vonesa është për të shmangur të mbeturinave.

Ne duam për të shmangur humbur kohë dhe përpjekje në gjëra që nuk punojnë dhe nuk na japin rezultate.

Por problemi me SEO është se ka kaq shumë mendime kontradiktore mbi atë që punon dhe çfarë jo - dhe e vërteta është, shumë nga "mendimet" dhe "teoritë" atje janë të vdekur gabuar!

Pra më lejoni të shkurtuar nëpër konfuzion, dhe do t'ju japë një rregull të thjeshtë ...

Një rregull i thjeshtë për Getting renditjen

Vetëm të marrë një strategji të - kjo nuk ka rëndësi se çfarë është - dhe të bëjë atë.

Marr diçka të thjeshtë, diçka që nuk do të marrë shumë kohë dhe përpjekje, dhe të bëjë atë.

Pastaj të ndjekur atë në Rank Tracker.

Nëse rangut faqen tuaj rritet, të vazhdojmë të bëjmë atë.

Bëjë atë pa pushim deri sa që një gjë e ndalesa të punës.

Pastaj, provoni diçka tjetër.

Thjeshtë, të menduarit e zakonshme kuptim - nuk është ajo? Por kjo është e mundur vetëm në qoftë se ju në të vërtetë janë ndjekja ku renditet në motorët e kërkimit.

Është fundi i "Duke shpresuar" për Rank

Kjo është bukuria e Rank Tracker ... Ajo merr supozim nga strategjitë SEO.

 • Ju do të shihni motorët e kërkimit si ata zbulojnë backlinks tuaj - dhe të shohim nëse janë apo jo këto backlinks të rezultojë në renditjen më të mirë.
 • Ju mund të vihet deri shumë të freskët, përmbajtje të re - dhe për të gjetur nëse vëllimi i përmbajtjes në faqen tuaj ndikon renditjen.
 • Ju mund të monitorojnë të ndikojë e backlinks të reja në PageRank tuaj - atëherë të monitoruar të ndikojë e PageRank në renditjen tuaj. A është SEO voodoo?
 • Ju mund ta provoni strategji të ndryshme të ndërtimit Lidhje - të cilat ato punojnë, dhe të cilët nuk e punoni?

Dhe çdo gjë që bëni, ju mund të shihni pothuajse menjëherë.

Kjo gjitha vjen poshtë për këtë një Simple pyetjen ...

"A rritet kjo renditjen e mia në motorët e kërkimit?"

Nëse e bën atë, vazhdojmë të bëjmë atë.

Në qoftë se kjo nuk do të - të ndaluar dhe të provoni diçka tjetër.

Është kaq e thjeshtë.

Samurai Edge për ndjekjen Your Site

Jo vetëm që kemi nisur një Tracker Rank brenda Samurai Tregut sot - ne jemi në krye të tregut - duke filluar më plotësisht me veti mjet ndjekja gradë në dispozicion kudo.

Ndërsa shumica e shpenzimeve të tjera search engine rangut ndjekja software ndërmjet $ 99 dhe $ 389:

 • Nuk ka programe të tjera do të gjurmojë renditjen tuaj aq thellë sa gradave tracker Tregut Samurai - e cila mund të monitorojë deri në 1.000 rezultate.
 • Nuk ka programe të tjera do t'ju japë të dhëna më shumë për renditjen tuaj
 • Nuk ka programe të tjera do të ndjekur renditjen gjitha faqet e tua, dhe të gjithë përmbajtjen tuaj - duke përfshirë përmbajtjen në faqet 3 partisë - si përmbajtje që ju të ngarkoni YouTube, Squidoo dhe nenet Ezine.

PLUS - Më të tjera search engine rangut ndjekja software do të bëjë që ju të paguani për të qëndruar updated.

Kështu që ju mund të paguani $ 250 për të marrë filluar për vitin e parë - por për të mbajtur software running 12 muaj më vonë, presin që të paguajnë $ 250 herë (ose më keq, të merrni mbyllur në një plan abonim!) Për të marrë përmirësimet e kërkuara çdo vit që ju të bëni radhë ndjekja - për aq kohë sa ju jeni të menaxhoni biznesin tuaj online.

Por ne nuk jemi duke shkuar për të bërë atë në këtë mënyrë.

Që sot, Tracker Rank ynë është duke u lëshuar si një pjesë thelbësore e Samurai Tregut.

Kjo do të thotë se nuk ka kosto abonim për të paguar.

Ju merrni qasje të plotë në Samurai Tregut Rank Tracker për vetëm një pagesë një herë.

Pra, nëse ju tashmë vetë Samurai Tregut, ju do të paguajnë jo më shumë për të marrë qasje në këtë funksion - kjo është tashmë e juaja. Vetëm të shkarkoni update e fundit, dhe të fillojnë duke e përdorur atë menjëherë.

Nëse ju nuk tashmë vetë Samurai Tregut, ju do të merrni Rank Tracker sot në asnjë kosto shtesë, si pjesë e blerjes tuaj Samurai Tregut .

Por ka një kapur! ...

Kjo është diçka që ne vetëm mund të "dhuroj" për një kohë të kufizuar.

Arsyeja gjitha gjurmuesit e tjerë të rangut të bëjë që ju të paguani tarifat e vazhdueshme për përditësime është për shkak se ato të reja vijnë me një kosto.

Tani për tani, ne jemi thithjen këto shpenzime veten ...

Por kjo nuk mund të ndodhë përgjithmonë.

Herët apo vonë, ne do të duhet për të rritur shpenzimet tona, ose të fillojnë akuzuar tarifat e abonimit, në mënyrë për të vazhduar me eksponenciale në rritje bazën tonë të përdoruesit.

Pra, nëse ju doni të mirat e Rank Tracker, qasje të plotë në të gjitha mjetet e tjera Samurai Tregut, dhe qasje të lirë jetës në të gjitha updates - sigurohuni që ju të blerë kopje tuaj tani , ndërsa çmimi është aq i ulët.

Kliko këtu për të marrë kopje tuaj tani - dhe të fillojë përdorimin e Rank Tracker menjëherë.

Dëshironi më shumë informacion se si të përdorin Rank Tracker?

Kokë në seksionin Rank Tracker të zonës tonë Tutorials .

Ne kemi krijuar një seri e videos të shkurtër për ju për të parë atje, i projektuar për të marrë ju nëpërmjet se si për të ngritur Rank Tracker dhe të fillojë ndjekja renditjen tuaj.

Brent

Edit: Fituesit e Konkursit nga "Guess Module mister" konkurrencën tonë nuk janë njoftuar ende. Për fat të keq, me një pabesueshme 1338 përgjigjet, është duke na më shumë se ne pritet që të lexoni të gjitha përgjigjeve të dorëzuara. Ne do të jetë i shpallur fitues ASAP.